סוף סוף דיבורים של טעם. יש אומרים שעד 80% מהמידע בסרט בא מהסנטרkingikra כתב:לדעתי, סאב וסנטר זה הרמקולים החשובים ביותר במערכת קולנוע בייתית. הסנטר אפילו חשוב יותר כי הוא פועל לאורך כל הסרט. הקדמיים פועלים יותר מהאחוריים אבל לא בכל סצינה. אני פעם חשבתי שסנטר זה רק לדיבור אבל נוכחתי לדעת שזו טעות חמורה...
שדרוג רסיבר או רמקולים- מה יפיק תוצאה איכותית יותר?
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
danlior .danlior כתב:סוף סוף דיבורים של טעם. יש אומרים שעד 80% מהמידע בסרט בא מהסנטרkingikra כתב:לדעתי, סאב וסנטר זה הרמקולים החשובים ביותר במערכת קולנוע בייתית. הסנטר אפילו חשוב יותר כי הוא פועל לאורך כל הסרט. הקדמיים פועלים יותר מהאחוריים אבל לא בכל סצינה. אני פעם חשבתי שסנטר זה רק לדיבור אבל נוכחתי לדעת שזו טעות חמורה......
הכל מתחיל מהסנטר . סנטר טוב נותן לך הרגשה של חיבור לזה שמדבר דרכו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
בוקר טוב לכולם...9000es כתב:danlior .danlior כתב:סוף סוף דיבורים של טעם. יש אומרים שעד 80% מהמידע בסרט בא מהסנטרkingikra כתב:לדעתי, סאב וסנטר זה הרמקולים החשובים ביותר במערכת קולנוע בייתית. הסנטר אפילו חשוב יותר כי הוא פועל לאורך כל הסרט. הקדמיים פועלים יותר מהאחוריים אבל לא בכל סצינה. אני פעם חשבתי שסנטר זה רק לדיבור אבל נוכחתי לדעת שזו טעות חמורה......
הכל מתחיל מהסנטר . סנטר טוב נותן לך הרגשה של חיבור לזה שמדבר דרכו ....
בכדי לקבל חוויה קולנועית טוטלית, כל הרמקולים חשובים...אבל...
כפי שקודמי כבר אמרו, הסנטר הוא בהחלט הרמקול השמיע ביותר לאורך הסרט...זאת מכיוון שהוא הקו הוויזואלי שלנו, ז"א העיניים שלנו מתחברות יותר למה שאנו רואים מולנו, לכן ערוץ הסנטר הוא הפעיל ביותר.
אמת , הסנטר חייב להיות באיכות טובה, בכדי שהוא יתחבר הרמונית עם שאר הסביבה (סראוונד-קדמיים ואחוריים יחד). הקדמיים, חייבים להיות גם הם ברמה שתהיה קרובה לסנטר, כי הקדמיים בעצם ממשיכים את הבמה המרכזית לצדדים, ובכך נותנים במה הרבה יותר רחבה וטבעית .
האחוריים חשובים לא פחות...(וזו טעות לחשוב שהקדמיים שמיעים יותר מהאחוריים)...אם אבמערכת שלך שומעים פחות את האחוריים והקדמים בעלי נוכחות יותר זה אומר שהמערכת שלך ממש לא מאוזנת, צריך להגיע (מעבר לכיוןן ה-levelים) גם את הדינאמיקה של כל ערוץ (כיוון trimים לכל ערוץ)...הדינאמיקה בכל הערוצים חייבת להיות זהה לחלויטין (כמובן ע"פ מקום המאזין).
בלי שום קשר, כמובן שיש הקלטות שונות (במיוחד סרטים ישנים מלפני שנות ה-90, שם ערוצי הסראונ הוקלטו משמעותית ב-gain נמוך יותר, לאחר שנות ה-90 ובמיוחד לאחר שחברת dts יצאה, הערוצים בהקלטה קבלו gain שווה, במיוחד הדינאמיקה, ההפרדה ועוצמת הרחש.
היום (ולא רק בסרטי בלוריי)..האחוריים מהווים פקטור מאוד מאוד חשוב לחווית ה-3D באזנה.
האחוריים חשובים לא פחות מהקדמיים, וכן רמקולים שהם תלת פאזה מעניקים במה מאחור ומהצד ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה, וריאליסטית.
וכמובן הסאב, שהוא חייב להיות מכוון בהתאם למערכת והחלל, בכדי שהוא ישתלב היטב, ויצליח "לרגש"...אם זה האוויר והעומק והבמה הכ"כ דומיננטית מתחת לרגלינו...וזורם בגופנו...הסאב חייב להיות איכותי...מאוד עמוק, דבר שמאחר את כל הערוצים ונותן תחושה של ריאליזם ותחושה שאנחנו חווים בדיוק מה שהשחקנים חווים...
בקיצ קוצ...כל הרמקולים במערכת חייבים להיות ברמה והכי חשוב מותאמים, לא בהכרך בסדרה וביצרן, אלא מותאם אקוסטית והרמונית לחלל ולמאזין.
אין עדיפויות לגבי מה יותר חשוב...כי הכל משלים אחד את השני...
אבל אמת, הסנטר מבחינת כמות האינפורמציה, היא יותר בעלת משקל..
אח"כ הסראוונד (2 זוגות רמקולים) יהיו שווים במשקלם.
אח"כ הסאב שחייב להיות מותאם אקוסטית, אחרת הוא פשוט הורס את החוויה.
ואח"כ ה-back שמרחיב את הסראאונד ונותן לו משמעות אחרת-הרבה יותר ריאליסטית ונכונה.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

