:כותרת: מלחמות המתרגמים QSUBS מול TOREC (היה: תרגום Dinner for schmucks)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למה זה יותר או שזה פחות?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
התחלנו עם הפורמט החדש לפני פחות מחודש. לפני זה ניסינו להתמודד עם טורק בשיטות מתונות יותר כדי שלא יפגעו בקהל הצופים, אך לצערנו זה לא הספיק (וגם אז מדובר על כחודש נוסף של מסרים סמויים בתרגומים. איך הגעת לשנה נשגב מבינתי).Catskinner כתב:אתם מנהלים את המלחמה הזו כבר כמה חודשים אם לא קרוב לשנה. בוא ספר לנו איפה הצלחתם בדיוק, כי מי מה שאני רואה כאן בשרשור אתם גם עובדים קשה, גם מצליחים לעצבן כמה מהקליינטים שלכם וגם לא משיגים כלום נגד טורק.
פשוט מגוחך....
מאז שהתחלנו עם הפורמט החדש, באתר טורק הציגו את התרגומים שלנו ימים אחרי האתרים האחרים. ובניגוד לייצוג כאן, רוב הצופים דווקא כן נהנים כרגיל מהתרגומים שלנו, גם עם הפורמט החדש. ככה שטורק נשאר מאחור ויש זליגה של גולשים לאתרים הטובים.
ואנחנו עובדים קשה גם בלי שום קשר לטורק, אני בטוח שכבר ידעת את זה.
וזה שאנחנו "מעצבנים כמה מהקליינטים" מעניין אותי כקליפת השום.
מי שלא מעריך את העבודה שלנו מספיק כדי להזדהות ולתמוך ועוד מתבכיין על זה שהוא צריך לחכות כמה ימים לתרגום החינמי שלו (אוי לא!) - מבחינתי הוא בכלל לא קהל היעד שלי ולא בשבילו אני מתרגם. וגם ה"קליינטים" הכי עצבניים ימשיכו להוריד את התרגומים שלנו כרגיל, אז שיפסיקו לעבוד על עצמם.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

הנה עוד תגובה שכדאי לקרוא:
http://www.qsubs.org/index.php?s=&showt ... t&p=487815
http://www.qsubs.org/index.php?s=&showt ... t&p=487815
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
קטע לבחור מטורק יש חשבון כאן... מעניין למה הוא לא מגיב.
זה מאבק מוצדק לחלוטין!
לא הגיוני שאני יעבוד על תרגום ואתר אחר יקח כרדיט עליו בשום צורה!!
תחשבו על מאמר של עופר שיעבוד לאתר אחר מה יקרה אז.
זה מאבק מוצדק לחלוטין!
לא הגיוני שאני יעבוד על תרגום ואתר אחר יקח כרדיט עליו בשום צורה!!
תחשבו על מאמר של עופר שיעבוד לאתר אחר מה יקרה אז.
נערך לאחרונה על ידי mp3lll ב 20/01/2011 13:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה לא שלא מעריכים את העבודה שלכם, אלא שמי שמשתמש בשרות שלכם לא מתעניין במה שקורה מאחרוי הקלעים בדיוק כפי שלך אין שום עניין במאבקים בין הרופאים למשרד הבריאות על איוש תקנים בחדר מיון. אבל לבטח תתעצבן לאללה על כל עיקוב בטיפול אם תזדקק לשירות של אותו חדר מיון ותגלה שהרופאים לא מוכנים לקבל אותך.
אז אם אני מבין נכון, ברשימת מי שמעניין אתכם כקליפת השום אתם כוללים
1. כל מי שאינו מסוגל להציג כתוביות בפורמט המיוחד שבחרתם
2. כל מי שמוכן להמתין עד שיצא תרגום srt
3. כל מי שלא מוכן לשלם לכם במטבע שאתם דורשים - להלן שמירה על הקרדיטים
4. כל מי שמעיר לכם שכשהוא רוצה לצפות בסרט עם כתוביות הוא לא מבקש שיוסיפו לו הודעות מטעם שאינן קשורות לדיאלוג של הסרט
פיספסתי מישהו? מזל שאני לא צורך כתוביות בעברית אחרת הייתם בטח מוצאים בי משהו לא תקין שמצדיק זלזול ובעיטה באחוריים. שיהיה לכם בהצלחה.
4. כל מי שמעיר לכם שכשהוא רוצה לצפות בסרט עם כתוביות הוא לא מבקש שיוסיפו לו הודעות מטעם שאינן קשורות לדיאלוג של הסרט
פיספסתי מישהו? מזל שאני לא צורך כתוביות בעברית אחרת הייתם בטח מוצאים בי משהו לא תקין שמצדיק זלזול ובעיטה באחוריים. שיהיה לכם בהצלחה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בגלל הכותרת הקודמת לא נכנסתי לשירשור הזה בכלל...
את צרכני הכיתוביות לא ממש מעניין מאיזה אתר הם מורידים, פחות מזה איזו קבוצה תירגמה, ועוד פחות מזה מי תירגם.
מי שקצת חשובה לו הסצינה, רושם משפט תודה בתגובות טרם ההורדה של הכיתוביות וזהו.
אני די בטוח שאם בילדהום יכנס לפה הוא יוכל לתת הסברים ארוכים ומפורטים למה QSUBS אשמים בהכל.
העניין הוא שלא מעניין את אף אחד מי צודק בויכוח (למעט הנוגעים בדבר).
וזו הסיבה שאנשים רשמו פה מילים כמו ריב ילדותי וכד'.
אגב, Catskinner מתכוון לפעם הקודמת שיצאו כיתוביות מוצפנות לפני מספר חודשים (אולי שנה), זה היה ריב אחר?
את צרכני הכיתוביות לא ממש מעניין מאיזה אתר הם מורידים, פחות מזה איזו קבוצה תירגמה, ועוד פחות מזה מי תירגם.
אני די בטוח שאם בילדהום יכנס לפה הוא יוכל לתת הסברים ארוכים ומפורטים למה QSUBS אשמים בהכל.
אגב, Catskinner מתכוון לפעם הקודמת שיצאו כיתוביות מוצפנות לפני מספר חודשים (אולי שנה), זה היה ריב אחר?
אני חושב שהסיבה שטורק הוא האתר הכי פופולארי לכתוביות היא בגלל שיש בו את הממשק הנוח ביותר למשתמש. פעם סרטים היה כזה, אבל הפורמט החדש שלו הרס אותו והיום הוא בלתי נסבל. הרי כל התרגומים מגיעים בסופו של דבר לכל האתרים. אם מישהו חושב שהקדמה של כמה שעות בשחרור תרגום באתר מסויים נותנת יתרון לאותו אתר, הוא טועה. רוב האנשים לא מחוברים 24 שעות לאתרים ועושים ריפרשים בציפייה לשחרורים. אני ממש בספק אם אתם פוגעים בטורק או בהכנסותיו מפרסום.
אגב, לפחות לגבי טענה אחת של קיו סאבס אני ממש לא מסכים - הם מתנגדים שאחרים יסנכרנו תרגומים שלהם לגרסאות שלא סונכרנו על ידם. אני חושב שזו חוצפה. אם יש סרט שיש לו עשרות גרסאות ומישהו עושה טובה ומסנכרן תרגום של קיו, למה אתם צריכים להיות כל כך קטנוניים ולהתנגד לזה? איך זה בדיוק פוגע בכם?
ולא, הטיעון על חוסר המקצועיות של כל העולם ואשתו למעט אלו שעברו את קורס התרגום והסנכרון מבית קיו ואף עמדו בהצלחה במבחנים (!!!) לא תופס. יש מקרים שאנשים יעדיפו לקבל מוצר טיפה פחות איכותי (נניח) מאשר לחכות עד שמקצועני קיו יתפנו לסנכרן כל גרסה.
