המשך דיון מקרן אפסון 5000
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
אני באמת עצרתי רכישה אחרי עצה מאחד מחברי הפורום, אבל חברה צריכה לספק מוצר תקין ולא מוצר שהוא כ"כ בעייתי בהקשר מסויים. זה לא שבחנות אמרו לו תקשיב היתרון של המקרן הוא...אך החסרון הוא...ותחליט אתה.
כשבן אדם רוכש מקרן, הוא במקרים רבים רק בודק מפרט ולא באמת מתרשם ממנו ישירות. במפרט רשום עוצמת הרעשה מאוד נמוכה (נדמה לי 22DB), אז למה שהוא יחשוב לשאול..רגע אבל מה עם האייריס.
כשבן אדם רוכש מקרן, הוא במקרים רבים רק בודק מפרט ולא באמת מתרשם ממנו ישירות. במפרט רשום עוצמת הרעשה מאוד נמוכה (נדמה לי 22DB), אז למה שהוא יחשוב לשאול..רגע אבל מה עם האייריס.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10137
אני אגיד לך מה הייתה תשובת אפסון על העניין?
"חברת אפסון לא הגדירה את רעש האיריס כבעיה"
לאחר מכן דיברתי ישירות עם אפסון אירופה, קיבלתי מהם תשובה על הבעיה, אתה לא רוצה לדעת מה ענו לי
"חברת אפסון לא הגדירה את רעש האיריס כבעיה"
לאחר מכן דיברתי ישירות עם אפסון אירופה, קיבלתי מהם תשובה על הבעיה, אתה לא רוצה לדעת מה ענו לי
נערך לאחרונה על ידי Nba ב 14/12/2009 15:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
Re: לא נראה לי שטענות במקרה הזה יש להפנות לקונים
נתתי קודם דוגמא מקבילה עם תופעת הקשתות בDLP , האם אתה מצפה ממוכר שמוכר מקרני DLP להתריע בפניך ולהסביר לך על תופעת הקשתות והרגישות אליה? אני מניח שהתשובה שלילית.theezway כתב:אני באמת עצרתי רכישה אחרי עצה מאחד מחברי הפורום, אבל חברה צריכה לספק מוצר תקין ולא מוצר שהוא כ"כ בעייתי בהקשר מסויים. זה לא שבחנות אמרו לו תקשיב היתרון של המקרן הוא...אך החסרון הוא...ותחליט אתה.
כשבן אדם רוכש מקרן, הוא במקרים רבים רק בודק מפרט ולא באמת מתרשם ממנו ישירות. במפרט רשום עוצמת הרעשה מאוד נמוכה (נדמה לי 22DB), אז למה שהוא יחשוב לשאול..רגע אבל מה עם האייריס....
עוד לא ראיתי מישהו שמוכר מוצר ויציין בפני מה החסרונות שלו, אלא אם הוא מנסה למכור לי בעקיפין מוצר אחר יקר יותר...
-
Nba
-
- חבר במועדון 10K

לחדש לך משהו?opv כתב:נתתי קודם דוגמא מקבילה עם תופעת הקשתות בDLP , האם אתה מצפה ממוכר שמוכר מקרני DLP להתריע בפניך ולהסביר לך על תופעת הקשתות והרגישות אליה? אני מניח שהתשובה שלילית.theezway כתב:אני באמת עצרתי רכישה אחרי עצה מאחד מחברי הפורום, אבל חברה צריכה לספק מוצר תקין ולא מוצר שהוא כ"כ בעייתי בהקשר מסויים. זה לא שבחנות אמרו לו תקשיב היתרון של המקרן הוא...אך החסרון הוא...ותחליט אתה.
כשבן אדם רוכש מקרן, הוא במקרים רבים רק בודק מפרט ולא באמת מתרשם ממנו ישירות. במפרט רשום עוצמת הרעשה מאוד נמוכה (נדמה לי 22DB), אז למה שהוא יחשוב לשאול..רגע אבל מה עם האייריס....
עוד לא ראיתי מישהו שמוכר מוצר ויציין בפני מה החסרונות שלו, אלא אם הוא מנסה למכור לי בעקיפין מוצר אחר יקר יותר......
יש חנויות מתמחות שאומרים ללקוחות על הרעש הזה
יש חנויות מתמחות שאומרים לך על בעיית הקשתות ולכן יציאו לך גם LCD.
אני לא יודע איפה אתה רוכש את הקניות שלך אבל יש הרבה כאלה.
- opv
-
- חבר מביא חבר

