איך זה שהפיוניר נמצאת בראש הפירמידה כבר כל כך הרבה זמן?
יש למישהו הסבר הגיוני, איך זה שכל החברות הגדולות, שמשקיעות מיליוני שקלים על מחקר ופיתוח,
יש להם את מיטב המדענים/פיזיולוגים/חוקרים/ביולוגים/דיאטנים/מנקים ולא יודע מה עוד,
לא הצליחו עדיין לפתח טלוויזיה סדרתית שתנצח את הפיוניר מבחינת איכות תמונה?
יש להם את מיטב המדענים/פיזיולוגים/חוקרים/ביולוגים/דיאטנים/מנקים ולא יודע מה עוד,
לא הצליחו עדיין לפתח טלוויזיה סדרתית שתנצח את הפיוניר מבחינת איכות תמונה?
כנראה שההחלטה של פיוניר לצאת מעסקי המסכים עקב הפסדים קשורה לשאלה שלך : הם כנראה השקיעו במחקר ופיתוח יותר ו/או היו להם מהנדסים מבריקים יותר, כתוצאה מכך נאלצו לתמחר יקר את המסכים שעקב מחירם (ועוד סיבות שלא קשורות למחיר) לא נמכרו מספיק.
הקפיצה ברמת שיפור הפלזמה שלהם בין דור 7 לדור 8 (קורו 1) היתה גדולה מאוד , אצל שאר החברות
הקפיצה ברמת השיפור בין שנה לשנה היא קטנה יותר .
כנראה שבשנה הבאה תהיה לפנסוניק פלזמה שמבוססת על טכנולוגיות מפיוניר ואז כנראה תהיה מלכה חדשה בראש הפירמידה.
הקפיצה ברמת שיפור הפלזמה שלהם בין דור 7 לדור 8 (קורו 1) היתה גדולה מאוד , אצל שאר החברות
הקפיצה ברמת השיפור בין שנה לשנה היא קטנה יותר .
כנראה שבשנה הבאה תהיה לפנסוניק פלזמה שמבוססת על טכנולוגיות מפיוניר ואז כנראה תהיה מלכה חדשה בראש הפירמידה.
אני אגב לא מצליח להבין את פיוניר
אם יש לך מוצר שנחשב לטוב ביותר והרי כבר ביצעת את ההשקעה הגדולה במחקר ופיתוח איך עכשיו "סוגרים את הבאסטה". ברור לי שעלות ייצור נטו (כלומר בלי עלות המחקר ופיתוח שמועמסת על כל יחידה בנפרד) היא אחוז קטן יחסית מעלות המחיר בחנויות. את ההשקעה במחקר ופיתוח כבר ביצעת ויש לך את השם הכי טוב בשוק...איך בדיוק משתלם יותר לסגור את החטיבה?!
לא עדיף היה פשוט להוריד מחירים או לתת למשווקים נתח רווח גדול יותר כדי שיותר ידחפו למכור את הטלוויזיה.
יצא מצב אבסורדי שבו פלזמות פיוניר נחשבות לטובות ביותר, אבל הם סוגרים את החטיבה הזו.
אני יכול להבין חברה כמו EAD שיצרה פרוססורים ומגברים שנחשבו מעולים ופשטה רגל כי היא הייתה יצרן בוטיק. לא הייתה להם יכולת הפצה עולמית ולא היו מותג שכולם הכירו. לעומת זאת לפיוניר היו את כל התנאים כדי למכור יותר מאשר כל יצרן פלזמות אחר...
אם מישהו מבין את ההיגיון מאחורי המהלך (בכ"ז אני מניח שהוא לא נעשה כלאחר יד) אשמח לשמוע...
לא עדיף היה פשוט להוריד מחירים או לתת למשווקים נתח רווח גדול יותר כדי שיותר ידחפו למכור את הטלוויזיה.
יצא מצב אבסורדי שבו פלזמות פיוניר נחשבות לטובות ביותר, אבל הם סוגרים את החטיבה הזו.
אני יכול להבין חברה כמו EAD שיצרה פרוססורים ומגברים שנחשבו מעולים ופשטה רגל כי היא הייתה יצרן בוטיק. לא הייתה להם יכולת הפצה עולמית ולא היו מותג שכולם הכירו. לעומת זאת לפיוניר היו את כל התנאים כדי למכור יותר מאשר כל יצרן פלזמות אחר...
אם מישהו מבין את ההיגיון מאחורי המהלך (בכ"ז אני מניח שהוא לא נעשה כלאחר יד) אשמח לשמוע...
