עדכנו כאן לגבי מצב משלוח ה Xtreamer שלכם

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #161 

שי- כתב:בוודאות 10 ספרות, באתר של DHL כתוב שזה נמצא כרגע בהונג קונג.
...
הם החזירו לי תשובה עם מספר המעקב שלי, הוא גם 10 ספרות וכתוב שהחבילה בהונג-קונג.
האם הם שולחים את החבילה שלי בשיטה החדשה? כלומר לא מגרמניה אלא ישירות מסין.

fashiz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שטויות

שליחה #162 

החבר'ה שם רק מבלבלים ת'ביצים.
הזמנתי את המוצר לפני חודשיים!!! והוא עדין לא נשלח בכלל מאצלם
שלחתי להם שאלה מתי כבר אני אקבל את המכשיר המחורבן והם הדביקו לי איזה תשובה מוכנה מראש שהם שלחו יחידות דרך DHL לישראל והן נעלמו במשולש ברמודה או משהו.

שלחתי להם תגובה זועמת שיבדקו שוב כי המכשיר שלי מעולם לא נשלח.
אם שום דבר לא ישתנה עד מחר אני אבטל את ההזמנה ואשקיע קצת יותר כסף במוצר שאולי באמת אני אזכה להשתמש בו עוד בחיי...

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #163 

הכנסתי את מספר המשלוח שלי לאתר DHL ישראל וקיבלתי את העדכון הבא:
--------------------------------------------------------------------------------

Hong Kong - Hong Kong Tel Aviv - Israel Shipment information received

XXXXXXXX - דו"ח מפורט

תאריך שעה תחנת DHL
המדווחת פרטי סטטוס

--------------------------------------------------------------------------------

January 1, 1900
Hong Kong - Hong Kong Shipment information received

- שימו לב לתאריך של המשלוח!! כנראה ששלחו מזמן :lol:
יש למשהו מושג מה זה אומר?

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #164 

sBaB כתב:הכנסתי את מספר המשלוח שלי לאתר DHL ישראל וקיבלתי את העדכון הבא:

Hong Kong - Hong Kong Tel Aviv - Israel Shipment information received

XXXXXXXX - דו"ח מפורט

תאריך שעה תחנת DHL
המדווחת פרטי סטטוס

January 1, 1900
Hong Kong - Hong Kong Shipment information received

- שימו לב לתאריך של המשלוח!! כנראה ששלחו מזמן :lol:
יש למשהו מושג מה זה אומר?
...
הבנתי שבהתחלה הם שלחו מהונג קונג, אחר כך הם עברו לשלוח מאירופה, הם טוענים שיש להם מחסן איפשהוא.
בהתחלה אמרו שזה יוצא מהולנד, אחרי זה הסתבר שזה כנראה יוצא מגרמניה.

התאריך אומר שכנראה הפריט הזה לא הוגדר במערכת כמו שצריך או שבמהלך העדכון נתונים שלו משהו נדפק.
sBaB -אז איפה המכשיר שלך עכשיו? מה השורה האחרונה שם??

מישהו יודע מתי המכשיר האחרון של אקסטרימר הגיע לישראל?? מתי הוא הוזמן וכמה זמן הוא נתקע במכס?
בקיצור, פרטים...
נדמה לי שזיו קיבל את המכשיר שלו באופן די זריז...

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #165 

בבקשה עוד תשובה שאחי קיבל:

in order to make some sense in what is going on with you shipment of xtreamer, and give explanation for delivery delay, we are sending this update message.

we delivered your unit to DHL Germany at middle of August for shipping, than you got tracking number in your account and order status changed to "shipped".

we understood after, that DHL number is untraceable. as for that and as for other Israeli complaining customs who didn't receive their units, for 1 month since

order was shipped, we contact DHL asking for investigation where are the packages.

currently, with all do understanding of inconvenience situation of our Israeli customers, we are not able to issue refund as we are sure the device will arrive to all of you hopefully soon.

If we would have had more info we would have published it in our web forum.

We are trying to deliver you a product that is best value for your money.

we agree it could be smoother and maybe little more efficient. We are learning our lessons and drawing the necessary conclusions,

new shipments to Israel will be sent from China, via EMS..

We were informed already that several of our competitors put claims to various custom offices in order to put sticks in the process of fast delivery .

We are almost sure that all packages are held in Israel customs we are checking also this direction.

