זהו, הרגע הגדול הגיע - דגמי העל החדשים של פיוניר לשנת 2011
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
בא לי לשנות כיוון קצת :
האם מישהו מכיר פרוססורים לקולנוע ביתי המקבילים ברמתם לרסיברי העל ( של פיוניר או חברה אחרת ) ?
מעניינת אותי המסקנה שבהשוואה בין המוצרים ...
האם מישהו מכיר פרוססורים לקולנוע ביתי המקבילים ברמתם לרסיברי העל ( של פיוניר או חברה אחרת ) ?
מעניינת אותי המסקנה שבהשוואה בין המוצרים ...
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
אונקיו גם משווקים סדרות שלמות של מוצרים רק בארה"ב, בד"כ במקביל למוצרים היותר בינ"ל שלהם (לדוג' סדרת הרסיברים HT-RC שקיימת רק בארה"C למיטב ידיעתי...)
רונן, לאונקיו יש פרוססורים נטו שמקבילים לרסיברי "העל" שלהם - למשל ה-5508 שהוא הפרוססור המקביל לרסיבר ה-5008 (שלא לדבר על חברת הבת אינטגרה, שגם מייצרת פרוססורים ברמות הגבוהות ביותר - תכף איתי ויואב יגיעו וידברו עליהם עוד קצת
)
רונן, לאונקיו יש פרוססורים נטו שמקבילים לרסיברי "העל" שלהם - למשל ה-5508 שהוא הפרוססור המקביל לרסיבר ה-5008 (שלא לדבר על חברת הבת אינטגרה, שגם מייצרת פרוססורים ברמות הגבוהות ביותר - תכף איתי ויואב יגיעו וידברו עליהם עוד קצת
נערך לאחרונה על ידי epony ב 24/05/2011 17:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
איפה היית בתקופה האחרונה?רונן כתב:בא לי לשנות כיוון קצת :
מעניינת אותי המסקנה שבהשוואה בין המוצרים ......
לשאלתך ברשותי פרוססור של אינטגרה 80.2 יש פה חבר עם פרוססור של אונקיו 5508 . שנינו העדפנו אותם על שימוש ב 83 של פיוניר בגלל אופי הסאונד . זה לא אומר דבר וחצי דבר על איכות הפיוניר זה רק אומר שלאוזנינו הם נשמעו טוב יותר , קרי פחות קודחים במוח
- רונן
-
- חבר מכור קשה

תודה !istarmini כתב:איפה היית בתקופה האחרונה?רונן כתב:בא לי לשנות כיוון קצת :
מעניינת אותי המסקנה שבהשוואה בין המוצרים ......נפתחו פה שרשורים בנושא נסגרו שרשורים חברים נחסמו חלקם לא חזרו יותר בשמם המקורי והכל בגלל השאלה ששאלת
![]()
![]()
![]()
לשאלתך ברשותי פרוססור של אינטגרה 80.2 יש פה חבר עם פרוססור של אונקיו 5508 . שנינו העדפנו אותם על שימוש ב 83 של פיוניר בגלל אופי הסאונד . זה לא אומר דבר וחצי דבר על איכות הפיוניר זה רק אומר שלאוזנינו הם נשמעו טוב יותר , קרי פחות קודחים במוחבנוסף יש להם יתרונות נוספים כמו רום קורקשין מתקדם יותר, osd, תמיכה בשני סאבים, יציאות xlr
...
זה מה שקורה שמישהו תמים כמוני שואל שאלה תמימה ונכנס לגוב האריות בטעות
סליחה
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
ziv_r כתב:9000es,
אני מניח שאתה מדבר עלי מכיוון שציטתת את התגובה שלי.
עלו כאן טענות שונות לגבי הבדלים בחומרה. מכיוון שאף אחד כאן לא אמר שהוא פתח את הרסיברים והשווה, אני מניח שהדברים נאמרו לאחר שהם נקראו. גם אתה לא הבנת את הנקודה שהעלתי ומתייחס להבדלים שמיעים. אני כלל לא מדבר על זה, אלא מתייחס להבדלים בחומרה כפי שאנשים טוענים שהם קיימים.
עד לרגע זה, לא העלו כאן אסמכתה אחת לדברים הללו ורק חוזרים ומציינים ההבדלים סובייקטיבים בשמיעה.
עוד משהו, לקחת מילים של חברי הפורום ולתת להם דימויים של עופות בגן חיות בטח שלא תורם לחווית דיון מהנה.
באותה מידה אני יכול לומר כי יש כאן חברים שחוזרים כמו תוכי על המילים שלהם בצירוף סופרלטיבים שחוקים בלי להבין את הצד השני שמגיב. זה בטח לא משרה אוירה נעימה, נכון? זה בדיוק מה שאתה עושה.
כולנו ספקנים כאשר הדברים מגיעים להבדלים שהיצרן לא מזכיר. אם יש אסמכתה מהימנה, תציג, אחרת הטענות שלך נשענות על הזכרון שלך בלבד.RamLevine כתב:מה שכן, במקרה שלפנינו, הוצגו אסמכתאות לגבי כל הפריטים שמניתי פרט להגברה ולספק הכח........ חיפוש קטן בגוגל יראה לכל אחד שזכרוני לא בוגד בי אך גם ללא שני פריטים אילו, די בכך שהראתי שה-DSP והדאקים שונים לחלוטין בשני הרסיברים על מנת שיהיה ברור שמבחינה טכנית מדובר במכשירים שונים בעלי רק חזות חיצונית דומה....
אחרון על מנת להיות סופר ברור, אני לא טענתי בשום מקום לאורך השרשור כי הרסיברים זהים, רק ביקשתי אסמכתה מהימנה להבדלים בחומרה שלהם, במיוחד להבדלים שאתר היצרן לא מזכיר....
ziv_r
כוונתי לא הייתה אליך .... ותהיה בטוח בזה .
כוונתי הייתה למשהו אחר שכותב כל יום את אותה מנטרה שאין הבדל בין ה 81 שהיה ברשותו לבין ה 83 . שמעולם לא היה אצלו בבית .
יום טוב לך זיו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46478
9000es,
אז הכי טוב שפעם הבאה תרשום את השם של החבר אליו אתה פונה, בדיוק כפי שאני עשיתי בהודעה הזאת. ציטוט של הודעה בלי צורך זה סתם מנהג מגונה שלא תורם ברוב המקרים לשום דבר.
אז הכי טוב שפעם הבאה תרשום את השם של החבר אליו אתה פונה, בדיוק כפי שאני עשיתי בהודעה הזאת. ציטוט של הודעה בלי צורך זה סתם מנהג מגונה שלא תורם ברוב המקרים לשום דבר.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

