מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Orphan
זוג הורים צעיר אשר שכל את אחד מילדהם, מחליט לאמץ ילדה שנראית מקסימה ומושלמת. מה שזוג ההורים לא יודע, זה שהילדה בעלת עבר מזעזע והתנהגות אשר הולכת להעמיד אותם ואת זוג הילדים שלהם בסכנה.
סרטי אימה\מתח עם ילדים תמיד Gives me the creeps, אך הפעם זה לא עבד. הסיפור עצמו משכנע ואפילו מקורי לקראת הסוף, אך הסצנות לא בושלו כמו שצריך ומימד המתח היה חסר.
פסקול Dolby TrueHD בינוני פלוס.
6/10
זוג הורים צעיר אשר שכל את אחד מילדהם, מחליט לאמץ ילדה שנראית מקסימה ומושלמת. מה שזוג ההורים לא יודע, זה שהילדה בעלת עבר מזעזע והתנהגות אשר הולכת להעמיד אותם ואת זוג הילדים שלהם בסכנה.
סרטי אימה\מתח עם ילדים תמיד Gives me the creeps, אך הפעם זה לא עבד. הסיפור עצמו משכנע ואפילו מקורי לקראת הסוף, אך הסצנות לא בושלו כמו שצריך ומימד המתח היה חסר.
6/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
בסצנה הזו בסרט יש עוד 3 שניות בו היא פונה שמאלה ויוצאת מהפריים ומה שרואים זה SIDEBOOB, ולא נאה במיוחד למען האמת, כנראה בגלל זה היא לא עושה עירום בסרטיםziv_r כתב:הוידאו שהוצג הינו מצונזר, בסרט היה יותר....
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
The Faculty
סרט אימה טיפשי של רוברט רודריגז מ 1998. סרט אימה חמוד ומשעשע. המורים בבית הספר בתיכון באוהיו מתחילים להתנהג מוזר. במקביל מוצא אחד התלמידים זן חדש של טפיל במגרש הספורט. לאט לאט כל תלמידי בית הספר מתחילים להתנהג מוזר...
כאמור, סרט אימה טיפשי... אני מאוד נהנתי כי אני אוהב את הדקויות בסרטים כאלה. רואים שרודריגז נהנה לעשות את הסרט.
מומלץ לחובבי הז'אנר.
7/10
סרט אימה טיפשי של רוברט רודריגז מ 1998. סרט אימה חמוד ומשעשע. המורים בבית הספר בתיכון באוהיו מתחילים להתנהג מוזר. במקביל מוצא אחד התלמידים זן חדש של טפיל במגרש הספורט. לאט לאט כל תלמידי בית הספר מתחילים להתנהג מוזר...
כאמור, סרט אימה טיפשי... אני מאוד נהנתי כי אני אוהב את הדקויות בסרטים כאלה. רואים שרודריגז נהנה לעשות את הסרט.
מומלץ לחובבי הז'אנר.
7/10
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
דווקא הפתיע אותי לטובה,ציפיתי לסרט אימה סטנדרטי ולא מפחיד והוא דווקא שמר אותי במתח לכל אורכו...ziv_r כתב:Orphan
6/10...
7.5/10
The Goods Live Hard Sell Hard:
קומדיה חדשה בכיכובו של ג'רמי פיבן (''הפמליה''). דון ורדי יכול להיות כל מי שתרצו שהוא יהיה. הוא וחבריו ''העסקנים'' נקראים לעיירה קטנה בארה''ב בכדי לסייע למגרש מכוניות כושל להינצל מפשיטת רגל.
קומדיה מצחיקה עם הומור קצת שונה, הבדיחות הם בדרך כלל ברקע ודי דביליות (לא דביליות מפגרות), מהיוצרים של step brothers ולילות טלאגדה.
אחד מהסרטים של אוהב\לא אוהב. אבל אם ג'רמי פיבן שם- אני אוהב. המון קטעים מצחיקים רצח, וקצת דרמה חסרת תכלית.
