פיקסל שרוף בפיוניר 5090, היבואן (ט.ר) מתנער מאחריות
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני מניח כי חברת פיוניר העולמית נתנה פתרון מקדים לבעיות שיתגלו במסכים שהפסיקו לייצר ,
אני מניח כי היבואנים בעולם בכלל, ובארץ בפרט, שאלו גם את אותה השאלה,
מעניין מה תכננו כתשובה / פתרון לעניין ?
מעניין מה תכננו כתשובה / פתרון לעניין ?
רונן כתב:אני מניח כי חברת פיוניר העולמית נתנה פתרון מקדים לבעיות שיתגלו במסכים שהפסיקו לייצר ,
מעניין מה תכננו כתשובה / פתרון לעניין ?...
הפיתרון הוא צניחת מחירים,מכירות חיסול
מלאי שנגמר-הוא ניגמר.אין חלופות.מי שקונה-לוקח סיכון מסויים
אבל לפחות המחיר-מפצה על זה
בארץ-נאדה
מחירים שערורייתיים למוצר שכולל אחריות מוגבלת
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
בכל מקרה,
הלקוח חייב, אבל חייב לצאת פה מרוצה.
אם לא יסתיים לטובה, החנות ו/או היבואן מפשלים, ואנשים כאם לא ישכחו את זה..
לדעתי יש כאן מגוון אופציות לפתרון, בין אם שדרוג, תוך קיזוז הסכום על אותה החלפה ללא H..
אפשר לקחת מסך אחר, אפשר לתבוע מוצר נוסף בהוזלה, לא חסרות אופציות.
החנות והיבואן חייבים להרים את הככפה, ולמצא פיתרון לשביעות רצון הלקוח.
שוב, כל אחד פה הוא לקוח עתידי פוטנציאלי למוצרי פרימיום, ואם הם לא ידאגו שהלקוח יגיע למצב שהוא מודי כאן שהכל הסתיים לשביעות רצונו, אז הם ישלמו מחיר בעתיד.
אגב, אני חייב הערה קטנה.
אם זה היה זמני לרכוש מסך, והייתי מחליט שאני רוצה, ויכול להוציא עליו 20K, לרגע לא הייתי רוכש Pioneer.
אמנם התמונה מושלמת, אבל העננה הזו של מלאים קיימים/לא קיימים, ומה יקרה בעת תקלה, מרחפת מעליהם כבר המון זמן, ולא הייתי נכנס לפינה הזו.
הלקוח חייב, אבל חייב לצאת פה מרוצה.
אם לא יסתיים לטובה, החנות ו/או היבואן מפשלים, ואנשים כאם לא ישכחו את זה..
לדעתי יש כאן מגוון אופציות לפתרון, בין אם שדרוג, תוך קיזוז הסכום על אותה החלפה ללא H..
אפשר לקחת מסך אחר, אפשר לתבוע מוצר נוסף בהוזלה, לא חסרות אופציות.
החנות והיבואן חייבים להרים את הככפה, ולמצא פיתרון לשביעות רצון הלקוח.
שוב, כל אחד פה הוא לקוח עתידי פוטנציאלי למוצרי פרימיום, ואם הם לא ידאגו שהלקוח יגיע למצב שהוא מודי כאן שהכל הסתיים לשביעות רצונו, אז הם ישלמו מחיר בעתיד.
אגב, אני חייב הערה קטנה.
אם זה היה זמני לרכוש מסך, והייתי מחליט שאני רוצה, ויכול להוציא עליו 20K, לרגע לא הייתי רוכש Pioneer.
אמנם התמונה מושלמת, אבל העננה הזו של מלאים קיימים/לא קיימים, ומה יקרה בעת תקלה, מרחפת מעליהם כבר המון זמן, ולא הייתי נכנס לפינה הזו.
...
