תגובות לביקורת: Panasonic PT-AE4000
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
מקרן Panasonic PT-AE4000
מקרן Panasonic PT-AE4000
אני רואה שממש אהבת אותו
.
אין ספק שיש כאן חבילה מעולה.
האמת במחיר שלו אני מוכן לסלוח לו לע מחסור בביצועים פה ושם........
לגבי המחיר - עצוב לראות שוב שיבואן קובע מחיר גבוהה הרבה יותר ממה שעולה לנו להביא מחול ולשלם מיסים.
מצד שני - אני לא מכיר איך זה עובד ספנסוניק - אולי מקבל תמחור מאירופה ששם תמיד יותר יקר לעומת ארה"ב..............
אין ספק שיש כאן חבילה מעולה.
האמת במחיר שלו אני מוכן לסלוח לו לע מחסור בביצועים פה ושם........
לגבי המחיר - עצוב לראות שוב שיבואן קובע מחיר גבוהה הרבה יותר ממה שעולה לנו להביא מחול ולשלם מיסים.
מצד שני - אני לא מכיר איך זה עובד ספנסוניק - אולי מקבל תמחור מאירופה ששם תמיד יותר יקר לעומת ארה"ב..............
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
RIDE, יופי של סקירה.
אין לך מילה רעה להגיד עליו חוץ מעיצוב?
אם כך, נראה (על פי הסקירה) שזה מקרן מושלם וגם מחיר מושלם. (חו"ל).
הם בנו אותו כמו שמקרן צריך להיות, זום ופוקוס חשמלי, FI תקין לחלוטין, צמצם דינאמי שקט, תפריט כיול מתקדם. כל הכבוד להם..
בכל מקרה, מחכה לסקירה של המתחרה.
אין לך מילה רעה להגיד עליו חוץ מעיצוב?
אם כך, נראה (על פי הסקירה) שזה מקרן מושלם וגם מחיר מושלם. (חו"ל).
הם בנו אותו כמו שמקרן צריך להיות, זום ופוקוס חשמלי, FI תקין לחלוטין, צמצם דינאמי שקט, תפריט כיול מתקדם. כל הכבוד להם..
בכל מקרה, מחכה לסקירה של המתחרה.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
Nba,
למרות כל הנאמר, אני עדיין חושב שהתמונה של ה 5000, שוב מדגיש תמונה (לא FI, לא רעשים), לטעמי יותר עשירה ובעלת אפקט WOW גדול יותר. אני סקרן רצח כבר לסקור את ה 5500.
פנסוניק עשו מקרן מדהים, וההבדלים כבר בין המקרנים הטובים הם ממש קטנים...
למרות כל הנאמר, אני עדיין חושב שהתמונה של ה 5000, שוב מדגיש תמונה (לא FI, לא רעשים), לטעמי יותר עשירה ובעלת אפקט WOW גדול יותר. אני סקרן רצח כבר לסקור את ה 5500.
פנסוניק עשו מקרן מדהים, וההבדלים כבר בין המקרנים הטובים הם ממש קטנים...
סקירה מעניינת ומהנה לקריאה
דבר אחד לא כ"כ הבנתי. אם יש לי מסך חשמלי ואני יכול לשחק עם הגובה שלו, אבל מן הסתם לא עם הרוחב שלו - מה אמור לתת לי הכלי של "עדשה אנמורפית לעניים" שיש במקרן?
הרי אי אפשר להרחיב יותר את התמונה ברגע שיש מסך קבוע ולא מקרינים על קיר, אז מה - זה פשוט מכוון את גובה התמונה כדי שלא יראו את הלטר-בוקס?
ועוד שאלה, אמרת שהתמונה של האפסון 5000 עשתה לך יותר WOW. ראית אותו שוב לאחרונה לצורך השוואה או שזה ביחס לפעם ראשונה שראית אותו (מאז הרי עלה הרף וייתכן שפשוט יותר קשה להרשים).
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
Re: סקירה מעניינת ומהנה לקריאה
האופציה יותר רלוונטית למי שיש מסך קבוע ביחס 2.35:1 ומעונין לבצע הקרנה בגובה קבוע, אם או בלי מיסוך בצידי המסך.theezway כתב:![]()
דבר אחד לא כ"כ הבנתי. אם יש לי מסך חשמלי ואני יכול לשחק עם הגובה שלו, אבל מן הסתם לא עם הרוחב שלו - מה אמור לתת לי הכלי של "עדשה אנמורפית לעניים" שיש במקרן?
הרי אי אפשר להרחיב יותר את התמונה ברגע שיש מסך קבוע ולא מקרינים על קיר, אז מה - זה פשוט מכוון את גובה התמונה כדי שלא יראו את הלטר-בוקס?
ועוד שאלה, אמרת שהתמונה של האפסון 5000 עשתה לך יותר WOW. ראית אותו שוב לאחרונה לצורך השוואה או שזה ביחס לפעם ראשונה שראית אותו (מאז הרי עלה הרף וייתכן שפשוט יותר קשה להרשים)....
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
theezway,
ראיתי את ה 5000 עוד הרבה פעמים מאז ה Shootout הראשון.
לגבי התכונה הזו, היא מיועדת למי שרוצה להקרין על מסך קבוע שהיחס שלו הוא אנומרפי, תאכלס לדעתי זה לא יותר מגימיק.
ראיתי את ה 5000 עוד הרבה פעמים מאז ה Shootout הראשון.
לגבי התכונה הזו, היא מיועדת למי שרוצה להקרין על מסך קבוע שהיחס שלו הוא אנומרפי, תאכלס לדעתי זה לא יותר מגימיק.
Re: סקירה מעניינת ומהנה לקריאה
תודה על התשובה.opv כתב:האופציה יותר רלוונטית למי שיש מסך קבוע ביחס 2.35:1 ומעונין לבצע הקרנה בגובה קבוע, אם או בלי מיסוך בצידי המסך.theezway כתב:![]()
ועוד שאלה, אמרת שהתמונה של האפסון 5000 עשתה לך יותר WOW. ראית אותו שוב לאחרונה לצורך השוואה או שזה ביחס לפעם ראשונה שראית אותו (מאז הרי עלה הרף וייתכן שפשוט יותר קשה להרשים).......
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
אחלה כתבה נהנתי ממנה גם אני עם הקפה של הבוקר ורציתי לשאול לי יש את ה5000 ויש לי ריצודים בתנועות מהירות כמו הילה שכזו האם יש דרך לפתור את זה? ועוד דבר ה WOW שאתה מדבר עליו בתמונה איפה הוא בא לידי ביטוי לדעתך..?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
frankym,
נסה לשחק עם מנגנון ה FI במקרן שלך, ובדוק האם זה משפר/עוזר.
אפקט ה WOW הוא עושר של התמונה, שחזור מאוד מדוייק של צבעים (כמו צבע כסף לדוגמא), תמונה תלת מימדית וכולי.
נסה לשחק עם מנגנון ה FI במקרן שלך, ובדוק האם זה משפר/עוזר.
אפקט ה WOW הוא עושר של התמונה, שחזור מאוד מדוייק של צבעים (כמו צבע כסף לדוגמא), תמונה תלת מימדית וכולי.