משאל ניקוי חיצוני של מכונת הקפה
-
joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
טוב, אתם בטח מכירים את התמונה הבאה וגם לכם נמאס מזה שמכונת הקפה ממלאת כתמים ונקודות (מן הסתם בעיקר בעקבות הקצפות והתזות של טיפות מים על הנירוסטה), והגיע הזמן לנקות.
לפיכך הרייני מכריז על משאל הניקוי החיצוני של מכונות הקפה.
המשאל כתוב בלשון זכר אך מתייחס לגברים ונשים כאחד (או אחת)...
לפיכך הרייני מכריז על משאל הניקוי החיצוני של מכונות הקפה.
המשאל כתוב בלשון זכר אך מתייחס לגברים ונשים כאחד (או אחת)...
-
- כתמים על הנירוסטה שלי
נערך לאחרונה על ידי joncafe ב 16/12/2009 21:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
למרות מה שדבוטאנט חושב, אני כן מנקה את המכונה לפעמים
מה שמפתיע לטובה, הוא שהמכונה שלי שנראית כאילו היא נשרטת ממבט, כי היא עשויה מפליז מצופה לכה ובסיס מנחושת, שומרת על עצמה לא רע. אמנם נראה שהיא רגיש לחומרי ניקוי, בייחוד הלכה, אבל מצד שני סמרטוט רטוב מנקה הכל בקלות ולא נשארים כתמי אבנית או שמן. רק הרשת שעליה מניחים את הכוסות נהרסה במהירות. זו חתיכת מתכת שעולה 50 דולר ללא הצדקה - וחבל.
מה שמפתיע לטובה, הוא שהמכונה שלי שנראית כאילו היא נשרטת ממבט, כי היא עשויה מפליז מצופה לכה ובסיס מנחושת, שומרת על עצמה לא רע. אמנם נראה שהיא רגיש לחומרי ניקוי, בייחוד הלכה, אבל מצד שני סמרטוט רטוב מנקה הכל בקלות ולא נשארים כתמי אבנית או שמן. רק הרשת שעליה מניחים את הכוסות נהרסה במהירות. זו חתיכת מתכת שעולה 50 דולר ללא הצדקה - וחבל.
what's next?
-
joncafe
- גורו קפה

חשבתי שאתה זה שיקח את האופציה של הטיטאניקhosq כתב:למרות מה שדבוטאנט חושב, אני כן מנקה את המכונה לפעמים...
אני ממש מבסוט משיתוף הפעולה של כולם עם המשאל!! אני חושב שכשנפתח את האתר לקהל נעלה אותו שוב.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ךא שצת לב אבל כשלא הסתכלת ניקיתי אבק מהמכונה והמטחנה שלך...
דרך אגב הייתי ביום שישי בטאצהדורו ובצמוד למכונת ווגה 4 ראשים שלהם יש מטחנת איזומק לנטול.
אתה יכול להסיר את הלכה ולצבוע מחדש.
דרך אגב הייתי ביום שישי בטאצהדורו ובצמוד למכונת ווגה 4 ראשים שלהם יש מטחנת איזומק לנטול.
אתה יכול להסיר את הלכה ולצבוע מחדש.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לא ראיתי איפה ניתן להצביע
אני מעביר סמרטוט לח ולאחר מכן מיבש עם מגבת ניר תוך כדי שפשוף עיקש במקומות היותר מלוכלכים.
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

גם אני ואשתי היינו שם ביום שישי, אכלנו ארוחת בוקר ואני מודה שלא נכנסתי לראות איזו מכונה יש להם, אבל ההפוך ששתיתי היה טעים מאוד. גם אשתי אהבה, והיא מאוד נאמנה להפוך שאני מכין לה בביתדבוטאנט כתב:ךא שצת לב אבל כשלא הסתכלת ניקיתי אבק מהמכונה והמטחנה שלך...
אתה יכול להסיר את הלכה ולצבוע מחדש....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פעם הבאה שאתה בטאצה דורו תשאל את המלצרית מה מקור הקפה שלהם ומה ההבדל בינו לטאצה דורו שמוכרים בשאר העולם.
כל פעם אני שומע סיפור אחר...פעם שאלתי את הבעלים ונראה לי שהוא נתן את הגרסה הכי קרובה למציאות אבל לכל אחד שם יש סיפור אחר.
כל פעם אני שומע סיפור אחר...פעם שאלתי את הבעלים ונראה לי שהוא נתן את הגרסה הכי קרובה למציאות אבל לכל אחד שם יש סיפור אחר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

אין בעיהדבוטאנט כתב:פעם הבאה שאתה בטאצה דורו תשאל את המלצרית מה מקור הקפה שלהם ומה ההבדל בינו לטאצה דורו שמוכרים בשאר העולם.
כל פעם אני שומע סיפור אחר...פעם שאלתי את הבעלים ונראה לי שהוא נתן את הגרסה הכי קרובה למציאות אבל לכל אחד שם יש סיפור אחר....
-
joncafe
- גורו קפה

Re: לא ראיתי איפה ניתן להצביע
המשאל היה פתוח ל-7 ימים בלבד במקור.avicali כתב:לא ראיתי איפה ניתן להצביע...
ניסיתי לסדר את זה והוא אמור להיות שוב פתוח להצבעה - אנא נסה ותעדכן אותי אם זה עבד.
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

Re: לא ראיתי איפה ניתן להצביע
עובד כמו גדול, תודה.joncafe כתב:המשאל היה פתוח ל-7 ימים בלבד במקור.avicali כתב:לא ראיתי איפה ניתן להצביע...
ניסיתי לסדר את זה והוא אמור להיות שוב פתוח להצבעה - אנא נסה ותעדכן אותי אם זה עבד....
הצבעתי.