itay123 .
הסברת הכל כמו שצריך . וזה מה שאני טוען כל הזמן . כל הרמקולים צריכים להיות איכותיים .
בנוסף וזו דעתי עדיף שגם האחוריים שיהיו טאוורים . כך נוכל להגדיר בהגדרות את האחוריים גם כרמקול LARGE וזה נותן מימד שווה ומאוזן בכל חלל החדר וכך הסוראונד נשמע ברור יותר.
בנוגע לסאב זה נכון שהוא אמור להיות דומיננתי וצריך למלא את חלל החדר ב LFE דינאמי . אבל יש גם חברים שמחפשים שהסאב יהיה גם מוזיקלי וכאן מתחילה הדילמה ברכישת איזה סוג של סאב לרכוש ..
יום טוב לכולם .
הסברת הכל כמו שצריך . וזה מה שאני טוען כל הזמן . כל הרמקולים צריכים להיות איכותיים .
בנוסף וזו דעתי עדיף שגם האחוריים שיהיו טאוורים . כך נוכל להגדיר בהגדרות את האחוריים גם כרמקול LARGE וזה נותן מימד שווה ומאוזן בכל חלל החדר וכך הסוראונד נשמע ברור יותר.
בנוגע לסאב זה נכון שהוא אמור להיות דומיננתי וצריך למלא את חלל החדר ב LFE דינאמי . אבל יש גם חברים שמחפשים שהסאב יהיה גם מוזיקלי וכאן מתחילה הדילמה ברכישת איזה סוג של סאב לרכוש ..
יום טוב לכולם .
- itay123
-
- חבר מכור קשה

