מדריך שידורים אלקטרוני לדונגל DVB
שלום
אני משתמש כבר שבועיים בדונגל USB של APEX בדגם T 328B. הקליטה טובה מאוד (אני בר"ג).
ניתן לצפות הן בתוכנה שהגיעה עם המוצר (Total Media 3..5( וגם ב-Windows Media Center.
בפרסומים אודות המוצר באתרי האינטרנט שמוכרים אותו נרשם כי הוא תומך במדריך שידורים אלקטרוני (EPG), אך הן ב-TOTAL MEDIA והן ב-WINDOWS MEDIA CENTER לא הצלחתי להפעיל תכונה זו.
האם מישהו הצליח?
אני משתמש כבר שבועיים בדונגל USB של APEX בדגם T 328B. הקליטה טובה מאוד (אני בר"ג).
ניתן לצפות הן בתוכנה שהגיעה עם המוצר (Total Media 3..5( וגם ב-Windows Media Center.
בפרסומים אודות המוצר באתרי האינטרנט שמוכרים אותו נרשם כי הוא תומך במדריך שידורים אלקטרוני (EPG), אך הן ב-TOTAL MEDIA והן ב-WINDOWS MEDIA CENTER לא הצלחתי להפעיל תכונה זו.
האם מישהו הצליח?
אין כרגע את EPG של הרשות ברגע שיהיה אתה תשים לב לכך שיש EPG וגם יהיו כותרות בפורום איך לתפעל את ה-EPG.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אפשר עם תוכנה חיצונית שמורידה את ה-EPG מהאינטרנט, ה-MegaEPG. סקריפט מומלץ - hot_he.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אתה יכול בקשה לתת לינק למדריך שמסביר איך לתפעל עם WMC?pixies כתב:אפשר עם תוכנה חיצונית שמורידה את ה-EPG מהאינטרנט, ה-MegaEPG. סקריפט מומלץ - hot_he....
תודה, הורדתי את זה וזה מספיק פשוט...
אבל משום מה WMC לא מציגה את זה, צריך להגדיר בה משהו?