הקמה של מערך ל HDTV
שלום רב
מזה זמן רב אני חורש פה את הפורומים ולומד את עולם המושגים.
לקח לי שנתיים להרגיש מוכן להיכנס לכל העולם של תכני ה HD וכל המשתמע מכך.
בכוונתי להקים מערך מתאים להורדה (USENET), אחסון (NAS), הזרמה (STREAMER) וצפיה (FHD) בשבועות הקרובים
בשלבים מאוחרים יותר חידוש של מערכת הקולנוע הביתי.
זה גם חלק ממסע התחדשות מחשבים (נייד חדש) ומערכות הפעלה (WIN 7) שאני מתכנן.
אני פותח את השרשור הזה כדי להתיעץ ולחלוק את התהליך.
לצורך הנעת התהליך החלטתי להתחיל מבניית מערך האחסון והתמודדות עם חוסר הידע שיש לי בהורדת תכנים מרשתות USENET.
לצורך כך אני רוצה לרכוש NAS (אין לי כוח להתעסק בבניה). המועמד נכון לרגע זה הוא ה- PROMISE NS4600 עם שני
HD 1.5T במערך RAID 1 הכוונה היא בהמשך להוסיף עוד שני כוננים ולעבור למצב RAID 5.
אשמח לשמוע הצעות ורעיונות
את ה NAS אני רוצה לחבר לנתב אלחוטי ביציאה חוטית כדי לראות אותו ברשת האלחוטית. אני מחליף את הנתב הישן שלי בחדש עם התקן N
אשמח לקבל המלצות לנתב טוב.
אני משדרג את מהירות הגלישה. היום אני על חבילה של 2.5 ADSL בבזק בינלאומי. יש המלצות לגבי המהירות/ספק/תשתית?
נראה לי שזהו להיום בהמשך... בחירת תוכנה להורדות (NewsLeecher??) ושרת. ובחירת מזרים מדיה (C200??)
ואולי עוד שאלה מקדימה קטנה.... האם המזרים מדיה מתחבר גם כן אל הנתב או שהוא צריך להיות מחובר ישירות לNAS?
חג שמח
איתי
מזה זמן רב אני חורש פה את הפורומים ולומד את עולם המושגים.
לקח לי שנתיים להרגיש מוכן להיכנס לכל העולם של תכני ה HD וכל המשתמע מכך.
בכוונתי להקים מערך מתאים להורדה (USENET), אחסון (NAS), הזרמה (STREAMER) וצפיה (FHD) בשבועות הקרובים
בשלבים מאוחרים יותר חידוש של מערכת הקולנוע הביתי.
זה גם חלק ממסע התחדשות מחשבים (נייד חדש) ומערכות הפעלה (WIN 7) שאני מתכנן.
אני פותח את השרשור הזה כדי להתיעץ ולחלוק את התהליך.
לצורך הנעת התהליך החלטתי להתחיל מבניית מערך האחסון והתמודדות עם חוסר הידע שיש לי בהורדת תכנים מרשתות USENET.
לצורך כך אני רוצה לרכוש NAS (אין לי כוח להתעסק בבניה). המועמד נכון לרגע זה הוא ה- PROMISE NS4600 עם שני
HD 1.5T במערך RAID 1 הכוונה היא בהמשך להוסיף עוד שני כוננים ולעבור למצב RAID 5.
אשמח לשמוע הצעות ורעיונות
את ה NAS אני רוצה לחבר לנתב אלחוטי ביציאה חוטית כדי לראות אותו ברשת האלחוטית. אני מחליף את הנתב הישן שלי בחדש עם התקן N
אשמח לקבל המלצות לנתב טוב.
אני משדרג את מהירות הגלישה. היום אני על חבילה של 2.5 ADSL בבזק בינלאומי. יש המלצות לגבי המהירות/ספק/תשתית?
נראה לי שזהו להיום בהמשך... בחירת תוכנה להורדות (NewsLeecher??) ושרת. ובחירת מזרים מדיה (C200??)