bossgt6 כתב:כנראה שלאירופים יש טעם שונה מהאמריקאים, ולא כל מה ששחור ונוצץ נחשב יוקרתי ואלגנטיitay123 כתב:אכן בני ידידי..Balance כתב:מזל טוב לפיוניר.
זה רק אני או שהמכשירים ניראים פלסטיקים משהו?...
לא ברור כלל למה פיוניר אירופה, עברה לפיניש המוברש והמראה ה"פשוט" יותר...לטעמי![]()
סדרת ה-SC-LX81/82/71/72..ניראתה הרבה יותר מרשים, יוקרתית ואלגנטית והזכיר את סדרת ה-ELITE בפניניש המוכר והיוקרתי של פיוניר ארה"ב...
ולא רק בפיניש אלא גם במראה החיצוני מבחינה עיצובית...
ה-85/75 ניראים יותר "פשוטים" בלוק החיצוני מה-83/73...![]()
ואכן בני צדקת במונח "פלסטיקיים"...לפחות כך ניראה בתמונות...![]()
צמצום עלויות..אולי...
...
גם לצביקה פיק יש הרבה ז'קטים שחורים ומנצנצים![]()
אני דווקא אוהב את המראה של ה 85 יותר מה 82...
bossgt6
בקרוב שהוא ינחת אצלי בסלון אני אוכל לומר לך בוודאות מי מבין השניים נראה טוב יותר .
לגבי הבדלי השמע אצטרך לבחון אותם הייטב כדי להבחין בינייהם .
אבל כל עניין השדרוג הוא לא רק ההנאה מאיכות הרסיבר . ההרגשה לפתוח אריזה חדשה כל כמה חודשים שווה את כל המחיר .
יום טוב לך .
- ofercohen
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
ולזרוק לפח איזו חמישיית אלפים בגלל (השדרוג) ההנאה הזו-זו טמעאות לשמה(הייתי אומר)9000es כתב:bossgt6 כתב:כנראה שלאירופים יש טעם שונה מהאמריקאים, ולא כל מה ששחור ונוצץ נחשב יוקרתי ואלגנטיitay123 כתב:אכן בני ידידי..Balance כתב:מזל טוב לפיוניר.
זה רק אני או שהמכשירים ניראים פלסטיקים משהו?...
לא ברור כלל למה פיוניר אירופה, עברה לפיניש המוברש והמראה ה"פשוט" יותר...לטעמי![]()
סדרת ה-SC-LX81/82/71/72..ניראתה הרבה יותר מרשים, יוקרתית ואלגנטית והזכיר את סדרת ה-ELITE בפניניש המוכר והיוקרתי של פיוניר ארה"ב...
ולא רק בפיניש אלא גם במראה החיצוני מבחינה עיצובית...
ה-85/75 ניראים יותר "פשוטים" בלוק החיצוני מה-83/73...![]()
ואכן בני צדקת במונח "פלסטיקיים"...לפחות כך ניראה בתמונות...![]()
צמצום עלויות..אולי...
...
גם לצביקה פיק יש הרבה ז'קטים שחורים ומנצנצים![]()
אני דווקא אוהב את המראה של ה 85 יותר מה 82...
bossgt6
בקרוב שהוא ינחת אצלי בסלון אני אוכל לומר לך בוודאות מי מבין השניים נראה טוב יותר .
לגבי הבדלי השמע אצטרך לבחון אותם הייטב כדי להבחין בינייהם .
אבל כל עניין השדרוג הוא לא רק ההנאה מאיכות הרסיבר . ההרגשה לפתוח אריזה חדשה כל כמה חודשים שווה את כל המחיר .![]()
יום טוב לך ....
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
שתהיה שקיעה יפה לכולכם
זה לא ישנה את דעתי מה אתה ,או איתי , או יעקב יצחק יאמרו לגבי המראה של המכשירים , לפי התמונות אני בעד העיצוב החדש והמראה המוברש
וכבר עכשיו אני אומר לך תתחדש ,
!!! מחכה לתמונות ולעוד שרשור עם 17 עמודים שבטח גם ינעל כדרך קבע
זה לא ישנה את דעתי מה אתה ,או איתי , או יעקב יצחק יאמרו לגבי המראה של המכשירים , לפי התמונות אני בעד העיצוב החדש והמראה המוברש
וכבר עכשיו אני אומר לך תתחדש ,
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- רונן
-
- חבר מכור קשה

