שרשור תגובות: בהשקה רכה החל ממחר: yes Streamer - יס סטרימר
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
תודה!
אני משער שהמספרים בשם משגעים את התוכנה / ממיר.
יש לך עוד קובץ בעייתי כזה?
אתה מוכן לבדוק אם מוסיפים נקודה hebrew נקודה avi לסרט ו- srt לכתוביות אחר כך לבצע רענון בתוכנה YesStreamer זה מסתדר?
במידה וזה פותר את הבעיה, אעדכן את ריכוז הבעיות ופתרונות.
אני משער שהמספרים בשם משגעים את התוכנה / ממיר.
יש לך עוד קובץ בעייתי כזה?
אתה מוכן לבדוק אם מוסיפים נקודה hebrew נקודה avi לסרט ו- srt לכתוביות אחר כך לבצע רענון בתוכנה YesStreamer זה מסתדר?
במידה וזה פותר את הבעיה, אעדכן את ריכוז הבעיות ופתרונות.
בוא ואגיד לך ככה...
א. אם שמת לב, זו סידרה. אנו מרוכזים כעת בצפייה בה וכל פרק הוא בן 42 דקות.
ב. סרטים בד"כ עולים בלי בעיה, וככל זכור לי, לא היו לנו בעיות בצפייה בסרטים.
ג. אנסה לשנות את מה שהצעת בערב, כשניכנס שוב לצפות בפרק נוסף. ברור שבמידה שזה יועיל, איידע אותך.
אבל בכל מקרה... עצם העובדה שצריך לשנות, זה כבר מרגיז ומטריד. וללא ספק, מרגיז עוד יותר, שצריך להעביר את הסרט למקום אחר.
ד. אגב, וממש לא ברור לי... נגיד ששיניתי שם. למה צריך להעביר את זה למקום אחר? בתיקיה המקורית הממיר לא מזהה את הסרט לאחר שינוי השם! ממש מוזר.
א. אם שמת לב, זו סידרה. אנו מרוכזים כעת בצפייה בה וכל פרק הוא בן 42 דקות.
ב. סרטים בד"כ עולים בלי בעיה, וככל זכור לי, לא היו לנו בעיות בצפייה בסרטים.
ג. אנסה לשנות את מה שהצעת בערב, כשניכנס שוב לצפות בפרק נוסף. ברור שבמידה שזה יועיל, איידע אותך.
אבל בכל מקרה... עצם העובדה שצריך לשנות, זה כבר מרגיז ומטריד. וללא ספק, מרגיז עוד יותר, שצריך להעביר את הסרט למקום אחר.
ד. אגב, וממש לא ברור לי... נגיד ששיניתי שם. למה צריך להעביר את זה למקום אחר? בתיקיה המקורית הממיר לא מזהה את הסרט לאחר שינוי השם! ממש מוזר.
נערך לאחרונה על ידי משהפרפר ב 07/11/2011 10:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כתוביות (לא מובנות) אינן פועלות
כל הסרטים שלי מופעים כל סרט בתיקיה(סיפריה) נפרדת כאשר כל תיקיה מכילה 2 קבצים .קובץ של הסרט וקובץ תרגום(סיומת SRT ).כל הסרטים נכנסו לשיתוף אך קובץ התרגום לא נכלל ולא מצליח לשתפו וכמובן כשמופעל הסרט דרך ה יס סטרימר הוא ללא תרגום.כאשר אני מנגן בBS PLAYER או בVLC הכתוביות נכנסות לפעולה באופן אוטומטי .
האם יש רעיון לפיתרון ותודה מראש (מהתמיכה של יס כבר התיאשתי)
האם יש רעיון לפיתרון ותודה מראש (מהתמיכה של יס כבר התיאשתי)
לירון שלום!
היות שהעתקתי לך את שמות הקבצים, יכולת לראות שיש נקודות והכל מאורגן הכלכה.
זו לא הבעיה.
הפתרון הוא כפי שהסברתי בפוסט הקודם שלי.
והפתרון המאולץ הזה הוא פרי התוצאה של אדישותם ואטימתם של אנשי התכנון של יס.
היות שהעתקתי לך את שמות הקבצים, יכולת לראות שיש נקודות והכל מאורגן הכלכה.
זו לא הבעיה.
הפתרון הוא כפי שהסברתי בפוסט הקודם שלי.
והפתרון המאולץ הזה הוא פרי התוצאה של אדישותם ואטימתם של אנשי התכנון של יס.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

משהפרפר,
לא הבנתי, ניסית להוסיף hebrew לפני סיומת השם?
נסה לבצע ריענון ומחיקת קבצים זמניים אחרי שינוי השם.
הכתוביות אצלך מוצגות בעזרת ffdshow?
מוזר שצריך להעתיק את הקובץ, אבל לך תדע, אולי יש איזה file identifier שלא מסתכל על השם. לא ברור כיצד ממשו את זה.
סביר להניח שיש דרך לעקוף את הביעה. נסה לשנות את שם היתקייה במקביל לשינוי שם הסרט.
לא הבנתי, ניסית להוסיף hebrew לפני סיומת השם?
נסה לבצע ריענון ומחיקת קבצים זמניים אחרי שינוי השם.
הכתוביות אצלך מוצגות בעזרת ffdshow?
מוזר שצריך להעתיק את הקובץ, אבל לך תדע, אולי יש איזה file identifier שלא מסתכל על השם. לא ברור כיצד ממשו את זה.
