בזק בינלאומי - כאן בפורום
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
אני משתמש לינוקס.
אני לומד כרגע תוכנה בשם WireShark,
לניטור תעבורה בכל פורט בנפרד, לכל הפרוטוקולים שבשימוש במחשב.
יש לה גרסת חלונות:
http://www.wireshark.org/
כשיהיה מספיק מידע מצטבר, אולי אוכל לומר משהו על ההבדל בתעבורה עבור פרוטוקולים שונים.
נכון לרגע זה - ההגבלה שחוויתי בשבועות האחרונים (ובשבוע שלאחר השידרוג), איננה.
אמנם אני לא מנצל את מלוא רוחב הפס,
אבל הקצבים עולים על 50% מרוחב הפס (של 5 מגה), בניגוד לפחות מ- 10% קודם לכן.
למי שתוהה - הניסויים מתבצעים על הורדות טורנטים חוקיים.
אני לומד כרגע תוכנה בשם WireShark,
לניטור תעבורה בכל פורט בנפרד, לכל הפרוטוקולים שבשימוש במחשב.
יש לה גרסת חלונות:
http://www.wireshark.org/
כשיהיה מספיק מידע מצטבר, אולי אוכל לומר משהו על ההבדל בתעבורה עבור פרוטוקולים שונים.
נכון לרגע זה - ההגבלה שחוויתי בשבועות האחרונים (ובשבוע שלאחר השידרוג), איננה.
אמנם אני לא מנצל את מלוא רוחב הפס,
אבל הקצבים עולים על 50% מרוחב הפס (של 5 מגה), בניגוד לפחות מ- 10% קודם לכן.
למי שתוהה - הניסויים מתבצעים על הורדות טורנטים חוקיים.
- קסטיאלה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
לא, פה אתה טועה. זה שהבעיה שלך טופלה לא אומר שזה לא צרה של כולנו.
זה בהחלט מאבק קבוצתי. כי אתה חלק מקבוצה גדולה מאוד שנדפקת יום אחריי יום, וזה יכול לקרות לכל אחד וימשיך לקרות לרבים מאיתנו אם לא נפתח את הפה ונקבל את זכויותנו כלקוחות משלמים .אני לא מסכימה שדבר כזה יקרה לאף אחד מאיתנו, גם אם זה לא נוגע אלי. העיקרון פה הוא לא מי ניפגע, מי מנוי ומי מקבל עכשיו מנוי חדש מנצנץ כדי שהוא יסתום את ה'פה. העיקרון הוא שהספקיות עוברות על החוק ומתנהגות בצורה לא אתית והגיע הזמן להפסיק לנסות למצוץ אותנו עד לשד העצם.
זה בהחלט מאבק קבוצתי. כי אתה חלק מקבוצה גדולה מאוד שנדפקת יום אחריי יום, וזה יכול לקרות לכל אחד וימשיך לקרות לרבים מאיתנו אם לא נפתח את הפה ונקבל את זכויותנו כלקוחות משלמים .אני לא מסכימה שדבר כזה יקרה לאף אחד מאיתנו, גם אם זה לא נוגע אלי. העיקרון פה הוא לא מי ניפגע, מי מנוי ומי מקבל עכשיו מנוי חדש מנצנץ כדי שהוא יסתום את ה'פה. העיקרון הוא שהספקיות עוברות על החוק ומתנהגות בצורה לא אתית והגיע הזמן להפסיק לנסות למצוץ אותנו עד לשד העצם.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
קסטיאלה,
על זה שהספקיות צריכות להתנהג בצורה אתית, ובעצם לקיים הסכמים, אני בוודאי מסכים.
אני לא רואה את זה כתחום שבו אני צריך לצאת למאבק ציבורי. צריך לשים את זה בפרופורציות, זה עיניין צרכני ולא מהקריטי שבהם.
אני בהחלט אשמח אם הנושא יעלה לסדר היום הציבורי, אך כלקוח פרטי אני קודם כל רוצה לקבל את מה שמגיע לי באופן פרטי ואני לא יכול לחכות.
מעבר לכך, אני טוען שלא נצליח לקיים מאבק ציבורי משותף כי בינינו יש אנשים עם אינטרסים מנוגדים (למרות שכולנו מסכימים שעל הספקים לאמר את האמת).
על זה שהספקיות צריכות להתנהג בצורה אתית, ובעצם לקיים הסכמים, אני בוודאי מסכים.
אני לא רואה את זה כתחום שבו אני צריך לצאת למאבק ציבורי. צריך לשים את זה בפרופורציות, זה עיניין צרכני ולא מהקריטי שבהם.
אני בהחלט אשמח אם הנושא יעלה לסדר היום הציבורי, אך כלקוח פרטי אני קודם כל רוצה לקבל את מה שמגיע לי באופן פרטי ואני לא יכול לחכות.
מעבר לכך, אני טוען שלא נצליח לקיים מאבק ציבורי משותף כי בינינו יש אנשים עם אינטרסים מנוגדים (למרות שכולנו מסכימים שעל הספקים לאמר את האמת).
משה
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אני מתרחק מבזק בינלאומי
עד שלא יובהר לי שאני אקבל קו נקי מתעדופים ללא גיימר.
בטימטומם וחוסר יעילותם הם מאבדים לקוח
ואני גורר איתי עוד שלושה לפחות
אקספון מרווחים בינתיים
אקספון מרווחים בינתיים
העם דורש..... כל מיני דברים
- lleon596
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 193
האקספון בעצמם מחוברים לחו"ל דרך בב"ל. יש לי יוזר שם , בכיוון לארה"ב הם אפילו יותר איטיים.sam22 כתב:אני מתרחק מבזק בינלאומי
אקספון מרווחים בינתיים...
- mrgadgets
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 868
מה הולך פה?? כבר קשה לי לעקוב.lleon596 כתב:האקספון בעצמם מחוברים לחו"ל דרך בב"ל. יש לי יוזר שם , בכיוון לארה"ב הם אפילו יותר איטיים.sam22 כתב:אני מתרחק מבזק בינלאומי
אקספון מרווחים בינתיים......
אין ספק אחד נורמלי פה בארץ? נראה לי שבסוף אני פשוט אשלם על תיעדוף בנטוויז'ן וזהו.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