As soon as we will have DHL investigation results, we will confirm you.
we are apologize again, hoping for your cooperation, we are highly appreciate it.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #166 

Rino כתב:בבקשה עוד תשובה שאחי קיבל:

we understood after, that DHL number is untraceable. as for that and as for other Israeli complaining customs who didn't receive their units, for 1 month since

order was shipped, we contact DHL asking for investigation where are the packages.

currently, with all do understanding of inconvenience situation of our Israeli customers, we are not able to issue refund as we are sure the device will arrive to all of you hopefully soon.
.............
new shipments to Israel will be sent from China, via EMS..

We were informed already that several of our competitors put claims to various custom offices in order to put sticks in the process of fast delivery .

We are almost sure that all packages are held in Israel customs we are checking also this direction.
...
בקיצור כמו שכתבתי למעלה, בהנחה שהם לא רמאים (וממש לא נראה שהם רמאים, אלא פשוט מבולגנים), יקח זמן עד שתקבלו תשובה איפה המכשירים. הם לא יקחו סיכון שהם ישלחו לכם מכשיר חדש ובינתיים תקבלו את המכשיר שנתקע במכס... במיוחד שכנראה אין להם שום אפשרות לדעת אם המכשיר הגיע או לא... ואין שום סוג של אישור מסירה ומעקב.
אני גם לא בטוח שהם ביטחו את המשלוח...כי הם חסכו והתשמשו במשלוח של DHL שאין עליו מידע ברגע שהוא יוצא מגרמניה כנראה, והדואר לא עובד עם DHL אלא פשוט שולח את זה כמו מכתב בערך...

אני רק מקווה שהמשלוח של ה20.9 יצא מהונג קונג דרך EMS, (כי ההזמנה שלי אמורה להיות שם) שלמיטב זכרוני רשות הדואר היא נציגה של EMS. אגב, אני בטוח שהם יכלו גם לשלוח את זה עם DHL ישראל או מוביל דואר אחר נורמלי שDHL גרמניה עובדים איתו ואז יש אמא ואבא לכל אורך המשלוח.

ולא הבנתי, הם רומזים שהמכס אולי תוקע את זה בכוונה כדי שיבואן מקומי לא יפגע? או שזה טענות כלליות לגבי המכס בגרמניה??

dominic
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 205
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #167 

גם שלי הישתנה ל SHIPPED

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #168 

dominic כתב:גם שלי הישתנה ל SHIPPED
...
קיבלת מספר מעקב?

בדקתי, ועל פי אתר דואר ישראל, יש מעקב פריטים מקוון שנשלחים באמצעות EMS לישראל מאירופה , סין והונג קונג. מקווה שהם כבר התחילו לשלוח עם EMS.

dominic
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #169 

MrMoris כתב:
dominic כתב:גם שלי הישתנה ל SHIPPED
...
קיבלת מספר מעקב?

בדקתי, ועל פי אתר דואר ישראל, יש מעקב פריטים מקוון שנשלחים באמצעות EMS לישראל מאירופה , סין והונג קונג. מקווה שהם כבר התחילו לשלוח עם EMS.
...
קיבלתי דרך DHL
כן קיבלתי מספר הוא עובד
ולא ניראה לי שזה הגיעה עדין לישראל
Tracking detail provided by DHL: 9/16/2009, 11:18:06 am pt
וזה יוצא מהונג קונג

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

עדכון, EMS מסין

שליחה #170 

הם שינו את חברת המשלוחים מDHL לEMS ושולחים מסין, מקווה שהם מטפלים גם באילו שכבר נשלחה החבילה שלהם.
הנה ההודעה שלהם:
Sir,
your package was sent today from China, via EMS, tracking number:
XXXXXXX
please ignore former mail we sent you.
as to avoid shipping problems to Israel as we has one month ago, we changed shipping courier company.

you will receive it faster.
kindly confirm delivery.
regards
Xtreamer sales team

מחזיק אצבעות שעכשיו זה יגיע במהרה. :roll:

dominic
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: עדכון, EMS מסין

שליחה #171 

sBaB כתב:הם שינו את חברת המשלוחים מDHL לEMS ושולחים מסין, מקווה שהם מטפלים גם באילו שכבר נשלחה החבילה שלהם.
הנה ההודעה שלהם:
Sir,
your package was sent today from China, via EMS, tracking number:
XXXXXXX
please ignore former mail we sent you.
as to avoid shipping problems to Israel as we has one month ago, we changed shipping courier company.

you will receive it faster.
kindly confirm delivery.
regards
Xtreamer sales team

מחזיק אצבעות שעכשיו זה יגיע במהרה. :roll:
...
רגע אז אולי כדי לי לישאול אותם למה הם לא שלחו את שלי דרך EMS?

oriberko
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 403
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #172 

הזמנתי שנשלחה דרך DHL גרמניה, כבר בסוף אוגוסט
עדיין לא אצלי. העידכון האחרון ביציאה מגרמניה נעשה ב- 7.9.

