היום: אירוע אפל בשעה 20:00. עדכונים ומאמר סיכום אירוע
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
יש לך המון אפליקציות, גם חינמיות שמאפשרות לך לבצע כמעט כל דבר.
דרך אגב, תתקין DROPBOX בחינם, וכל התיקיות והקבצים יסונכרנו אוטומטית.
דרך אגב, תתקין DROPBOX בחינם, וכל התיקיות והקבצים יסונכרנו אוטומטית.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
אלפי אפליקציות לא רלונטיות.
סינכרון? מה לסנכרן, איפה? אתה צריך להעלות קובץ, אתה בחול, איזה סינכרון?
לצערי הנטבוק נשאר...
לצערי הנטבוק נשאר...
- Irus
-
- חבר מביא חבר

איתי_הגיתי, ושאר המתעניינים,
עם ReaddleDocs, למשל, אתה יכול לשמור, להעלות ולשלוח כל קובץ שתרצה, כולל מצגות כבדות ומסמכים של עשרות עמודים.
דרך אגב, אתה יכול להתחבר עם האפליקציה הזאת לכל מחשב, מק או פי.סי. ולהעביר קבצים כ-Wireless Flash Drive, ללא צורך בכבלים, מתאמים, או תוכנות נוספות...
עובד על האייפון ועל האייפד.
ויש אפליקציות נוספות, שגם מאפשרות ליצור/לערוך את כל סוגי המסמכים, בפורמטי אופיס כמובן (כולל DOCX), עם תמיכה בעברית.
יש גם תוכנות שמאפשרות עריכה וסימון של מסמכי PDF.
אני מדבר על DocumentsToGo, על QuickOffice, על Office2 HD, על GoodReader, ועל Scanner Pro.
יש לך גם Download Manager שמאפשר להוריד למכשיר הכל מהרשת, כולל תמיכה ב-RAR, ZIP, מסמכים, מוזיקה ווידאו.
כמובן שכל התוכנות שאני מדבר עליהן כוללות יצירה וניהול של תיקיות, שליחה במייל, והעלאה לשירותי האחסון המובילים.
תסלח לי, אבל נתת תיאור מאוד לא מדוייק למצב, לא לגבי המוצר ולא לגבי חנות האפליקציות, מדבר כך מי שלא ממש התנסה בשימוש בהם (זה כמובן לא אומר שכולם חייבים לאהוב אותם), אבל למעשה כל אחד יכול למצוא אפליקציה כמעט לכל צורך, כולל אפליקציות נהדרות לאנשי מקצוע. ממש לא רק אפליקציות ״מטופשות״. כמובן שאף חנות אחרת לא מתקרבת לכמות ולמגוון האפליקציות הקיימות בחנות של אפל.
בקיצור, כל אלה (ועוד) זמינים כבר מהדור הראשון של האייפד, אז השמיים הם הגבול.
כך שפתרונות בהחלט קיימים, השאלה אם אתה מעוניין להתנסות ולהשתמש בהם...
תציץ גם פה:
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-4032451,00.html
עם ReaddleDocs, למשל, אתה יכול לשמור, להעלות ולשלוח כל קובץ שתרצה, כולל מצגות כבדות ומסמכים של עשרות עמודים.
דרך אגב, אתה יכול להתחבר עם האפליקציה הזאת לכל מחשב, מק או פי.סי. ולהעביר קבצים כ-Wireless Flash Drive, ללא צורך בכבלים, מתאמים, או תוכנות נוספות...
עובד על האייפון ועל האייפד.
ויש אפליקציות נוספות, שגם מאפשרות ליצור/לערוך את כל סוגי המסמכים, בפורמטי אופיס כמובן (כולל DOCX), עם תמיכה בעברית.
יש גם תוכנות שמאפשרות עריכה וסימון של מסמכי PDF.
אני מדבר על DocumentsToGo, על QuickOffice, על Office2 HD, על GoodReader, ועל Scanner Pro.