כמו שאמרתי, הכל תלוי אם יש לו מוצר חלופי בשבילך.Nba כתב:לחדש לך משהו?opv כתב:נתתי קודם דוגמא מקבילה עם תופעת הקשתות בDLP , האם אתה מצפה ממוכר שמוכר מקרני DLP להתריע בפניך ולהסביר לך על תופעת הקשתות והרגישות אליה? אני מניח שהתשובה שלילית.theezway כתב:אני באמת עצרתי רכישה אחרי עצה מאחד מחברי הפורום, אבל חברה צריכה לספק מוצר תקין ולא מוצר שהוא כ"כ בעייתי בהקשר מסויים. זה לא שבחנות אמרו לו תקשיב היתרון של המקרן הוא...אך החסרון הוא...ותחליט אתה.
עוד לא ראיתי מישהו שמוכר מוצר ויציין בפני מה החסרונות שלו, אלא אם הוא מנסה למכור לי בעקיפין מוצר אחר יקר יותר......
יש חנויות מתמחות שאומרים ללקוחות על הרעש הזה
יש חנויות מתמחות שאומרים לך על בעיית הקשתות ולכן יציאו לך גם LCD.
אני לא יודע איפה אתה רוכש את הקניות שלך אבל יש הרבה כאלה....
ובקשה קטנה, בן, חסוך ממני את הטון המתגונן\תוקף בסוף ההודעות, זה לא תורם לדיון.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
בן,
מה התשובה של אפסון אירופה?
מה התשובה של אפסון אירופה?
שחר
-
Nba
-
- חבר במועדון 10K

ראה פרטי.
- רוניקינג
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 522
גם אותי זה מענייןNba כתב:ראה פרטי....
רוני
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
למה בפרטי? אני בטוח שיש עוד כמה שהיו מעונינים לקרוא את התשובה.Nba כתב:ראה פרטי....
לי יש את ה TW2000 ובזמנו דווח , בכל הפורומים בעולם, על בעיית כיוון הפנלים ולעיתים המקרנים הוחלפו בגלל בעיה זו.
כשפניתי לאפסון אירופה ושאלתי התשובה שקיבלתי היא שהם לא יודעים על שום בעיה וזה שהיא מדווחת בפורום, כזה או אחר, לא מהווה מבחינתם אישור לעצם קיומה.
בסופו של תהליך רכשתי בארץ מה שאפשר לי לבדוק את הענין לפני הרכישה.
- theezway
-
- חבר ותיק

לא מסכים עם דבריך.opv כתב:נתתי קודם דוגמא מקבילה עם תופעת הקשתות בDLP , האם אתה מצפה ממוכר שמוכר מקרני DLP להתריע בפניך ולהסביר לך על תופעת הקשתות והרגישות אליה? אני מניח שהתשובה שלילית.theezway כתב:אני באמת עצרתי רכישה אחרי עצה מאחד מחברי הפורום, אבל חברה צריכה לספק מוצר תקין ולא מוצר שהוא כ"כ בעייתי בהקשר מסויים. זה לא שבחנות אמרו לו תקשיב היתרון של המקרן הוא...אך החסרון הוא...ותחליט אתה.
אני חושב שמי שרציני, מציין מראש גם חסרונות. הוא מרוויח אותך כלקוח - כי הוא הראה לך שהוא אמין וזה שווה יותר מכמה שקלים שתחסוך דרך קנייה באינטרנט.
נניח שהמוכר הסביר לך את הפגם במוצר, אין לו חשש (לדעתי) שתלך לקנות את אותו המוצר במקום אחר והוא יוכל להציג לך את החלופה.
לקורסים אצלנו בחברה נרשמים גם לא אחת תלמידי מכינה. אלה חבר'ה שבחלקם מאוד עמוסים בלימודים ולפני שרושמים אותם מבהירים להם מה המחוייבות שהם ידרשו לה בקורס מבחינת השקעה וזמן. האם את חלקם זה מרתיע? בוודאי, אבל אני אקבל אותם כלקוחות בתקופה שבה כן יוכלו להשקיע כמו שצריך ואז גם הם וגם אני מרוויחים.
כלומר לציין מגרעות - זה משהו שבית העסק צריך לעשות גם בראייה קדימה.
- opv
-
- חבר מביא חבר