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
רונן, איזה פיתרון מקדים ניתן לתת..?? לא מחזיקים לטובת דברים כאלו מלאי נוסף..רונן כתב:אני מניח כי חברת פיוניר העולמית נתנה פתרון מקדים לבעיות שיתגלו במסכים שהפסיקו לייצר ,
אני בתור בעלים של 5090, מאוד מבואס מהמקרה הזה, ולא חושב שיש פיתרון מצד היצרן העולמי.
זאת לדעתי עיקר הסיבה שכרגע ישנה הבעיה של איך לתת מענה ללקוח, אני מאמין שאם ליבואן היה גיבוי טוב יותר
מצד היצרן, זה לא היה קורה כלל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ruti_ziv
מה קורה למי שרכש מסך פיוניר קורו בחצי שנה האחרונה . והמסך אינו בר תיקון יותר . ואין יותר מסכים במלאי ולא בתצוגות ..
איך יתנהג היבואן . ופיוניר העולמי . למה לא רק בישראל רוכשים מסכי פיוניר .
יום טוב לכולם .
מה קורה למי שרכש מסך פיוניר קורו בחצי שנה האחרונה . והמסך אינו בר תיקון יותר . ואין יותר מסכים במלאי ולא בתצוגות ..
איך יתנהג היבואן . ופיוניר העולמי . למה לא רק בישראל רוכשים מסכי פיוניר .
יום טוב לכולם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אנסה לענות לשאלתיgechts כתב:רונן, איזה פיתרון מקדים ניתן לתת..?? לא מחזיקים לטובת דברים כאלו מלאי נוסף..רונן כתב:אני מניח כי חברת פיוניר העולמית נתנה פתרון מקדים לבעיות שיתגלו במסכים שהפסיקו לייצר ,
אני בתור בעלים של 5090, מאוד מבואס מהמקרה הזה, ולא חושב שיש פיתרון מצד היצרן העולמי.
זאת לדעתי עיקר הסיבה שכרגע ישנה הבעיה של איך לתת מענה ללקוח, אני מאמין שאם ליבואן היה גיבוי טוב יותר
מצד היצרן, זה לא היה קורה כלל....
לדעתי חברה מכובדת וגדולה כמו פיוניר לא יכולה להרשות לעצמה לזנוח לקוחות רוכשי מוצרי פרמיום ,
לדעתי , אם היבואנים בעולם מעוניינים לפצות את הלקוחות , תמיד יוכלי לקבל חלקים / מסכים מהיצרן , גם אם הייצור הסידרתי הופסק ...
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
רונן , אתה צודקרונן כתב:אנסה לענות לשאלתיgechts כתב:רונן, איזה פיתרון מקדים ניתן לתת..?? לא מחזיקים לטובת דברים כאלו מלאי נוסף..רונן כתב:אני מניח כי חברת פיוניר העולמית נתנה פתרון מקדים לבעיות שיתגלו במסכים שהפסיקו לייצר ,
מצד היצרן, זה לא היה קורה כלל....![]()
לדעתי חברה מכובדת וגדולה כמו פיוניר לא יכולה להרשות לעצמה לזנוח לקוחות רוכשי מוצרי פרמיום ,
לדעתי , אם היבואנים בעולם מעוניינים לפצות את הלקוחות , תמיד יוכלי לקבל חלקים / מסכים מהיצרן , גם אם הייצור הסידרתי הופסק ......
כל הלקוחות שרכשו טלויזיות של פיוניר יכולים להיות רגועים. ממה שהבנתי מ ט.ר קיים מלאי חלפים גדול לפיוניר באירופה, אבל יש כללים לגשת למלאי הזה ופיקסל אחד שרוף לא עומד בתנאים.
הנושא של החלפת מכשיר עקב פיקסל אחד שרוף הוא פריבילגיה ש ט.ר ואגב גם יורוקום מספקים ללקוחות בד"כ.
אבל כאשר אין מלאי ווידאתי שאין ל ט.ר מסך 50" מכל דגם להחלפה מלבד תצוגה והפנל לא עומד בקריטריונים
של פיוניר העולמית להחלפה אז ליבואן אין הרבה מה לעשות מלבד להציע פתרונות שהוזכרו לעיל.