יש לך גם Download Manager שמאפשר להוריד למכשיר הכל מהרשת, כולל תמיכה ב-RAR, ZIP, מסמכים, מוזיקה ווידאו.
כמובן שכל התוכנות שאני מדבר עליהן כוללות יצירה וניהול של תיקיות, שליחה במייל, והעלאה לשירותי האחסון המובילים.
תסלח לי, אבל נתת תיאור מאוד לא מדוייק למצב, לא לגבי המוצר ולא לגבי חנות האפליקציות, מדבר כך מי שלא ממש התנסה בשימוש בהם (זה כמובן לא אומר שכולם חייבים לאהוב אותם), אבל למעשה כל אחד יכול למצוא אפליקציה כמעט לכל צורך, כולל אפליקציות נהדרות לאנשי מקצוע. ממש לא רק אפליקציות ״מטופשות״. כמובן שאף חנות אחרת לא מתקרבת לכמות ולמגוון האפליקציות הקיימות בחנות של אפל.
בקיצור, כל אלה (ועוד) זמינים כבר מהדור הראשון של האייפד, אז השמיים הם הגבול.
כך שפתרונות בהחלט קיימים, השאלה אם אתה מעוניין להתנסות ולהשתמש בהם...
תציץ גם פה:
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-4032451,00.html
-
EliHaboosh
-
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3327
אני ממש לא מבין את סוג ההערות האלה שתמיד ובכל פעם עולים בכל הקשור למוצרים של אפל.איתי_הגיתי כתב:אלפי אפליקציות לא רלונטיות.
לצערי הנטבוק נשאר......
אף אחד לא אמר לך שהאייפד אמור להחליף נטבוק או מחשב רגיל. למעשה, אחד הדברים שאני הכי מסכים איתם בנאום של גובס הוא שהאייפד הוא לא מחשב ולא מתיימר להיות אחד כזה.
אתה מחפש מחשב? אל תקנה אייפד. נקודה.
זה כמו להיכנס לחנות אופנועים ולהגיד למוכר - תגידו אתם בסדר? כשתמכרו אופנוע עם ארבע גלגלים והגה, אני אקנה..
אלי חבוש
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
חומר טוב, צריך לשמורEliHaboosh כתב: אני ממש לא מבין את סוג ההערות האלה שתמיד ובכל פעם עולים בכל הקשור למוצרים של אפל.
אף אחד לא אמר לך שהאייפד אמור להחליף נטבוק או מחשב רגיל. למעשה, אחד הדברים שאני הכי מסכים איתם בנאום של גובס הוא שהאייפד הוא לא מחשב ולא מתיימר להיות אחד כזה.
זה כמו להיכנס לחנות אופנועים ולהגיד למוכר - תגידו אתם בסדר? כשתמכרו אופנוע עם ארבע גלגלים והגה, אני אקנה.....
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
OhadG כתב:איידיגיטל הודיעו שימכרו החל מה-2 באפריל, בכפוף לאישור משרד התקשורת.
ד"א, אחד הדברים שנראה שהרבה "טכנולוגים" מפספסים, הוא את הגישה הכוללת של אפל.
הם לא רודפים אחרי ספסיפיקציות, מעבדי Dual Core, מצלמות עם טריליון מגה פיקסל (מישהו אמר מוטורולה?), אלא ממשיכים בגישה הכוללת של שימשיות של המכשיר!
שימו לב, שעיקר העניין במעבד (בניגוד למה שנכתב פה בכתבה באתר) הוא שהאייפד ירוץ פי 2 יותר מהר (ולא שיש לו פי 2 כוח עיבוד או חישוב) ושהגרפיקה פי 9 יותר מהר, כל זה בלי לפגוע בביצועים של הסוללה (וכל זה ארוז במארז דק יותר)
לרוב המשתמשים במכשיר ולקהל ההדיוט זה הרבה יותר חשוב מאשר השם של המעבד, עם הוא Dual או Quad, או אם המצלמה היא 720P או 1080P....
