שלום לכולם,yuria כתב:אני שמח שהבעיה נפתרה לחלק מהאנשים![]()
לאלה שהבעיה נפתרה ,למה לא תעלו תמונות שאנחנו נתרשם מיכולות המסך...
הבעייה חזרה!!!

שלום לכולם,yuria כתב:אני שמח שהבעיה נפתרה לחלק מהאנשים![]()
לאלה שהבעיה נפתרה ,למה לא תעלו תמונות שאנחנו נתרשם מיכולות המסך...

יובלים שלום לך .יובלים כתב:אתה היית הכי אופטימי ונראה כאילו במסך תקין. כנראה שבכול זאת מיניליין בבעיה. אני פרשתי מזמן. לאחר יותר מחודש של שיחות החזרות טכנאי HOT וכו', מחר יגיעו עם ה PQ70 של LG. עשיתי downgrade בגלל תקציב, ומקווה לטוב....

PQ70 מסך מצויין , יש אותו לאחותי בבית,יובלים כתב:אתה היית הכי אופטימי ונראה כאילו במסך תקין. כנראה שבכול זאת מיניליין בבעיה. אני פרשתי מזמן. לאחר יותר מחודש של שיחות החזרות טכנאי HOT וכו', מחר יגיעו עם ה PQ70 של LG. עשיתי downgrade בגלל תקציב, ומקווה לטוב....

Rino שלום לך .Rino כתב:PQ70 מסך מצויין , יש אותו לאחותי בבית,יובלים כתב:אתה היית הכי אופטימי ונראה כאילו במסך תקין. כנראה שבכול זאת מיניליין בבעיה. אני פרשתי מזמן. לאחר יותר מחודש של שיחות החזרות טכנאי HOT וכו', מחר יגיעו עם ה PQ70 של LG. עשיתי downgrade בגלל תקציב, ומקווה לטוב....
אתה תהנה ממנו,
תתחדש!...

9000es כתב:Rino כתב:לא ביצעתי השוואה עם מסכים אחרים,יובלים כתב: Rino שלום לך .
לאיזה רמה של מסך היית משווה אותו את ה LG ....
שאחותי רצתה מסך בתקציב מסויים זו היתה ההמלצה שלי באותו זמן נתון והיא מרוצה מאוד,......

גאדגטבוי שלום לך .גאדגטבוי כתב:שאלה חשובה=
יש מישהו שיש לו את הB550 והעביר את הFILM MODE על אוף וזה לא פתר לו את הבעייה?...

אהלןגאדגטבוי כתב:שאלה חשובה=
יש מישהו שיש לו את הB550 והעביר את הFILM MODE על אוף וזה לא פתר לו את הבעייה?...

daniel1965daniel1965 כתב:אהלןגאדגטבוי כתב:שאלה חשובה=
לי יש ּ550ּּb
הבעיה בכל מקור של 50 הרץ עם אינטרלייסינג (1080i)
כמו מקס HD
כשמורידים רזולוציה ל 720p יש הפרעה קטנה גם
היום עשו לי עדכון תכנה אבל לא פתרו הבעיה
אצלי היא אף פעם לא הייתה בפילם מוד...

מסכים עם הנאמר כולל אחריות סמ-ליין לתיקון התקלה ,כאשר מחברים אותות וידאו בכניסת הקומפוזיטintengo כתב:ברשותי טלוויזיה B450 וממיר יס ADB 3100S .
כאשר חיברתי את הממיר דרך יציאת קומפוזיט - סבלתי מהתופעות הרשומות כאן (קיפאון של התמונה לשבריר שניה).
קיבלתי אתמול בהשאלה כבל Scart to Component (עם טרנסקודר המחובר לחשמל). את חיבור ה Scart חיברתי לממיר, ואת חיבורי ה Component לטלוויזיה.
הגדרתי בממיר יס כי חיבור ה Scart יוציא RGB.
במשך שעתיים צפיתי בטלוויזיה בתכנים בעלי מעברים מהירים (משחק כדורגל בערוץ 5 + סרט קולנוע), והצפייה הייתה חלקה ללא כל הפרעות.
לא ראיתי כל שיפור באיכות התמונה בין חיבורי הקומפוזיט לקומפוננט. השיפור היחיד היה בכך שהתמונה לא קפאה.
...

yuria שלום לך.yuria כתב:מסכים עם הנאמר כולל אחריות סמ-ליין לתיקון התקלה ,כאשר מחברים אותות וידאו בכניסת הקומפוזיטintengo כתב:ברשותי טלוויזיה B450 וממיר יס ADB 3100S .
כאשר חיברתי את הממיר דרך יציאת קומפוזיט - סבלתי מהתופעות הרשומות כאן (קיפאון של התמונה לשבריר שניה).
קיבלתי אתמול בהשאלה כבל Scart to Component (עם טרנסקודר המחובר לחשמל). את חיבור ה Scart חיברתי לממיר, ואת חיבורי ה Component לטלוויזיה.
הגדרתי בממיר יס כי חיבור ה Scart יוציא RGB.
במשך שעתיים צפיתי בטלוויזיה בתכנים בעלי מעברים מהירים (משחק כדורגל בערוץ 5 + סרט קולנוע), והצפייה הייתה חלקה ללא כל הפרעות.
לא ראיתי כל שיפור באיכות התמונה בין חיבורי הקומפוזיט לקומפוננט. השיפור היחיד היה בכך שהתמונה לא קפאה.
...
בכל מקרה טוב שיש פתרון לבעיה...