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
DeaglinGDeaglinG כתב:יש למישהו הסבר הגיוני, איך זה שכל החברות הגדולות, שמשקיעות מיליוני שקלים על מחקר ופיתוח,
לא הצליחו עדיין לפתח טלוויזיה סדרתית שתנצח את הפיוניר מבחינת איכות תמונה?...
שים לב ..... המסך של פיוניר מקבל ציון 10 באיכות הבניה שלו והפאל המושלם שלו .
לגבי זה שאף חברה לא יכולה לפרוץ את הפטנט של פיונר .
אין בזה שום פליאה .
מישהו עד עכשיו הצליח לפענח את הסוד שיש לחברת קוקה קולה .
זה בדיוק אותו דבר .
אין מה לעשות פלזמה זה רק פיוניר .......................................
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Re: אני אגב לא מצליח להבין את פיוניר
כבנקאי עלי להביע את דעתי המקצועית :theezway כתב:אם יש לך מוצר שנחשב לטוב ביותר והרי כבר ביצעת את ההשקעה הגדולה במחקר ופיתוח איך עכשיו "סוגרים את הבאסטה". ברור לי שעלות ייצור נטו (כלומר בלי עלות המחקר ופיתוח שמועמסת על כל יחידה בנפרד) היא אחוז קטן יחסית מעלות המחיר בחנויות. את ההשקעה במחקר ופיתוח כבר ביצעת ויש לך את השם הכי טוב בשוק...איך בדיוק משתלם יותר לסגור את החטיבה?!
אם מישהו מבין את ההיגיון מאחורי המהלך (בכ"ז אני מניח שהוא לא נעשה כלאחר יד) אשמח לשמוע......
לעיתים המספרים במאזן מוכיחים עובדות שהמציאות שונה .
אני מאמין שהחלטה של פיוניר לא קלה , אך כמו בכל חברות גדולות ישנם נתונים שהצרכן הסופי לא מבין.
וזאת מפני שלא הובאו לידיעתו כל השיקולים .
יש להניח שיש נתונים שאני לא מכיר כאן, כי אחרת זה לא מסתדר. אבל שים לב שלא מדובר כאן על חנות/מסעדה קטנה שלא מבינים איך היא נסגרת כשדווקא היה לה ביקוש. מדובר על מכירות פלזמה, הגם שהן בירידה, הן עדיין במספרים גדולים ואני בטוח שעלות הייצור נטו (ולא שיקולי מיצוב) אפשרו הקטנת מחירים כדי להגדיל נפח מכירות ולייצר רווחים.רונן כתב:כבנקאי עלי להביע את דעתי המקצועית :theezway כתב:אם יש לך מוצר שנחשב לטוב ביותר והרי כבר ביצעת את ההשקעה הגדולה במחקר ופיתוח איך עכשיו "סוגרים את הבאסטה". ברור לי שעלות ייצור נטו (כלומר בלי עלות המחקר ופיתוח שמועמסת על כל יחידה בנפרד) היא אחוז קטן יחסית מעלות המחיר בחנויות. את ההשקעה במחקר ופיתוח כבר ביצעת ויש לך את השם הכי טוב בשוק...איך בדיוק משתלם יותר לסגור את החטיבה?!
אם מישהו מבין את ההיגיון מאחורי המהלך (בכ"ז אני מניח שהוא לא נעשה כלאחר יד) אשמח לשמוע......
אני מאמין שהחלטה של פיוניר לא קלה , אך כמו בכל חברות גדולות ישנם נתונים שהצרכן הסופי לא מבין.
וזאת מפני שלא הובאו לידיעתו כל השיקולים ....
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כנראה שישנן חברות שמעדיפות לא להוריד מחירים אף במחיר של הפסקת הייצור של חטיבה מסויימת ,theezway כתב:יש להניח שיש נתונים שאני לא מכיר כאן, כי אחרת זה לא מסתדר. אבל שים לב שלא מדובר כאן על חנות/מסעדה קטנה שלא מבינים איך היא נסגרת כשדווקא היה לה ביקוש. מדובר על מכירות פלזמה, הגם שהן בירידה, הן עדיין במספרים גדולים ואני בטוח שעלות הייצור נטו (ולא שיקולי מיצוב) אפשרו הקטנת מחירים כדי להגדיל נפח מכירות ולייצר רווחים.רונן כתב:כבנקאי עלי להביע את דעתי המקצועית :theezway כתב:אם יש לך מוצר שנחשב לטוב ביותר והרי כבר ביצעת את ההשקעה הגדולה במחקר ופיתוח איך עכשיו "סוגרים את הבאסטה". ברור לי שעלות ייצור נטו (כלומר בלי עלות המחקר ופיתוח שמועמסת על כל יחידה בנפרד) היא אחוז קטן יחסית מעלות המחיר בחנויות. את ההשקעה במחקר ופיתוח כבר ביצעת ויש לך את השם הכי טוב בשוק...איך בדיוק משתלם יותר לסגור את החטיבה?!