2 לאפריל ? פעם ראשונה שמכשיר לא מגיע לארץ באיחור של ...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
בהחלט.osherov כתב:חומר טוב, צריך לשמורEliHaboosh כתב: אני ממש לא מבין את סוג ההערות האלה שתמיד ובכל פעם עולים בכל הקשור למוצרים של אפל.
זה כמו להיכנס לחנות אופנועים ולהגיד למוכר - תגידו אתם בסדר? כשתמכרו אופנוע עם ארבע גלגלים והגה, אני אקנה........
לתלות ולשמור. האיפד הוא לא מחשב ( במובן הרחב של המושג - לא מאפשר לך לעשות את רוב הדברים היום יומיים שאתה עושה עם מחשב ) . ברגע שאנחנו מסכימים על זה הסכמנו על הכל.
גאדג'ט מדהים אבל שם זה נגמר ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
EliHaboosh כתב:אני ממש לא מבין את סוג ההערות האלה שתמיד ובכל פעם עולים בכל הקשור למוצרים של אפל.איתי_הגיתי כתב:אלפי אפליקציות לא רלונטיות.
לצערי הנטבוק נשאר......
זה כמו להיכנס לחנות אופנועים ולהגיד למוכר - תגידו אתם בסדר? כשתמכרו אופנוע עם ארבע גלגלים והגה, אני אקנה.....
אהבתי את ההשוואה.
צריך לדעת מה המוצר (כל מוצר) נותן ומציע ואז להחליט אם זה טוב לך או לא.
אבל אל תצפה מהמוצר לעשות דברים שהוא לא מיועד לעשות.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

זה נכון שצריך להיות תיאום ציפיות...EliHaboosh כתב:אני ממש לא מבין את סוג ההערות האלה שתמיד ובכל פעם עולים בכל הקשור למוצרים של אפל.איתי_הגיתי כתב:אלפי אפליקציות לא רלונטיות.
לצערי הנטבוק נשאר......
אבל עדיין יש אנשים רבים שלא מודעים לאפשרויות שקיימות ולכן באות תגובות כאלה.
גם אם המוצר לא נועד להחליף מחשב, הוא עדיין מסוגל לעשות את רוב הפעולות שהוזכרו פה.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

יש כאן שתי דעות, זה לא מחליף נטבוק, זה עושה הכל.
ג'ובס אגב כשהוא הציג את האיפד הוא ירד על הנטבוקים.
Irus, תודה על ההכוונה, אני באמת מנסה להבין.
סיטואציה - להעמיס עליו תמונות ממצלמה דיגיטלית, בשטח, לא בבית! אפשר?
להעלות עליו סרטי QT ולהקרינם. ראיתי שבחדש יש HDMI, זה יכול לעזור.
בעקרון אני לא מעונין לעבוד דרך האיטיונז, אלא מחפש משהו שדומה ל OS נורמלי, תיקיות אם קבצים שלי, ממויין ומנוהל בקלות.
יש כזה?
ג'ובס אגב כשהוא הציג את האיפד הוא ירד על הנטבוקים.
Irus, תודה על ההכוונה, אני באמת מנסה להבין.
סיטואציה - להעמיס עליו תמונות ממצלמה דיגיטלית, בשטח, לא בבית! אפשר?
להעלות עליו סרטי QT ולהקרינם. ראיתי שבחדש יש HDMI, זה יכול לעזור.
בעקרון אני לא מעונין לעבוד דרך האיטיונז, אלא מחפש משהו שדומה ל OS נורמלי, תיקיות אם קבצים שלי, ממויין ומנוהל בקלות.
יש כזה?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

איתי,
כפי שאמרו, צריך להפנים שמדובר על מוצר אחר מקטגוריה אחרת.
