האם כדאי להחליף ממיר pace 1000 ל- 3100
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
תאמתי החלפה של ממיר pace 1000 ל-3100 ב-23/2 כאשר ביקור הטכנאי בתשלום מופחת.
לאור שירשורים בנושא בעיות עם ממיר 3100, ריצודים וכד', איני בטוח שההחלפה לממיר 3100 כדאית ( ה-Pace 1000 אינו עושה לי כל בעיה).
אשמח לשמוע דעות בנושא.
ערן
לאור שירשורים בנושא בעיות עם ממיר 3100, ריצודים וכד', איני בטוח שההחלפה לממיר 3100 כדאית ( ה-Pace 1000 אינו עושה לי כל בעיה).
אשמח לשמוע דעות בנושא.
ערן
לפני כחודש אני ניסיתי את ה 3100 והחלפתי חזרה ל Pace1000 הוותיק והטוב.
התאכזבתי מאוד מה 3100 מהסיבות הבאות:
1. "תקיעות" חוזרות ונשנות של ה 3100
2. ב PW8 שלי ראיתי פחות טוב עם ה 3100 ביציאת ה SVIDEO מאשר ביציאת ה SVIDEO של ה Pace1000. התמונה הייתה יותר "מעורפלת".
אולי בעתיד, כאשר יס יתגברו על התקלות ב 3100 ואחבר חיבור איכותי יותר לפלזמה אנסה שוב את ה 3100.
לגבי התשלום לטכנאי - עבור שתי ההחלפות לא שילמתי כלום. פשוט צריך להתעקש ולהבהיר ליס שאיכות התמונה זה הדבר החשוב לך ביותר וזו הסיבה היחידה שאתה מנוי שלהם ולא של הוט. הם יבינו את הרמז "הדק" ויחליפו לך בלי כסף. לכן, אם אתה בכל זאת רוצה לנסות בעצמך את ה 3100 – זה "בחינם" (אל תשכח שאתה משלם להם מהם מספיק, ולדעתי הרבה יותר מדי, בשביל המנוי).
דודי
התאכזבתי מאוד מה 3100 מהסיבות הבאות:
1. "תקיעות" חוזרות ונשנות של ה 3100
2. ב PW8 שלי ראיתי פחות טוב עם ה 3100 ביציאת ה SVIDEO מאשר ביציאת ה SVIDEO של ה Pace1000. התמונה הייתה יותר "מעורפלת".
אולי בעתיד, כאשר יס יתגברו על התקלות ב 3100 ואחבר חיבור איכותי יותר לפלזמה אנסה שוב את ה 3100.
לגבי התשלום לטכנאי - עבור שתי ההחלפות לא שילמתי כלום. פשוט צריך להתעקש ולהבהיר ליס שאיכות התמונה זה הדבר החשוב לך ביותר וזו הסיבה היחידה שאתה מנוי שלהם ולא של הוט. הם יבינו את הרמז "הדק" ויחליפו לך בלי כסף. לכן, אם אתה בכל זאת רוצה לנסות בעצמך את ה 3100 – זה "בחינם" (אל תשכח שאתה משלם להם מהם מספיק, ולדעתי הרבה יותר מדי, בשביל המנוי).
דודי
יתכן גם אחרת
הצטרפתי ל YES וקיבלתי 3 ממירים מתוכם 2 3100 ואחד 1000. בהתחלה התחברתי דרך S VIDEO ל1000 ( PW8ׂ ) ולא ראיתי משהו. החלפתי בין הממירים ואני רואה פשוט מרהיב דרך ה3100, יש שיפור נראה לעין. גם הטכנאים מיורוקום שאיתם עשיתי את ההחלפה וההשוואה השתכנעו ואחד מהם טען שהוא הולך להתקשר ל YES ולבקש החלפה. גם משרשורים שהיו פה בעבר עולה כי אם מחוברים ב S VIDEO ה3100 עדיף, לעומת חיבור RGB דרך טרנסקודר או SCART-SCART אם קיים במסך, אין הבדל כמעט.
בהצלחה
בהצלחה
-
carmonle
-
- חבר ותיק