אצלי, האחוריים אגב עובדים על large ונשמעים מעולה...9000es כתב:itay123 .
יום טוב לכולם ....
וכן הם רמקולים כביכול מדפיים -דיפולאריים.
נשמעים טבעי, עשירים מאוד והכי חשוב ממלאים את כל החלל בסראונד...
לגבי הסאב, אני כמובן מסכים איתך...הנכון ביותר יהיה בחירה של סאב מוזיקלי, רך ונעים, אך פאנצ'י, עמוק ומסיבי כשצריך גם כן...
לאחר הרבה ניסיונות עם הרבה סאבים, הסאב שניבחר אצלי היה AVANCE SIGNATURE 10 MK II, שמליח להפתיע אותי כל פעם מחדש, מאוד עמוק ועשיר, רך ונעים...לא מהדהד, לא ניכנס לעיוותים, מציח לרדת בנאמנות מתחת ל-30 הרצים, כשהו יציב ועמיד.
הוא בעל שני וופרים של 12 אינץ אחד פסיבי ואחד אקטיבי, כאשר הם עובדים יחד...
הוא 500 וואט RMS ו-1000 פיק...
מה שמדהים בו שבמוזיקה הוא נשמע בהחלט מדהים, עם כל רמקול מדפי הוא השתלב איתם טוב והמשיך אותם בטבעיות.
כמובן אלמנטים של SCAN SPEAK...
הוא גם בזמנו לא עלה בדיוק זול...MSRP 3000$...נמכר אצל היבואן בכ-15K.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 27/05/2010 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
שמעו, זה כנראה ענין של טעם...
לדעתי, בלי קשר לשדרוג, החלק החשוב ביותר בק"ב הוא... התמונה.
אני מוכן ליסוע לאי בודד עם מקרן ומסך מושלמים + מערכת ALL IN ONE
אני לא מוכן ליסוע לאי בודד עם חמישית ווילסון אלכסנדריה הגברת ML סאב תואם + מסך LCD 32".
אבל זה רק אני...
אני לא מוכן ליסוע לאי בודד עם חמישית ווילסון אלכסנדריה הגברת ML סאב תואם + מסך LCD 32".
אבל זה רק אני...
- itay123
-
- חבר מכור קשה

Re: שמעו, זה כנראה ענין של טעם...
צודק...אך עדיין סאונד תלת מימדי, ריאליסטי ואיכותי..עדיין מעניק מימד ע-נ-ק...opv כתב:לדעתי, בלי קשר לשדרוג, החלק החשוב ביותר בק"ב הוא... התמונה.
אבל זה רק אני......
וכן, מסך ותמונה גדולה (ואיכותית) היא ללא תחליף...וזה הדבר הבא אצלי..
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 27/05/2010 11:45, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

itay123
אין ספק שמדובר בסאב איכותי . ויש לך איתו כבר הרבה שעות האזנה . מה שמוכיח שהוא מתאים לך בגדול .
תהנה .
אין ספק שמדובר בסאב איכותי . ויש לך איתו כבר הרבה שעות האזנה . מה שמוכיח שהוא מתאים לך בגדול .
תהנה .
- itay123
-
- חבר מכור קשה