ואולי עוד שאלה מקדימה קטנה.... האם המזרים מדיה מתחבר גם כן אל הנתב או שהוא צריך להיות מחובר ישירות לNAS?
חג שמח
איתי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
RAID 1 ל-RAID 5 לא תמיד ניתן להמרה.
לגבי רשת N, הייתי מוותר על הרעיון הזה - זה לא מספק את קצב התקשורת הנחוץ. אם אתה רוצה רשת קוית אז אתה צריך סוויץ'. לכל ראוטר N יש מאחורה סוויץ' מובנה (בד"כ של 4 קוים) ולכן רצוי להתחבר לשם.
לגבי בחירת מזרימדיה ו-NAS יש לנו מדריכים וסקירות על כאלה.
בהצלחה!
לגבי רשת N, הייתי מוותר על הרעיון הזה - זה לא מספק את קצב התקשורת הנחוץ. אם אתה רוצה רשת קוית אז אתה צריך סוויץ'. לכל ראוטר N יש מאחורה סוויץ' מובנה (בד"כ של 4 קוים) ולכן רצוי להתחבר לשם.
לגבי בחירת מזרימדיה ו-NAS יש לנו מדריכים וסקירות על כאלה.
בהצלחה!
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
נתב N ומתג ( SWITCH )
אם כבר רשת קווית, אז ממליץ על מתג גיגה (מיליארד סיביות בשניה). המחירים שלהם כיום שפויים מאד, והמחשבים שתקנה ככל הנראה יתמכו בזה מראש. זה מתוך מחשבה על העתיד.
שים לב שהמתג שמגיע בנתב אלחוטי N במחיר סביר הוא בקצב של 100 מיליון סיביות בשניה (fast ethernet) ולא גיגה.
כמובן, זה די מגוחך כי יתרון המהירות של 801.11N לא יבוא לידי ביטוי במלואו...
שים לב שהמתג שמגיע בנתב אלחוטי N במחיר סביר הוא בקצב של 100 מיליון סיביות בשניה (fast ethernet) ולא גיגה.
כמובן, זה די מגוחך כי יתרון המהירות של 801.11N לא יבוא לידי ביטוי במלואו...
ראשית תודה על התגובות
את המדריכים כמובן שקראתי.
ובגדול השרשור הוא יותר להתקדמות תוך כדי תנועה לפני כל שלב
היום יש לי נתב אלחוטי G
הנתב נועד לרשת האלחוטית בין שני ניידים ל NAS כך שאת ניהול ההורדות אני יעשה דרך אחד הניידים.
אבל העלתם נק מעניינת לגבי החיבור כך שאנסה לבדוק האם יש נתב אלחוטי שיש לו ארבעה חיבורי גיגה כדי שהחיבור למזרים מדיה יהיה גיגה זה בהנחה שהבנתי נכון צורת החיבור היא לפי הצורה הבאה:
מודם ---ראוטר N עם יציאות גיגה---- NAS בחיבור קווי
נייד באלחוטי ניהול הורדות לNAS . מזרים מדיה בחיבור קוי לראוטר לקיראה מה NAS
לגבי ההמרה מ RAID 1 ל 5 הנושא נבדק כבר וניתן בNS4600 לעשאת זאת. כמובן שהדיסקים שהוסיף בעתיד היו חייבים להיות בידיוק אותם דיסקים כמו אלה שאני שם היום וזו הסיבה שאני מוכן לשלם קצת יותר וללכת על 1.5T ולא 1T.
שבוע טוב
איתי
את המדריכים כמובן שקראתי.
ובגדול השרשור הוא יותר להתקדמות תוך כדי תנועה לפני כל שלב
היום יש לי נתב אלחוטי G
הנתב נועד לרשת האלחוטית בין שני ניידים ל NAS כך שאת ניהול ההורדות אני יעשה דרך אחד הניידים.