ולא, הטיעון על חוסר המקצועיות של כל העולם ואשתו למעט אלו שעברו את קורס התרגום והסנכרון מבית קיו ואף עמדו בהצלחה במבחנים (!!!) לא תופס. יש מקרים שאנשים יעדיפו לקבל מוצר טיפה פחות איכותי (נניח) מאשר לחכות עד שמקצועני קיו יתפנו לסנכרן כל גרסה.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

אם אתה חושב שטורק הוא הכי נוח כיום, אני מניח שלא גלשת בסאבסנטר. לחיצה אחת והתרגום אצלך (מהדף הראשי אפילו). בלי פופאפים, בלי המתנות אם אתה לא רשום, בלי פרסומות מכל עבר ובלי זעקות שבר שהאתר זקוק לתרומות.
והפיגור של טורק כעת הוא ימים ולא שעות. מי שחושב שהממשק של טורק הוא כל-כך טוב ששווה לקבל את התרגומים באיחור של ימים, שיבושם לו (וישאשפז את עצמו במחלקה הפסיכיאטרית הקרובה).
לגבי הסנכרונים - אף אחד לא מתלונן על אנשים חביבים שמתוך רצון טוב מסנכרנים את התרגומים שלנו. ברוב המקרים, בטורק "מסנכרנים" לגרסאות שכבר הוצאנו להן סנכרונים, רק כדי לדחוף קרדיט לעצמם ולמחוק את הקרדיט למסנכרן המקורי (לא זה שתיאם לגרסא אלא זה שתיזמן שורה שורה בתרגום המקורי). וכתבתי "מסנכרנים" כי ב-99% מהמקרים, הגרסאות ש"סונכרנו בלעדית" לטורק הן זהות לגרסא הקיימת, כך שאפילו סנכרון אין פה.
ולגבי טענות האיכות - איך אומרים, אם אתה רוצה לוודא שמשהו יבוצע כהלכה, עשה זאת בעצמך. ואתה מדבר כאילו אנחנו לא מסנכרנים לשום גרסא ועוד כועסים על אלו שכן. הרי תוך זמן קצר מהשחרור הראשוני, אנחנו מוציאים סנכרונים לכ-ל הגרסאות. אם טורק כ"כ רוצים לראות את השם שלהם בקרדיט, שיתרגמו בעצמם ולא ירכבו על התרגומים שלנו.
עיקר העצבים שלנו בנושא הסנכרונים נובע ממצבים שבהם מסנכרנים לנו תרגום שעשינו משמיעה (מגרסת TS נגיד) לגרסת הריפ הסופית. הסיבה לכך היא שעם גרסת הריפ יוצאות גם הכתוביות באנגלית, ואנחנו נוהגים לעבור על התרגום אל מול הכתוביות באנגלית ולשפצר קצת. בכל-זאת, תרגום משמיעה. נסה אתה להבין את סטאלון מברבר במשך שעה וחצי בקובץ לא איכותי ובלי כתוביות, תראה כמה משפטים לא תצליח לפענח ב-100 אחוז.
כשמסנכרנים את התרגום משמיעה לגרסא הסופית, מפספסים את כל התיקונים שאנחנו עושים.
והפיגור של טורק כעת הוא ימים ולא שעות. מי שחושב שהממשק של טורק הוא כל-כך טוב ששווה לקבל את התרגומים באיחור של ימים, שיבושם לו (וישאשפז את עצמו במחלקה הפסיכיאטרית הקרובה).
לגבי הסנכרונים - אף אחד לא מתלונן על אנשים חביבים שמתוך רצון טוב מסנכרנים את התרגומים שלנו. ברוב המקרים, בטורק "מסנכרנים" לגרסאות שכבר הוצאנו להן סנכרונים, רק כדי לדחוף קרדיט לעצמם ולמחוק את הקרדיט למסנכרן המקורי (לא זה שתיאם לגרסא אלא זה שתיזמן שורה שורה בתרגום המקורי). וכתבתי "מסנכרנים" כי ב-99% מהמקרים, הגרסאות ש"סונכרנו בלעדית" לטורק הן זהות לגרסא הקיימת, כך שאפילו סנכרון אין פה.