אקספון לא מתעדפים
- shaybc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
כן אבל לפחות אקספון האלה נותנים את מה שמגיע לך ומה ששילמת עליו,
תגיד moco,מה הטלפון שרות לקוחות של אקספון וכמה סגרת על איזו חבילה?
שי.
שי.
HTPC זה לא במבה!
- lleon596
-
- חבר פעיל מאוד

מה זה עוזר שהם לא מתעדפים , הם לא ספק אמיתי זה כמו שאני אמכור לך גלישה דרכי ואני מחובר לבב"ל עם כל הבעיות שיש שםsam22 כתב:אקספון לא מתעדפים...
- shaybc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
בב"ל לא יכולה לשחק עם ספק משנה כמו שהיא משחקת איתךlleon596 כתב:מה זה עוזר שהם לא מתעדפים , הם לא ספק אמיתי זה כמו שאני אמכור לך גלישה דרכי ואני מחובר לבב"ל עם כל הבעיות שיש שםsam22 כתב:אקספון לא מתעדפים......
HTPC זה לא במבה!
- lleon596
-
- חבר פעיל מאוד

אל תהיה תמים , בב"ל יכולה לעשות מה שבא לה , תהיה בטוח שלקוחות פרטיים של 018 לא מקבלים שום עדיפות בניתובים.shaybc כתב:בב"ל לא יכולה לשחק עם ספק משנה כמו שהיא משחקת איתךlleon596 כתב:מה זה עוזר שהם לא מתעדפים , הם לא ספק אמיתי זה כמו שאני אמכור לך גלישה דרכי ואני מחובר לבב"ל עם כל הבעיות שיש שםsam22 כתב:אקספון לא מתעדפים.........
זה נבדק , אני יכול להראות לך tracert גם דרך בב"ל וגם דרך 018 .
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
קודם כל, אני לא סגור על מה קורה שם באקספון האלה.shaybc כתב:כן אבל לפחות אקספון האלה נותנים את מה שמגיע לך ומה ששילמת עליו,
שי....
מכתב שקיבלתי אתמול ממומחה pidgin לאחר ששלחתי לא את הlogs של כישלון ההתחברות שקורה אך ורק ב018 ורק בשעות הערב.
זו תשובתו:
[left]
It looks like they (or something) may be interfering with SSL/TLS packets (the initial handshake, which is what is failing here, is when the two ends establish a secure connection). This *may* be an attempt to block encrypted file sharing (BitTorrent can use SSL encryption, I believe).
[/left]
הוא לא קובע משהו ברור, אך בהקשר שלנו זה מעורר חשד.
אני הלכתי על 1.5M (אני לא צריך יותר) ב29 . http://www.018.co.il/internet_service.asp
הטלפון כתוב למטה שם.
זה ש018 הם לקוחות של 014 בעצמם, לא נראה לי שמשנה לנו כצרכנים. הם לא סובלים מבעיות 014 כמונו, ומצד שני יש להם את הבעיות שלשהם. זה עדיין חיבור במסלול אחר, זה לר שהם משווקים את 014.
משה
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