אני מצטער אבל אתה קצת נאיבי. קודם כל מהי ההגדרה לפגם במוצר?theezway כתב:לא מסכים עם דבריך.opv כתב:נתתי קודם דוגמא מקבילה עם תופעת הקשתות בDLP , האם אתה מצפה ממוכר שמוכר מקרני DLP להתריע בפניך ולהסביר לך על תופעת הקשתות והרגישות אליה? אני מניח שהתשובה שלילית.theezway כתב:אני באמת עצרתי רכישה אחרי עצה מאחד מחברי הפורום, אבל חברה צריכה לספק מוצר תקין ולא מוצר שהוא כ"כ בעייתי בהקשר מסויים. זה לא שבחנות אמרו לו תקשיב היתרון של המקרן הוא...אך החסרון הוא...ותחליט אתה.
אני חושב שמי שרציני, מציין מראש גם חסרונות. הוא מרוויח אותך כלקוח - כי הוא הראה לך שהוא אמין וזה שווה יותר מכמה שקלים שתחסוך דרך קנייה באינטרנט.
נניח שהמוכר הסביר לך את הפגם במוצר, אין לו חשש (לדעתי) שתלך לקנות את אותו המוצר במקום אחר והוא יוכל להציג לך את החלופה.
לקורסים אצלנו בחברה נרשמים גם לא אחת תלמידי מכינה. אלה חבר'ה שבחלקם מאוד עמוסים בלימודים ולפני שרושמים אותם מבהירים להם מה המחוייבות שהם ידרשו לה בקורס מבחינת השקעה וזמן. האם את חלקם זה מרתיע? בוודאי, אבל אני אקבל אותם כלקוחות בתקופה שבה כן יוכלו להשקיע כמו שצריך ואז גם הם וגם אני מרוויחים.
כלומר לציין מגרעות - זה משהו שבית העסק צריך לעשות גם בראייה קדימה....
האם פלאזמות פנסוניק פגומות כיוון שרמות השחור שלהן פחות טובות מאשר פיוניר?
האם כל מוצרי הDLP הם מוצרים פגומים כיוון שיש בהם קשתות?
האם רמקול זול (או אפילו יקר) עם צליל לא לטעמי הוא מוצר פגום?
יש לי עוד אלף דוגמאות.
אנשים שמגיעים לחנות מתמחה ולא לשקם אלקטריק, צריכים לבוא עם קצת שיעורי בית, אני לא מצפה מהמוכר שיעשה אותם בשבילם.
- theezway
-
- חבר ותיק

אז הוויכוח הוא האם עוצמת הרעשה בלתי נסבלת היא פגם במוצר? לדעתי כן.opv כתב:אני מצטער אבל אתה קצת נאיבי. קודם כל מהי ההגדרה לפגם במוצר?theezway כתב:לא מסכים עם דבריך.opv כתב:נתתי קודם דוגמא מקבילה עם תופעת הקשתות בDLP , האם אתה מצפה ממוכר שמוכר מקרני DLP להתריע בפניך ולהסביר לך על תופעת הקשתות והרגישות אליה? אני מניח שהתשובה שלילית.theezway כתב:אני באמת עצרתי רכישה אחרי עצה מאחד מחברי הפורום, אבל חברה צריכה לספק מוצר תקין ולא מוצר שהוא כ"כ בעייתי בהקשר מסויים. זה לא שבחנות אמרו לו תקשיב היתרון של המקרן הוא...אך החסרון הוא...ותחליט אתה.
יש לי עוד אלף דוגמאות.
אנשים שמגיעים לחנות מתמחה ולא לשקם אלקטריק, צריכים לבוא עם קצת שיעורי בית, אני לא מצפה מהמוכר שיעשה אותם בשבילם....
ואם מישהו מקבל כאבי ראש ממקרני DLP זה בעיניי גם פגם. אתה חושב שכולם "חיים" בפורומים של קולנוע ביתי. אני אפילו מעריך שיש סיכוי לא רע בכלל שאם מישהו יתבע החזר מחנות שמכרה לו מקרן DLP ולא ציינה זאת - בית המשפט יפסוק לטובתו וישיב לו את כספו.
בוודאי שרמת שחור היא לא דוגמא לפגם, זה ההבדל בין בינוני, טוב ומצוין. רעש בלתי נסבל או מקרן שגורם לכאבי ראש זה פגם (כאשר DLP באמת לא מפריע לחלק גדול מהאוכ', אבל זה בעיניי חובה להסביר מראש לכל קונה פוטנציאלי).
- opv
-
- חבר מביא חבר

