שאלה למנהלים
אוליי הבעיה היא יותר "פוקסית" מאשר של האתר, )עברתי כרגע ל FIRFOX כדי לוודא(, שילוב של עברית ואנגלית כמעט בלתי אפשרי. ראה את הבלאגן שנוצר לי בשורה הראשונה עם הפסיקים והסוגריים. היו ימים בהם כאשר הסמן היה על לינק, הוא לא הפך ל "יד" היום אני לא רואה את זה. אינני זוכר איזה עוד בעיות היו לי )יסלחו לי החברים, אני קשיש, על מה בדיוק אתם מדברים? ( אבל יש לי איפשהוא בזכרון שכאשר אני רוצה להכנס לאתר הזה, אני עובד עם ביל גייטס, ולא עם הטובים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
גם אני עובד קבוע עם FIREFOX.
תוודא שהקידוד שלו הוא על עברית באתר.
לגבי סוגריים ועריכה (אנגלית וכו') מדובר על חסרונות של הדפדפן עצמו. אנחנו רק יכולים לשים EDIT BOX, תפקידו של הדפדפן לדאוג שניתן יהיה להקליד בו כראוי (זה כבר לא בשליטתנו)...
דווקא יש הרבה תוספות (כגון תמיכה ב-RSS MENUS שעובדים כיום רק עם FF) ושינויים שהכנסנו ספציפית ל-FF. יש לנו כיום קוד ספציפי ל-FF, ל-OPERA סלולרי, ל-IE תחת POCKET PC, קוראי RSS שונים, ואפילו דברים מיוחדים למי שיש לו GOOGLE TOOBAR...
כל זה פשוט מכיוון שזה דברים שאנחנו אוהבים אישית לשחק בהם.
תוודא שהקידוד שלו הוא על עברית באתר.
לגבי סוגריים ועריכה (אנגלית וכו') מדובר על חסרונות של הדפדפן עצמו. אנחנו רק יכולים לשים EDIT BOX, תפקידו של הדפדפן לדאוג שניתן יהיה להקליד בו כראוי (זה כבר לא בשליטתנו)...
דווקא יש הרבה תוספות (כגון תמיכה ב-RSS MENUS שעובדים כיום רק עם FF) ושינויים שהכנסנו ספציפית ל-FF. יש לנו כיום קוד ספציפי ל-FF, ל-OPERA סלולרי, ל-IE תחת POCKET PC, קוראי RSS שונים, ואפילו דברים מיוחדים למי שיש לו GOOGLE TOOBAR...
כל זה פשוט מכיוון שזה דברים שאנחנו אוהבים אישית לשחק בהם.
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
יש לך עוד אפשרות נחמדה
יש Plug in ב-FF שנותן לך לראות את הדף "כאילו" הוא ב-IE.
עובד מעולה בכל האתרים בהם ה-FF לא מתפקד.
למען האמת לא נתקלתי עדיין באתר שבו זה לא עובד...
עובד מעולה בכל האתרים בהם ה-FF לא מתפקד.
למען האמת לא נתקלתי עדיין באתר שבו זה לא עובד...