ג'רמי פיבן לדעתי שיחק תפקיד שלא מתאים לו, והיה יכול להיות מצחיק הרבה יותר בתפקיד אחר.
סיכום- 7\10, ונקודה בונוס בגלל ג'רמי
. 8\10
טריילר:
קומדיה חדשה בכיכובו של ג'רמי פיבן (''הפמליה''). דון ורדי יכול להיות כל מי שתרצו שהוא יהיה. הוא וחבריו ''העסקנים'' נקראים לעיירה קטנה בארה''ב בכדי לסייע למגרש מכוניות כושל להינצל מפשיטת רגל.
קומדיה מצחיקה עם הומור קצת שונה, הבדיחות הם בדרך כלל ברקע ודי דביליות (לא דביליות מפגרות), מהיוצרים של step brothers ולילות טלאגדה.
אחד מהסרטים של אוהב\לא אוהב. אבל אם ג'רמי פיבן שם- אני אוהב. המון קטעים מצחיקים רצח, וקצת דרמה חסרת תכלית.
ג'רמי פיבן לדעתי שיחק תפקיד שלא מתאים לו, והיה יכול להיות מצחיק הרבה יותר בתפקיד אחר.
סיכום- 7\10, ונקודה בונוס בגלל ג'רמי
טריילר:
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אני ממש אוהב את הסרט הזה. אני לא חושב שהוא טיפשי, אולי הכוונה היא שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות מדיי. סך הכל הפקה קטנה אבל אפקטיבית של רודריגז.nadavck כתב:The Faculty
מומלץ לחובבי הז'אנר.
7/10...
9/10 - למי שאוהב את הסוג.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
G.I. Joe: The Rise of Cobra
סרט אקשן קיצי טיפוסי.
הרבה הרבה פחות טוב מזכרונותי מהסדרה (אני די משוכנע שאפילו היתה לי את כל החוברת עם המדבקות בילדותי).
6/10 לסרטי קיץ עם פיצוצים, 3/10 לסרט רגיל, די מטופש ולא מעניין.
סרט אקשן קיצי טיפוסי.
הרבה הרבה פחות טוב מזכרונותי מהסדרה (אני די משוכנע שאפילו היתה לי את כל החוברת עם המדבקות בילדותי).
6/10 לסרטי קיץ עם פיצוצים, 3/10 לסרט רגיל, די מטופש ולא מעניין.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- nadavck
- חבר מביא חבר

אולי השימוש במילה "טיפשי" היה לא במקום. התכוותי לכך שהסרט טוב מאוד לדעתי ונהנתי ממנו. אולי במקום טיפשי הייתי צריך לכתוב "קליל".mulder כתב:אני ממש אוהב את הסרט הזה. אני לא חושב שהוא טיפשי, אולי הכוונה היא שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות מדיי. סך הכל הפקה קטנה אבל אפקטיבית של רודריגז.nadavck כתב:The Faculty
מומלץ לחובבי הז'אנר.
7/10...
9/10 - למי שאוהב את הסוג....
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
Beyond A Reasonable Doubt
עיתונאי צעיר ושאפתן נחוש להוכיח כי התובע המחוזי מושחת.
הוא מפליל את עצמו ברצח יחד עם חברו הטוב על מנת לעשות זאת
ומגיע למצב בו ההוכחה העיקרית לחפותו נמצאת בסכנה גדולה מאוד.
לא ארצה להוסיף מעבר לכך - זה יכול רק לקלקל...
מייקל דאגלס משחק מעולה בתור התובע המחוזי.
סרט קצבי, זורם, לא משעמם לרגע אם כי הדבר העיקרי שהפריע לי הוא שהסרט צפוי מידיי...
צפיתי בסינמה סיטי בחצות הלילה ולא ניקרתי אפילו לרגע
8/10
הוא מפליל את עצמו ברצח יחד עם חברו הטוב על מנת לעשות זאת
ומגיע למצב בו ההוכחה העיקרית לחפותו נמצאת בסכנה גדולה מאוד.