נצתרך להסכים לא להסכים...
מקרני DLP "פגומים" ממשיכים וימשיכו להמכר כתקינים.theezway כתב:אז הוויכוח הוא האם עוצמת הרעשה בלתי נסבלת היא פגם במוצר? לדעתי כן.opv כתב:אני מצטער אבל אתה קצת נאיבי. קודם כל מהי ההגדרה לפגם במוצר?theezway כתב:לא מסכים עם דבריך.opv כתב:נתתי קודם דוגמא מקבילה עם תופעת הקשתות בDLP , האם אתה מצפה ממוכר שמוכר מקרני DLP להתריע בפניך ולהסביר לך על תופעת הקשתות והרגישות אליה? אני מניח שהתשובה שלילית.theezway כתב:אני באמת עצרתי רכישה אחרי עצה מאחד מחברי הפורום, אבל חברה צריכה לספק מוצר תקין ולא מוצר שהוא כ"כ בעייתי בהקשר מסויים. זה לא שבחנות אמרו לו תקשיב היתרון של המקרן הוא...אך החסרון הוא...ותחליט אתה.
יש לי עוד אלף דוגמאות.
אנשים שמגיעים לחנות מתמחה ולא לשקם אלקטריק, צריכים לבוא עם קצת שיעורי בית, אני לא מצפה מהמוכר שיעשה אותם בשבילם....
ואם מישהו מקבל כאבי ראש ממקרני DLP זה בעיניי גם פגם. אתה חושב שכולם "חיים" בפורומים של קולנוע ביתי. אני אפילו מעריך שיש סיכוי לא רע בכלל שאם מישהו יתבע החזר מחנות שמכרה לו מקרן DLP ולא ציינה זאת - בית המשפט יפסוק לטובתו וישיב לו את כספו.
בוודאי שרמת שחור היא לא דוגמא לפגם, זה ההבדל בין בינוני, טוב ומצוין. רעש בלתי נסבל או מקרן שגורם לכאבי ראש זה פגם (כאשר DLP באמת לא מפריע לחלק גדול מהאוכ', אבל זה בעיניי חובה להסביר מראש לכל קונה פוטנציאלי)....
מקרני LCOS "פגומים" עם חוסר התאמה בין הפאנלים וחוסר אחידות לאורך הפנל ימשיכו להמכר כתקינים.
טלויזיות LCD "פגומות" עם זליגת אור ימשיכו להמכר כתקינות.
בשוק הצרכני של היום, צרכן שיפתח מוצר ויתחיל למכור אותו רק אחרי שהוא "מושלם" יפשוט רגל.
למה אתה חושב שנולדה אופצית עידכוני קושחא בכל מכשיר אלקטרוני? פשוט מאוד, כדי לקצר את הזמן מתחילת פיתוח ועד למכירתו. מוכרים לנו מוצרים שלא נבדקו כמו שצריך, ומתקנים חלק מהבעיות אחרי שהמכשיר כבר נרכש.
אלו החיים...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78972
- שם מלא: עפר לאור
הייתי היום באירוע של אפסון בתל אביב.
שמתי את האוזן קרוב ל-5500, לא שמתי שום דבר חוץ מהאוורור שלו.
שמתי את האוזן קרוב ל-5500, לא שמתי שום דבר חוץ מהאוורור שלו.
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

אתה בטוח שהאיריס פעל?oferlaor כתב:הייתי היום באירוע של אפסון בתל אביב.
שמתי את האוזן קרוב ל-5500, לא שמתי שום דבר חוץ מהאוורור שלו....
איך המקום שם?
אפשר להתרשם מהמקרן כמו שצריך?
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
אני בדרך לשם....
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

אני הולך מחר
שחר
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
גם אני מחר שם, אין צורך בהרשמה או משהו?
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
לא רק שלא מתייחסים לזה כבעיה, התופעה מתוארת גם במדריך למשתמש - זה לא דבר שהם מסתירים.Nba כתב:אני אגיד לך מה הייתה תשובת אפסון על העניין?
"חברת אפסון לא הגדירה את רעש האיריס כבעיה"![]()
...