אבל העלתם נק מעניינת לגבי החיבור כך שאנסה לבדוק האם יש נתב אלחוטי שיש לו ארבעה חיבורי גיגה כדי שהחיבור למזרים מדיה יהיה גיגה זה בהנחה שהבנתי נכון צורת החיבור היא לפי הצורה הבאה:
מודם ---ראוטר N עם יציאות גיגה---- NAS בחיבור קווי
נייד באלחוטי ניהול הורדות לNAS . מזרים מדיה בחיבור קוי לראוטר לקיראה מה NAS
לגבי ההמרה מ RAID 1 ל 5 הנושא נבדק כבר וניתן בNS4600 לעשאת זאת. כמובן שהדיסקים שהוסיף בעתיד היו חייבים להיות בידיוק אותם דיסקים כמו אלה שאני שם היום וזו הסיבה שאני מוכן לשלם קצת יותר וללכת על 1.5T ולא 1T.
שבוע טוב
איתי
דיגדג לי אז הזמנתי C-200
יאללה מקסימום מישהו פה יהנה אם אני יחליט למכור אותו אחרי שבוע ... 
פשוט דיגדג לי להזמין כבר...
פשוט דיגדג לי להזמין כבר...
אולי זה מאוחר מדי, אבל לא צריך נתב עם פורטים במהירות גיגה. מספיק נתב רגיל - ומחברים אליו סוויץ במהירות גיגה - ואליו את כל המחשבים.
לגבי ה NAS - למה RAID5? לא ברור לי. אתה תקבל ממנו ביצועים נחותים. אני ממליץ על RAID0, אמנם אין יתרות, אבל זה יעבוד הכי מהר. לי אין שום דבר על אמצעי האחסון שאני לא יכול לחיות בלעדיו. מה שחייבים לגבות - תמונות מסמכים וכו - אני מגבה, כל השאר - בלי יתרות.
לגבי ספק USENET - אני ממליץ על NEWSHOSTING. בשישים שקל לחודש אתה מקבל חבילה של:
30 CONNECTIONS
SSL ( לא שאני משתמש בזה, הספק שלי לא מנחית את ההורדות)
400 יום RETENTION
עשיתי את המנוי הזה לפני כשנה, הוא כלל אז 8 CONNECTIONS, בלי SSL, ועם 80 יום RETENTION. מאז הם כל הזמן משדרגים את השרות - בלי להעלות את המחיר בסנט. אני מוריד מהם ב 1.2 מגה בייט לשניה 24 שעות ביום - וזה 100 אחוז ניצול של רוחב הפס שאני משלם עליו לספק האינטרנט.
לגבי ה NAS - למה RAID5? לא ברור לי. אתה תקבל ממנו ביצועים נחותים. אני ממליץ על RAID0, אמנם אין יתרות, אבל זה יעבוד הכי מהר. לי אין שום דבר על אמצעי האחסון שאני לא יכול לחיות בלעדיו. מה שחייבים לגבות - תמונות מסמכים וכו - אני מגבה, כל השאר - בלי יתרות.
לגבי ספק USENET - אני ממליץ על NEWSHOSTING. בשישים שקל לחודש אתה מקבל חבילה של:
30 CONNECTIONS
SSL ( לא שאני משתמש בזה, הספק שלי לא מנחית את ההורדות)
400 יום RETENTION
עשיתי את המנוי הזה לפני כשנה, הוא כלל אז 8 CONNECTIONS, בלי SSL, ועם 80 יום RETENTION. מאז הם כל הזמן משדרגים את השרות - בלי להעלות את המחיר בסנט. אני מוריד מהם ב 1.2 מגה בייט לשניה 24 שעות ביום - וזה 100 אחוז ניצול של רוחב הפס שאני משלם עליו לספק האינטרנט.
אני יכול להמליץ לך על תוכנת Alt.binz להורדות מnews , אני עובד איתה כבר לא מעט זמן , היא אמינה , מהירה ופשוטה (חינמית ).
מה שאני הכי אוהב בה - התחברות לRSS והורדת אוטומאטית של סדרות / סרטים (אפשר לתת לה פילטר מה להוריד)
לגבי ספק news
60 ש"ח נשמע לי מציאה , אני משלם לGIGA 25$ בחודש .