9000es כתב:itay123
תהנה ....
- danlior
-
- חבר מכור קשה

9000es itay123
אני ממש לא מסכים איתכם לגבי רמקולים אחוריים.
ראשית , ברוב הסרטים סרטים יש מעט מאוד מידע לאחוריים. בסרטי פעולה ומלחמה יש קצת יותר מידע אבל עדיין מעט יחסית לשלושת הקדמיים. גם כשיש מידע הוא לרוב לא מידע שדורש איכות גבוהה.
אני מציע לכם פעם להשתיק את שלושת הרמקולים הקדמיים ולהאזין למה שבוקע מהאחוריים לבד. כן, סאונד איכותי, בטח יותר מפעם ממה שהיה בדולבי סטריאו אבל רחוק ממה שבוקע מהקדמיים. בטח אין מה לדבר על פירוט, שקיפות, במה וכו'.
איך אפשר לומר שבאחוריים יש את אותו המידע שיש בשלושת הקדמיים אם הם לעולם לא יכילו דיאלוג שמהווה רוב לסרט? לרוב מדובר על סאונד שאמור לתת אמביאנט או הרגשה של תנועה ואז שוב, רק בקטעי פעולה זה נכנס לתוקף.
צריך להיזהר ממערכות לא מכוונות היטב ששולחות מידע מוגזם לאחוריים, מידע שבכלל היה מיועד לקדמיים.
ועוד דבר, בואו נסתכל על מבנה האוזן האנושית, האפרכסת בנויה לחוות צלילים מקדימה והצדדים, צלילים שבאים מאחורה נחסמים בחלקם ע"י האפרכסת, לכן תדירויות גבוהות באמת לא עוברות. זו הסיבה שלמוסיקה רב ערומצית מומלץ לשים את רמקולי הסוראונד בצדדים ולא מאחורנית. כמו כן, הנתונים של רמקולי סוראונד יעודיים יקרים רחוקים מלהרשים. ישנם לא מעט רמקולי סוראונד ביפולארים המיועדים לפזר את הסאונד בחדר שבאופן רישמי לא עוברים את ה-12KHZ. הייתם מכונים לשים רמקולים כאילו כקדמיים שלכם?
itay123 גם ה-B&W שלך שמשמשים בסוראונד לא עוברים את ה-12KHZ כשהם במוד של ביפולאר! במוד רגיל הם עובדים עם טוויטר הדום היחיד ומגיעים עד 20KHZ אך במוד ביפולאר הם עובדים רק עם ה-CONE טוויטרים בצדדים ומגיעים רק ל-12KHZ.
ראשית , ברוב הסרטים סרטים יש מעט מאוד מידע לאחוריים. בסרטי פעולה ומלחמה יש קצת יותר מידע אבל עדיין מעט יחסית לשלושת הקדמיים. גם כשיש מידע הוא לרוב לא מידע שדורש איכות גבוהה.
אני מציע לכם פעם להשתיק את שלושת הרמקולים הקדמיים ולהאזין למה שבוקע מהאחוריים לבד. כן, סאונד איכותי, בטח יותר מפעם ממה שהיה בדולבי סטריאו אבל רחוק ממה שבוקע מהקדמיים. בטח אין מה לדבר על פירוט, שקיפות, במה וכו'.
איך אפשר לומר שבאחוריים יש את אותו המידע שיש בשלושת הקדמיים אם הם לעולם לא יכילו דיאלוג שמהווה רוב לסרט? לרוב מדובר על סאונד שאמור לתת אמביאנט או הרגשה של תנועה ואז שוב, רק בקטעי פעולה זה נכנס לתוקף.
צריך להיזהר ממערכות לא מכוונות היטב ששולחות מידע מוגזם לאחוריים, מידע שבכלל היה מיועד לקדמיים.
ועוד דבר, בואו נסתכל על מבנה האוזן האנושית, האפרכסת בנויה לחוות צלילים מקדימה והצדדים, צלילים שבאים מאחורה נחסמים בחלקם ע"י האפרכסת, לכן תדירויות גבוהות באמת לא עוברות. זו הסיבה שלמוסיקה רב ערומצית מומלץ לשים את רמקולי הסוראונד בצדדים ולא מאחורנית. כמו כן, הנתונים של רמקולי סוראונד יעודיים יקרים רחוקים מלהרשים. ישנם לא מעט רמקולי סוראונד ביפולארים המיועדים לפזר את הסאונד בחדר שבאופן רישמי לא עוברים את ה-12KHZ. הייתם מכונים לשים רמקולים כאילו כקדמיים שלכם?
itay123 גם ה-B&W שלך שמשמשים בסוראונד לא עוברים את ה-12KHZ כשהם במוד של ביפולאר! במוד רגיל הם עובדים עם טוויטר הדום היחיד ומגיעים עד 20KHZ אך במוד ביפולאר הם עובדים רק עם ה-CONE טוויטרים בצדדים ומגיעים רק ל-12KHZ.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