לא ארצה להוסיף מעבר לכך - זה יכול רק לקלקל...
מייקל דאגלס משחק מעולה בתור התובע המחוזי.
סרט קצבי, זורם, לא משעמם לרגע אם כי הדבר העיקרי שהפריע לי הוא שהסרט צפוי מידיי...
צפיתי בסינמה סיטי בחצות הלילה ולא ניקרתי אפילו לרגע
8/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
YEAR ONE
ראיתי את זה מזמן אבל שכחתי לרשום כאן.
סרט של JACK BLACK ביחד עם צוות ARRESTED DEVELOPMENT כגון דיוויד קרוס ומייקל סרה. לפי רשימת השחקנים, מדובר על סרט קומדיה מרשים ביותר על אנשים בתקופת האבן. אז זהו, שלא.
העלילה כאן מזעזעת, וחביב ככל שיהיו בלאק וסרה, הם פשוט לא מצליחים להרים סרט עם רמת הומור ועלילה בגובה הבוהן של הרגל שלי.
הסרט מתחיל כמין בדיחה על 10000BC או אולי הסרט של רינגו סטאר (CAVEMAN). הוא פתאום סוטה להיסטוריה היהודית (עם הופעת אורח של האנק אזריה הגדול ודיוויד קרוס) וממשיך דרך רומא ואלוהים יודע מה.
על סרט כזה אפשר רק לומר "WHAT THE $@#$% WHERE THEY THINKING?!", האם יש בכלל מישהו שחשב על הסרט הזה? האם הוא עדיין עובד בתעשיית הסרטים? איך יתכן שהסרט הזה קיבל ציון מדהים של 5.1/10 ב-IMDB?!
לא להתקרב, גם אם זה ממש מפתה בשל רשימת השחקנים.
2/10
ראיתי את זה מזמן אבל שכחתי לרשום כאן.
סרט של JACK BLACK ביחד עם צוות ARRESTED DEVELOPMENT כגון דיוויד קרוס ומייקל סרה. לפי רשימת השחקנים, מדובר על סרט קומדיה מרשים ביותר על אנשים בתקופת האבן. אז זהו, שלא.
העלילה כאן מזעזעת, וחביב ככל שיהיו בלאק וסרה, הם פשוט לא מצליחים להרים סרט עם רמת הומור ועלילה בגובה הבוהן של הרגל שלי.
הסרט מתחיל כמין בדיחה על 10000BC או אולי הסרט של רינגו סטאר (CAVEMAN). הוא פתאום סוטה להיסטוריה היהודית (עם הופעת אורח של האנק אזריה הגדול ודיוויד קרוס) וממשיך דרך רומא ואלוהים יודע מה.
על סרט כזה אפשר רק לומר "WHAT THE $@#$% WHERE THEY THINKING?!", האם יש בכלל מישהו שחשב על הסרט הזה? האם הוא עדיין עובד בתעשיית הסרטים? איך יתכן שהסרט הזה קיבל ציון מדהים של 5.1/10 ב-IMDB?!
לא להתקרב, גם אם זה ממש מפתה בשל רשימת השחקנים.
2/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
Blue velvet של דיוויד לינץ'
בחור צעיר נקלע לפרשת פשע לאחר שהוא מנסה לעזור לזמרת בעיירה שקטה בפרברי ארהב.
סרט מוזר ומסקרן, אבל גם קצת מייגע לעיתים. כנראה ממש חייבים לאהוב את הסגנון לש לינץ' כדי להעריך אותו עד הסוף.
מילה טובה לדניס הופר שמגלם שם את הפסיכופט אולי המפחיד ביותר שנראה בקולנוע.
מי שאוהב סרטי פילם נואר מודרניים לפי דעתי יפיק הנאה.
בחור צעיר נקלע לפרשת פשע לאחר שהוא מנסה לעזור לזמרת בעיירה שקטה בפרברי ארהב.