תודה, אצלי ממיר הייס מתחבר לטרנסקודר שמוציא קומפוננט לרסיבר אונקיו 702. הרסיבר ממתג את הרכיבים השונים למסך הפלסמה XR3 בחיבור קומפוננט. ה-pace 1000 מוגדר RGB ולאחר מכן קומפוזיט, מתחבר לטקנסקודר שמוציא קומפוננט.
אודה להתיחסויות נוספות.
ערן
אודה להתיחסויות נוספות.
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לי אין ריצודים.
המכשיר לדעתי מצויין, במידה והוא תקין.
האם צריך להחליף PACE 1000 לכזה?
תלוי. אם אתה צריך את האודיו, או שה-PACE1000 שלך לא במצב טוב (עושה RESET כל כמה זמן) או שאתה צריך יותר מיציאת SCART אחת, אז עדיף להישאר עם ה-PACE1000.
המכשיר לדעתי מצויין, במידה והוא תקין.
האם צריך להחליף PACE 1000 לכזה?
תלוי. אם אתה צריך את האודיו, או שה-PACE1000 שלך לא במצב טוב (עושה RESET כל כמה זמן) או שאתה צריך יותר מיציאת SCART אחת, אז עדיף להישאר עם ה-PACE1000.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ואני ממש מרוצה מהPACE1000 שלי
יש לו כל כך הרבה יציאות שימושיות לאודיו ווידאו ובכלל הוא נוח לשימוש שאני מוכן לסלוח לו על פיצ'ר אחד או שניים שיש לממיר החדש יותר.עופר הגדיר את העדיפויות נכון ואלו השיקולים האמיתיים,לדעתי.
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
באוקיו 702 יש upconvert והוא מבצע המרה מs-video לקומפוננט, אז למה אתה צריך טראנסקודר?carmonle כתב:תודה, אצלי ממיר הייס מתחבר לטרנסקודר שמוציא קומפוננט לרסיבר אונקיו 702. הרסיבר ממתג את הרכיבים השונים למסך הפלסמה XR3 בחיבור קומפוננט. ה-pace 1000 מוגדר RGB ולאחר מכן קומפוזיט, מתחבר לטקנסקודר שמוציא קומפוננט.
אודה להתיחסויות נוספות.
ערן...
האם אתה חש בהבדלי איכות בעקבות הטראנסקודר, לבין ההמרה של הרסיבר עצמו?
אני אישית לא ראיתי הבדלים.
- oferlaor
- מנהל

hot_reptile,
מנסיוני, TRANSCODER יתן תוצאה טובה יותר מאשר SVIDEO מהממיר ו-UPCONVERSION לקומפוננט.
לגבי ההבדלים, זה תלוי בממיר וכמובן גם במסך ובצופה. צריך לראות את ההבדלים על תכנים ספציפים (גבולות של אובייקטים חדים, הפרדת צבע וכו').
מנסיוני, TRANSCODER יתן תוצאה טובה יותר מאשר SVIDEO מהממיר ו-UPCONVERSION לקומפוננט.
לגבי ההבדלים, זה תלוי בממיר וכמובן גם במסך ובצופה. צריך לראות את ההבדלים על תכנים ספציפים (גבולות של אובייקטים חדים, הפרדת צבע וכו').
-
carmonle
-
- חבר ותיק

