הם החזירו לי תשובה עם מספר המעקב שלי, הוא גם 10 ספרות וכתוב שהחבילה בהונג-קונג.שי- כתב:בוודאות 10 ספרות, באתר של DHL כתוב שזה נמצא כרגע בהונג קונג....
האם הם שולחים את החבילה שלי בשיטה החדשה? כלומר לא מגרמניה אלא ישירות מסין.
הם החזירו לי תשובה עם מספר המעקב שלי, הוא גם 10 ספרות וכתוב שהחבילה בהונג-קונג.שי- כתב:בוודאות 10 ספרות, באתר של DHL כתוב שזה נמצא כרגע בהונג קונג....
הבנתי שבהתחלה הם שלחו מהונג קונג, אחר כך הם עברו לשלוח מאירופה, הם טוענים שיש להם מחסן איפשהוא.sBaB כתב:הכנסתי את מספר המשלוח שלי לאתר DHL ישראל וקיבלתי את העדכון הבא:
--------------------------------------------------------------------------------
Hong Kong - Hong Kong Tel Aviv - Israel Shipment information received
XXXXXXXX - דו"ח מפורט
תאריך שעה תחנת DHL
המדווחת פרטי סטטוס
--------------------------------------------------------------------------------
January 1, 1900
Hong Kong - Hong Kong Shipment information received
- שימו לב לתאריך של המשלוח!! כנראה ששלחו מזמן![]()
יש למשהו מושג מה זה אומר?...

בקיצור כמו שכתבתי למעלה, בהנחה שהם לא רמאים (וממש לא נראה שהם רמאים, אלא פשוט מבולגנים), יקח זמן עד שתקבלו תשובה איפה המכשירים. הם לא יקחו סיכון שהם ישלחו לכם מכשיר חדש ובינתיים תקבלו את המכשיר שנתקע במכס... במיוחד שכנראה אין להם שום אפשרות לדעת אם המכשיר הגיע או לא... ואין שום סוג של אישור מסירה ומעקב.Rino כתב:בבקשה עוד תשובה שאחי קיבל:
we understood after, that DHL number is untraceable. as for that and as for other Israeli complaining customs who didn't receive their units, for 1 month since
order was shipped, we contact DHL asking for investigation where are the packages.
currently, with all do understanding of inconvenience situation of our Israeli customers, we are not able to issue refund as we are sure the device will arrive to all of you hopefully soon.
.............
new shipments to Israel will be sent from China, via EMS..
We were informed already that several of our competitors put claims to various custom offices in order to put sticks in the process of fast delivery .
We are almost sure that all packages are held in Israel customs we are checking also this direction.
...
קיבלתי דרך DHLMrMoris כתב:קיבלת מספר מעקב?dominic כתב:גם שלי הישתנה ל SHIPPED...
בדקתי, ועל פי אתר דואר ישראל, יש מעקב פריטים מקוון שנשלחים באמצעות EMS לישראל מאירופה , סין והונג קונג. מקווה שהם כבר התחילו לשלוח עם EMS....
רגע אז אולי כדי לי לישאול אותם למה הם לא שלחו את שלי דרך EMS?sBaB כתב:הם שינו את חברת המשלוחים מDHL לEMS ושולחים מסין, מקווה שהם מטפלים גם באילו שכבר נשלחה החבילה שלהם.
הנה ההודעה שלהם:
Sir,
your package was sent today from China, via EMS, tracking number:
XXXXXXX
please ignore former mail we sent you.
as to avoid shipping problems to Israel as we has one month ago, we changed shipping courier company.
you will receive it faster.
kindly confirm delivery.
regards
Xtreamer sales team
מחזיק אצבעות שעכשיו זה יגיע במהרה....

