ספורט HD ממשיך עם הבזיון שלו
מה זה הביזיון הזה? שידור כזה גרוע לא ראיתי. זה אפילו לא UPSCALE.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
התקשרתי ל YES להתלונן. איש השירות הטכני הסכים שאיכות השידור אכן גרועה ולא ב HD.
הוא המליץ לי להתקשר מחר לשירות לקוחות ולקבל פיצוי כספי.
זה כבר עובר כל גבול. בערוץ הזה לא משדרים 70% משעות היום. 28% שידורים חוזרים של משחקים שחלקם מלפני שלוש שנים. ב 2% של השידורים החיים - רובם באיכות SD ולא אמורים להיות משודרים בערוץ זה.
זה כבר עובר כל גבול. בערוץ הזה לא משדרים 70% משעות היום. 28% שידורים חוזרים של משחקים שחלקם מלפני שלוש שנים. ב 2% של השידורים החיים - רובם באיכות SD ולא אמורים להיות משודרים בערוץ זה.
תוכל לעדכן אם תתקשר אליהם מחר בתשובה שלהם? תודהjpost כתב:התקשרתי ל YES להתלונן. איש השירות הטכני הסכים שאיכות השידור אכן גרועה ולא ב HD.
זה כבר עובר כל גבול. בערוץ הזה לא משדרים 70% משעות היום. 28% שידורים חוזרים של משחקים שחלקם מלפני שלוש שנים. ב 2% של השידורים החיים - רובם באיכות SD ולא אמורים להיות משודרים בערוץ זה....
זה לא UPSCALE זה פשוט שידור SD שמשודר בערוץ ששמו 5HD וזה הקשר היחיד בין מה שרואים לבין HD .
אני חושב שרובינו מסכימים שככה אי אפשר להמשיך .
מחר אני אדרוש זיכוי כספי מלא של החודש הנוכחי בערוץ 5HD .
בשיחה עם חבר שעובד ב-5HD אמר לי שהשנה צפויים לשדר רק את המשחקים שעולים הכי פחות מליגה הספרדתית אבל חשבתי שהוא מתכוון עדיין לשידורי HD ולא SD כמו שמקבלים עכשיו . אין גבול לחוצפה !
אני חושב שרובינו מסכימים שככה אי אפשר להמשיך .
מחר אני אדרוש זיכוי כספי מלא של החודש הנוכחי בערוץ 5HD .
בשיחה עם חבר שעובד ב-5HD אמר לי שהשנה צפויים לשדר רק את המשחקים שעולים הכי פחות מליגה הספרדתית אבל חשבתי שהוא מתכוון עדיין לשידורי HD ולא SD כמו שמקבלים עכשיו . אין גבול לחוצפה !
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
פשוט בושה
היום הזמנתי שוב את הערוץ והתאכזבתי קשות
מקווה שהמישחק של ברצלונה (רביעי) יהיה הרבה יותר טוב אחרת אני מתנתק מהערוץ הזה שוב
היום הזמנתי שוב את הערוץ והתאכזבתי קשות
מקווה שהמישחק של ברצלונה (רביעי) יהיה הרבה יותר טוב אחרת אני מתנתק מהערוץ הזה שוב
how you doin ?
פשוט בזיון!!
הם אפילו לא מנסים להסתיר את העובדה שזה שידור SD באיכות ירודה מאוד.
במשחק של חיפה זה היה UPSCALE מסריח עכשיו זה אפילו לא זה.
פשוט משדרים את זה ככה בלי בושה,איזה חוצפה!!!
יורקים לנו בפרצוף.
מזלי שאני לא משלם על הערוץ הזה,קיבלתי אותו מתנה לחודשיים כפיצוי.
פשוט גועל נפש.
הם אפילו לא מנסים להסתיר את העובדה שזה שידור SD באיכות ירודה מאוד.
במשחק של חיפה זה היה UPSCALE מסריח עכשיו זה אפילו לא זה.
פשוט משדרים את זה ככה בלי בושה,איזה חוצפה!!!
יורקים לנו בפרצוף.
מזלי שאני לא משלם על הערוץ הזה,קיבלתי אותו מתנה לחודשיים כפיצוי.