ולגבי טענות האיכות - איך אומרים, אם אתה רוצה לוודא שמשהו יבוצע כהלכה, עשה זאת בעצמך. ואתה מדבר כאילו אנחנו לא מסנכרנים לשום גרסא ועוד כועסים על אלו שכן. הרי תוך זמן קצר מהשחרור הראשוני, אנחנו מוציאים סנכרונים לכ-ל הגרסאות. אם טורק כ"כ רוצים לראות את השם שלהם בקרדיט, שיתרגמו בעצמם ולא ירכבו על התרגומים שלנו.
עיקר העצבים שלנו בנושא הסנכרונים נובע ממצבים שבהם מסנכרנים לנו תרגום שעשינו משמיעה (מגרסת TS נגיד) לגרסת הריפ הסופית. הסיבה לכך היא שעם גרסת הריפ יוצאות גם הכתוביות באנגלית, ואנחנו נוהגים לעבור על התרגום אל מול הכתוביות באנגלית ולשפצר קצת. בכל-זאת, תרגום משמיעה. נסה אתה להבין את סטאלון מברבר במשך שעה וחצי בקובץ לא איכותי ובלי כתוביות, תראה כמה משפטים לא תצליח לפענח ב-100 אחוז.
כשמסנכרנים את התרגום משמיעה לגרסא הסופית, מפספסים את כל התיקונים שאנחנו עושים.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

בניגוד לבית חולים שאמור לספק לי שירות (נקווה שלא אצטרך, טפו טפו טפו) ואני משלם כסף טוב עבור זה, אנחנו לא חייבים לאף אחד דבר ועושים הכל בהתנדבות. זה אומר שגם אם המאבק של האחיות במקרה זה צודק לחלוטין, יש לי זכות טובה להתעצבן על בית החולים כי נמנע ממני משהו שאני אמור לקבל.Catskinner כתב:זה לא שלא מעריכים את העבודה שלכם, אלא שמי שמשתמש בשרות שלכם לא מתעניין במה שקורה מאחרוי הקלעים בדיוק כפי שלך אין שום עניין במאבקים בין הרופאים למשרד הבריאות על איוש תקנים בחדר מיון. אבל לבטח תתעצבן לאללה על כל עיקוב בטיפול אם תזדקק לשירות של אותו חדר מיון ותגלה שהרופאים לא מוכנים לקבל אותך.
פיספסתי מישהו? מזל שאני לא צורך כתוביות בעברית אחרת הייתם בטח מוצאים בי משהו לא תקין שמצדיק זלזול ובעיטה באחוריים. שיהיה לכם בהצלחה....
אך בלי שום קשר לתשלום או לא - באמת בכל מאבק של "נותני שירות" נפגעים הצרכנים שלהם. כשעובדי שדה"ת שובתים על השכר שלהם, הנוסעים סובלים ולא הבוסים שלהם. זה אומר שעובדי שדה"ת הם לא בסדר?
אז כמו שהנוסעים ימשיכו לטוס, כך גם הגולשים ימשיכו לצפות עם התרגומים שלנו.
ולגבי הרשימה, אנשים שעונים לתיאורים בסעיפים 2-4 בהחלט מעניינים אותנו כקליפת השום ואף כ-זג הענב (המצאתי הרגע).