לא משנה אם אני עמיחי וכל רמת השרון כפר שמריהו הרצליה פיתוח וסביון יעמדו על הראש.
אגב יש פה ערך מעניין בויקיפדיה תקן לא מחייב למסכים דקים:
http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_13406-2
הלקוח תיאר פיקסל אחד אדום דלוק או מהבהב כלומרTYPE 3 ולפי הטבלה המסך עדיין יכול להחשב CLASS II!
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 07/05/2010 16:15, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
תודה על העדכון את הרמקולים רכשתי בזמנו מאבי בוקובזה שהיה היבואן שלהם בארץ RC אפסילון.gechts כתב:arotman
סתם כדרך אגב,
החברה MB QUART קיימת, בשוק האודיו לרכב, ונחשבת למדהימה,
בתחום הבייתי, גם כן אבל על אש קטנה, רמקולים מדהימים, בשוק הרכב הם מהמובילים שיש,
עכשיו זה נכון ולא נכון בין להשוות במכה שלא פוגמת בסאוונד לבין הפיקסל שמנצנץ על התמונה המוצגת,
אבל אין לי יותר כוח להתווכח על זה, בכל מקרה, לא בשביל חלילה להתנגח איתך, אבל אם לך הייתה אישית
סיטואציה של מסך עם פיקסל שרוף, לא היית מפעיל את ט.ר. ומשתמש בכוח שלך להחליף את המסך (קשה לי להאמין שלא)....
ומאז לא נתקלתי בהם בארץ בתחום הביתי. לגבי מה אני הייתי עושה באופן אישי במקרה זה עניתי על כך לעיל.
לדעתי האישית-מה שכתבת לא אמור לשנות את מצב ה"רגיעה" של רוכשי מסכי פיוניר שעדיין באחריות.arotman כתב:רונן , אתה צודקרונן כתב:אנסה לענות לשאלתיgechts כתב:רונן, איזה פיתרון מקדים ניתן לתת..?? לא מחזיקים לטובת דברים כאלו מלאי נוסף..רונן כתב:אני מניח כי חברת פיוניר העולמית נתנה פתרון מקדים לבעיות שיתגלו במסכים שהפסיקו לייצר ,
מצד היצרן, זה לא היה קורה כלל....![]()
לדעתי , אם היבואנים בעולם מעוניינים לפצות את הלקוחות , תמיד יוכלי לקבל חלקים / מסכים מהיצרן , גם אם הייצור הסידרתי הופסק ......
כל הלקוחות שרכשו טלויזיות של פיוניר יכולים להיות רגועים. ממה שהבנתי מ ט.ר קיים מלאי חלפים גדול לפיוניר באירופה, אבל יש כללים לגשת למלאי הזה ופיקסל אחד שרוף לא עומד בתנאים.
הנושא של החלפת מכשיר עקב פיקסל אחד שרוף הוא פריבילגיה ש ט.ר ואגב גם יורוקום מספקים ללקוחות בד"כ.
אבל כאשר אין מלאי ווידאתי שאין ל ט.ר מסך 50" מכל דגם להחלפה מלבד תצוגה והפנל לא עומד בקריטריונים
של פיוניר העולמית להחלפה אז ליבואן אין הרבה מה לעשות מלבד להציע פתרונות שהוזכרו לעיל.
לא משנה אם אני עמיחי וכל רמת השרון כפר שמריהו הרצליה פיתוח וסביון יעמדו על הראש.
אגב יש פה ערך מעניין בויקיפדיה תקן לא מחייב למסכים דקים:
http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_13406-2
הלקוח תיאר פיקסל אחד אדום דלוק או מהבהב כלומרTYPE 3 ולפי הטבלה המסך עדיין יכול להחשב CLASS II!...
ישנן תקלות שמצריכות החלפת מסך,ואם אין לחברה (לפחות) מסך חלופי שווה-ערך במחיר -אז יש כאן בעייה רצינית.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אם אסכם את מה שנאמר בשלב זה
אין כדאיות לרכוש מסך פיוניר בגלל הפסקת ייצור המסכים .....
