האם מישהו מהמשלוח "האבוד" ניצל את הפיצוי eTRAYs?
-
zeev_a
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 138
האם מישהו הזמין ואם כן איך הוא הזמין וכמה שילם?
כזכור זה מה שהובטח לנו:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=31&t=3887
כזכור זה מה שהובטח לנו:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=31&t=3887
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
הזמנתי, הם מזכים את החשבון שלך בחנות בעלות המכשיר ומשלמים רק על המשלוח (25 יורו ולא 29 כמו שאמרו בהתחלה)
-
zeev_a
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 138
לא כל כך הבנתי
הרי שאתה בוחר מכשיר עליך לשלם מיד לא?
או שלפי הפרטים שלך זה עושה אוטומטי את המחיר המיוחד?
או שלפי הפרטים שלך זה עושה אוטומטי את המחיר המיוחד?
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא ממש יודע אם זה מראש הופיע אבל אני לא חושב.
שלחתי להם דרך האתר הודעה שאני מעוניין לנצל את ההטבה שניתנה לי, החזירו לי די מהר תשובה שהם טענו לי את מחיר הeTrayz בחשבון בחנות ובצ'ק-אאוט ראיתי שאכן אני משלם את עלות המכשיר ב"xtreamer credit" וקפצה לי בקשה לשלם רק את היתרה בכל אחת מהדרכים הרגילות.
אגב, 25 יורו זה אחלה מחיר ואני חייב להודות שהפכו אותי ללקוח מרוצה בזכות הפיצוי הזה.
שלחתי להם דרך האתר הודעה שאני מעוניין לנצל את ההטבה שניתנה לי, החזירו לי די מהר תשובה שהם טענו לי את מחיר הeTrayz בחשבון בחנות ובצ'ק-אאוט ראיתי שאכן אני משלם את עלות המכשיר ב"xtreamer credit" וקפצה לי בקשה לשלם רק את היתרה בכל אחת מהדרכים הרגילות.
אגב, 25 יורו זה אחלה מחיר ואני חייב להודות שהפכו אותי ללקוח מרוצה בזכות הפיצוי הזה.
- effioliv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
האם קיבלת מהם קוד קופון להזנה או קוד מתנה שהזנת לפני לחיצה על כפתור ה צ'ק-אאוט?drorar כתב:אני לא ממש יודע אם זה מראש הופיע אבל אני לא חושב.
אגב, 25 יורו זה אחלה מחיר ואני חייב להודות שהפכו אותי ללקוח מרוצה בזכות הפיצוי הזה....
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

לא, הם זיכו אותי ידנית בקרדיט.
על פניו זה אמור לעבוד גם אם תזמינו xtreamer (תקבלו הנחה של 59 יורו) ולא etrayz, לא בטוח שיהיה להם כח לרדוף אחריכם.
על פניו זה אמור לעבוד גם אם תזמינו xtreamer (תקבלו הנחה של 59 יורו) ולא etrayz, לא בטוח שיהיה להם כח לרדוף אחריכם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
הזמנת אקסטרימר נוסף ב-25 יורו (במקום ה-eTray) נשמעת קוסמת מאוד. אתה בטוח שזה יעבוד?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
היות והאקסטרימר עולה 99 יורו ומשלוח 20 יורו אז הוא יעלה לך רק 60 יורו(אחרי הזיכוי)....
אני גם הזמנתי את ה NAS הזה ב 25 יורו... עבור מחיר כזה אי אפשר שלא לשלם, מקסימום אפשר למכור את זה למישהו שכן רוצה.
אני גם הזמנתי את ה NAS הזה ב 25 יורו... עבור מחיר כזה אי אפשר שלא לשלם, מקסימום אפשר למכור את זה למישהו שכן רוצה.
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

זה לא בדיוק אקסטרימר נוסף ב25 יורו אלא ב99-59+20 (או 60 יורו) כולל משלוח ולא כולל מסים, וציינתי שאני לא בטוח שזה יעבוד אך יש סיכוי שזה יפול בין הכסאות.
- effioliv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
הי דרור,drorar כתב:לא, הם זיכו אותי ידנית בקרדיט.
על פניו זה אמור לעבוד גם אם תזמינו xtreamer (תקבלו הנחה של 59 יורו) ולא etrayz, לא בטוח שיהיה להם כח לרדוף אחריכם....
ביצעתי את ההזמנה של ETRAYZ ובאמת במהלך ההזמנה היה מידע לגבי זיכוי של 59 יורו.
כשסיימתי את ההזמנה, בסטטוס ההזמנה מופיע שהעסקה היא על 84 יורו ללא אינדיקציה להנחה.
האם גם אצלך זה ככה?
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

זה היה משהו כזה, אך בפיי-פאל ניתן לראות בבירור את סכום החיוב כשנכנסים לחשבון.