מה שאני הכי אוהב בה - התחברות לRSS והורדת אוטומאטית של סדרות / סרטים (אפשר לתת לה פילטר מה להוריד)
לגבי ספק news
60 ש"ח נשמע לי מציאה , אני משלם לGIGA 25$ בחודש .
ניר אתה בטוח ? ממה שאני יודע ברשתות כדי להעביר הודעה ממחשב למחשב הנתב הוא זה שמעביר את ההודעה , זה נכון שסוויץ גיגה יחבר אותם בגיגה אבל סוויץ הוא סתם מפצל טיפש ולא יודע להעביר הודעות את איך זה יעבוד ?nir11 כתב:אולי זה מאוחר מדי, אבל לא צריך נתב עם פורטים במהירות גיגה. מספיק נתב רגיל - ומחברים אליו סוויץ במהירות גיגה - ואליו את כל המחשבים.
....
תודה על התגובות
נשמע מחיר טוב 60 שח. אני עדיין טירון ואני רוצה לרכוש קצת יותר ידע לגבי השרת והתוכנה. ככה שביומיים הקרובים אני יחרוש את הנושא. מה שבטוח זה שאני צריך משהו מאוד ננוח וידידותי להפעלה וזה רק בגלל שאין לי זמן להתעסק עם הגדרות וחיפושים.
לגבי הנתב יש לי במשך 5 שנים נתב של DLINK G ואני הייתי מרוצה ממנו מאוד. הגיע הזמן לשדרג .
נראה לי שההפרשים לא כאלה משמעותיים. המחיר של הנתב N עם יציאות גיגה לא מצדיק להוסיף עוד קופסה ~ 650שח
בשאיפה שזה יחזיק 5 שנים
לגבי ה NAS אני עדיין שוקל איך לקנפג אותו, אבל נראה לי חבל לארגן עליו כל כך הרבה מידע כולל תמונות ומוזיקה וכדומה ולא לדאוג לשרידות.
מה שכן מטריד אותי כרגע זה של NAS שאני רוצה לרכוש נתוני קריאה של בסביבות 45 (MB/s) ב RAID 5, שזה אפילו פחות מהנתונים של הסינלוגיה מהסקירה של עופר, כך שאני מקווה שמבחינת ביצועים לא היו לי בעיות לנגן ממנו תכני HD לסוגם.
לילה טוב ושוב תודה על התגובות
נשמע מחיר טוב 60 שח. אני עדיין טירון ואני רוצה לרכוש קצת יותר ידע לגבי השרת והתוכנה. ככה שביומיים הקרובים אני יחרוש את הנושא. מה שבטוח זה שאני צריך משהו מאוד ננוח וידידותי להפעלה וזה רק בגלל שאין לי זמן להתעסק עם הגדרות וחיפושים.
לגבי הנתב יש לי במשך 5 שנים נתב של DLINK G ואני הייתי מרוצה ממנו מאוד. הגיע הזמן לשדרג .
נראה לי שההפרשים לא כאלה משמעותיים. המחיר של הנתב N עם יציאות גיגה לא מצדיק להוסיף עוד קופסה ~ 650שח
בשאיפה שזה יחזיק 5 שנים
לגבי ה NAS אני עדיין שוקל איך לקנפג אותו, אבל נראה לי חבל לארגן עליו כל כך הרבה מידע כולל תמונות ומוזיקה וכדומה ולא לדאוג לשרידות.
מה שכן מטריד אותי כרגע זה של NAS שאני רוצה לרכוש נתוני קריאה של בסביבות 45 (MB/s) ב RAID 5, שזה אפילו פחות מהנתונים של הסינלוגיה מהסקירה של עופר, כך שאני מקווה שמבחינת ביצועים לא היו לי בעיות לנגן ממנו תכני HD לסוגם.
לילה טוב ושוב תודה על התגובות
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
תעבורה בין מחשבים ברשת המקומית לא עוברת בנתב כלל.shlomico כתב:ניר אתה בטוח ? ממה שאני יודע ברשתות כדי להעביר הודעה ממחשב למחשב הנתב הוא זה שמעביר את ההודעה , זה נכון שסוויץ גיגה יחבר אותם בגיגה אבל סוויץ הוא סתם מפצל טיפש ולא יודע להעביר הודעות את איך זה יעבוד ?nir11 כתב:אולי זה מאוחר מדי, אבל לא צריך נתב עם פורטים במהירות גיגה. מספיק נתב רגיל - ומחברים אליו סוויץ במהירות גיגה - ואליו את כל המחשבים.
.......
הנתב מעביר רק תקשורת אלחוטית ותקשורת מגיעה או יוצאת לאינטרנט.
בכל מקרה, נתב אלחוטי עם פורטים של גיגה עוזר רק אם הנתב האלחוטי שלך מגיע לקצבים אלחוטיים גבוהים ביותר (dual band וכו') או אם אתה רוצה לחסוך סוויצ' גיגה נפרד ומסתפק ב-4 פורטים.
שרת USENET והצרות עם בזק...
טוב אני לוקח את ההמלצה של החברים פה למעלה ובוחר את NEWSHOSTING.
שאלה קטנה במה בא לידי ביטוי השינוי במספר החיבור?
האם יש משהו שיכול לשלוח לי הזמנה ל Newzbin ההרשמה אפשרית רק למי שמקבל הזמנה ממשתמש רשום.
איזה צרות יש לי עם בזק...
הגדילו לי את קו ל5 ומאז אין לי אינטרנט. הטכנאי טוען שבכלל הוא לא חושב שאפשר לתת לי 5 מגה כי המרכזיה במרחק של יותר מ2 קמ. שירות הלקוחות אפילו לא בדק לפני שהגדילו.
הורידו אותי ל 1.5 ( הייתי על 2.5 אבל גם זה לא עובד יותר) עד יום ראשון שבו ישלחו טכנאי לבדוק את הלוח.
פשוט ביתלי נסבלת החברה הזו
ממהרת לפרסם NGN ואפילו 5 מגה לא מסוגלת לספק כמו שצריך.
שאלה קטנה במה בא לידי ביטוי השינוי במספר החיבור?
האם יש משהו שיכול לשלוח לי הזמנה ל Newzbin ההרשמה אפשרית רק למי שמקבל הזמנה ממשתמש רשום.
איזה צרות יש לי עם בזק...
הגדילו לי את קו ל5 ומאז אין לי אינטרנט. הטכנאי טוען שבכלל הוא לא חושב שאפשר לתת לי 5 מגה כי המרכזיה במרחק של יותר מ2 קמ. שירות הלקוחות אפילו לא בדק לפני שהגדילו.
הורידו אותי ל 1.5 ( הייתי על 2.5 אבל גם זה לא עובד יותר) עד יום ראשון שבו ישלחו טכנאי לבדוק את הלוח.
ממהרת לפרסם NGN ואפילו 5 מגה לא מסוגלת לספק כמו שצריך.