שלחתי מייל כדי שלא יקחו אותי בחשבון בקבוצת ה"מרוצים",
ונראה מה הלאה.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #173 

EMS זה זוועה, במיוחד במוצר שעולה יותר מ50$ ואז צריך לעבור 7 מדורי גיהנום כדי לשחרר אותו מהמכס. אני מציע בחום לכל מי שעדיין לא שלחו לו שיתעקש על משלוח נורמלי ולא חסכוני דרך DHL/UPS/FEDEX.

ובניגוד למה שנאמר כאן זאת לא חברה אלא חלק מאירגון הדואר העולמי.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #174 

sapir255 כתב:EMS זה זוועה, במיוחד במוצר שעולה יותר מ50$ ואז צריך לעבור 7 מדורי גיהנום כדי לשחרר אותו מהמכס. אני מציע בחום לכל מי שעדיין לא שלחו לו שיתעקש על משלוח נורמלי ולא חסכוני דרך DHL/UPS/FEDEX.

...
EMS לא משחררים מהמכס בשבילך?? כי יש תעריפים באתר של הדואר. השירות של שאר החברות יותר טוב? מה ההבדל בתעריפים?
עד עכשיו הם שלחו דרך DHL מגרמניה, וכנראה ברגע שזה היה בדרך לישראל, נאבדו עקבותיהם של החבילות. הבנתי שגם בשאר אירופה זה היה ככה. בקיצור, משלוח זול ובעייתי. אז לא עדיף כבר לנסות EMS?
בקיצור - מוצר שיוצא מגרמניה או הונג קונג, איזה חברה משלוחים מועדפת? או שזה פחות משנה החברה עצמה, רק שזה יהיה משלוח נורמלי בשיתוף החברת אחות הישראלית??

אני רואה שיש שתי הגדרות עיקריות לנושא עמילות המכס -
שחרור קולקטיבי - לטובין עד $1.000 שאינם חייבים באישור חוקיות יבוא
שחרור פרטני - לטובין מעל $1.000 או טובין החייבים באישור חוקיות יבוא

אם הסטרימר מתעכב בשל צורך באישור חוקיות יבוא, זה סיפור יקר. העמלות יקרות, יש דמי אחסנה מעבר ליום החמישי וכו וכו. מישהו יודע כמה הדברים האלו אמורים לעלות?? הבנתי שהסיפור של המיסים משתנה, לפעמים אין בכלל מס, לפעמים יש 30%??

menzib
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
קיבל תודות: 1 פעם

הוזמן ב14 לאוגוסט, השתנה לShipped ב15 לספטמבר

שליחה #175 

נשלח בDHL

למען הקהילה :wink:

ואגב לגבי מיסים, 17.5% מכס, ו16.5% מע"מ.
מיסים חלים על כל ייבוא אישי בדואר מעל ל$50 (מדיניות מדיניות, לא תמיד נאכפת)
לא לבלבל עם ה$200 דולר שחוזרים מחו"ל.

כל השאר זה יד המקרה למרות שמאוד "מצליח לה" ואני סומך על זה.
אם בכל זאת לקחו רק מע"מ כנראה נובע מקיטלוג המוצר (לדוגמא על מחשב רק מע"מ)
http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

אם לא לקחו בכלל?

אולי יש לזה קשר לעובדה שקראתי פה כמדומני שהמוצרים מוגדרים בערך שונה בPerforma Invoice אבל זה לא מחזיק מים לאורך זמן מניסיון במוצרים מתחום אחר (פנסי לדים מDeal Extreme)

בקיצור יש חלון הזדמנויות להביא את המוצר בלי מיסים בדואר (אלא אם כן נפלת על מדגם) אבל קחו בחשבון שאנשי המכס גם יכולים לקרוא בפורומים והיו דברים מעולם

בברכה
מנחם

oriberko
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 403
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #176 

MrMoris כתב:
sapir255 כתב:EMS זה זוועה, במיוחד במוצר שעולה יותר מ50$ ואז צריך לעבור 7 מדורי גיהנום כדי לשחרר אותו מהמכס. אני מציע בחום לכל מי שעדיין לא שלחו לו שיתעקש על משלוח נורמלי ולא חסכוני דרך DHL/UPS/FEDEX.

