חיבור PS3 לפיליפס 8404 42"
שלום
ברשותי מסך פיליפס 8404.
ה PS3 מחובר אליו בחיבור HDMI.
את הכניסה הגדרתי בטלויזיה בתור "קונסולת משחקים", דבר שאמור לטפל בכל ההגדרות הדרושות, להבנתי.
לאחרונה מופיע לי שלג על גבי התמונה של ה PS.
האם מישהו מכיר את התופעה?
ברשותי מסך פיליפס 8404.
ה PS3 מחובר אליו בחיבור HDMI.
את הכניסה הגדרתי בטלויזיה בתור "קונסולת משחקים", דבר שאמור לטפל בכל ההגדרות הדרושות, להבנתי.
לאחרונה מופיע לי שלג על גבי התמונה של ה PS.
האם מישהו מכיר את התופעה?
כאשר אתה לוחץ על כפתור "הבית",asafmor כתב:גם לי יש את ה8404 וסוני 3
מה זה להגדיר כניסות? ואיך עושים את זה?...
יש לך שם אפשרות להוספת מכשיר חדש ושם אתה מגדיר איזה מכשיר זה ולאיזו כניסה הוא מחובר ואז הוא מתווסף לך למסך הבית.
ומה זה נותן לי חוץ מזה שזה מתווסף לי לכפתור הבית?e_type כתב:כאשר אתה לוחץ על כפתור "הבית",asafmor כתב:גם לי יש את ה8404 וסוני 3
יש לך שם אפשרות להוספת מכשיר חדש ושם אתה מגדיר איזה מכשיר זה ולאיזו כניסה הוא מחובר ואז הוא מתווסף לך למסך הבית....
asafmor כתב:ומה זה נותן לי חוץ מזה שזה מתווסף לי לכפתור הבית?e_type כתב:כאשר אתה לוחץ על כפתור "הבית",asafmor כתב:גם לי יש את ה8404 וסוני 3
יש לך שם אפשרות להוספת מכשיר חדש ושם אתה מגדיר איזה מכשיר זה ולאיזו כניסה הוא מחובר ואז הוא מתווסף לך למסך הבית.......
שזה אמור להגדיר את הכל שירות ולא צריך להעביר כל פעם את הטלויזיה למצב GAME,
איך היום אתה עובר ממצב צפיה בכבלים למצב משחק?
אהלן
גם לי הייתה בעיה מוזרה של שלג ב8404.
מה שעשיתי הלכתי להגדרות בPs3
ושם display settings בחרתי מחדש את היציאה של הטלוויזיה
כלומר את הhdmi , והשלג נעלם .
לא יודע למה זה עבד ,אבל מחזיק לך אצבעות .
גם לי הייתה בעיה מוזרה של שלג ב8404.
מה שעשיתי הלכתי להגדרות בPs3
ושם display settings בחרתי מחדש את היציאה של הטלוויזיה
כלומר את הhdmi , והשלג נעלם .
לא יודע למה זה עבד ,אבל מחזיק לך אצבעות .
נערך לאחרונה על ידי savior ב 11/10/2009 0:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
פשוט עובר ב " source " מ - ext1 ל - hdmi1e_type כתב:asafmor כתב:ומה זה נותן לי חוץ מזה שזה מתווסף לי לכפתור הבית?e_type כתב:כאשר אתה לוחץ על כפתור "הבית",asafmor כתב:גם לי יש את ה8404 וסוני 3
יש לך שם אפשרות להוספת מכשיר חדש ושם אתה מגדיר איזה מכשיר זה ולאיזו כניסה הוא מחובר ואז הוא מתווסף לך למסך הבית.......
איך היום אתה עובר ממצב צפיה בכבלים למצב משחק?...
ואחרי שהגדרתי בפעם הראשונה שנכנסתי בתחנה הזו מצב game זה כבר שמור כל תחנה וההגדרות שלה קבועות
לצערי זה פתר את זה זמנית בלבד,asafmor כתב:פשוט עובר ב " source " מ - ext1 ל - hdmi1e_type כתב:asafmor כתב:ומה זה נותן לי חוץ מזה שזה מתווסף לי לכפתור הבית?e_type כתב:כאשר אתה לוחץ על כפתור "הבית",asafmor כתב:גם לי יש את ה8404 וסוני 3
איך היום אתה עובר ממצב צפיה בכבלים למצב משחק?...
ואחרי שהגדרתי בפעם הראשונה שנכנסתי בתחנה הזו מצב game זה כבר שמור כל תחנה וההגדרות שלה קבועות...
לאחר מכן זה שוב בא והולך, לא מובן העניין הזה.