danlior כתב:9000es itay123
itay123 גם ה-B&W שלך שמשמשים בסוראונד לא עוברים את ה-12KHZ כשהם במוד של ביפולאר! במוד רגיל הם עובדים עם טוויטר הדום היחיד ומגיעים עד 20KHZ אך במוד ביפולאר הם עובדים רק עם ה-CONE טוויטרים בצדדים ומגיעים רק ל-12KHZ....
דני אתה טועה ובגדול לגבי הסראוונדים.
מספיק לראות סרטים כ:
1. הסרט 300,
2. אוואטר
3. גלדיאטור
4. מלחמת הכוכבים
5.שליחות קטלנית 2
6. עידן הקרח
7. שודדי הקריביים
8. שר הטבעות
9. גימס בונד - קואאנטום של נחמה
10. הארי פוטר 6
ועוד רבים וטובים.
גם סרט אימה, קומדיה ואפילו דרמה.
יש מעטפת סראוונד לא מבוטלת...וכן היא מאוזנת עם הבמה הקדמית.
ככה שאם יש דיבור/רחשים/ מעבר אפקט מקדימה לאחור(מסןק/רכב/ירייה/צעדים ועוד..קול שעובר מקדימה לצד ולאחור...) הסאונד ייתקבל באופן מאוזן. כאשר המעבר הוא חלק ולא נקטע...
כבר שמעתי מספיק מערכות...שבשל כיול אקוסטי משגה או חלל בעייתי...יש הבדלים מהחזית הקדמית לאחורית...אין הרמוניה וקשר בין החזיתות...כאילו נתק
כאשר אתה נמצא ברחוב, אתה שומע רק את מה שממולך בעוצמת רחש מסויימת ואת הנמצא סביבך או מאחוריך ברחש משמעותי נמוך יותר..רכב שמגיע וצופר מאוחריך ומגיע לצד ואז עובר אותך מקדימה...אתה שומע רק את המעבר שעובר לידך או מולך...כי אם כן...אז נע לבדוק אצל רופא אוזניים, יש מצב שיש לך סתימה באוזן...שאתה חייב לשחררו...
בכדי לקבל סאונד שקוף לחלוטין, יש לאזן את הרמקולים דינאמית (תדרי חיתוך/גלים עומדים/grup delay|ועוד...)...ז"א שהם יישמעו זהה סביבך...כמובן לפי מיקום הישיבה שלך...
ודבר נוסף.. לא חסר סיצנות בהם הקול עובר מהסנטר לרמקול ימין/שמאל ואז ממשיך לצד ואז מסתיים כאשר עבר 360 מעלות סביבך באותו הדינאמיקה לסנטר...
שים את ספיידרמן 1 (סתם בשביל שתבין), את הצאפר בו קולו הפנימי של אביו של הארי סובב את כל חלל הבית בסרט ...סביבך...וכאשר שמעתי זאת לראשונה בקולנוע (איכותי לא דרק בסינמה סיטי) הבנתי מה זה סראוונד אמיתי....
- danlior
-
- חבר מכור קשה

itay123
אין פה תורה מסיני, הפרוססור לוקח את המידע שמיועד לאחוריים ושולח אותו להם.
כל הסרטים שהזכרת אכן כוללים הרבה אינפורמציה יחסית לדרמות אך עדיין מעט מאוד יחסית אל שלושת הקדמיים.
אני חושב שההסבר על מבנה האוזן והדוגמה שלי של הנתונים הטכנים של רמקולי הסוראונד הביפולרים שלך די ממצים את טענותיי. תרגיש חופשי לכתוב אימייל ל-B&W ולהסביר להם שהם לא מבינים מספיק בק"ב ותציע "לאזן" עבורם את המערכות שלהם
יש לי חדשות בשבילך, מה שאתה שומע מהערוצים האחוריים אמור להיות מושפע ע"י גורם אחד בלבד - הסאונד אנג'יניר שעשה את המיקס ובשום אופן לא הפרוססור, בטח לא הפרמטרים השונים של ה-RC שהזכרת.בכדי לקבל סאונד שקוף לחלוטין, יש לאזן את הרמקולים דינאמית (תדרי חיתוך/גלים עומדים/grup delay|ועוד...)...ז"א שהם יישמעו זהה סביבך...כמובן לפי מיקום הישיבה שלך......
כל הסרטים שהזכרת אכן כוללים הרבה אינפורמציה יחסית לדרמות אך עדיין מעט מאוד יחסית אל שלושת הקדמיים.
אני חושב שההסבר על מבנה האוזן והדוגמה שלי של הנתונים הטכנים של רמקולי הסוראונד הביפולרים שלך די ממצים את טענותיי. תרגיש חופשי לכתוב אימייל ל-B&W ולהסביר להם שהם לא מבינים מספיק בק"ב ותציע "לאזן" עבורם את המערכות שלהם
- itay123
-
- חבר מכור קשה