סביר להניח שיש דרך לעקוף את הביעה. נסה לשנות את שם היתקייה במקביל לשינוי שם הסרט.
אהה.. חחח. לא. לא ניסיתי להוסיף HEBREW. בערב אנסה. הבן שלי טוען שאת כל ההצעות שלך הוא יישם כבר מזמן וזה לא חדש לו. אבל לדעתי, אין צורך ב"HEBREW". כשהתרגום "הבא ונעלם" כן מופיע, הוא מופיע בעברית. ועובדה ששינוי שם התקיות ל-AVI ול-SRT מפעילה הכל כראוי. אבל למה לעזאזל זה נחוץ? ולמה לעזאזל נחוץ להעביר?
אגב, את רעיון הפתרון שכתבתי, קיבלתי מנציג יס סטרימר. רק שהוא לא הסביר למה, אף כי הפתרון מניב תוצאה טובה.
ועדיין... יש בעיה של מירכוז השורות ועקב כך אובדות אותיות ראשונות בתחילת השורה כשהיא ארוכה. נראה שהם כן מודעים לכך, אבל עדיין לא הצליחו לפתור זאת כראוי.
ועדיין... יש בעיה בעת הרצת הסרטים. זו בעיה כואבת ומייגעת.
אני מאד מעריך את רצונך לעזור לקהל, אבל אני רואה זאת במבט עקום!
אינך נציג של "יס", וברגע שאדם שכמוך צריך להתנדב, סימן שהם כגוף שמנסה למכור מוצר, נכשלו בענק.
לאור התמונה שלהלן, איני מבין מהיכן שאבו את העוז לומר שהמוצר אינו ממשיך להיות מוגדר כ"ביתא" כשהמצב הוא כזה..
אינך נציג של "יס", וברגע שאדם שכמוך צריך להתנדב, סימן שהם כגוף שמנסה למכור מוצר, נכשלו בענק.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

משהפרפר,
אתה יכול לבדוק שוב שינוי שם קובץ עם סיומת Hebrew אבל לאחר שינוי השם לבצע את הבא:
זה כנראה יסביר למה העתיק את הקובץ לתיקיה חדשה עבד...
"שיניתם שם קובץ במחשב אבל התוכנה והממיר עדיים מציגים את הקובץ הקודם"
בתוכנה של Yes Streamer, בתפריט "המחשב שלי: שיתוף", הסירו את הסימון של הספריה שמכילה את הסרט כך התוכנה לא תסרוק אותה. לחצו שמור והמתינו שהתוכנה תסיר את הספריה.
לאחר מכן החזירו את הסימון עבור הספריה.
אתה יכול לבדוק שוב שינוי שם קובץ עם סיומת Hebrew אבל לאחר שינוי השם לבצע את הבא:
זה כנראה יסביר למה העתיק את הקובץ לתיקיה חדשה עבד...
"שיניתם שם קובץ במחשב אבל התוכנה והממיר עדיים מציגים את הקובץ הקודם"
בתוכנה של Yes Streamer, בתפריט "המחשב שלי: שיתוף", הסירו את הסימון של הספריה שמכילה את הסרט כך התוכנה לא תסרוק אותה. לחצו שמור והמתינו שהתוכנה תסיר את הספריה.
לאחר מכן החזירו את הסימון עבור הספריה.
OK? ננסה בערב. אם זה יצליח זה יחסוך עבודה בעתיד.
ושוב יקירי... מצער מאד שחברה מכובדת מודיעה שהיא פתרה הכל ויוצאת לקהל לקוחותיה הרחב עם מוצר לא מוגמר.
זה לא מכובד.
זה מתסכל
והעיקר.. קשה עד בלתי אפשרי להשיג היום תומך של יס סטרימר, כי כולם עסוקים בהדרכת לקוחות חדשים.
לדעתי? זו שיטה פסולה.
א. שימרכזו שורות בתרגומים הלא מובנים.
ב. שיסדירו את הרצת הסרטים קדימה ואחורה. זה א-ב של סטרימינג..
ג. שיהיו קשובים.
כי.. החיפזון מהשטן.
ושוב יקירי... מצער מאד שחברה מכובדת מודיעה שהיא פתרה הכל ויוצאת לקהל לקוחותיה הרחב עם מוצר לא מוגמר.
זה לא מכובד.
זה מתסכל
והעיקר.. קשה עד בלתי אפשרי להשיג היום תומך של יס סטרימר, כי כולם עסוקים בהדרכת לקוחות חדשים.
לדעתי? זו שיטה פסולה.
א. שימרכזו שורות בתרגומים הלא מובנים.
ב. שיסדירו את הרצת הסרטים קדימה ואחורה. זה א-ב של סטרימינג..
ג. שיהיו קשובים.
כי.. החיפזון מהשטן.
צריך עזרה דחוף
בכל פעם שאני מנסה להכנס ל yes.co.il או לכל קישור לצורך הורדת תוכנת הסטרימר ישנה הודעה שאין אפשרות לפתוח את הדף. לתמיכה של יס אין תשובה רצינית (למעט תנתק מהחשמל ותדליק וכו'...). אשמח אם מישהו יוכל לעזור
תודה
תודה
- bensurizon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם לי יש בעייה ביס סטרימר כל 2 דקות בערך שאני צופה באיזה תוכן ווידיאו מהמחשב הוא ניתקע לי מה לעשות?? 
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים