השקה מעולה!
מסכים:
המסכים הוצגו בסביבה דומה לסביבה ביתית והדבר תרם להתרשמות טובה מהיכולות והביצועים. התכנים היו לא רק קליפי Demo, אלא גם סרטים הוליוודים אשר עזרו ברושם הכללי. מסך ה Cinema 21:9 עם ה Ambilight השאיר עלי את הרושם החזק ביותר. מכיוון שרוב התכנים שלי הינם ביחס מסך כזה, נדמה שהוא נוצר בדיוק בשבילי.
אירוע:
האירוע היה מאוד חברי, תמיד נחמד לראות את הפרצופים שמאחורי הכינויים באתר. בהחלט צריכים לארגן יותר אירועים כאלו.
אוכל:
כן, אני אוהב להתייחס לאוכל, במיוחד לבשר. פרוסות דקות של בשר מיושן וצלוי עם שילוב גזרים מאודים, נגיעה קלה של טחינה, תפוחי אדמה קטנים ורוטב מתקתק על הכל מלמעלה - טוב מאוד שהחסרתי את ארוחת הצהרים מאותו יום.
בידור:
כיבוד V
תקליטן V
בחורות יפות V
חברים טובים V
מסכים לתפאורה V
אין לי תלונות, רק מילות שבח. הלוואי שכל אירוע עתידי שלנו יהיה ברמה הזאת ומעלה.
קונסולות:
אז לכל מי שתהה, הנסיון שלי ב Tekken 6 התחיל בעצם אתמול. למרות הנסיון הדל שלי והנסיון האדיר שיש ל Shed, הוא לא הפסיק להמרח על האספלט, כמה שהוא ניסה, זה לא ממש הלך. היו תירוצים ("הסוללה בשלט נגמרת", "אתה מסתיר לי"...), אך הצופים יודעים את האמת.
אתה חייב לי 1000 ש"ח (50 ש"ח על כל הפסד). זה רשום לפני.
אנחנו חייבים לארגן קונסולת PS3 עם Tekken לכל אירוע עתידי, אני חושב שרק ככה אפשר לעמוד כמו שצריך על יכולות המסכים
תודה רבה לצוות האדיב של קומה 4

תודה רבה לחנן דרוב התקליטן שהרקיד את כולם

תודה רבה לאנשים של אלקטרה על ההרמה של האירוע

תודה רבה ל uriler על ההתנדבות להיות צלם הבית של ht

תודה רבה לקינו על השובר לכל משתתף (אני מגיע סופשבוע לקחת סרט Blu-ray)

תודה רבה לחברת מדיה גיים על הקונסולות (מצידי אתם מוזמנים אוטומטית לכל אירוע עתידי)

תודה רבה לפיליפס ישראל על ארגון כל המסיבה והמתנה הרחבה, כי רק בעזרתם האירוע התקיים
כן ירבו