אני דווקא הייתי הולך על ASTRAWEB בתור ספק ניוז. רק $11 בחודש וכולל SSL, 20 חיבורים, 400+ יום retention
http://www.news.astraweb.com/specials/kleverig-11.html
בנוגע לתוכנת הורדה, אין כמו SABnzbd+ (חוץ מהשם המוזר). הגישה לתוכנה נעשית בממשק ווב כך שאתה יכול לשלוט עליה מכל מקום ברשת. הורדת PAR2 במידת הצורך, RSS,UNRAR ועוד. גירסאות לוינדווס, מק ולינוקס. חוץ מלהכין קפה היא עושה הכל וכמובן בחינם וopen source
SABNZBD+ יחד עם RSS FEED שתכין מ MyTvNZB יכול לחסוך לך הרבה זמן
http://www.sabnzbd.org/
http://mytvnzb.foechoer.be/
http://www.news.astraweb.com/specials/kleverig-11.html
בנוגע לתוכנת הורדה, אין כמו SABnzbd+ (חוץ מהשם המוזר). הגישה לתוכנה נעשית בממשק ווב כך שאתה יכול לשלוט עליה מכל מקום ברשת. הורדת PAR2 במידת הצורך, RSS,UNRAR ועוד. גירסאות לוינדווס, מק ולינוקס. חוץ מלהכין קפה היא עושה הכל וכמובן בחינם וopen source
SABNZBD+ יחד עם RSS FEED שתכין מ MyTvNZB יכול לחסוך לך הרבה זמן
http://www.sabnzbd.org/
http://mytvnzb.foechoer.be/
בשעה טובה גם פלזמה חדשה הוזמנה
פנסוניק V 50 מחליפה את הPV 60 בת השנתיים שעוברת למשכנה החדש בבית הורי
עכשיו רק נשאר לראות מתי אני יתחיל לקבל את הדברים
נראה לי שה C200 יקח מאתיים שנה
אין לי אפילו מושג קלוש מתי המשלוח יוצא
הראוטר רק עוד שבועיים
הNAS כמה ימים
ואז תתחיל החגיגה האמיתית מקווה לקבל תמיכה בהמשך הדרך
עכשיו רק נשאר לראות מתי אני יתחיל לקבל את הדברים
נראה לי שה C200 יקח מאתיים שנה
אין לי אפילו מושג קלוש מתי המשלוח יוצא
הראוטר רק עוד שבועיים
הNAS כמה ימים
ואז תתחיל החגיגה האמיתית מקווה לקבל תמיכה בהמשך הדרך
בכיף
הזמנתי את ה promise ns4600 היבואנים של החברה הזו הם איסטרוניקס.
אני רכשתי אותו מהחברה שנותנת לעסק שלנו את שירותי המחשוב.
בגדול לי היו כמה שיקולים שהובילו לרכישה הזו אחד מהם הוא שהמכשיר הזה נראה מצויין LOL.
אבל ברצינות אם אתה יכול להזמין מחו"ל אז נראה לי שזה עדיף ושהסינלוגיה שסקר עופר משתלם יותר.
אני מקווה שהNAS הזה יעשה את העבודה כמו שצריך... יקח קצת זמן אבל רישומים יגיעו.
איתי
אני רכשתי אותו מהחברה שנותנת לעסק שלנו את שירותי המחשוב.
בגדול לי היו כמה שיקולים שהובילו לרכישה הזו אחד מהם הוא שהמכשיר הזה נראה מצויין LOL.
אבל ברצינות אם אתה יכול להזמין מחו"ל אז נראה לי שזה עדיף ושהסינלוגיה שסקר עופר משתלם יותר.
אני מקווה שהNAS הזה יעשה את העבודה כמו שצריך... יקח קצת זמן אבל רישומים יגיעו.
איתי
עדכון מצב...:-)
אז החלקים מתחילים להגיע רק חבל שהC200 יגיע רק בעוד 200 שנה
ה NAS הגיע והתקנתי עליו בשלב זה שני HD1.5T Seagate Barracuda 7200.11 ב RAID 1. כאמור בשלב מאוחר יותר התוכנית היא להוסיף עוד שניים ולהגדיר RAID 5.
היו כל מיני צרות בהתחלה בהגדרות אבל בסוף דברים הסתדרו. עדיין כשאני מפעיל את תוכנת הניהול של ה NAS היא גורמת לנפילות של הרשת האלחוטית. לכן אני משתמש בממשק ניהול וובי.
הגדרתי את כונני הרשת לשיתוף על הרשת והתחלתי להעביר מידע
אני משתמש בתוכנת VICEVERSA לצורכ כל העברות גיבויים וכדומה וממש מרוצה ממנה .
בסוף נרשמתי ל ASTRAWEB.
הורדתי את ה NEWSLEECHER 4 בטא כולל ה SUPERSEARCH.
חבר הביא לי יוזר וסיסמה ל NZBMATRIX ואחרי כמה שעות של ניסויים והתעסקויות הכל זורם מצויין.
מהירות הורדה בסביבות ה 650kb/s מהשרת האירופאי המאובטח.
