משבש לייזר
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בערוץ 10 היתה כתבה בה נתפס אזרח שהורד מהכביש על יידי בלשי מחוז תל אביב, על שימוש במשבש ראדאר שנמכר גם בזאפ.הם עקבו אחריוו זמן רב עד שהחליטו לעצור אותו בתקווה שיוביל למקור המשבש.אם היה מנתק את פונקצית השיבוש ומשתמש במקלט לא היה מעצבן את הבלשים.
אחד המפקדים שם התייחס לתגלית כאילו באמצעות אותו אזרח יגיעו לספק שהתקין ושיווק את המשבש.
מה שהרתיח את מחלק התנועה שפנו לעזרת הבילוש ,שהמשבש כשמו לא נותן קריאה במד הלייזר מלבד שגיאה
ומספרי המכונית משובשים עם מדבקה.הגלאיים נמכרים ברוב חוצות כבר שנים ,מה קרה שהמשטרה מתקצבת
כזה מבצע ללחימה במשבש ראדאר ולא במניעת תאונות.
http://news.nana10.co.il/Article/?Artic ... type=&aq=f
אחד המפקדים שם התייחס לתגלית כאילו באמצעות אותו אזרח יגיעו לספק שהתקין ושיווק את המשבש.
מה שהרתיח את מחלק התנועה שפנו לעזרת הבילוש ,שהמשבש כשמו לא נותן קריאה במד הלייזר מלבד שגיאה
ומספרי המכונית משובשים עם מדבקה.הגלאיים נמכרים ברוב חוצות כבר שנים ,מה קרה שהמשטרה מתקצבת
כזה מבצע ללחימה במשבש ראדאר ולא במניעת תאונות.
http://news.nana10.co.il/Article/?Artic ... type=&aq=f
נערך לאחרונה על ידי זורו44 ב 25/12/2009 13:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Re: משבש לייזר שהוצג בחדשות 10 לפני כתבת נטוויזן
גם אני ראיתי את הכתבה הנ"ל, ובניגוד אליך אני בהחלט חושב שמלחמה במי שמתקין אצלו אמצעי שיבוש על מנת למנוע אכיפה כנגדו הוא מישהו שלא ממש מייחס חשיבות לחוק. אני בטוח שמבין אלה שרכשו את המכשיר המשבש יש אחוז מאוד גבוה (שלא לומר 100 אחוז) שנוסע במהרויות מופרזות שאינן מתאימות לתנאי הדרך. אני גם די בטוח שיש ביניהם אחוז גבוה של נהגים שנוהגים עם סלולארי ביד (עבירה שמרתיחה אותי באופן אישי), שעברו על קו לבן ושיש להם נטייה ל"גנוב" את הרמזור.זורו44 כתב:מה קרה שהמשטרה מתקצבת
כזה מבצע ללחימה במשבש ראדאר ולא במניעת תאונות....
You are never fully dressed without a smile
- juv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: יובל אינדיצקי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
Re: משבש לייזר שהוצג בחדשות 10 לפני כתבת נטוויזן
ועם כל זה - אני לא בטוח שהמכשיר לא חוקי. זה נושא די פרוץ.Shed כתב:גם אני ראיתי את הכתבה הנ"ל, ובניגוד אליך אני בהחלט חושב שמלחמה במי שמתקין אצלו אמצעי שיבוש על מנת למנוע אכיפה כנגדו הוא מישהו שלא ממש מייחס חשיבות לחוק. אני בטוח שמבין אלה שרכשו את המכשיר המשבש יש אחוז מאוד גבוה (שלא לומר 100 אחוז) שנוסע במהרויות מופרזות שאינן מתאימות לתנאי הדרך. אני גם די בטוח שיש ביניהם אחוז גבוה של נהגים שנוהגים עם סלולארי ביד (עבירה שמרתיחה אותי באופן אישי), שעברו על קו לבן ושיש להם נטייה ל"גנוב" את הרמזור.זורו44 כתב:מה קרה שהמשטרה מתקצבת
כזה מבצע ללחימה במשבש ראדאר ולא במניעת תאונות.......
ומה שבטוח - הכתבה הזאת הייתה הפרסומת הכי טובה למכשיר,עם הוכחה של המשטרה שהוא עובד, עם קלוז-אפ על שם היצרן והדגם. בעדינות - עצם פרסומה הוא עדות לכמה תכונות לא הכי חיוביות של חלק מהשוטרים שלנו...
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
במקרה ,אני השוטר שערך את הבדיקה הטכנית למשבשי הלייזר ,
וכן אני חבר בפורום , כי קולונוע ביתי הוא התחביב שלי ......
אני מקווה שלא תשמיצו את עבודת הקודש שעושה המשטרה לטובת הכלל
וכן אני חבר בפורום , כי קולונוע ביתי הוא התחביב שלי ......
אני מקווה שלא תשמיצו את עבודת הקודש שעושה המשטרה לטובת הכלל
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
-
זורו44
- חבר מכור קשה

