שלום לכולם,
שיגעתי את חברי הפורום פה פעמים רבות בתקופה האחרונה ולצערי אני זקוק לכם עוד פעם ...
ההתלבטות האחרונה היא בין SAMSUNG LED B7000 "55 לבין ה- KURO 5090.
ההפרש במחיר הוא כ 1000 שקל פחות לסמסונג.
הצפייה תהיה בעיקר בתכני FHD.
מרחק הצפיה כ - 3.2 מטר.
r23 כתב:שלום לכולם,
שיגעתי את חברי הפורום פה פעמים רבות בתקופה האחרונה ולצערי אני זקוק לכם עוד פעם ...
ההתלבטות האחרונה היא בין SAMSUNG LED B7000 "55 לבין ה- KURO 5090.
ההפרש במחיר הוא כ 1000 שקל פחות לסמסונג.
הצפייה תהיה בעיקר בתכני FHD.
מרחק הצפיה כ - 3.2 מטר.
תודה לכולם!
...
r23 שלום לך.
לדעתי מסך הסמסונג ליד 7000 גודל 55 אינצ' . עדיף על הפיוניר קורו 5090 .
ראשית מסך הליד יש לו עומק צבע ושחורים ברמה פנומנאלית .
גודל המסך +5 אינצ' . עיצוב מהמם .+ רמקולים מובנים עוד חיסכון של 1000 ש"ח .
טכנולוגיה חדישה .
ועוד המון יתרונות .
זוהי דעתי האישית לגבי המסך .
החלטה קשה. מה אתה אוהב יותר איכות או כמות? עלות מול תועלת אין ספק שהסמסונג מחזיק ביתרון של יותר אינץ' לשקל והוא גם מסך מאוד איכותי.
הקורו לעומת זאת קטן יותר (לא יודע עד כמה זה משמעותי) אבל מציג תמונה פנומנלית בHD ובאמת שלא ראיתי מסך כמוהו.
לי יש קורו ואני לא אמליץ עליו כי אז אהיה משוחד אבל אומר לך ככה, אם אתה רוצה את הטופ לך עליו ואם אתה מוכן "להתפשר" טיפה אבל להרוויח עוד כמה אינצ'ים (שזה חלק מהחויה במסך) לך על הסמסונג. בכל מקרה התמורה למחיר בנתונים יבשים הסמסונג לוקח.
אני בסוף הלכתי על ה 5090H
יצא לי לראות אותם בסמיכות ואני מוכרח לומר שבמבט ראשון הסמסונג מרשים, אך בהשוואה לקורו, אני הרגשתי שהקורו מציג צבעים אמיתיים יותר.
התחושה שלי היא שבכלל ברב מסכי סמסונג יש להם נטיה "לשפוך צבע" מה שבמבט ראשון מאוד תופס את העיין, אבל כאשר אתה משווה זאת למסך אחר אז מתחיל להתקבל הרושם שאלו הם אינם בדיוק הצבעים המקוריים.
לי זה מאוד בלט לעין.
אני חושב שהקורו לא פחות ממדהימה.
בכל אופן אתה מסתכל על שני מסכים מאוד מרשימים ואתה תהנה עם מה שלא תיבחר.
בנוגע למחיר ה 1000 שח בעיני אינו משמעותי והסיבה הינה שבד"כ אנו (לפחות אני) לא קונה מסך כזה ל 2-3 שנים אלא להברה יותר.
קח 1000 ש"ח וחלק אותם נניח על פני 10 שנים לטובת ההמחשה, יוצא שאתה משלם 100 ש"ח יותר פר שנה בעבור הבחירה של הקורו, לדעתי זניח לחלוטין ביחס לתמורה.
כך שאם יש לך העדפה מסוימת אני לא חושב שעל פני מספר רב של שנים יש ל 1000 ש"ח האלה משמעות כלשהיא, הרבה יותר חשוב שתיהיה שלם עם הבחירה.
תודה לכל העונים!
ה 1000 ש"ח באמת לא מה שמשנה יותר מדי.
מה שכן משנה, זה ה 5" הבדל. בזה הייתי רוצה להתמקד.
האם בשביל 5" שווה להתפשר באיכות - גם אם זו התפשרות קלה.
לדעתי זה באמת קשה לבחליט כי גם ההבדל באיכות הוא לא כזה שיפריע או יורגש ביום יום (אולי רק בהשוואות שבהן אף אחד לא עוסק ברמה יומיומית\שבועית וכו') מצד שני קשה לומר כמה עוד 5" יורגשו כי גם הם לא כאלה מוחשיים. מנסיון, לך לחנות ותסתכל על מסך 50 ו55 ולא תבחין שההבדלים מהותיים כל כך.
galborho כתב:לדעתי זה באמת קשה לבחליט כי גם ההבדל באיכות הוא לא כזה שיפריע או יורגש ביום יום (אולי רק בהשוואות שבהן אף אחד לא עוסק ברמה יומיומית\שבועית וכו') מצד שני קשה לומר כמה עוד 5" יורגשו כי גם הם לא כאלה מוחשיים. מנסיון, לך לחנות ותסתכל על מסך 50 ו55 ולא תבחין שההבדלים מהותיים כל כך.
...
galborho שלום לך .
אנשים בפורום עושים מאמצים כדי שיהיה להם מסך עם עוד 2 אינצ' .
אז אתה אומר ש -5 אינצ' אין לו שום הבדל .