בעיה שיש לי היא שהתוכנה טוחנת לי את המעבד (נמצא על 100% קבוע), אבל זה כי יש לי בעיה במחשב וגם הוא בדרך להחלפה. בנוסף לפעמים אני מקבל הודעה שיש עצירה בהורדה כי מהירות הכתיבה לדיסק יותר איטית.
נראה לי שברגע שאני יחליף את הנתב הרבה דברים ירוצו הרבה יותר טוב.
בנתיים אני מוריד אבל אין לי איך לראות כי הסטרימר יגיע בעוד שנה....
וגם אין לי מושג מתי הפלזמה החדשה תגיע...
אני חושב שה NAS משתלב ממש יפה מצ"ב תמונה של שלב זה
ה NAS הגיע והתקנתי עליו בשלב זה שני HD1.5T Seagate Barracuda 7200.11 ב RAID 1. כאמור בשלב מאוחר יותר התוכנית היא להוסיף עוד שניים ולהגדיר RAID 5.
היו כל מיני צרות בהתחלה בהגדרות אבל בסוף דברים הסתדרו. עדיין כשאני מפעיל את תוכנת הניהול של ה NAS היא גורמת לנפילות של הרשת האלחוטית. לכן אני משתמש בממשק ניהול וובי.
הגדרתי את כונני הרשת לשיתוף על הרשת והתחלתי להעביר מידע
אני משתמש בתוכנת VICEVERSA לצורכ כל העברות גיבויים וכדומה וממש מרוצה ממנה .
בסוף נרשמתי ל ASTRAWEB.
הורדתי את ה NEWSLEECHER 4 בטא כולל ה SUPERSEARCH.
חבר הביא לי יוזר וסיסמה ל NZBMATRIX ואחרי כמה שעות של ניסויים והתעסקויות הכל זורם מצויין.
מהירות הורדה בסביבות ה 650kb/s מהשרת האירופאי המאובטח.
בעיה שיש לי היא שהתוכנה טוחנת לי את המעבד (נמצא על 100% קבוע), אבל זה כי יש לי בעיה במחשב וגם הוא בדרך להחלפה. בנוסף לפעמים אני מקבל הודעה שיש עצירה בהורדה כי מהירות הכתיבה לדיסק יותר איטית.
נראה לי שברגע שאני יחליף את הנתב הרבה דברים ירוצו הרבה יותר טוב.
בנתיים אני מוריד אבל אין לי איך לראות כי הסטרימר יגיע בעוד שנה....
וגם אין לי מושג מתי הפלזמה החדשה תגיע...
אני חושב שה NAS משתלב ממש יפה מצ"ב תמונה של שלב זה
מזל טוב ה V10 הגיעה
בשעה טובה הגיעה ה V10. המתקן הישן התחבר טוב אבל המיקום שלו נמצא גבוה יותר במסך. היא לכן תלויה גבוהה מידי.
היא שוקלת הרבה פחות מה-PV60
גם הראוטר החדש כבר פה כמו שאפשר לראות בתמונה הוא נמצא במדף התחתון בצבע לבן
סידרתי IP קבוע ואני יכול להכנס אל ה NAS ב FTP מכל מחשב באינטרנט
כמו כן אני יכול להכנס לממשק ניהול שלו ב HTTPS מכל מחשב ברשת
מגניב .....
מה שנשאר זה רק שה- C200 יגיע
ומחשב חדש כי כרגע אני לא מוריד כלום למרות שהכל מוכן....
היא שוקלת הרבה פחות מה-PV60
גם הראוטר החדש כבר פה כמו שאפשר לראות בתמונה הוא נמצא במדף התחתון בצבע לבן
סידרתי IP קבוע ואני יכול להכנס אל ה NAS ב FTP מכל מחשב באינטרנט
כמו כן אני יכול להכנס לממשק ניהול שלו ב HTTPS מכל מחשב ברשת
מגניב .....
מה שנשאר זה רק שה- C200 יגיע
ומחשב חדש כי כרגע אני לא מוריד כלום למרות שהכל מוכן....