סרט מוזר ומסקרן, אבל גם קצת מייגע לעיתים. כנראה ממש חייבים לאהוב את הסגנון לש לינץ' כדי להעריך אותו עד הסוף.
מילה טובה לדניס הופר שמגלם שם את הפסיכופט אולי המפחיד ביותר שנראה בקולנוע.
מי שאוהב סרטי פילם נואר מודרניים לפי דעתי יפיק הנאה.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
The.Ugly.Truth.
תקציר סרטים:
מפיקת תוכנית בוקר רומנטית ומאתגרת[הייגל] ללא רצונה מסוכסכת בסדרת משימות שערורייתיות ע"י הכתב השובניסטי שלה, בכדי להוכיח את התאוריות שלו על יחסים ולעזור לה למצוא אהבה. התכסיסים החכמים שלו מובילים לתוצאה לא צפויה.
למעשה "האמת המכוערת" באמת כזו. סרט משעמם חסר מעוף ורדוד. לא מצחיק
וחסר חן. גם משחקו הטוב של ג'רארד באטלר לא מציל את המצב.
סביר לא יותר. {יכול להיות שהנשים יהנו יותר}
5/10
מפיקת תוכנית בוקר רומנטית ומאתגרת[הייגל] ללא רצונה מסוכסכת בסדרת משימות שערורייתיות ע"י הכתב השובניסטי שלה, בכדי להוכיח את התאוריות שלו על יחסים ולעזור לה למצוא אהבה. התכסיסים החכמים שלו מובילים לתוצאה לא צפויה.
למעשה "האמת המכוערת" באמת כזו. סרט משעמם חסר מעוף ורדוד. לא מצחיק
וחסר חן. גם משחקו הטוב של ג'רארד באטלר לא מציל את המצב.
סביר לא יותר. {יכול להיות שהנשים יהנו יותר}
5/10
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
Once
חשבתי שאני הולך לראות סיפור אהבה קיטשי
אבל מסתבר שזה סרט על מוזיקה
בחור אירי פוגש מהגרת שמתאימה למוזיקה שלו כמו כפפה ליד
סרט על התחלות קטנות שיכולות להוביל לדברים גדולים
הסרט כסרט לא מתעלה לפסגות
אבל המוזיקה (לאוהבי ואן מוריסון, רדיוהד) - מעולה!!!!
חשבתי שאני הולך לראות סיפור אהבה קיטשי
אבל מסתבר שזה סרט על מוזיקה
בחור אירי פוגש מהגרת שמתאימה למוזיקה שלו כמו כפפה ליד
סרט על התחלות קטנות שיכולות להוביל לדברים גדולים
הסרט כסרט לא מתעלה לפסגות
אבל המוזיקה (לאוהבי ואן מוריסון, רדיוהד) - מעולה!!!!
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

The Line
תקציר סרטים:
העלילה מתרכזת במתנקש יוצא צבא, מרק שילדס, כשהוא מאתר את פלון בטיחואנה, מקסיקו, ראש קרטל הפשע סלזאר. שילדס פוגש אישה בשם אוליביה אשר נלחמת בשדים שלה על מנת להציל את ביתה, וביחד הם יוצאים להילחם בקרטל.
עלילה סבוכה על ניסיון חיסול של קרטל סמים גדול במקסיקו. למרות שזה אמור להיות סרט פעולה?
זה לא קיים כמעט בסרט - ברובו הינו מלל ארוך ומתמשך. העלילה לא מספיק מסקרנת מה שגורם
לאיבוד רצון לעקוב אחרי מהלך "העניינים" שם. הייתי מצפה ליותר משחקנים כמו Andy Garcia
אומנם לא בתפקיד ראשי. או Ray Liotta בתפקיד ראשי שלא היה משכנע במיוחד.
ולמי שמחפש את האישה והשדים שיחפש אותם במקום אחר...