פשוט גועל נפש.
זה מה שיקרה לספורט 5HD במידה והם לא ישדרו ב- HD
“Ezekiel 25:17: The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee
“Ezekiel 25:17: The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee
בושה
פשוט בושה, משלמים כסף רב על הערוץ ואפילו HD כבר אין.
דיברתי עם יס, ואין להם מושג מזה, זה לא באחריותם כדברם.
אחת הנציגות אף הגדילה ואמרה כי מאחר ולא התלוננתי מיד תוך כדי שידור המשחק אין מה לעשות וזו בעיה שלי.
פשוט בושה השירות לקוחות בארצנו.
דיברתי עם יס, ואין להם מושג מזה, זה לא באחריותם כדברם.
אחת הנציגות אף הגדילה ואמרה כי מאחר ולא התלוננתי מיד תוך כדי שידור המשחק אין מה לעשות וזו בעיה שלי.
פשוט בושה השירות לקוחות בארצנו.
עכשיו דיברתי עם YES והיא אומרת לי שזה לא באחריותם ושזה כן משודר בHD.
אמרתי לה שאתם הם נותני השירות והתחייבתם לספק תכני HD ואתם לא עומדים במילה שלכם.
היא שוב חזרה על עצמה שזה כן HD,אין לה מושג בכלל על מה אני מדבר.
אמרתי לה שזה לא פעם ראשונה,גם במשחק של חיפה-זלצבורג זה היה UPSCLAE אז היא שואלת אותי מה זה UPACALE?
וזה עוד בשלוחה שאמורה לספק מידע על HD.
ואמרתי לה שגם בסדרות אתם משדרים UPSCALE לפעמים,זה פשוט חוצפה ובזיון מה שאתם עושים.
הפנתה אותי למנהלת....
דיברתי איתה והיא אמרה שהיו הרבה מתלוננים וזה בטיפול ובדיקה והיא אמרה שתחזור אלי עם תשובה.
שאלתי אותה האם בעתיד הכל ישודר בHD ולא UPSCALE אז היא אמרה שהיא לא יכולה להבטיח.
אתם קולטים זה בכלל לא נתון לשאלה,זה ערוץ שאמור לשדר רק HD.
פשוט חוצפה!!
חבר'ה תציפו אותם בתלונות שידעו שאנחנו לא פריארים ולא נעבור על זה בשתיקה.
פשוט נתנתק מהם בסוף וזהו גם ככה כל התכנים בHD זה שידורי לופים שחוזרים על עצמם ואין חידושים ושום
רצון להתפתח רק איך לחסוך כסף בראש שלהם על הגב שלנו!
אמרתי לה שאתם הם נותני השירות והתחייבתם לספק תכני HD ואתם לא עומדים במילה שלכם.
היא שוב חזרה על עצמה שזה כן HD,אין לה מושג בכלל על מה אני מדבר.
אמרתי לה שזה לא פעם ראשונה,גם במשחק של חיפה-זלצבורג זה היה UPSCLAE אז היא שואלת אותי מה זה UPACALE?
וזה עוד בשלוחה שאמורה לספק מידע על HD.
ואמרתי לה שגם בסדרות אתם משדרים UPSCALE לפעמים,זה פשוט חוצפה ובזיון מה שאתם עושים.
הפנתה אותי למנהלת....
דיברתי איתה והיא אמרה שהיו הרבה מתלוננים וזה בטיפול ובדיקה והיא אמרה שתחזור אלי עם תשובה.
שאלתי אותה האם בעתיד הכל ישודר בHD ולא UPSCALE אז היא אמרה שהיא לא יכולה להבטיח.
אתם קולטים זה בכלל לא נתון לשאלה,זה ערוץ שאמור לשדר רק HD.
פשוט חוצפה!!
חבר'ה תציפו אותם בתלונות שידעו שאנחנו לא פריארים ולא נעבור על זה בשתיקה.
פשוט נתנתק מהם בסוף וזהו גם ככה כל התכנים בHD זה שידורי לופים שחוזרים על עצמם ואין חידושים ושום
רצון להתפתח רק איך לחסוך כסף בראש שלהם על הגב שלנו!