הקו הביתי של אורנג' - שווה?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #21 

sam22 כתב:אני באקספון חווה עומס בימי חמישי הערב
3-4 שעות בהן המהירות יורדת בפחות מ10%
נסלח בהחלט
...
אתה יודע מה, אני מקבל את מה שאתה אומר, אני מוכן לחזור לפה
ולדווח שזה באמת לא יותר מכך :D

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #22 

sam22 כתב:
sapir255 כתב:TP-Link 841ND ואני בטוח שיש עוד כמה.
...
עד כמה שאני רואה
הוא יותר מתקרב ל350
...
איפה ראית אותו ב350? המחיר שלו נע סביב 200-240 ש"ח.
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2887

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #23 

קצת לא מנושא השירשור
אבל ה TP LINK הם ראוטרים טובים?
ה841 או ה941?
העם דורש..... כל מיני דברים

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #24 

sam22 כתב:קצת לא מנושא השירשור
אבל ה TP LINK הם ראוטרים טובים?
ה841 או ה941?
...
ה841.
מהניסיון שלי הוא ראוטר בסיסי וטוב, אם אתה לא צריך אפשרויות מתקדמות הוא מספיק. בתוספת של 100 ש"ח יש טובים יותר שמגיעים עם 3 שנות אחריות.
http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRo ... outers.htm

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #25 

riji (Y)

אני רק אומר שלצרכים שלי כמו הורדות טלפון קוי ואינטרנט
לא חובה איתם בעיות מיוחדות
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

OmriF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #26 

אני כבר 4 חודשים איתם וממש מרוצה. מידי פעם בעיות. למזלם לא באשמתם (אשמת הוט עם התשתית). פותרים בעיות בראוטר בקלות בעזרת גישה מרחוק אליו. הטלפון ממש איכותי. המחירים זולים.

בסך הכול ממש שווה לעבור. אפילו לנסות לשלושה חודשים.

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #27 

עדכון נוסף וטרי:

בינתיים כבר הספקתי לשמוע על מספר אנשים עם בעיות בתשתית וב- SMARTBOX שאורנג' פתרו ע"י ניתוק הלקוחות (הפתרון הקל).

בנוסף עדכנו אותי כמה לקוחות של מבצע ההתנסות שהם חוייבו על עלות ה- SMARTBOX והטכנאי בטעות כמעט 1000 ש"ח, ואני למרות שהתרעתי בפני אורנג' שצפויה בעיה, שהחשבונית שלהם לא ברורה ושאני טרוד שייתכן חיוב שגוי והובטח לי בצורה רשמית שהכל נבדק והכל בסדר, חוייבתי היום בכרטיס האשראי בכמעט 1000 ש"ח בטעות כמובן. כמו שכבר תיארתי קודם שירות הלקוחות לא השתפר, הם לא ממש מנסים להתנצל על כל הטעויות או לנסות להבין מדוע למרות שהתרעתי בפניהם הם לא זיהו את הבעיה וכרגיל שירות הלקוחות מסורבל ומורכב מנציגים עקשנים שלא מוכנים לבדוק שום דבר לעומק, חבל שאף אחד לא לוקח את העניינים לידיים ושקשרי לקוחות לא באמת עוקבים אחר הפניות.

עדכונים טכניים: 2 תופעות יחסית נדירות, אחת ניתוק של הקו באופן פתאומי במהלך השיחה והשנייה חוסר יכולת לענות לשיחה, ברגע שעונים השיחה נופלת.
בנוסף בפעם ראשונה השבוע נתקע ה- SMARTBOX מבחינת אינטרנט אלחוטי ונדרש לאתחול.
במספר ערבים בשבוע האחרון היו גם עומסים חריגים ביציאה לאינטרנט.

(n)

elib98
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #28 

חברה אני כבר מעל 8 חודש מחובר לטלפון ואנטרנט וסה"כ פרט מכמה גימגומים בהתחלה, הכל רץ לי חלק לרב אם היתה לי בעיה בגלישה זה נפטר ע"י איתחול של המחשב או דפדפן , ואני עוד לקוח של הוט , סה"כ אני מרוצה מהמעבר שלי מ 012 לאורנג בעיקר בכלל שגם מהירות ההורדה שלי ב אימיול השתפרה פלאים.

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #29 

דבר אחד שלדעתי חלקכם לא יודעים לגבי ה- SMARTBOX, מי שנמצא בחבילה של 12 חודשים או 24 חודשים וירצה להתנתק בתום התקופה יצטרך להמשיך לשלם על ה- SMARTBOX כי למעשה רכשתם אותו והוא לא בהשאלה.