בשביל האנשים שעונים לתיאור בסעיף 1 אנחנו משחררים SRT לאחר מספר ימים. אם לא היה אכפת לנו מהם, לא היינו משחררים כ"כ מהר (אם בכלל) והיינו מייבשים את טורק לגמרי.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
כאחד שבקיא בכל הבלאגן הזה, הסיבה העיקרית היא בכלל לא מה שאתה חושב.amir073 כתב:אני חושב שהסיבה שטורק הוא האתר הכי פופולארי לכתוביות היא בגלל שיש בו את הממשק הנוח ביותר למשתמש. פעם סרטים היה כזה, אבל הפורמט החדש שלו הרס אותו והיום הוא בלתי נסבל. הרי כל התרגומים מגיעים בסופו של דבר לכל האתרים. אם מישהו חושב שהקדמה של כמה שעות בשחרור תרגום באתר מסויים נותנת יתרון לאותו אתר, הוא טועה. רוב האנשים לא מחוברים 24 שעות לאתרים ועושים ריפרשים בציפייה לשחרורים. אני ממש בספק אם אתם פוגעים בטורק או בהכנסותיו מפרסום....
וותיקי צוות Qsubs הם אלו שהקימו את אתר טורק, או לפחות הביאו אותו לקידמת הבמה.
זה לא קרוב בכלל למה שכתבת.
וותיקי Qsubs היו חלק מאותו אתר חביב וישן שענה לשם ליונטווארק ז"ל. לאחר שהוא נסגר רוב
המתרגמים של אז התאחדו ומצאו בית בטורק, עד שזה חשב שהוא יכול להיתייחס אליהם כאילו היו השפוטים שלו.
בזמנו הפורומים של טורק היו תוססים, ומה היום?
אם מבחינתך ממשק נוח הוא אלף ואחד פופאפים עם כניסה לאתר, איומים שאם לא תתרום אז האתר ייסגר וכו', אם
אחרי כל זה הממשק עדיין נוח אז באמת שאין על טעם ועל ריח מה להתווכח.
אתה חושב שהמחאה לא פוגעת בהם? אתה בטח גם מאמין שבאמת איכפת לו מהמתרגמים, בגלל זה הוא ממש
מכריח אותם להגיב נכון?
אז תדע לך שכל תגובה שאני,אתה או כל אחד כותב, כל קליק כזה מכניס לאתר שלו כסף.
הנושא הזה בדוק. תאמין לי.
אז תדע לך שיש גם רבים שכן איכפת להם מאיזה אתר זה מורד ומי תרגם ואף מי סנכרן.guyezra כתב:בגלל הכותרת הקודמת לא נכנסתי לשירשור הזה בכלל...![]()
...
שיקום אחד פה ויאמר שברגע שהוא מוריד תרגום של צוות Qsubs יש לו חשש כלשהו שהתרגום לא יהיה תקין או לא
יהיה מסונכרן!. היות וכולנו בני אדם אומר רק ש99.9% מהמקרים התרגום יהיה פיקס מכל הבחינות.
בילדהאוס כל הזמן מאיים שיפרסם דברים על הצוות הזה. כבר שנה הוא מאיים ולא מפרסם כלום.
אם חשובה לך או למישהו התגובה שלו, תירשמו שם ותגיבו. תאמרו כל מה שעל ליבכם. ניראה כמה זמן יעבור
עד שתחטוף/פו עלבון או חסימה.
אגב, מישהו חשב איך זה שאצלו יש הורדות ישירות אבל האתר לא נתבע אף פעם?
תחשבו על זה...
נערך לאחרונה על ידי danielk ב 20/01/2011 15:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני מסתכל ורואה לסרט "לעולם אל תאמר לא" 1773 הורדות ו-70 תגובותdanielk כתב:אז תדע לך שיש גם רבים שכן איכפת להם מאיזה אתר זה מורד ומי תרגם ואף מי סנכרן....
שזה בערך 5% מאלה שהורידו טרחו בכלל לרשום תגובה.
וזה עוד אחד מהגבוהים...
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
כמה משתמשים "רגילים", כאלה שרוצים רק כתובית וזהו גולשים בכרום או עם השועל?amir073 כתב:לגבי הפופאפים בטורק- למי שגולש בכרום אין את הבעיה הזאת....
בשביל הכיף, כנס עם IE...
[אגב, שלוגי והסנדק שלחתי לכם פרטית]