וזאת מפני שלא הובאו לידיעתו כל השיקולים .......
ובלבד להישאר עם תדמית של פרמיום למוצריה ,
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
א. פנסוניק החדשה (דגמים היקרים יותר) מנצחת בהרבה פרמטרים את פיונירDeaglinG כתב:יש למישהו הסבר הגיוני, איך זה שכל החברות הגדולות, שמשקיעות מיליוני שקלים על מחקר ופיתוח,
לא הצליחו עדיין לפתח טלוויזיה סדרתית שתנצח את הפיוניר מבחינת איכות תמונה?...
ב. חכה עוד כמה חודשים
http://hometheaterreview.com/home-theat ... of-awards/
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
theezway,
אתה טועה.
לשם השוואה עלות התפעול של מפעל של פיוניר ושל פנסוניק זהים. פנסוניק מוכרים פי 10 יותר מסכים מפיוניר. תעשה אתה את החשבון.
אתה טועה.
לשם השוואה עלות התפעול של מפעל של פיוניר ושל פנסוניק זהים. פנסוניק מוכרים פי 10 יותר מסכים מפיוניר. תעשה אתה את החשבון.
קרובים היום . כאשר יצאה הקורו דור 1 (2007) ההבדלים היו גדולים. מסכי פנסוניק של שנה שעברה סדרת PY800 הגיעו ברמת השחור רק לקורו דור 1 והמסכים של היום NEOPDP עוד לא הגיעו לרמת קורו דור 2 , להזכירך שאם פיוניר היתה משחררת את הדור הבא אחרי קורו 2 (שראינו אב טיפוס שלו ב-CES 2008 והוא היה אמור לצאת השנה) שוב היא היתה פותחת פאר גדול.detailer כתב:התשובה פשוטה למדי.
המסכים של פנסוניק קרובים מאוד באיכותם לאלה של פיוניר (הרבה יגידו שההבדלים הם זניחים) ונמכרים במחיר הרבה יותר זול....
המסכים החדשים של פנסוניק קרובים מאוד לקורו דור 2 ומסכי ההיי אנד שלהם אפילו עברו את הקורו 2 ברמת השחור לפי אחת הביקורות שקראתי.
בכל מקרה, רמת השחור זה לא הכל וכנראה שאין הרבה כאלה שמוכנים לשלם הרבה יותר תמורת טיפה יותר שחור.
בכל מקרה, רמת השחור זה לא הכל וכנראה שאין הרבה כאלה שמוכנים לשלם הרבה יותר תמורת טיפה יותר שחור.
מסכי ה - High-end של פנסוניק עוד לא הגיעו לקורו 2...(ובטח לא עברו...)detailer כתב:המסכים החדשים של פנסוניק קרובים מאוד לקורו דור 2 ומסכי ההיי אנד שלהם אפילו עברו את הקורו 2 ברמת השחור לפי אחת הביקורות שקראתי.
בכל מקרה, רמת השחור זה לא הכל וכנראה שאין הרבה כאלה שמוכנים לשלם הרבה יותר תמורת טיפה יותר שחור....
Panasonic's latest NeoPDP panels come very close to featuring the best black levels we've seen on any flat panel display, and are second in this regard only to the Pioneer KURO KRP-500A, which is a huge achievement.
מתוך AVforums Review של Panasonic TX-P54Z1B, מצ"ב לינק :
http://www.avforums.com/reviews/Panason ... eview.html
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
היום - זה לא נכון, ממש לאdetailer כתב:התשובה פשוטה למדי.
המסכים של פנסוניק קרובים מאוד באיכותם לאלה של פיוניר (הרבה יגידו שההבדלים הם זניחים) ונמכרים במחיר הרבה יותר זול....
דגמי פנסוניק היותר טובים יקרים יותר
וזה עושה את פיוניר דווקא לקניה כדאית יותר
לגבי איכות וידאו באופן כללי - יש מספר רב של פרמטרים.
ישנם דברים שפנסוניק מצטיינת בהם