Philips37PFL8404Hב4300 אחריות לשנה ע"י אלקטרה סחר כדאי?
המחיר באמת "חשוד"!
אני רכשתי את המכשיר הזה בדיוק... בא.ל.מ בבאר שבע-לפני 3 שבועות ב-6400 ש"ח.ברור לי ששילמתי קצת גבוה- אך בכל זאת מחיר כמו שלך...... צריך "לבדוק-לעומק"! ואם בכל זאת הכל בסדר-אז לדעתי עדיף לך כן לקנות בזה המחיר-בהצלחה!
Re: המחיר באמת "חשוד"!
יש לך 14 יום להתחרט! אני הייתי מחזיר את המסך ובעוד 100 200 ש"ח קונה את ה-42!!! ה-37 עולה בסביבות 5.5K .ביג-בוס כתב:אני רכשתי את המכשיר הזה בדיוק... בא.ל.מ בבאר שבע-לפני 3 שבועות ב-6400 ש"ח.ברור לי ששילמתי קצת גבוה- אך בכל זאת מחיר כמו שלך...... צריך "לבדוק-לעומק"! ואם בכל זאת הכל בסדר-אז לדעתי עדיף לך כן לקנות בזה המחיר-בהצלחה!...
Re: המחיר באמת "חשוד"!
זה יקר ?!ביג-בוס כתב:אני רכשתי את המכשיר הזה בדיוק... בא.ל.מ בבאר שבע-לפני 3 שבועות ב-6400 ש"ח.ברור לי ששילמתי קצת גבוה- אך בכל זאת מחיר כמו שלך...... צריך "לבדוק-לעומק"! ואם בכל זאת הכל בסדר-אז לדעתי עדיף לך כן לקנות בזה המחיר-בהצלחה!...
זה שוד לאור היום !
עוד 300 שקל והיה לך את אותו מסך בגודל "42
-
lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אז ככה... מה שקרה זה שאני חזרתי הבוקר ממשרמרת לילה,ובמקרה נכנסתי לזאפ.אתר מסוים בטעות רשם את הדגם הזה ב4300..הסתכלתי כמה פעמים כדי לראות שאני לא טועה..בקיצור, לא הבנתי מה כבר יכול להיות הסיבה למחיר הסופר נמוך... אז התעניינתי בזה, אחרי כמה שעות תיקנו את התקלה.. מעניין מה היה קורה אם הייתי מזמין את זה כשהמחיר היה על 4300... 
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..