הפרוססור רק עוזר לשמוע את הסאונד (שקבע סאונד אינגיניר) כפי שהוא תכנן...בסביבה אידיאלית ...ז"א באקוסטיקה נכונה ומערכת מכויילת היטב...danlior כתב:itay123
יש לי חדשות בשבילך, מה שאתה שומע מהערוצים האחוריים אמור להיות מושפע ע"י גורם אחד בלבד - הסאונד אנג'יניר שעשה את המיקס ובשום אופן לא הפרוססור, בטח לא הפרמטרים השונים של ה-RC שהזכרת.בכדי לקבל סאונד שקוף לחלוטין, יש לאזן את הרמקולים דינאמית (תדרי חיתוך/גלים עומדים/grup delay|ועוד...)...ז"א שהם יישמעו זהה סביבך...כמובן לפי מיקום הישיבה שלך......
אני חושב שההסבר על מבנה האוזן והדוגמה שלי של הנתונים הטכנים של רמקולי הסוראונד הביפולרים שלך די ממצים את טענותיי. תרגיש חופשי לכתוב אימייל ל-B&W ולהסביר להם שהם לא מבינים מספיק בק"ב ותציע "לאזן" עבורם את המערכות שלהם...
לא סתם חברת THX יצרה "סופר סטנדריזציה" לאך שסרטים צריכים להשמע במערכות קולנוע ביתיות כמו מערכות קולנוע בבתי הקולנוע...
לא סתם THX יצרה תקנים מחמירים עבורם, אתה כמאזין תוכל לחוות בדיוק מה שהסאונד אינגינר תכנן עבור הסרט...
מה קשה פה להבין אני לא מבין...?!?
ודבר נוסף, לפי דבריך, תוכל לשמוע את אותה חווית תלת מימד כפי שהאינגינר שלך תכנן...בכל חלל שבו תהיה ותשמע את המערכת...
ז"א תשמע זהה באיצטדיון או במרתף, או מתחת למים, או בחלל, או בבויידם...
- danlior
-
- חבר מכור קשה

itay123
שוב, זו לא תורה מסיני, כשפרוססור שולח את האינפורמציה לרמקולים האחוריים, לא צריך סביבה אקוסטית וחדר מאוזן בכדי להבחין בה ולזהות מהיכן היא מגיעה. צריך רמקולים אחוריים המכוונים לווליום הנכון. זהו!
אם אתה בחדר שרמקול מאחוריך משמיע סאונד אבל הוא נשמע לך כאילו בא מקדימה או מכל כיוון אחר אז אתה במערה ולא בחדר
הנושא עבורי מוצה. אל תשכח לכתוב ל-B&W וללמד אותם שעליהם להררחיב ולשפר את רמקולי הסוראונד שלהם כי הם לא מבינים כמה רמקולים אחוריים צריכים להיות איכותיים.
שוב, זו לא תורה מסיני, כשפרוססור שולח את האינפורמציה לרמקולים האחוריים, לא צריך סביבה אקוסטית וחדר מאוזן בכדי להבחין בה ולזהות מהיכן היא מגיעה. צריך רמקולים אחוריים המכוונים לווליום הנכון. זהו!
אם אתה בחדר שרמקול מאחוריך משמיע סאונד אבל הוא נשמע לך כאילו בא מקדימה או מכל כיוון אחר אז אתה במערה ולא בחדר
הנושא עבורי מוצה. אל תשכח לכתוב ל-B&W וללמד אותם שעליהם להררחיב ולשפר את רמקולי הסוראונד שלהם כי הם לא מבינים כמה רמקולים אחוריים צריכים להיות איכותיים.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

quote="danlior"
אל תשכח לכתוב ל-B&W וללמד אותם שעליהם להררחיב ולשפר את רמקולי הסוראונד שלהם כי הם לא מבינים כמה רמקולים אחוריים צריכים להיות איכותיים.[/quote]
בשמחה
אל תשכח לכתוב ל-B&W וללמד אותם שעליהם להררחיב ולשפר את רמקולי הסוראונד שלהם כי הם לא מבינים כמה רמקולים אחוריים צריכים להיות איכותיים.[/quote]
בשמחה
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