...
EMS לא משחררים מהמכס בשבילך?? כי יש תעריפים באתר של הדואר. השירות של שאר החברות יותר טוב? מה ההבדל בתעריפים?
עד עכשיו הם שלחו דרך DHL מגרמניה, וכנראה ברגע שזה היה בדרך לישראל, נאבדו עקבותיהם של החבילות. הבנתי שגם בשאר אירופה זה היה ככה. בקיצור, משלוח זול ובעייתי. אז לא עדיף כבר לנסות EMS?
בקיצור - מוצר שיוצא מגרמניה או הונג קונג, איזה חברה משלוחים מועדפת? או שזה פחות משנה החברה עצמה, רק שזה יהיה משלוח נורמלי בשיתוף החברת אחות הישראלית??

אני רואה שיש שתי הגדרות עיקריות לנושא עמילות המכס -
שחרור קולקטיבי - לטובין עד $1.000 שאינם חייבים באישור חוקיות יבוא
שחרור פרטני - לטובין מעל $1.000 או טובין החייבים באישור חוקיות יבוא

אם הסטרימר מתעכב בשל צורך באישור חוקיות יבוא, זה סיפור יקר. העמלות יקרות, יש דמי אחסנה מעבר ליום החמישי וכו וכו. מישהו יודע כמה הדברים האלו אמורים לעלות?? הבנתי שהסיפור של המיסים משתנה, לפעמים אין בכלל מס, לפעמים יש 30%??
...
EMS , מנסיוני בימים האחרונים בהחלט משחררים מהמכס עבורך, ושולחים עם השליחים
של הדאר, על כל הבעייתיות בתפקוד המנגנון הזה.
הם גובים את עלות המכס/מע"מ/אגרות עמילות שונות בעת האספקה.

dudidu3
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48

שליחה #177 

חברים,
אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה, בתקווה שבשנה הבאה כבר נקבל את המכשיר ונוכל כולנו להנות ממנו.
הזמנתי את המכשיר שלי בתאריך 14 ליולי ובינתיים כמו לכולם יש לי מס' מעקב שלא שווה כלום...

ש נ ה
ט ו ב ה
ו מ ב ו ר כ ת

fashiz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה #178 

dudidu3 כתב:חברים,
אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה, בתקווה שבשנה הבאה כבר נקבל את המכשיר ונוכל כולנו להנות ממנו.
הזמנתי את המכשיר שלי בתאריך 14 ליולי ובינתיים כמו לכולם יש לי מס' מעקב שלא שווה כלום...

ש נ ה
ט ו ב ה
ו מ ב ו ר כ ת
...
אמנם הזמנתי שבוע אחריך אבל לי גם מספר מעקב אין, ההזמנה שלי מעולם לא נשלחה...
חבר'ה רציניים ללא ספק. היום ביקשתי לבטל את ההזמנה שלי והחבורה שם עברה למצב "שמיעה סלקטיבית". אני מקווה שהם יגיבו כי לי נמאס לחכות ואני ארכוש כבר מוצר נורמלי אחר שגם יגיע לפני פסח.

שנה טובה וחג שמח לכולם (חוץ מהחברה באקסטרימר שיפשטו רגל מצידי)

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #179 

fashiz כתב: אמנם הזמנתי שבוע אחריך אבל לי גם מספר מעקב אין, ההזמנה שלי מעולם לא נשלחה...
חבר'ה רציניים ללא ספק. היום ביקשתי לבטל את ההזמנה שלי והחבורה שם עברה למצב "שמיעה סלקטיבית". אני מקווה שהם יגיבו כי לי נמאס לחכות ואני ארכוש כבר מוצר נורמלי אחר שגם יגיע לפני פסח.

שנה טובה וחג שמח לכולם (חוץ מהחברה באקסטרימר שיפשטו רגל מצידי)
...
זה בדיוק הדברים שאני לא יכול להבין. לא יכול להבין יש אנשים שכבר חודשיים מורחים אותם ולא שלחו להם , ויש שם כמה אנשים שטוענים שהזמינו ושקיבלו ליד תוך שבוע.
פשוט לא מתקבל על הדעת.

שי-
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103

שליחה #180 

22:27 Leipzig - Germany Processed at Leipzig - Germany

מה זה אומר? המוצר נמצא כרגע בגרמניה או בדרך לשם?
ואם הוא בגרמניה, הוא יעבור בעוד מדינה בדרך או שישר לישראל?

תודה (:

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”