גוואטמלה - קנייה קבוצתית?
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
דוקא קניתי ביום שישי אצל רוני
בפתח תקווה. המחיר אצלו 40 שקל, וכיוון שקנינו 3 חברה והגענו ל-17 קילו, הוריד לנו 10% ל-36. יש לו גואטמלה SHB ולא אנטיגואה. כמו כן פפואה וסומטרה מנדלינג, היה לו סנטו דומינגו-סוף ובלתי מתחדש. כמו כן קולומביה וקוסטה ריקה וברזיל צ'רדו. המחיר זהה לכל הזנים.כל הזנים בכמות בלתי מוגבלת, והוא לא נוהג לחדש ולהביא זנים אחרים.
איתן
איתן
אני לא מתלהבת ממראה הפולים של גואטמלה SHB, שיש באמיגו. הם הרבה פחות יפים מפולי אנטיגואה.
איך אתה מתרשם מטעמם?
אני מחכה למשלוח החדש של אמיגו, בסוף החודש.
אני מניחה שארכוש 10 קילו, אבל המחירים לא יכולים להתחרות באלו של רוני.
איך אתה מתרשם מטעמם?
אני מחכה למשלוח החדש של אמיגו, בסוף החודש.
אני מניחה שארכוש 10 קילו, אבל המחירים לא יכולים להתחרות באלו של רוני.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

עדיין אין להם טעם כי ניקלו רק אתמול
והפעם בתערובת עם ברזיל קולומביה תימני וטנזניה. תערובת זהה הכנתי עם פפואה, סנטו דומינגו וסומטרה. כל אחד בתור ה-20% האחרון. בעוד יומיים אבדוק-יונתן אחרי ישיבת ההנהלה-תבוא לחוות את דעתך.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
Re: עדיין אין להם טעם כי ניקלו רק אתמול
תודה על ההזמנה. נראה איך יהיה הלו"ז שלי להמשך השבוע, אבל אני אשתדל לקפוץ.coffeeaddict כתב:ויונתן אחרי ישיבת ההנהלה-תבוא לחוות את דעתך....
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
רוני 0504-671183 קפה רות 03-9241996 פתח תקווה - הסדנא 4.
אין שלט ואין כלום. זו דלת אדומה בקומת קרקע מתחת לגשר בטון.
אם לא תתקשר לא תדע שיש שם בכלל מישהו. ימי שישי עובדים לפעמים.
אין שלט ואין כלום. זו דלת אדומה בקומת קרקע מתחת לגשר בטון.
אם לא תתקשר לא תדע שיש שם בכלל מישהו. ימי שישי עובדים לפעמים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
הייתי אצלו ביום שישי וקניתי 4 קילו אחד מהם היה קילו גואטמלה במחיר של 40 ש''ח לקילו
רוני אמר לי שהוא מתכוון לעלות את המחיר ל- 45 ש''ח לקילו לכל הזנים כבר מהשבוע הקרוב אני מעריך שאם תקנו בכמויות גדולות הוא יוכל לעשות לכם הנחה
עדיין מחיר סביר אבל שהפולים יתרוקנו אני אשקול ביקור אצל פאום בנצרת שמעתי שהקפה שם איכותי וזול 25 ש''ח
לקילו פחות או יותר תקנו אותי אם אני טועה
רוני אמר לי שהוא מתכוון לעלות את המחיר ל- 45 ש''ח לקילו לכל הזנים כבר מהשבוע הקרוב אני מעריך שאם תקנו בכמויות גדולות הוא יוכל לעשות לכם הנחה
עדיין מחיר סביר אבל שהפולים יתרוקנו אני אשקול ביקור אצל פאום בנצרת שמעתי שהקפה שם איכותי וזול 25 ש''ח
גם אני אשמח,אני לא הבחנתי בהבדלים מהותיים בן ה-SHB לבין האנטיגואה,למרות שבזן האנטיגואה יש כמה וכמה סוגים.קרמריקה כתב:אזל לי המלאי של הגוואטמלה, ואני מעוניין בכמה ק"ג טובים. אם יש למישהו מקור טוב וזול, או שיש מצב לארגן קנייה קבוצתית (איתן?) נשמח לשמוע....
אגב ירון,אני אשמח מאוד אם תשתכנע שבגואטמאלה יש מרירות מסויימת שמלווה למשך זמן לא מועט לאחר השתיה,(או יתכן שזה השוקולד שמדברים עליו?).
למוטי-אבל אפשר לאכול כנאפה ולקנח בקבב טוב בנצרת. האם יש לשוקחא גוואטמלה
אני מקווה שלא שיבשתי את שמו, הוא היה המקור לתימני והברזיל שאדיקט ארגן במחיר מעולה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
וואלה מני, אני מוכרח להודות שלא הייתי בחיים בנצרת. אבל תמיד מוכן לנסות 
בכל אופן, גם בשביל קבאב וכנאפה לא משתלם לנסוע עד לנצרת.
יש כנאפה מעולה גם בוואדי ניסנס בחיפה. משהו משהו!
בכל אופן, גם בשביל קבאב וכנאפה לא משתלם לנסוע עד לנצרת.
יש כנאפה מעולה גם בוואדי ניסנס בחיפה. משהו משהו!
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

לגבי מוקה יתכן שפיספסת אבל ברזיל בא בחשבון
אני עם מלאי של פחות מחצי קילו וברזיל סנטוס אצלי בכל התערובות. אצל שוקחה 20 שקל לקילו והשק של 10 קילו או 60 (לא בדקתי איך יורד המחיר כשעוברים ל-60 קילו). המוקה מגיע במשלוחה חד שנתי דרך ירדן. החברה לקחו כמויות מכובדות של שקי 25 קילו, כל אחד 4 קילו, לפי 25. אני נותרתי עם הכמות הרצויה לשנה הקרובה, אבל כשאקפוץ אליו אראה אם עדין יש שקים, ואם יש כמה מעונינים, אפשר לחזור על הרכישה. צריך 6 חברה ל-4 קילו כל אחד.
אדי
אדי