ממיר hd של הוט - פס מידע
בממיר hd של הוט כל יום יש לבצע אתחול כי לאחר כמה שעות מופיע בפס המידע סוף מידע, קרי, אין אפשרות לדעת מהן התוכניות הבאות שתשודרנה לרבות התוכנית המשודרת. אותו דבר בtv guide
מהוט אמרו שהם מודעים לבעיה והם עובדים על כך.
האם מישהו נתקל בבעיה זו?
האם למישהו ידוע כמה זמן יקח לפתור את הבעיה הנ"ל?
תודה
מהוט אמרו שהם מודעים לבעיה והם עובדים על כך.
האם מישהו נתקל בבעיה זו?
האם למישהו ידוע כמה זמן יקח לפתור את הבעיה הנ"ל?
תודה
אודה לך מאד אם תבדוק
תודה על תשובתך.
אודה לך מאד אם תבדוק, אולי אין לי את הגרסה האחרונה, או לחילופין היא לא מתעדכנת משום מה.
אודה לך מאד אם תבדוק, אולי אין לי את הגרסה האחרונה, או לחילופין היא לא מתעדכנת משום מה.
קיימת בעיה כזו גם בממיר דיגיטלי רגיל. צריך לכבות את המכשיר (לא להוציא מהחשמל) ולחכות עד שהממיר יתאפס (לוקח כדקה).
כשהאיפוס מתבצע השעון על צג המכשיר נעלם למספר שניות. כלומר, הבעיה נוצרת כשלא מכבים את המכשיר כל היום.
הבעיה קיימת כבר כמה שנים. כך שלא הייתי בונה על ההבטחות שלהם.
כשהאיפוס מתבצע השעון על צג המכשיר נעלם למספר שניות. כלומר, הבעיה נוצרת כשלא מכבים את המכשיר כל היום.
הבעיה קיימת כבר כמה שנים. כך שלא הייתי בונה על ההבטחות שלהם.
גרסת ממיר
אצלי גרסה 200.07.2007
מערכת הפעלה co20116
האם זו גרסה חדשה יותר?
בכל אופן בגרסה זו אצלי כל יום צריך לעשות ריסט כדי לקבל מידע בפס מידע ובtv guide.
האם יש למישהו גם בעיה כזו?
מה הגרסה האחרונה?
האם הוט עובדים עלי ? הם אומרים שבגרסה זו יש את הבעיה והם דואגים לעדכון גרסה שתפתור את הבעיה.
מערכת הפעלה co20116
האם זו גרסה חדשה יותר?
בכל אופן בגרסה זו אצלי כל יום צריך לעשות ריסט כדי לקבל מידע בפס מידע ובtv guide.
האם יש למישהו גם בעיה כזו?
מה הגרסה האחרונה?
האם הוט עובדים עלי ? הם אומרים שבגרסה זו יש את הבעיה והם דואגים לעדכון גרסה שתפתור את הבעיה.