יש לחפש תחליף מתאים ,ולדעתי לא חסר ....
יש לחפש תחליף מתאים ,ולדעתי לא חסר ....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
הנושא לא רלוונטי כי אין כבר מסכי פיוניר בגודל 50" למכירה אלא כמות קטנה מאוד של מסכי 60" בלבד.yuria כתב:אם אסכם את מה שנאמר בשלב זה
יש לחפש תחליף מתאים ,ולדעתי לא חסר .......
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אבל הוא הסכים, ועברו כמה חודשים ..sam22 כתב:בדיוק כמו שRINO כתב
הבעיה היא כבר בהחלפה הלא הוגנת...
אז מה עכשיו ? יחליפו לו שוב ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
יש לך טעותarotman כתב:הנושא לא רלוונטי כי אין כבר מסכי פיוניר בגודל 50" למכירה אלא כמות קטנה מאוד של מסכי 60" בלבד.yuria כתב:אם אסכם את מה שנאמר בשלב זה
יש לחפש תחליף מתאים ,ולדעתי לא חסר ..........
יש אצל הייבואן 50" KRP
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
מתצוגה לא חדש, אחרת היו מחליפים לבחור מזמן.ruti_ziv כתב:יש לך טעותarotman כתב:הנושא לא רלוונטי כי אין כבר מסכי פיוניר בגודל 50" למכירה אלא כמות קטנה מאוד של מסכי 60" בלבד.yuria כתב:אם אסכם את מה שנאמר בשלב זה
יש אצל הייבואן 50" KRP...
תבדוק את עצמך שוב.arotman כתב:מתצוגה לא חדש, אחרת היו מחליפים לבחור מזמן.ruti_ziv כתב:יש לך טעותarotman כתב:הנושא לא רלוונטי כי אין כבר מסכי פיוניר בגודל 50" למכירה אלא כמות קטנה מאוד של מסכי 60" בלבד.yuria כתב:אם אסכם את מה שנאמר בשלב זה
יש אצל הייבואן 50" KRP......
אני בדקתי.
דרך אגב,arotman-אתה מוסמך ע"י ט.ר לתת תשובות מהסוג הזה?
בוודאי ידוע לך את ההפרש הכספי בין 5090 ל-KRP..............................
נערך לאחרונה על ידי ruti_ziv ב 07/05/2010 19:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

רונן שלום .
אנחנו סוטים ממהות השרשור . ותכף אפרט ..
אם המדיניות של פיוניר היא לא להחליף מסך מפיקסל ראשון . אז זה לא קשור אם יש מלאים של מסכים או שאין מלאי זמין יותר .
השאלה היא מה יקרה במצב שמסך לא יהיה בר תיקון יותר ולא ישארו בכלל מסכים במלאים וגם בתצוגות .
בקשר לחלפים למסך .. אני לא מאמין שפיוניר העולמית שמכרה כל כך הרבה מסכים בעולם . אין לה מלאי לחלקי חילוף למסך .
אם פיוניר לא תמשיך ליצר חלקי חיולף למסכים שלה היא פשוט יורה לעצמה ברגל . כל מסך שהוא באחריות ויתקלקל . יצטרכו להחזיר החזר כספי שלם לאותו לקוח .
בסופו של דבר יש גם חוקים בעולם לגבי חברות שהפסיקו ליצר מוצר מסויים . מיום הפסקת היצור חייבים לספק במשך 7 שנים חלקים .
ממה שאני הבנתי פיוניר הפסיקה ליצר מסכים ............. אבל חלקי חילוף היא חייבת להמשיך ליצר .
זה בדיוק כמו בתחום הרכב הפסקת מודל מסויים . מחייב להמשיך ליצר חלקי חילוף במשך 7 שנים .
יום טוב ושבת שלום לכולם .