יתרה מכך, האחריות עליו היא לשנה, אם למשל הוא התקלקל בשנה השנייה, אורנג' לא מחוייבים לתקן אותו וייתכן ומצד אחד הם יחזיקו אתכם בהתחייבות על החבילה ומצד שני לא תוכלו לממש אותה מבלי לרכוש עוד SMARTBOX, אז אני מציע לכם לקרוא טוב טוב את החוזים ולדעת על מה חתמתם כדי שלא תתקעו.

דרך אגב מי שקיבל מבצע התנסות ועדיין לא סיים אותו ומתכנן להתנתק בסופו, מומלץ לו לא לגרור רגליים אפילו ליום אחד כי מרגע זה הוא למעשה נקנס על התקופה שמעבר להתנסות ואוטומטית מחוייב לרכוש את המודם בעלות של 650 ש"ח.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #30 

לדעתי הבעייה הגדולה זו הטכנולוגיה המתקדמת כביכול.
עניין השלוחות לדוגמא - למי שרגיל שפשוט מרימים עוד טלפון ומצטרפים לשיחה - זה לא עובד כאן.
כמו כן בטלפונים המתקדמים - הSYMBIAN נחמד מאוד שיש רדיו אינטרנטי - והמשפחה של חברה שלי מנצלת את זה הרבה אבל יש לו איזה תקלה אם מגבירים עד הסוף - מוזר שעוד לא תיקנו את זה.
גם קצת מצחיק שבנוסף לאורנג' משלמים לבזק.

elib98
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

לגבי הטכנולוגיה וה סמרט בוקס

שליחה #31 

הסמרטבוקס סה"כ הוא די מתוחכם עם השרותים הטלפוניים ,
עם זה שניתן לנהל 3 שיחות במקביל , רק מה שהרוב מפספסים שחוץ משלוחה השלישית שזה הטלפון סימנס שניתן חינם , אפשר שכל הטלפונים בבית יהיו מחוברים לשלוחה 1 ואז כל מי שמרים את השפורפרת שומע או יכול להצתרף לשיחה , כמו בזק
מצד שני אפשר כמו שאצלי בבית למען מניעת מריבות , אני מנצל את 3 הקווים לחלוטין ובמידה וכבר יש שיחה כל שהיא למשהו אחר אני פשוט מעביר את השיחה לשלוחה וזהו !
או שבמידה ( וזה נדיר) אצתרך שיחת ועידה גם לא בעיה
ובבית נשמר השקט שהיא תדבר עם האמה ואני אדבר עם הבנק :-(

לגבי ההתחיבות על הSMARTBOX
אני לא יודע מה איתכם , אבל אני פשוט שילמתי על הנתב את ה 700 ש"ח ב 3 תשלומים וזהו
היום כל נתב תקן N איכותי שיש לו גם אפשרות לחיבור כונן חיצוני בUSB ורשת הוא בסביבות ה 700
מה גם אפשר לחבר אליו טלפון רגיל לטלפונית VOIP בפרוטוקול SIP של מה שאפשר לתרגם לפי המתחרים 014 ,017 , 012 שגם הם משתמשים בסוג הזה של תקשורת שהקופסה תהיה שמישה לאורך זמן והמחיר סה"כ הוגן
אבל לשפוטכם

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #32 

קודם כל חשוב לציין שלא כולם יודעים וזה בגלל שאורנג' לא ממש מציינים ולכן יפה שבמקרה שלך ידעת את הפרטים הקטנים אבל היה ראוי שאורנג' יפרסמו זאת במסגרת ההסכמים באופן ברור ולא יסתירו זאת מחשש שמי שידע את זה ישקול פעמיים את השירות.

אבל הדבר החשוב יותר שאתה מתעלם ממנו, נניח ומחר נשרף לך הראוטר והאחריות נגמרה, אכלת אותה, אורנג' ידרשו שתעמוד בהתחייבות להשאר אצלהם בעוד שלך אין אמצעי חיבור, אז אתה תגיד לי שגם בבזק זה ככה אבל זה לא נכון כי אתה יכול לעבוד עם מודם ובחברות הכבלים הם מספקים לך את ממירי הקצה והם באחריותם ומכאן שנוצרת פה בעיה שאין לה מענה, במינימום אם אורנג' מוכנים במקרה כזה באופן אוטומטי לבטל את ההתחייבות אזי זה פתרון מספק אבל הם לא.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”