שאלה על אחריות של מסכי LCD של סמסונג- סמייליין\י.שלום..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

מישהו יכול לתת לי כיוון לגבי האחריות של סמסונג.מדובר על היבואן הראשי סמייליין,ו- י.שלום. מחירי הי.שלום יותר נוחים אך האם יש לי מה לחשוש?האם שווה להוסיף עוד כמה מאות בתמורה לאחריות מקורית?

תודה אנשים.. :) :o

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

מישהו? אני ממש עכשיו עוד דקה מזמין... רק צריך הכוונה על הענייו הזה...
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #3 

תעשה חיפוש בפורום. יש מספיק סיפורים (כולל שלי) על שירות טוב מצד סמליין. מאידך - יש גם מספיק אנשים לא מרוצים...
ככלל, סמליין נותנים 3 שנים אחריות. י.שלום נותן שנה אחת. לשיקולך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

איינשטיין כתב:תעשה חיפוש בפורום. יש מספיק סיפורים (כולל שלי) על שירות טוב מצד סמליין. מאידך - יש גם מספיק אנשים לא מרוצים...
ככלל, סמליין נותנים 3 שנים אחריות. י.שלום נותן שנה אחת. לשיקולך.
...
תודה על התגובה..י.שלום נותנים גם 3 שנות אחריות..תראה בעצמך..
http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6841
אני פשוט מתלבט אם כדי להוסיף עוד קצת ולקנות עם אחריות מקורית.. או "להנות" מהמחיר הנוח של י.שלום.
אגב,יש לך מושג אם יש הבדל משמעותי בין הLA40B550-LA40B530? קראתי בכמה פורומים בחול בעיקר על אנשים שמתלוננים על איכות שמע לא טוב בדגם 530..
נערך לאחרונה על ידי lilbiggie ב 27/10/2009 8:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

טוב לדעת, זה לא היה כך בעבר.

בהצלחה.

israeli1948
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 517
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

לא מומלץ

שליחה #6 

לקנות מכשיר שמיובא לא ע''י היבואן הרשמי במיקרה הזה סמליין.

י.שלום מיבא הרבה מוצרים בלי כל קשר בינהם מדי וי די של פיוניר מיקסרים של קיצ'נאייד מסכים מקררים ומכונות כביסה של חברות יפניות קוראניות גרמניות וכו'..., השיטה היא לזהות צורך צרכני למוצר מסוים ולתת אלטרנטיבה יותר זולה.

אך אפילו עם כל הכוונות שאני בטוח שיש לו לפתור לך תקלה..יהיה לו מאוד קשה להתמודד עם בעיות טכניות כיוון שלא קיים אצלו הידע, ההתמחות והחלפים שקיימים אצל היבואנים הרשמיים שעובדים בקשר ישיר והדוק עם היצרן העולמי ומתמחים בקטגוריה,מוצר,יצרן אחד......קח לדוגמא את ישפאר והמפלצת שלהם לחלפים של סוני.

נוסף על כך דרכי היבוא שלו מפוקפקות...
גש לחנות הקרובה לביתך והרם מיקסר של קיצ'נאייד תחת אחריות של י.שלום אתה תשים לב שהמספר הסידורי מחוק לא מדובר במיקרה י.שלום לא רוצה שהייצרן האמריקאי ידע מאיפה הוא משיג את המכשירים שלו (שמקוטלגים תחת שם מפעל שנת ייצור ומקום יצוא) למעשה רוב המכשירים ש י.שלום נרכשים לא מהחברה עצמה אלא מסוחרים סינים ומחליפים ידים בדרך....

לעיתים הפער מחירים מפתה ללכת לכיוון של י.שלום אך לרוב זה לא שווה את ההפרש.
אם כבר בלי אחריות אז עדיף לך לקנות ישירות מחו''ל.אז הפער רציני בהחלט.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #7 

lilbiggie כתב:מישהו יכול לתת לי כיוון לגבי האחריות של סמסונג.מדובר על היבואן הראשי סמייליין,ו- י.שלום. מחירי הי.שלום יותר נוחים אך האם יש לי מה לחשוש?האם שווה להוסיף עוד כמה מאות בתמורה לאחריות מקורית?

תודה אנשים.. :) :o
...
lilbiggie שלום לך .

לגבי האחריות היתרון שיש למיני ליין הוא בשלוש שנות אחריות .

לעומת י. שלום שנותן רק שנת אחריות אחת .

לגבי טיב המוצר יש מצבים שיבואן מקביל ייבא מוצר יותר איכותי מהיבואן הרשמי .

לכן תבדוק הייטב מה אתה רוכש איזה דגם של שנת יצור וכל מה שאפשר .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

תודה רבה על התגובות אנשים... הזמנתי את הLA40B550 בסוף במחיר קצת יותק יקר עם אחריות מקורית... :)
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

9000es,

תקרא טוב למעלה. מסתבר שגם י.שלום התחיל לתת 3 שנות אחריות...