אם המדיניות של פיוניר היא לא להחליף מסך מפיקסל ראשון . אז זה לא קשור אם יש מלאים של מסכים או שאין מלאי זמין יותר .
השאלה היא מה יקרה במצב שמסך לא יהיה בר תיקון יותר ולא ישארו בכלל מסכים במלאים וגם בתצוגות .
בקשר לחלפים למסך .. אני לא מאמין שפיוניר העולמית שמכרה כל כך הרבה מסכים בעולם . אין לה מלאי לחלקי חילוף למסך .
אם פיוניר לא תמשיך ליצר חלקי חיולף למסכים שלה היא פשוט יורה לעצמה ברגל . כל מסך שהוא באחריות ויתקלקל . יצטרכו להחזיר החזר כספי שלם לאותו לקוח .
בסופו של דבר יש גם חוקים בעולם לגבי חברות שהפסיקו ליצר מוצר מסויים . מיום הפסקת היצור חייבים לספק במשך 7 שנים חלקים .
ממה שאני הבנתי פיוניר הפסיקה ליצר מסכים ............. אבל חלקי חילוף היא חייבת להמשיך ליצר .
זה בדיוק כמו בתחום הרכב הפסקת מודל מסויים . מחייב להמשיך ליצר חלקי חילוף במשך 7 שנים .
יום טוב ושבת שלום לכולם .
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
אני בדקתי היום עם הסוכן שאמר לי בפרוש שאין לט.ר מסכים חדשים של 50" במלאי מאף דגם, בזמנו רכשנו מהם את כל המלאי של החדשים שהיה להם, זו אגב התשובה שקיבלתי מהסוכן לגבי המקרה של הלקוח וזו גם הסיבה שהוחלף לו המסך בזמנו ל 5090 לאחר הסכמת הלקוח.ruti_ziv כתב:תבדוק את עצמך שוב.arotman כתב:מתצוגה לא חדש, אחרת היו מחליפים לבחור מזמן.ruti_ziv כתב:יש לך טעותarotman כתב:הנושא לא רלוונטי כי אין כבר מסכי פיוניר בגודל 50" למכירה אלא כמות קטנה מאוד של מסכי 60" בלבד.yuria כתב:אם אסכם את מה שנאמר בשלב זה
יש אצל הייבואן 50" KRP......
אני בדקתי.
דרך אגב,arotman-אתה מוסמך ע"י ט.ר לתת תשובות מהסוג הזה?
בוודאי ידוע לך את ההפרש הכספי בין 5090 ל-KRP.................................
אם מישהו אמר לך משהו אחר מ ט.ר אנא העבירו לי בפרטי פרטים נוספים ואני יברר זאת שוב.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
9000es9000es כתב:רונן שלום .
יום טוב ושבת שלום לכולם .![]()
...
פיוניר הפסיקה לייצר מסכים וחלפים, למרות זאת כפי שאמרתה הם חייבים להחזיק מלאי חלפים לשרות.
ואכן עושים זאת למיטב הבנתי וידיעתי.
שבת שלום.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

arotman שלום לך .arotman כתב:9000es9000es כתב:רונן שלום .
יום טוב ושבת שלום לכולם .![]()
...
פיוניר הפסיקה לייצר מסכים וחלפים, למרות זאת כפי שאמרתה הם חייבים להחזיק מלאי חלפים לשרות.
ואכן עושים זאת למיטב הבנתי וידיעתי.
שבת שלום....
לפי הערכתי ... פיוניר מכרה כמות די גדולה של מסכי פיוניר קורו מכל מיני דגמים .
לדעתי הם עשו את החישוב לכמות החלקים שהם יזדקקו לה במשך השנים הבאות .
גם לאחר גמר האחריות של ה 3 שנים . לקוחות יהיו מעוניינים לתקן את המסך הנפלא הזה .
ובוודאי לא לזרוק אותו .
לגבי מלאי החלקים אני בדעה שלא תהיה בעיה כל שהיא .
יום טוב לך ושבת שלום .