lleon596,
עובדתית זה לא קורה
עובדתית זה לא קורה
- mrgadgets
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 868
אם מה שהוא טוען נכון זה גרוע מאוד, זה אומר שגם 018 מנסים לחסום טורנטים. בסוף נגיע למצב של סין (צנזורה באינטרנט).moco כתב:קודם כל, אני לא סגור על מה קורה שם באקספון האלה.shaybc כתב:כן אבל לפחות אקספון האלה נותנים את מה שמגיע לך ומה ששילמת עליו,
שי....
מכתב שקיבלתי אתמול ממומחה pidgin לאחר ששלחתי לא את הlogs של כישלון ההתחברות שקורה אך ורק ב018 ורק בשעות הערב.
זו תשובתו:
[left]
It looks like they (or something) may be interfering with SSL/TLS packets (the initial handshake, which is what is failing here, is when the two ends establish a secure connection). This *may* be an attempt to block encrypted file sharing (BitTorrent can use SSL encryption, I believe).
[/left]
הוא לא קובע משהו ברור, אך בהקשר שלנו זה מעורר חשד.
אני הלכתי על 1.5M (אני לא צריך יותר) ב29 . http://www.018.co.il/internet_service.asp
הטלפון כתוב למטה שם.
זה ש018 הם לקוחות של 014 בעצמם, לא נראה לי שמשנה לנו כצרכנים. הם לא סובלים מבעיות 014 כמונו, ומצד שני יש להם את הבעיות שלשהם. זה עדיין חיבור במסלול אחר, זה לר שהם משווקים את 014....
- TomerP
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
טוב,
אחרי שהאינטרנט אצלי עבד בצורה תקינה (5 מגה) במשך כל הזמן שאצל כל השאר היו בעיות.. האינטרנט אצלי, כרגע, עומד על הורדה של 250 מקס' במקום 600. כבר לפני כמה ימים עשיתי את הבירורים שלי אם אני יכול להקפיא את המנוי בבנ"ל וכו', אז אני בטח אעשה את הצעד לנסות את אקספון ביום ראשון או מוצ"ש.
אחרי שהאינטרנט אצלי עבד בצורה תקינה (5 מגה) במשך כל הזמן שאצל כל השאר היו בעיות.. האינטרנט אצלי, כרגע, עומד על הורדה של 250 מקס' במקום 600. כבר לפני כמה ימים עשיתי את הבירורים שלי אם אני יכול להקפיא את המנוי בבנ"ל וכו', אז אני בטח אעשה את הצעד לנסות את אקספון ביום ראשון או מוצ"ש.
- lleon596
-
- חבר פעיל מאוד

קורה ועוד איך קורה , כבר נפתח אשכולsam22 כתב:lleon596,
עובדתית זה לא קורה...
http://www.hometheater.co.il/vt101306
- TomerP
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
אחרי שיחה עם בבנ"ל, התומך שם לי Gamer - בדקנו, תקין, אך עדיין לא על מלוא רוחב הפס.TomerP כתב:טוב,
אחרי שהאינטרנט אצלי עבד בצורה תקינה (5 מגה) במשך כל הזמן שאצל כל השאר היו בעיות.. האינטרנט אצלי, כרגע, עומד על הורדה של 250 מקס' במקום 600. כבר לפני כמה ימים עשיתי את הבירורים שלי אם אני יכול להקפיא את המנוי בבנ"ל וכו', אז אני בטח אעשה את הצעד לנסות את אקספון ביום ראשון או מוצ"ש....
הורדנו את ה Gamer, עוד ריסט לנתב - מוריד במהירות מקסימלית.
מסקנה? באמת שאני לא יודע מה לחשוב..
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
המסקנה היא אותה המסקנה שרב הגולשים הכבדים בישראל כבר הגיעו אליה: כל הספקים חוסמים כולל בב"ל.TomerP כתב:אחרי שיחה עם בבנ"ל, התומך שם לי Gamer - בדקנו, תקין, אך עדיין לא על מלוא רוחב הפס.TomerP כתב:טוב,
אחרי שהאינטרנט אצלי עבד בצורה תקינה (5 מגה) במשך כל הזמן שאצל כל השאר היו בעיות.. האינטרנט אצלי, כרגע, עומד על הורדה של 250 מקס' במקום 600. כבר לפני כמה ימים עשיתי את הבירורים שלי אם אני יכול להקפיא את המנוי בבנ"ל וכו', אז אני בטח אעשה את הצעד לנסות את אקספון ביום ראשון או מוצ"ש....
הורדנו את ה Gamer, עוד ריסט לנתב - מוריד במהירות מקסימלית.
מסקנה? באמת שאני לא יודע מה לחשוב.....
Need more cowbell
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

אני מעולם לא הרגשתי ירידה באקספון
לא ההיתי מסיק מסקנות מפעמים בודדות, אלא מתקופת בדיקה ארוכה
לא ההיתי מסיק מסקנות מפעמים בודדות, אלא מתקופת בדיקה ארוכה
- yossihaz1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
אם אתה אומר..sam22 כתב:אני מעולם לא הרגשתי ירידה באקספון
לא ההיתי מסיק מסקנות מפעמים בודדות, אלא מתקופת בדיקה ארוכה...
אני ברגעים אלו מוריד טורנט מtl עם הרבה מקורות
עזוב את זה שרק הקובץ טורנט עצמו ירד אחרי 2 דקות (כמה קילובייט בודדים) הסרט עצמו לא עובר 250 ק"ב
חיבור של 8 מגה
אני ממאוכזבי נטויזן ומנסה את אקספון זה היום השלישי ומצטער לגלות שהדשא של השכן לא בהכרח ירוק יותר
אלו המסקנות שלי