זה מה שנקרא DROPGal242 כתב:יש את ה604 הם בצדדים אבל... והשאלה שלי כמה המסך יורד מהתיקרה 3.60...
ה default זה 40ס"מ אבל זה ניתן לשינוי בהזמנה,
אתה גם יכול להנמיך את התקרה , לא נראה לי שיותר מדי DROP שחור יהיה יפה,

זה מה שנקרא DROPGal242 כתב:יש את ה604 הם בצדדים אבל... והשאלה שלי כמה המסך יורד מהתיקרה 3.60...
ההמלצה היא להתקין את המקרן ממול המסך באמצע, מבחינת הגובה עדיף כמה שיותר לשאוף לכוון אמצע המסך.Gal242 כתב:גודל החדר 5.50X4.50Nba כתב:מה גודל החדר שבו תצפה במקרן?
מה הגובה של התקרה?
מה הרוחב של המסך שאתה רוצה?
האם ראית את ה5000?
האם השוואת מול מקרנים אחרים?...
הצפייה מהמסך לסלון 5 מטר
גובה תיקרה 3.60
לגבי מסך אינני מבין וראיתי את ה5000 האפסון פצצתי אבל רציתי ללכת על המחליף שלו תודה לכול העוזרים.....
בוודאי ובוודאי שהייתי בוחר באמינות.spacedude כתב:צריך לזכור דבר נוסף שבאפסון מקבלים שלוש שנות אחריות על המקרן ועל המנורה.
הלוואי והמצב יהיה דומה עם פנסוניק....

צודק. המחיר באמת גבוה כרגע. מחירו לצרכן לפני שבועיים נקבע על כ-20k. כרגע ירד באופן טבעי לסביבות ה-17kspacedude כתב:krall,
צריך להבדיל בין בעיות באמינות (כמו שאתה קורא להם) לבין המצב הקיים, רעש האיריס קיים בכל המקרנים.
דבר נוסף לטעמי יורוקום גובים מחיר מופרז על ה 4000 שלא מצדיק קניה בארץ....
spacedude כתב:krall,
צריך להבדיל בין בעיות באמינות (כמו שאתה קורא להם) לבין המצב הקיים, רעש האיריס קיים בכל המקרנים.

לדעתי אמירה כזו לגבי רכישת סוג הרכב היתה נפסלת על ידי רבים מאיתנו.ride כתב:Krall,
בסופו של יום מה שקובע במקרן זו איכות התמונה. נכון ל Shootout הקודם, האפסון אכל את שאר המקרנים בלי מלח. אז מה שהאיריס שלו קצת רועש, ברוב המקרים בכלל לא מבחינים בזה.
השנה התחרות תהיה יותר צמודה, זה בטוח, אני אדע יותר ממש בקרוב !...
אבל שים לב שלמרות שאני יותר ותיק מימך אתה "חבר ותיק" ו"אני רק פעיל"spacedude כתב:הכוונה שלי היתה שהרעש קיים בכל מקרני אפסון 5000 (לא כל המקרנים).
אתה דיברת על בעיות אמינות אני התכוונתי שרעש האיריס הוא לא בעיה. מי שבעיניו רואה את זה בתור בעיה מן הסתם לא ירכוש את המקרן.
נמכרו לא מעט מה 5000 עם האיריס הרועש.
דרך אגב מזל טוב על הסטטוס החדש...
מקרנסקי כתב:צודק. המחיר באמת גבוה כרגע. מחירו לצרכן לפני שבועיים נקבע על כ-20k. כרגע ירד באופן טבעי לסביבות ה-17kspacedude כתב:krall,
זה גם מחירו של המיצובישי hc6800 שהושק לפני כחודש בארץ במחיר של 21k. שווה בדיקה וסיקור.
ישנם מספר חברים שרכשו את הפנסוניק 4000 (כמו ronene61) בקול תרועה רמה אבל קולם לא נשמע ברמה.
חבר'ה קצת רשמים , מה כבר ביקשנו ?
ידוע לי ש-ride עומד לערוך בקרוב סקירה על הפנא 4000 ואולי גם על האפסון 5500.
לסיכום נראה לי שבקרוב מאוד יתייצב מחיר הפנא סביב ה-15k מה שיאפשר לי לחשוב בכיוונו (כמו גם במיצו 6800)...

oferlaor כתב:krall,
בינה לאו דווקא משיגים על ידי שיבה. תואר לא תשיג על ידי חפירה.
אתה חוזר וטוען שוב ושוב על נושא האמינות. מאיפה אתה מביא נתונים על חוסר אמינות או עודף אמינות של מותגים שונים?
בזמנו היה גל של דיווחי תקלות במסכי NEC. כבר חשבנו שיש בעיה של ממש באיכות המוצרים, עד שהתחלנו לעשות סטטיסיטיקה וביקשנו מכל מי שיש לו מסך עם או בלי תקלה לדווח. התוצאות היו מדהימות - מבחינה סטטיסטית כל המותגים היו בעלי אותו יחס של תקלות (פלוס מינוס, היו הבדלים בגלל טעויות דגימה) בעוד שבאופן בולט היו באתר באותו זמן נתון יותר אנשים בעלי מסכים של NEC מכל השאר.
אני לא מכיר בעיות גורפות של אמינות באף מוצר ברמות הללו, לא של אפסון ולא של פנסוניק.
לגבי איכות תמונה, זה הפרמטר הכי חשוב, וכאשר יהיו לנו תוצאות בנידון נכתוב עליהם.
לגבי רעש האיריס. באתר יש אנשים שמצפים לשלימות, זה שיש דיווחים על בעיה כלשהי, לא אומר שהקהל הרחב סובל ממנה כמונו (כמה אנשים לדוגמא, מחוץ לאתר באמת מוטרדים מתמיכה בפורמטי אודיו החדשים במזרימדיות...).
ה-5000 זו היסטוריה, ה-5500 בדרך ואז אפשר יהיה לשפוט ברצינות ולהשוות. אין שום טעם שתחפור על הרכישה שלך. הבנו שאתה מרוצה, למרות שלא השוואת את ה-4000 ל-5500 (שזה הרי ההשוואה המתבקשת)....