וולא צודק.פרסומת חינמית למכשיר.העובדה שמחלק הבילוש של משטרת תל אביב החליט לחסל את הסיפור.
בזמנו מין גלאי כזה לשכן שלי, היה מוחק לי את שידוריי הלווין בטלוויזיה.הייתי צריך לקרוא לשכן שינתק את המתח למשבש
כשהיה נכנס לחניה.
בזמנו מין גלאי כזה לשכן שלי, היה מוחק לי את שידוריי הלווין בטלוויזיה.הייתי צריך לקרוא לשכן שינתק את המתח למשבש
כשהיה נכנס לחניה.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מה שהצחיק אותי הוא שרק אתמול המשטרה עצרה את המשתמש הראשון שהתקין את משבש הלייזר.
כבר 8 שנים יש בארץ את המכשירים האלו...
יש גם אתרים שמציגים את המכשירים סקירות, מבחנים ובדיקות יעילות בשטח:
http://www.speedtraps.co.il/php/defense ... ense&id=12
http://www.topspeed.co.il/defenceNTests ... ticleID=1/
http://www.topspeed.co.il/defenceNTests ... ticleID=1/
- yuria
- חבר מביא חבר

עם זה אני לא מסכים .....jpost כתב:מה שהצחיק אותי הוא שרק אתמול המשטרה עצרה את המשתמש הראשון שהתקין את משבש הלייזר.
http://www.topspeed.co.il/defenceNTests ... ticleID=1/...
אני נותן חוות דעת למערכות כאילו במשך כ-8 שנים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- yuria
- חבר מביא חבר

אל תאמין לכתבים בכל הנאמרjpost כתב:זה מה שנאמר בכתבה, שהמשטרה עצרה את הנהג הראשון שהצליח להבריח לארץ ולהתקין את המכשיר החדשני....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
מצויין, הלוואי ולמשטרה היה מספיק כח אדם כדי להצליח לעצור כל אחד שעוקף בפס לבן, לא עוצר בעצור, מדבר בסלולרי בזמן נהיגה ללא דיבורית, עובר באדום ועוד.זורו44 כתב:לא סתם שוטר תנועה עצר אותו-כמות נכבדה של מפלג הבלוש ,עשו על ה"תמים"עבודת הכנה
על מכשיר שמשווק בזאפ לכל דורש....
אדם כזה שייך לאוכלוסייה מועדת לעבירות, ולכן יש צריך להתמודד מולה בעבודת מודיעין כזו או אחרת.
בכל בית ספר תיכון שני אפשר לקנות חשיש בימי שישי, עדיין המשטרה צריכה עבודת הכנה על מנת לעצור את סוחרי הסמים.
You are never fully dressed without a smile
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Yuria,
אתה השני שאני מכיר מהאתר שמתעסק בנושא הזה...
אגב - בקרוב כל הגלאים והמשבשים הללו פשוט יפסיקו להיות רלוונטים. משטרת התנועה תעבור למדידה על ידי מצלמות קבועות ופסים על הכביש שימדדו את המהירות.
אגב - בקרוב כל הגלאים והמשבשים הללו פשוט יפסיקו להיות רלוונטים. משטרת התנועה תעבור למדידה על ידי מצלמות קבועות ופסים על הכביש שימדדו את המהירות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אותי הצחיק במיוחד נסיונות הנפל של הנהג ש:כמעט בטוח שאין לו ברכב דברים לא חוקיים" וכדומה. על זה נאמר כבר:
don't do the crime if you can't do the time
מעבר לזה, אני מסכים עם כל מילה של Shed ואוסיף גם את החותכים מימין והנשים בג'יפ.
don't do the crime if you can't do the time
מעבר לזה, אני מסכים עם כל מילה של Shed ואוסיף גם את החותכים מימין והנשים בג'יפ.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
זורו44
- חבר מכור קשה