לא מממוקד, משחק סביר,חסר מעוף,גם הטוויסט לא הציל אותו משעמום
5.5/10 (לא חובה )
העלילה מתרכזת במתנקש יוצא צבא, מרק שילדס, כשהוא מאתר את פלון בטיחואנה, מקסיקו, ראש קרטל הפשע סלזאר. שילדס פוגש אישה בשם אוליביה אשר נלחמת בשדים שלה על מנת להציל את ביתה, וביחד הם יוצאים להילחם בקרטל.
עלילה סבוכה על ניסיון חיסול של קרטל סמים גדול במקסיקו. למרות שזה אמור להיות סרט פעולה?
זה לא קיים כמעט בסרט - ברובו הינו מלל ארוך ומתמשך. העלילה לא מספיק מסקרנת מה שגורם
לאיבוד רצון לעקוב אחרי מהלך "העניינים" שם. הייתי מצפה ליותר משחקנים כמו Andy Garcia
אומנם לא בתפקיד ראשי. או Ray Liotta בתפקיד ראשי שלא היה משכנע במיוחד.
ולמי שמחפש את האישה והשדים שיחפש אותם במקום אחר...
לא מממוקד, משחק סביר,חסר מעוף,גם הטוויסט לא הציל אותו משעמום
5.5/10 (לא חובה )
- nadavck
- חבר מביא חבר

Away We Go
הסרט החדש של סם מנדז (אמריקן ביוטי) על זוג צעיר ולא נשוי שנכנסים להריון. הם מגלים שהוריו של הבחור, שהיו אמורים לעזור עם הילד, עוזבים את המדינה לשנתיים ומכרו את הבית. עכשיו שאין להם מחוייבות וסיוע מחפשים השניים את המקום הנכון והגישה נכונה לחיות את החיים כמשפחה. הם עורכים מן "מסע אמריקה" בין חברים ומשפחה שמוביל אותם למסקנות שלהם.... סרט קטן, חמוד, מצחיק, נוגע ללב, משעשע וחכם. מומלץ בחום.
שחקנים: ג'ון קרסינסקי (ג'ים מ"המשרד"), ג'ף דניאלס, קת'רין או'הרה, אליסון ג'ני, מגי גיילנהול ועוד.
8/10
The Ugly Truth
קומדיה רומנית אמריקאית קלילה וחסרת טעם (לדעתי). על העלילה כבר כתבו כאן אז לא אפרט.
זה סרט נטול אווירה, נטול אמירה אמיתית, הוא כל כל זהיר, מסודר ולא נושך שאפילו לא תרגישו אותו למרות הנסיון של הסרט להיות בוטה עם קללות ובדיחות אברי מין. אני רציתי לעצור באמצע אבל חברים נהנו וגם היו כמה בדיחות טובות. לדעתי, אם יש לכם זמן לראות סרט, עדיף לראות משהו אחר, אפילו שידור חוזר של משהו שאהבתם, רק לא את השטות הזאת.
5/10 - לדעתי.
אני מניח שמי שמחפש צ'יק פליק קליל יהנה, אבל אם כבר אז עדיף לראות את Away We Go שגם קצת ירגש וישלח אתכם למיטה מחובקים.
הסרט החדש של סם מנדז (אמריקן ביוטי) על זוג צעיר ולא נשוי שנכנסים להריון. הם מגלים שהוריו של הבחור, שהיו אמורים לעזור עם הילד, עוזבים את המדינה לשנתיים ומכרו את הבית. עכשיו שאין להם מחוייבות וסיוע מחפשים השניים את המקום הנכון והגישה נכונה לחיות את החיים כמשפחה. הם עורכים מן "מסע אמריקה" בין חברים ומשפחה שמוביל אותם למסקנות שלהם.... סרט קטן, חמוד, מצחיק, נוגע ללב, משעשע וחכם. מומלץ בחום.
שחקנים: ג'ון קרסינסקי (ג'ים מ"המשרד"), ג'ף דניאלס, קת'רין או'הרה, אליסון ג'ני, מגי גיילנהול ועוד.