EMS לא משחררים מהמכס בשבילך?? כי יש תעריפים באתר של הדואר. השירות של שאר החברות יותר טוב? מה ההבדל בתעריפים?sapir255 כתב:EMS זה זוועה, במיוחד במוצר שעולה יותר מ50$ ואז צריך לעבור 7 מדורי גיהנום כדי לשחרר אותו מהמכס. אני מציע בחום לכל מי שעדיין לא שלחו לו שיתעקש על משלוח נורמלי ולא חסכוני דרך DHL/UPS/FEDEX.
ובניגוד למה שנאמר כאן זאת לא חברה אלא חלק מאירגון הדואר העולמי....

EMS , מנסיוני בימים האחרונים בהחלט משחררים מהמכס עבורך, ושולחים עם השליחיםMrMoris כתב:EMS לא משחררים מהמכס בשבילך?? כי יש תעריפים באתר של הדואר. השירות של שאר החברות יותר טוב? מה ההבדל בתעריפים?sapir255 כתב:EMS זה זוועה, במיוחד במוצר שעולה יותר מ50$ ואז צריך לעבור 7 מדורי גיהנום כדי לשחרר אותו מהמכס. אני מציע בחום לכל מי שעדיין לא שלחו לו שיתעקש על משלוח נורמלי ולא חסכוני דרך DHL/UPS/FEDEX.
ובניגוד למה שנאמר כאן זאת לא חברה אלא חלק מאירגון הדואר העולמי....
עד עכשיו הם שלחו דרך DHL מגרמניה, וכנראה ברגע שזה היה בדרך לישראל, נאבדו עקבותיהם של החבילות. הבנתי שגם בשאר אירופה זה היה ככה. בקיצור, משלוח זול ובעייתי. אז לא עדיף כבר לנסות EMS?
בקיצור - מוצר שיוצא מגרמניה או הונג קונג, איזה חברה משלוחים מועדפת? או שזה פחות משנה החברה עצמה, רק שזה יהיה משלוח נורמלי בשיתוף החברת אחות הישראלית??
אני רואה שיש שתי הגדרות עיקריות לנושא עמילות המכס -
שחרור קולקטיבי - לטובין עד $1.000 שאינם חייבים באישור חוקיות יבוא
שחרור פרטני - לטובין מעל $1.000 או טובין החייבים באישור חוקיות יבוא
אם הסטרימר מתעכב בשל צורך באישור חוקיות יבוא, זה סיפור יקר. העמלות יקרות, יש דמי אחסנה מעבר ליום החמישי וכו וכו. מישהו יודע כמה הדברים האלו אמורים לעלות?? הבנתי שהסיפור של המיסים משתנה, לפעמים אין בכלל מס, לפעמים יש 30%??...
אמנם הזמנתי שבוע אחריך אבל לי גם מספר מעקב אין, ההזמנה שלי מעולם לא נשלחה...dudidu3 כתב:חברים,
אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה, בתקווה שבשנה הבאה כבר נקבל את המכשיר ונוכל כולנו להנות ממנו.
הזמנתי את המכשיר שלי בתאריך 14 ליולי ובינתיים כמו לכולם יש לי מס' מעקב שלא שווה כלום...
ש נ ה
ט ו ב ה
ו מ ב ו ר כ ת...
זה בדיוק הדברים שאני לא יכול להבין. לא יכול להבין יש אנשים שכבר חודשיים מורחים אותם ולא שלחו להם , ויש שם כמה אנשים שטוענים שהזמינו ושקיבלו ליד תוך שבוע.fashiz כתב: אמנם הזמנתי שבוע אחריך אבל לי גם מספר מעקב אין, ההזמנה שלי מעולם לא נשלחה...
חבר'ה רציניים ללא ספק. היום ביקשתי לבטל את ההזמנה שלי והחבורה שם עברה למצב "שמיעה סלקטיבית". אני מקווה שהם יגיבו כי לי נמאס לחכות ואני ארכוש כבר מוצר נורמלי אחר שגם יגיע לפני פסח.
שנה טובה וחג שמח לכולם (חוץ מהחברה באקסטרימר שיפשטו רגל מצידי)...