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #10 

איינשטיין כתב:9000es,

...
איינשטיין
שלום לך.

אם אכן י.שלום נותן אחריות ל 3 שנים אז כבר אין שיקול בין השתיים .
בשנתיים האחרונות י.שלום ייבא דגמים איכותיים יותר של סמסונג מאשר מיני ליין .

בהצלחה לכל הרוכשים . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

9000es כתב:
איינשטיין כתב:9000es,

...
איינשטיין
שלום לך.

אם אכן י.שלום נותן אחריות ל 3 שנים אז כבר אין שיקול בין השתיים .
בשנתיים האחרונות י.שלום ייבא דגמים איכותיים יותר של סמסונג מאשר מיני ליין .

בהצלחה לכל הרוכשים . (f)
...
טוב אני לא יודע ...אחרי התגובות וחיפוש שעשיתי בפורום,החלטתי להימנע להתעסק עם י.שלום.ההדבל במחיר משמעותי אבל עכשיו אין כבר מה לעשות...

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #12 

אין לך בכלל על מה להצטער, השירות של י שלום בעייתי מאוד שלוש שנים או שנה. י. שלום לא הקים מעבדה חדשה ואני מזמין אותך לראות את הקיימת, הוא פשוט התחיל לתת שלוש שנים על מוצרים שונים כדי לשמור על התחרותיות עם היבואנים הרשמיים. אם יש לך עצבים מברזל ומוכנות להלחם אולי כדאי לחסוך את ההפרש, בכל מקרה אחר, עדיף בהחלט להתרחק וזה מניסיון של כמה מוצרים בייבוא י. שלום ומה קרה כשהיה צריך לתקן אותם.

ובכלל מהניסיון שלי עם יבואנים מקבילים בארץ הם לרוב לא מאוד אחראיים ויעשו הכל על מנת שתשדרג למוצר הבא לפני שיתנו לך שירות תיקונים אמיתי, בחלק מהמקרים הם מביאים מוצרים שלא ברור מאיפה הגיעו, בחלק מהמקרים מדובר גם במוצרים מחודשים אז נכון שהם תורמים לתחרותיות והורדת מחירים אבל חשוב לזכור שהיבואנים הגדולים משקיעים במחלקות שירות, מעבדות, ציוד וגם חוברות הפעלה בעברית כל העלויות האלו נחסכות אצל היבואנים המקבילים אבל בסוף החסכון יבוא על חשבונך.

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

riji כתב:אין לך בכלל על מה להצטער, השירות של י שלום בעייתי מאוד שלוש שנים או שנה. י. שלום לא הקים מעבדה חדשה ואני מזמין אותך לראות את הקיימת, הוא פשוט התחיל לתת שלוש שנים על מוצרים שונים כדי לשמור על התחרותיות עם היבואנים הרשמיים. אם יש לך עצבים מברזל ומוכנות להלחם אולי כדאי לחסוך את ההפרש, בכל מקרה אחר, עדיף בהחלט להתרחק וזה מניסיון של כמה מוצרים בייבוא י. שלום ומה קרה כשהיה צריך לתקן אותם.

ובכלל מהניסיון שלי עם יבואנים מקבילים בארץ הם לרוב לא מאוד אחראיים ויעשו הכל על מנת שתשדרג למוצר הבא לפני שיתנו לך שירות תיקונים אמיתי, בחלק מהמקרים הם מביאים מוצרים שלא ברור מאיפה הגיעו, בחלק מהמקרים מדובר גם במוצרים מחודשים אז נכון שהם תורמים לתחרותיות והורדת מחירים אבל חשוב לזכור שהיבואנים הגדולים משקיעים במחלקות שירות, מעבדות, ציוד וגם חוברות הפעלה בעברית כל העלויות האלו נחסכות אצל היבואנים המקבילים אבל בסוף החסכון יבוא על חשבונך.
...
תודה על התגובה אחינו :)
לרגע חשבתי שלא לקחתי עם אחריות של י.שלום,אבל הרגעת אותי..תכלס עדיף.

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

riji כתב:אין לך בכלל על מה להצטער, השירות של י שלום בעייתי מאוד שלוש שנים או שנה. י. שלום לא הקים מעבדה חדשה ואני מזמין אותך לראות את הקיימת, הוא פשוט התחיל לתת שלוש שנים על מוצרים שונים כדי לשמור על התחרותיות עם היבואנים הרשמיים. אם יש לך עצבים מברזל ומוכנות להלחם אולי כדאי לחסוך את ההפרש, בכל מקרה אחר, עדיף בהחלט להתרחק וזה מניסיון של כמה מוצרים בייבוא י. שלום ומה קרה כשהיה צריך לתקן אותם.