8/10
The Ugly Truth
קומדיה רומנית אמריקאית קלילה וחסרת טעם (לדעתי). על העלילה כבר כתבו כאן אז לא אפרט.
זה סרט נטול אווירה, נטול אמירה אמיתית, הוא כל כל זהיר, מסודר ולא נושך שאפילו לא תרגישו אותו למרות הנסיון של הסרט להיות בוטה עם קללות ובדיחות אברי מין. אני רציתי לעצור באמצע אבל חברים נהנו וגם היו כמה בדיחות טובות. לדעתי, אם יש לכם זמן לראות סרט, עדיף לראות משהו אחר, אפילו שידור חוזר של משהו שאהבתם, רק לא את השטות הזאת.
5/10 - לדעתי.
אני מניח שמי שמחפש צ'יק פליק קליל יהנה, אבל אם כבר אז עדיף לראות את Away We Go שגם קצת ירגש וישלח אתכם למיטה מחובקים.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

My Sister's Keeper
תקציר סרטים:
עיבוד לספרה של ג'ודי פיקו בעל אותו השם. אנה (אביגייל ברסלין) לא נולדה במקרה כמו רוב הילדים. היא נולדה במטרה לשמש כתורמת מח עצם לאחותה הגדולה ,קייט, החולה בלוקמיה. לאחר שנים של ניתוחים, עירויים ותרומות איברים, מחליטה אנה שאינה יכולה להיות מוגדרת על פי השירות שהיא נותנת לאחותה ומשפחתה ותובעת את הוריה לזכות בלעדית על גופה. המשפחה נקרעת מבחירתה, אך האם אנה אנוכית או שמא מסתירה משהו?
דרמה מרגשת עד דמעות מוגשת במשחק משובח אמין ומשכנע. סיפור נוגע ללב על המאבק
לחיים של משפחה שלמה ועל המחיר שהם צריכים לשלם עבור קייט. למרות אורכו של הסרט {כמעט שעתיים}
לא תרגישו שעמום לרגע, אלא תסחפו לסיפור יוצא דופן בעוצמתו. אביגיל ברסלין שמשחקת את הילדה שתורמת
לאחותה האהובה מח עצם, מדהימה. קמרון דיאז היפה במשחק אמין ומשכנע. אלק בלדווין בהופעה
קצרה אך משובחת.
בימוי מרהיב ומרתק נותן סרט משובח ונוגע ללב שלא ישאיר אף אחד אדיש למתרחש-תכינו את הממחטות
8.5/10 ( מקסים )
עיבוד לספרה של ג'ודי פיקו בעל אותו השם. אנה (אביגייל ברסלין) לא נולדה במקרה כמו רוב הילדים. היא נולדה במטרה לשמש כתורמת מח עצם לאחותה הגדולה ,קייט, החולה בלוקמיה. לאחר שנים של ניתוחים, עירויים ותרומות איברים, מחליטה אנה שאינה יכולה להיות מוגדרת על פי השירות שהיא נותנת לאחותה ומשפחתה ותובעת את הוריה לזכות בלעדית על גופה. המשפחה נקרעת מבחירתה, אך האם אנה אנוכית או שמא מסתירה משהו?
דרמה מרגשת עד דמעות מוגשת במשחק משובח אמין ומשכנע. סיפור נוגע ללב על המאבק
לחיים של משפחה שלמה ועל המחיר שהם צריכים לשלם עבור קייט. למרות אורכו של הסרט {כמעט שעתיים}
לא תרגישו שעמום לרגע, אלא תסחפו לסיפור יוצא דופן בעוצמתו. אביגיל ברסלין שמשחקת את הילדה שתורמת
לאחותה האהובה מח עצם, מדהימה. קמרון דיאז היפה במשחק אמין ומשכנע. אלק בלדווין בהופעה
קצרה אך משובחת.
בימוי מרהיב ומרתק נותן סרט משובח ונוגע ללב שלא ישאיר אף אחד אדיש למתרחש-תכינו את הממחטות
8.5/10 ( מקסים )