אני ציינתי שעדיין אפשר לבצע פעולות רבות אשר בד״כ מבוצעות על מחשב נייד, ובאופן ספציפי הבאתי דוגמאות לתוכנות אשר נותנות מענה לצרכים שלך, כפי שהזכרת, כלומר צפייה ועריכה של מסמכים, ייבוא וייצוא של מסמכים ומולטימדיה, שימוש כהתקן זיכרון, וסידור הקבצים בתיקיות. מן הסתם, יש אפליקציות ספציפיות שנותנות מענה לצרכים מסוימים.
לגבי תמונות, יש אפשרות לחבר מצלמה ישירות לאייפד, או כרטיס זיכרון ולהעביר אליו תמונות באופן ישיר, כלומר בלי לחבר אותו למחשב ולעשות סנכרון באמצעות האייטיונס. פשוט צריך לחבר מתאם וזהו, אתה יכול לראות פה:
http://www.macworld.com/article/150893/ ... n_kit.html
דרך אגב, יש כמובן אנשים שלא התרגלו/לא סובלים לעבוד עם אייטיונס, ולכן יש פתרונות יצירתיים לסנכרון והעברת קבצים גם בדרכים אחרות.
כפי שאמרו, צריך להפנים שמדובר על מוצר אחר מקטגוריה אחרת.
אני ציינתי שעדיין אפשר לבצע פעולות רבות אשר בד״כ מבוצעות על מחשב נייד, ובאופן ספציפי הבאתי דוגמאות לתוכנות אשר נותנות מענה לצרכים שלך, כפי שהזכרת, כלומר צפייה ועריכה של מסמכים, ייבוא וייצוא של מסמכים ומולטימדיה, שימוש כהתקן זיכרון, וסידור הקבצים בתיקיות. מן הסתם, יש אפליקציות ספציפיות שנותנות מענה לצרכים מסוימים.
לגבי תמונות, יש אפשרות לחבר מצלמה ישירות לאייפד, או כרטיס זיכרון ולהעביר אליו תמונות באופן ישיר, כלומר בלי לחבר אותו למחשב ולעשות סנכרון באמצעות האייטיונס. פשוט צריך לחבר מתאם וזהו, אתה יכול לראות פה:
http://www.macworld.com/article/150893/ ... n_kit.html
דרך אגב, יש כמובן אנשים שלא התרגלו/לא סובלים לעבוד עם אייטיונס, ולכן יש פתרונות יצירתיים לסנכרון והעברת קבצים גם בדרכים אחרות.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אני שמרתי את ההודעה הזאת בגלל סיבה אחרת
בקשר למהות הטאבלט...אז דיברנו על זה כבר באחד השרשורים:
מכשיר הטאבלט הוא לא לגמרי מחשב נייד\רשת אבל מכשיר הטאבלט צריך להחליף את רוב השימושים שלך במחשב נייד\רשת על מנת שהוא יהיה רלוונטי אלייך (לא רלוונטי רק בגלל שאתה חובב ג'אדגטים והמכשיר מגניב לגלישה בשירותים). אם השימושים שלך חורגים באופן קבוע מיכולות הטאבלט, אז המכשיר הזה לא בשבילך. אגב, לא משנה איך כולם יסובבו את זה, מחשבי הטאבלט פוזלים מיום ליום עוד עוד בדיוק לכיוון הזה. המטרה הסופית של חלק לא קטן מהם היא להחליף רכישה של מחשבים ניידים אצל רוב האוכלוסייה בטאבלט. כרגע הם לא לגמרי שם (אבל הם מתקרבים לשם די מהר). לכן, אגב, הם מפרסמים את עצמם כמכוונים לנישה חדשה, אחרת ומיוחדת....יגיע גם הרגע שהם יפרסמו שהם תחליף כמעט מלא למחשבים נישאים.