איני יכול להתייחס לשאלתך מאחר והמערכת נרכשה מראש עם טרנסקודר ואיני מכיר צורת חיבור אחרת. ההגדרות אצלי בממיר הן RGB ו-קומפוזיט (לא svideo).carmonle כתב: באוקיו 702 יש upconvert והוא מבצע המרה מs-video לקומפוננט, אז למה אתה צריך טראנסקודר?
האם אתה חש בהבדלי איכות בעקבות הטראנסקודר, לבין ההמרה של הרסיבר עצמו?
אני אישית לא ראיתי הבדלים....
אני עובד עם שני ממירים של ייס אחד P1000 והשני הזהוב והיציאה של כל אחד מהם מתחברת לטרנסקודר ומשם לרסיבר לצרכי מיתוג.
אין לי צורך בשתי יציאות RGB ומכאן שכנראה כדאי לי להחליף לממיר 3100 על מנת לשפר את איכות הקול, לא בהכרח איכות התמונה.
ערן
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לגבי S3100 :
החלפתי ל S3100 2 ממירים ומאותו הרגע כל מספר שעות הם מאתחלים את עצמם ( אני זוכר כאשר עמד הפרופ' המכובד ועדכן על מצבו של שרון, כל מילה הייתה חשובה לי ובכל פעם איתחל הממיר ...)
לאחר מספר שיחות טלפוניות עם "מומחי" YES נאמר לי שיש להם בעיה עם הגרסה של הממיר ובחודשים הקרובים לא נראה שיתגברו על התקלה.
לסיכום : חזרתי לממיר ADB6642 הישן והטוב והיציב !!!
לאחר מספר שיחות טלפוניות עם "מומחי" YES נאמר לי שיש להם בעיה עם הגרסה של הממיר ובחודשים הקרובים לא נראה שיתגברו על התקלה.
לסיכום : חזרתי לממיר ADB6642 הישן והטוב והיציב !!!
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המוכר בחנות הסטריאו הסכים לתת לי לנסות את הטראנסקודר לכמה ימים, ולאחר בחינות כאלה ואחרות לא ראיתי הבדלים, לפחות לא כאלו שמצריכים השקעה של 420 שח, בשניהם ראו טוב מאד.oferlaor כתב:hot_reptile,
לגבי ההבדלים, זה תלוי בממיר וכמובן גם במסך ובצופה. צריך לראות את ההבדלים על תכנים ספציפים (גבולות של אובייקטים חדים, הפרדת צבע וכו')....
אז או שהעין שלי לא מזויינת מספיק, או שלmve1 יש מייצבי תמונה ממש איכותיים שמבלבלים את ההבדלים הדקים.
גם בקומפוזיט רגיל רואים טוב, במעבר לs-video היה שיפור מזערי בחדות, ובהמרה לקומפוננט, (עם הרסיבר) הצבעים היו חיים יותר.
- oferlaor
- מנהל

רונן,
בעיה ידועה. אני לא בטוח אם הבעיה נוצרת בכל הממירים של 3100 ויש איזו בעיה חיצונית (למשל איכות קליטה) שגורמת להם להתחיל מחדש, או שפשוט יש כמות לא מבוטלת של מכשירים תקולים.
בעיה ידועה. אני לא בטוח אם הבעיה נוצרת בכל הממירים של 3100 ויש איזו בעיה חיצונית (למשל איכות קליטה) שגורמת להם להתחיל מחדש, או שפשוט יש כמות לא מבוטלת של מכשירים תקולים.
- רונן
- חבר מכור קשה

עפר.
התקלה רק ב S3100 .
בממיר השלישי אין בעיות,
בממירים שהוחלפו 6642 אין כעיה.
איכות הקליטה מצויינת (ע"פ מכשיר של טכנאי YES.
עוצמת הקליטה גם כן גבוהה,
(אני גר בבית פרטי עם אנטנה "אישית" ).
בממיר השלישי אין בעיות,
בממירים שהוחלפו 6642 אין כעיה.
איכות הקליטה מצויינת (ע"פ מכשיר של טכנאי YES.
עוצמת הקליטה גם כן גבוהה,
(אני גר בבית פרטי עם אנטנה "אישית" ).
- oferlaor
- מנהל

רונן,
אחד החברים האחרים באתר תאר היום תופעה דומה, שקשורה לשדה מגנטי (במקרה שלו רמקול סנטר שהוצב בסמיכות למכשיר).
האם יש לך משהו דומה? טרנספורמטור או רמקול בסמיכות לממיר?
אחד החברים האחרים באתר תאר היום תופעה דומה, שקשורה לשדה מגנטי (במקרה שלו רמקול סנטר שהוצב בסמיכות למכשיר).
האם יש לך משהו דומה? טרנספורמטור או רמקול בסמיכות לממיר?
- רונן
- חבר מכור קשה

-
carmonle
-
- חבר ותיק

תודה לכל מי שענה, החלטתי לא לקחת את הממיר 3100.
הזמנתי את הייס מקס במבצע שמתקיים במקום עבודתי.
ערן
הזמנתי את הייס מקס במבצע שמתקיים במקום עבודתי.
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000