אני מציע להיפגש בתערוכה מול הדוכן של ט.ר. , נפתח שולחן וננהל דיון פתוח כמו בתכנית הטלוויזיה "מועצת החכמים "
אני מתכנן להגיע ביום / רגע הפתיחה

אני מתכנן להגיע ביום / רגע הפתיחה
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

ולזרוק לפח איזו חמישיית אלפים בגלל (השדרוג) ההנאה הזו-זו טמעאות לשמה(הייתי אומר)...
זו לא טמאעות - זה כספו וזו זכותו !!! , טמאעות זה כשיש משהו בחינם וכל אחד אמור לקבל חלק , אתה רוצה יותר מהחלק שלך כי זה בחינם ......
כתוב בקהלת רבה :" אין אדם יוצא מן העולם וחצי תאותו בידו " ........ אולי לזה אתה מתכוון
- ofercohen
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
אני מתכוון לזה שהוא זורק כסף לפח,על לא כלום.bossgt6 כתב:ולזרוק לפח איזו חמישיית אלפים בגלל (השדרוג) ההנאה הזו-זו טמעאות לשמה(הייתי אומר)...
זו לא טמאעות - זה כספו וזו זכותו !!! , טמאעות זה כשיש משהו בחינם וכל אחד אמור לקבל חלק , אתה רוצה יותר מהחלק שלך כי זה בחינם ......
כתוב בקהלת רבה :" אין אדם יוצא מן העולם וחצי תאותו בידו " ........ אולי לזה אתה מתכוון...
עדיף כבר שישקיע במסך מיתקדם יותר ממה שיש לו
בקפיצה ל 85-אין התקדמות ממשית (לדעתי הצנועה)
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אתה לא מכיר אותו , הוא חובב פתיחת קרטונים חדשים , מכור לריח .
איציק , בשבילך היית עושה דאודורנט מיוחד עם ריח קרטונים ואריזות ,לפני כל סדרה חדשה שיוצאת , אתה נותן כמה התזות, מסניף ונרגע עד לסדרה בשנה הבאה .
איציק , בשבילך היית עושה דאודורנט מיוחד עם ריח קרטונים ואריזות ,לפני כל סדרה חדשה שיוצאת , אתה נותן כמה התזות, מסניף ונרגע עד לסדרה בשנה הבאה .
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
ברוכים השביםbossgt6 כתב:אתה לא מכיר אותו , הוא חובב פתיחת קרטונים חדשים , מכור לריח .
איציק , בשבילך היית עושה דאודורנט מיוחד עם ריח קרטונים ואריזות ,לפני כל סדרה חדשה שיוצאת , אתה נותן כמה התזות, מסניף ונרגע עד לסדרה בשנה הבאה ....
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
איציק למה שלא תפתח סתם קרטונים

- Almogc
-
- מורעל האתר

שמעו גם לי יש את מחלת הקרטונים זאת בעיה בראש... בעיה קשה ויקרה 
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

עבוד בהתנדבות {תרומה לקהילה} חודש בחנות נעליים ,ונפתרת מהבעיה
- Almogc
-
- מורעל האתר

חשבתי ללכת בגדול - Ikea
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

ofercohen כתב: אני מתכוון לזה שהוא זורק כסף לפח,על לא כלום.
עדיף כבר שישקיע במסך מיתקדם יותר ממה שיש לו
בקפיצה ל 85-אין התקדמות ממשית (לדעתי הצנועה)...
ofercohen
להתקדם למסך יותר מתקדם ממה ............... ?