בקשר למהות הטאבלט...אז דיברנו על זה כבר באחד השרשורים:
מכשיר הטאבלט הוא לא לגמרי מחשב נייד\רשת אבל מכשיר הטאבלט צריך להחליף את רוב השימושים שלך במחשב נייד\רשת על מנת שהוא יהיה רלוונטי אלייך (לא רלוונטי רק בגלל שאתה חובב ג'אדגטים והמכשיר מגניב לגלישה בשירותים). אם השימושים שלך חורגים באופן קבוע מיכולות הטאבלט, אז המכשיר הזה לא בשבילך. אגב, לא משנה איך כולם יסובבו את זה, מחשבי הטאבלט פוזלים מיום ליום עוד עוד בדיוק לכיוון הזה. המטרה הסופית של חלק לא קטן מהם היא להחליף רכישה של מחשבים ניידים אצל רוב האוכלוסייה בטאבלט. כרגע הם לא לגמרי שם (אבל הם מתקרבים לשם די מהר). לכן, אגב, הם מפרסמים את עצמם כמכוונים לנישה חדשה, אחרת ומיוחדת....יגיע גם הרגע שהם יפרסמו שהם תחליף כמעט מלא למחשבים נישאים.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
בוא נניח היפוטזה אחרת: טאבלתים מיועדים לקהל שאינו מסוגל לתפעל מחשב למרות שהוא זקוק לשימושים של המחשב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
יש משהו שלא הבנתי
יש לו חיבור לHDMI עם תמיכה של 1080 אבל הוא בעצמו לא יכול להציג רזולוציה כזו. אמורים לראות מה שרואים על המסך על גבי הטלוויזיה. אז הוא יכול להציג 1080 או לא?
יש לו חיבור לHDMI עם תמיכה של 1080 אבל הוא בעצמו לא יכול להציג רזולוציה כזו. אמורים לראות מה שרואים על המסך על גבי הטלוויזיה. אז הוא יכול להציג 1080 או לא?
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
הוא יכול להוציא סיגנל של 1080 למסך שתומך ב-1080.
ז"א, שאם יש לך קובץ ברזולוציה כזו, אתה תוכל להציג את הקובץ במלוא הרזולוציה על גבי מסך חיצוני שתומך בה, אבל על מסך האייפד אתה תראה את הקובץ ברזולוציה הטבעית של האייפד (Downscale).
ז"א, שאם יש לך קובץ ברזולוציה כזו, אתה תוכל להציג את הקובץ במלוא הרזולוציה על גבי מסך חיצוני שתומך בה, אבל על מסך האייפד אתה תראה את הקובץ ברזולוציה הטבעית של האייפד (Downscale).
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
מה עם המאק ?איתי_הגיתי כתב:למה אין במוצרים של אפל תיקיות, שאפשר לחבר דיסקאונקי או קורא כרטיסים, או בלוטוט' מצידי,...
חזקEliHaboosh כתב: אתה מחפש מחשב? אל תקנה אייפד. נקודה.
אפשר אפילו להרחיב את ההשוואה למרות שזה פשוט לא נכון בעולם הרכב: מסתבר גם שרוב בעלי המכוניות בעצם נוסעים על שני גלגלים בלבד, כך שהאופנוע מספיק ...
משה
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
דרך אגב מי שרוצה ,אפל העלו את ההכרזה המלאה לאתר שלהם
http://www.apple.com/apple-events/
ויש את זה גם בiTunes Store
http://www.apple.com/apple-events/
ויש את זה גם בiTunes Store
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
איתי, יש דווקא אפשרות להוסיף דיסק און קי וגם כרטיסי זיכרון. כמו כל דבר באפל זה בשיטה משונה וזה עולה כסף.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

אני יחכה לטאבלט לא אפל, תודה...
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
לא ברור למה אתה מחכה לטאבלט כשיש לך נטבוקים.איתי_הגיתי כתב:אני יחכה לטאבלט לא אפל, תודה......
גם אם טאבלטים אחרים יספקו את התכונות שחסרות לך, לא סביר שיהיה לך ממש נוח לבצע את הפעולות. הרי הטאבלטים עדיין יהיו טאבלטים, מה שמראש מגביל את יכולות האינטראקציה (בכיוון האינפוט) עם המכשיר.
למה אתה רוצה טאבלט?
משה