danlior
אני לא כתבתי ששומעים באותה עוצמה את האחוריים כמו הקדמיים .
אין ספק שהרמקולים הקדמיים הם דינאמיים יותר .
אני כתבתי שלדעתי מומלץ שהאחוריים יהיו בגודל של הקדמיים ובהגדרות LARGE פשוט נותנים יותר נפח ומורגשים טוב יותר .
אני כתבתי שלדעתי מומלץ שהאחוריים יהיו בגודל של הקדמיים ובהגדרות LARGE פשוט נותנים יותר נפח ומורגשים טוב יותר .
- danlior
-
- חבר מכור קשה

לפי מה שכתבת יש לי את ההרגשה שמעולם לא התנסית עם רמקולי סוראונד ביפולארים יעודיים, נכון?9000es כתב:danlior
אני כתבתי שלדעתי מומלץ שהאחוריים יהיו בגודל של הקדמיים ובהגדרות LARGE פשוט נותנים יותר נפח ומורגשים טוב יותר ....
לא סתם כל חברות ההי-אנד מיחדות ליין מיוחד לרמקולי סוראונד בעלי טכנולוגיה יעודית. מדובר בדרישות שונות לגמרי עבורם משל הקדמיים עקב השוני הגדול בסוג האינפורמציה ששניהם משמיעים.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

danlior .danlior כתב:לפי מה שכתבת יש לי את ההרגשה שמעולם לא התנסית עם רמקולי סוראונד ביפולארים יעודיים, נכון?9000es כתב:danlior
אני כתבתי שלדעתי מומלץ שהאחוריים יהיו בגודל של הקדמיים ובהגדרות LARGE פשוט נותנים יותר נפח ומורגשים טוב יותר ....
לא סתם כל חברות ההי-אנד מיחדות ליין מיוחד לרמקולי סוראונד בעלי טכנולוגיה יעודית. מדובר בדרישות שונות לגמרי עבורם משל הקדמיים עקב השוני הגדול בסוג האינפורמציה ששניהם משמיעים....
כיום בפורמטים החדשים האינפורמצייה זהה והאיזון של איכות הסאונד כמעט זהה .
מקווה מאוד שבתחילת השבוע תהיה אצלי ואני אשמיע לך דיסק איכותי של חברת DTS ואז תשמע ותבין איזה אפקט יש לרמקולים אחוריים גדולים .
ממתין לך .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 27/05/2010 17:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

השאלה אם השוואת אותם לרמקןלים דיפולאריים/ביפולאריים איכותיים באותה הקונפיגורציה (חלל/אקוסטיקה/כיול/SETUP, חיווט וכו'...)9000es כתב:danlior .danlior כתב:לפי מה שכתבת יש לי את ההרגשה שמעולם לא התנסית עם רמקולי סוראונד ביפולארים יעודיים, נכון?9000es כתב:danlior
לא סתם כל חברות ההי-אנד מיחדות ליין מיוחד לרמקולי סוראונד בעלי טכנולוגיה יעודית. מדובר בדרישות שונות לגמרי עבורם משל הקדמיים עקב השוני הגדול בסוג האינפורמציה ששניהם משמיעים....
כיום בפורמטים החדשים האיפומצייה זהה והאיזון של איכות הסאטנד כמעט זהה .
מקווה מאוד שבתחילת השבוע תהיה אצלי ואני אשמיע לך דיסק איכותי של חברת DTS ואז תשמע ותבין איזה אפקט יש לרמקולים אחוריים גדולים .
ממתין לך ....
ואגב אני אשמח להצטרף עם חברי הוותיק דני...להנות מה-SETUP שלך...אם ישנה האפשרות כמובן
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

יש אפשרות וזה רק עניין של תאום .
אני אכתוב לך בפרטי. ותומאר לי מתי לוח הזמנים שלך פנוי .
אני אכתוב לך בפרטי. ותומאר לי מתי לוח הזמנים שלך פנוי .