לצערי הם מתעסקים פה בתפל,ענין של מלחמה בטכנולגיה ולא בעיקר. כשכל בוקר אני בעל כורחי מצטרף לאותם הורים
שמורידים את הילדים באדום לבן, בגלל שהמחוקק לא טורח למצוא פתרונות אלטרנטיבים או מלווה את האזרח
לעצירה וחניה בטוחה.לי אישית יש רכב חברה בו מותקנת מערכת חדשה של איכון ,הנותנת בזמן אמיתי את מיקומי המדויק
ואת מהירות הנסיעה אם עברתי על המותר ישירות לקצין התעבורה.
שמורידים את הילדים באדום לבן, בגלל שהמחוקק לא טורח למצוא פתרונות אלטרנטיבים או מלווה את האזרח
לעצירה וחניה בטוחה.לי אישית יש רכב חברה בו מותקנת מערכת חדשה של איכון ,הנותנת בזמן אמיתי את מיקומי המדויק
ואת מהירות הנסיעה אם עברתי על המותר ישירות לקצין התעבורה.
עפר הגלאים ישארו רלוונטים בגלל מכשירים כמו מולטנובה למיניהם שמותקנים בתוך ניידות. כרגע הדבר היחיד שהוא באמת בעייתי זה ממל"ז בגלל שאי אפשר לגלות אותו אלא אם הוא בחוץ, ולא בטוח שיהיה לך זמן להאט. המצלמות החדשות שמתבססות על ממוצע מהירות הן מאוד קלות לגילוי - פשוט משתמשים בGPS שיודע איפה כל אחת ומבקשים שיתריע לך כל פעם שאתה מתקרב לאחת.
- yuria
- חבר מביא חבר

אתה צודק ,אבל לא במאה אחוזים ,כי עדיין ישתמשו במדי מהירות ניידיםoferlaor כתב:Yuria,
אגב - בקרוב כל הגלאים והמשבשים הללו פשוט יפסיקו להיות רלוונטים. משטרת התנועה תעבור למדידה על ידי מצלמות קבועות ופסים על הכביש שימדדו את המהירות....
כגון ממל"ז ומכמונות דופלר למינהם.
בכל מקרה משבשים אילו לא גורמים בשום אופן להציג קריאת
מהירות שגויה במדי המהירות השונים ומדי המהירות מזהים את השיבוש ע"י הצגת
קודי שגיאה מתאימים
המשטרה רק משרתת את שלטון הדמוקרטיה לטובת הכלל.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
רוב תאונות הדרכים אינם נגרמות כתוצאה ממהירות מופרזת, המהירות לכשעצמה אינה יכולה לגרום לתאונה.
דווקא בגרמניה שבמקומות מסוימים אין הגבלת מהירות, תאונות הדרכים קטנות בהרבה מאצלנו, אז נכון שהאוטובן הוא לא בדיוק כביש איילון, אבל בכביש החוף למשל אפשר לנסוע הרבה מעבר ל 110 קמ"ש.
דווקא בגרמניה שבמקומות מסוימים אין הגבלת מהירות, תאונות הדרכים קטנות בהרבה מאצלנו, אז נכון שהאוטובן הוא לא בדיוק כביש איילון, אבל בכביש החוף למשל אפשר לנסוע הרבה מעבר ל 110 קמ"ש.
....
כל כמה זמן חוזרים פה באתר על הטיעון הפופולארי אך המוטעה שמהירות לא מסוכנת מכיוון שהיא לא גורמת לתאונה. נכון שלא גורמת ישירות לתאונה, אבל זה לא העיניין.yarino כתב:רוב תאונות הדרכים אינם נגרמות כתוצאה ממהירות מופרזת, המהירות לכשעצמה אינה יכולה לגרום לתאונה.
דווקא בגרמניה שבמקומות מסוימים אין הגבלת מהירות, תאונות הדרכים קטנות בהרבה מאצלנו, אז נכון שהאוטובן הוא לא בדיוק כביש איילון, אבל בכביש החוף למשל אפשר לנסוע הרבה מעבר ל 110 קמ"ש....
אני מפנה לתגובה שלי מהעבר: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 419#782419
כביש החוף הוא לא כביש טוב והוא לעתים קרובות צפוף, אז הוא האחרון שהייתי מעלה בו מהירות.
משה