LG Expo Projector Phone
המכונה גם - LG GW820 eXpo הינו הסלולרי הראשון בעל יכולות מקרן מבית LG.
המכשיר מריץ מערכת' הפעלה windows Mobile 6.5, בעל מסך מגע 3.2" ומקלדת QWERTY מלאה.
כמו כן מובנת מצלמה 5.0MBP ומעבד 1GHz .
המקרן מגיע כיחידה נפרדת המתחברת לגב המכשיר.
בהתחשב בנתוני החומרה שלו ניתן החזקים שהוא מציג ניתן לשער שסוף סוף נראה מכשיר סלולרי "נורמלי" מבית מיקרוסופט.
היום ההשקה בארה"ב ומחירו דרך AT&T ינוע בין 179$-199$
קישורי וידאו:
כתבת מקור: PCMAG,
המכשיר מריץ מערכת' הפעלה windows Mobile 6.5, בעל מסך מגע 3.2" ומקלדת QWERTY מלאה.
כמו כן מובנת מצלמה 5.0MBP ומעבד 1GHz .
המקרן מגיע כיחידה נפרדת המתחברת לגב המכשיר.
בהתחשב בנתוני החומרה שלו ניתן החזקים שהוא מציג ניתן לשער שסוף סוף נראה מכשיר סלולרי "נורמלי" מבית מיקרוסופט.
היום ההשקה בארה"ב ומחירו דרך AT&T ינוע בין 179$-199$
קישורי וידאו:
כתבת מקור: PCMAG,
נראה מדהים!
למישהו יש מושג אם המחיר של 299 דולר שהוזכר בכתבה כולל את יחידת המקרן?
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
Re: נראה מדהים!
למיטב הבנתי ולפי פרסומים נוספים - יחידת המקרן תימכר בתור accessories נפרד במחיר של 180$theezway כתב:למישהו יש מושג אם המחיר של 299 דולר שהוזכר בכתבה כולל את יחידת המקרן?...
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כמה דברים:
1. זהו לא המכשיר הסלולרי הראשון בעל יכולות הקרנה. במזרח הוציאו אחד כזה לפני כשנה (יש לפחות אחד)
2. לא הייתי ממש מתלהב מיכולות "המקרן" הזה. (עוד לא ראיתי מפרט טכני, אבל זה נאמר על בסיס דגמים קודמים ויכולות טכניות ואופטיות שמכשיר כזה מסוגל להוציא)
3. המכשיר הוא לא "מבית מיקרוסופט". ובכל זאת מדד של מקרן ומעבד חזק לא יתנו ל MS עדיין קרדיט שהוציאו סופסוף מכשיר "נורמאלי". הבעיות של MS בחטיבת המובייל שלה מתבטאות במערכת הפעלה שעבר זמנה ושאינה מצליחה להשיג את המתחרים הרבים שצצו להם בשנים האחרונות.
1. זהו לא המכשיר הסלולרי הראשון בעל יכולות הקרנה. במזרח הוציאו אחד כזה לפני כשנה (יש לפחות אחד)
2. לא הייתי ממש מתלהב מיכולות "המקרן" הזה. (עוד לא ראיתי מפרט טכני, אבל זה נאמר על בסיס דגמים קודמים ויכולות טכניות ואופטיות שמכשיר כזה מסוגל להוציא)
3. המכשיר הוא לא "מבית מיקרוסופט". ובכל זאת מדד של מקרן ומעבד חזק לא יתנו ל MS עדיין קרדיט שהוציאו סופסוף מכשיר "נורמאלי". הבעיות של MS בחטיבת המובייל שלה מתבטאות במערכת הפעלה שעבר זמנה ושאינה מצליחה להשיג את המתחרים הרבים שצצו להם בשנים האחרונות.
אלי חבוש
שלא תבין אותי לא נכון
ברור לי שהוא לא מדגדג אף מקרן ייעודי.
אבל לפרזנטציות עסקיות שהן פחות פורמליות, זה נשמע לי משהו מרשים מאוד
ובטח מרשים יותר מאשר להציג על מסך לפטופ 17 אינץ'.
השאלה היא האם זה יכול להקרין תמונה של נניח 30 אינץ' גם באור.
זה בעיניי גימיק די מדליק, את רמת הביצוע כנראה נוכל להעריך רק כשיצא לשוק ויהיו תגובות וסקירות רציניות.
אבל לפרזנטציות עסקיות שהן פחות פורמליות, זה נשמע לי משהו מרשים מאוד
ובטח מרשים יותר מאשר להציג על מסך לפטופ 17 אינץ'.
השאלה היא האם זה יכול להקרין תמונה של נניח 30 אינץ' גם באור.
זה בעיניי גימיק די מדליק, את רמת הביצוע כנראה נוכל להעריך רק כשיצא לשוק ויהיו תגובות וסקירות רציניות.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים