lebovitz כתב:מה שכדאי לבדוק הוא, האצת חומרה עם כתוביות.
אם במערכת הזאת זה לא אפשרי, אז ה-CPU יצטרך לבצע את כל העבודה, ואין סיכוי לראות משהו שלא יקרטע.
...
כל התכנים שנוגנו נוגנו עם כתוביות. כפי שהסברתי בכתבה, המעבד הגרפי של NV יודע לבצע את כל פעולות ה-post process הנדרשות, כולל הצגת כתוביות, הצגת OSD, ביצוע deinterlacing, scaling ועוד ועוד.
...
למיטב ידיעתי XBMC בלינוקס כיום לא יודע להציג כתוביות בעת שימוש ב VDPAU להאצת חומרה. אולי אני טועה.
כן אבל MP ו-SAGE עובדות על WINDOWS שהיא לא מערכת ההפעלה שהותקנה על המחשב הזה.
אני לא יודע עד כמה WINDOWS תרוץ חלק על מחשב כזה. לינוקס בכל זאת רזה יותר.
lebovitz כתב:כן אבל MP ו-SAGE עובדות על WINDOWS שהיא לא מערכת ההפעלה שהותקנה על המחשב הזה.
אני לא יודע עד כמה WINDOWS תרוץ חלק על מחשב כזה. לינוקס בכל זאת רזה יותר.
...
כמו ש-yuvalt כתב - גם תחת חלונות אין שום בעיה להריץ הכל (בשימוש ב-xbmc או boxee) עם האצת חומרה. כל מה שצריך זה להתקין את הדרייברים מהאתר של nvidia.
toxin כתב:theAman, לא תוכל להוסיף כרטיס מסך נוסף כי אין על הלוח אם תושבתבשביל זה. בגלל שהמעבד חלש יחסית די קשה להריץ משחקים "כבדים" בצורה סבירה למרות שראיתי סרטון ביוטיוב של COD4 על הלוח אם הזה.
לדעתי המערכת נכון לעכשיו מיועדת בעיקר לשמש כ HTPC, גלישה,אופיס ומשחקים "קלים".
...
שבב ION שווה בכוחו לכרטיס המסך 9300 GT כרטיס חלש למשחקים, כל אלו שפוחדים שהוא לא יריץ Blu-ray (אם מחברים כונן Blu-ray או Blu-ray דחוס בקבצי סרטים) אז הוא מריץ במאה אחוז . *צריך מינימום 1G DDR2 800/667
ליצרניות לוחות נוספות כמו ASUS יש לוח ION בשם AT3N7A-I ול INNO3D יש את ה IN7AI-V-D
האם ניתן עם מחשב כזה לבצע הקלטה של תכניות טלויזיה לדיסק או שצריך להתקין כרטיס טלויזיה USB לצורך כך?
שאלה נוספת - איזה שלט רחוק מומלץ והאם ניתן לתכנת את השלט שיעביר ערוצים על ממיר של הוט ? האם ניתן לתכנת את תוכנת ה HTPC שתקליט ערוץ מסויים בכבלים? איך גורמים למחשב להחליף ערוץ לצורך ההקלטה?
זה יכול לשמש להקלטה עם איזה כרטיס טלוויזיה חיצוני...
אבל איזה כרטיס טלוויזיה חיצוני אתה מכיר?
גם שלט זה לא סיפור.
יש שלטים של מיקרוסופט עם בלאסטר - מתחבר USB.
מנסה להבין משהו ולא מצליח...
ה-Funtwist Fiono מכיל מעבד גרפי NVIDIA GeForce 9400 ומאפשר האצת חומרה.
mac mini מכיל את אותו מעבד גרפי ולא מאפשר האצת חומרה.
למה????