...
תודה על התגובה אחינו :)
לרגע חשבתי שלא לקחתי עם אחריות של י.שלום,אבל הרגעת אותי..תכלס עדיף.

עמיתת
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #15 

אני קניתי מסך LCD של סמסונג B450 ב2600 כולל מתקן קירי
עם אחריות 3 שנים של אל-כול

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

עמיתת כתב:אני קניתי מסך LCD של סמסונג B450 ב2600 כולל מתקן קירי
עם אחריות 3 שנים של אל-כול
...
אחריות של אל-כל לצורך העניין זה בדיוק כמו אחריות של י. שלום, חברה שאין לה מעבדות שמתמחות בציוד
של סמסונג ואין לה את כל החלפים, במקרה ותהיה בעיה גדולה הם פשוט יעשו הכל כדי לשדרג את המוצר
למוצר חדש יותר (תמורת עלות כספית כמובן) או שיחליפו במוצר מתוקן שיחזיק עוד טיפ טיפה.

אל-כל דרך אגב למי שלא יודע זה בעצם, עולם הקולנוע או בשמם המוכר יותר פירלס אלקטרוניקה ולא הייתי
סומך עליהם יותר מידי אם כי ניתן למצוא אצלהם מציאות וחלק ממוצר סאנסוי (מדבקה) המובאים על ידם
סבירים בהחלט... אבל כל זה נכון כל עוד לא נזדקקת לתיקון כי אז מתחיל הטרטור האמיתי.

israeli1948
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 517
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

חח גנבת לי את הקרדיט ..

שליחה #17 

אתה חייב לי הבעת תודה(אני אוסף).

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #18 

riji כתב: ובכלל מהניסיון שלי עם יבואנים מקבילים בארץ הם לרוב לא מאוד אחראיים ויעשו הכל על מנת שתשדרג למוצר הבא לפני שיתנו לך שירות תיקונים אמיתי, בחלק מהמקרים הם מביאים מוצרים שלא ברור מאיפה הגיעו, בחלק מהמקרים מדובר גם במוצרים מחודשים אז נכון שהם תורמים לתחרותיות והורדת מחירים אבל חשוב לזכור שהיבואנים הגדולים משקיעים במחלקות שירות, מעבדות, ציוד וגם חוברות הפעלה בעברית כל העלויות האלו נחסכות אצל היבואנים המקבילים אבל בסוף החסכון יבוא על חשבונך.
...
הבעיה הגדולה היא שבישראל כל מה שכתבת תקף גם לרוב היבואנים הרשמיים. אנשים נתקלו גם בסיפורי זוועות אצל כמעט כל יבואן רשמי (ורק כאן בפורום יש מספר שרשורים שספציפית מתייחסים לבעיות של סמליין).

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

gulmer כתב:
riji כתב: ובכלל מהניסיון שלי עם יבואנים מקבילים בארץ הם לרוב לא מאוד אחראיים ויעשו הכל על מנת שתשדרג למוצר הבא לפני שיתנו לך שירות תיקונים אמיתי, בחלק מהמקרים הם מביאים מוצרים שלא ברור מאיפה הגיעו, בחלק מהמקרים מדובר גם במוצרים מחודשים אז נכון שהם תורמים לתחרותיות והורדת מחירים אבל חשוב לזכור שהיבואנים הגדולים משקיעים במחלקות שירות, מעבדות, ציוד וגם חוברות הפעלה בעברית כל העלויות האלו נחסכות אצל היבואנים המקבילים אבל בסוף החסכון יבוא על חשבונך.
...
הבעיה הגדולה היא שבישראל כל מה שכתבת תקף גם לרוב היבואנים הרשמיים. אנשים נתקלו גם בסיפורי זוועות אצל כמעט כל יבואן רשמי (ורק כאן בפורום יש מספר שרשורים שספציפית מתייחסים לבעיות של סמליין).
...
לצערי אני לא יכול להתווכח איתך בנושא כי אכן זה כך במקרים רבים, אבל לא כולם כאלה ואני חושב שצרכן נבון עם ניסיון ידע לבחור ביבואנים שהוא יכול לסמוך עליהם. אם לצורך העניין הבחירה שלי היא בין יבואן רשמי גרוע ליבואן מקביל שאני לא יכול לסמוך עליו הבחירה האמיתית שלי היא לא לרכוש את המוצר ולבחור מוצר אחר עד כמה שזה מצער.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #20 

אני מעדיף לשלם 2300 על טלוויזיה 32 אינץ' במקום 3200 ולקחת את הסיכון שהוא לא כזה סיכון, כי י. שלום מביא מסכים חדשים בקרטון מקורי ובהרבה מקרים גם דגמים אירופאים, לא מוצרים נחותים או משומשים. המותגים הגדולים סך הכל אמינים. כשזה פלזמה 50 זה כבר סיפור אחר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”