חדש ! Western Digital WD TV HD Media Player | סטרימר ב 99$ !

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224

שליחה

yossi1981 כתב:אני מאוד רוצה לקנות את הנגן , האם הוא ינגן לי כל קובץ XVID וMKV 720P בצורה חלקה ללא בעיות?

הבנתי שלגבי כתוביות צריך לעשות איזושהי המרה , אין לי בעייה עם זה!
...
קראתי את כל השרשור והזמנתי אתמול את המכשיר. ההבדלים בינו לבין שאר המכשירים ניתנים לתיקון דרך מספר המרות במקרה הצורך ולדעתי הוא שווה את הפער המחיר משאר המכשירים המתחרים.

1. המכשיר אינו קורא כתוביות בעברית וניתן להצע המרה פשוטה באמצעות התכנה SubtitleCreator (תכנה חינמית שאתה יכול להוריד לאחר חיפוש קצרצר בגוגל).

2. הוא יקרא לך כל Xvid- הבעיות מבחינת הצגת התמונה מתרחשות רק בסרטים של 1080p (מציג רק קצב של 24 תמונות לשניה ומטה- מבדיקה של הרבה סרטים באינטנרט באיכות זו- רובם בעלי 24 תמונות לשניה ומטה ויכולים להיות מנוגנים ע"י המכשיר.

3. במכשיר אינו תומך בסאונד בשיטת DTS. גם כאן ניתן לבצע המרה לשיטת AC3 שיכולה להיות מנוגנת ע"י המכשיר ע"י שימוש בתכנה ובמדריך שנמצאים כאן: http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial.

בקיצור, בכל פעם שאתה מוריד סרט עם כתוביות בצד, תמיר אותן אוטומטית. אם אתה רואה סרט HD, תבדוק אותו עם התכנה http://mediainfo.sourceforge.net/he . אתה צריך לשים לב לשני דברים- לסאונד ולקצב התמונות לשניה. אם הסאונד DTS, תמיר אותו ואם לא זה בסדר.
ישנם 3 סוגי HD עיקריים:
1. 720p: הנגן ינגן קצב של עד 60 תמונות לשניה.
2. 1080i: הנגן ינגן קצב של עד 30 תמונות לשניה.
3. 1080p: הנגן ינגן קצב של עד 24 תמונות לשניה.
במידה של חריגה מאחד מהגבולות, המכשיר לא ינגן את הסרט, או ינגן אותו באיכות לא טובה (ע"פ תגובה שקראתי של אדם שניסה זאת עם המכשיר).

מקווה שעזרתי.

sharon515
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155

שליחה

Chris_Barnes כתב:
yossi1981 כתב:אני מאוד רוצה לקנות את הנגן , האם הוא ינגן לי כל קובץ XVID וMKV 720P בצורה חלקה ללא בעיות?

הבנתי שלגבי כתוביות צריך לעשות איזושהי המרה , אין לי בעייה עם זה!
...
קראתי את כל השרשור והזמנתי אתמול את המכשיר. ההבדלים בינו לבין שאר המכשירים ניתנים לתיקון דרך מספר המרות במקרה הצורך ולדעתי הוא שווה את הפער המחיר משאר המכשירים המתחרים.

1. המכשיר אינו קורא כתוביות בעברית וניתן להצע המרה פשוטה באמצעות התכנה SubtitleCreator (תכנה חינמית שאתה יכול להוריד לאחר חיפוש קצרצר בגוגל).

2. הוא יקרא לך כל Xvid- הבעיות מבחינת הצגת התמונה מתרחשות רק בסרטים של 1080p (מציג רק קצב של 24 תמונות לשניה ומטה- מבדיקה של הרבה סרטים באינטנרט באיכות זו- רובם בעלי 24 תמונות לשניה ומטה ויכולים להיות מנוגנים ע"י המכשיר.

3. במכשיר אינו תומך בסאונד בשיטת DTS. גם כאן ניתן לבצע המרה לשיטת AC3 שיכולה להיות מנוגנת ע"י המכשיר ע"י שימוש בתכנה ובמדריך שנמצאים כאן: http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial.

בקיצור, בכל פעם שאתה מוריד סרט עם כתוביות בצד, תמיר אותן אוטומטית. אם אתה רואה סרט HD, תבדוק אותו עם התכנה http://mediainfo.sourceforge.net/he . אתה צריך לשים לב לשני דברים- לסאונד ולקצב התמונות לשניה. אם הסאונד DTS, תמיר אותו ואם לא זה בסדר.
ישנם 3 סוגי HD עיקריים:
1. 720p: הנגן ינגן קצב של עד 60 תמונות לשניה.
2. 1080i: הנגן ינגן קצב של עד 30 תמונות לשניה.
3. 1080p: הנגן ינגן קצב של עד 24 תמונות לשניה.
במידה של חריגה מאחד מהגבולות, המכשיר לא ינגן את הסרט, או ינגן אותו באיכות לא טובה (ע"פ תגובה שקראתי של אדם שניסה זאת עם המכשיר).

מקווה שעזרתי.
...
אם יש לך כוח לכל ההמרות למיניהם. שיהיה לך בהצלחה.

אני אישית מעדיף מכשיר שלא צריך להמיר בו כלום

Leorio
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58

מישהו לא משתמש במעמד ל-PASSPORT שלו?

שליחה

שלום לכולם. אחרי חודש שלם של קריאה בפורומים החלטתי לקנות את ה-WD HD TV.
לפני מספר ימים קניתי בדיוטי פרי (למתעניינים, 145$). הסט של הדיוטי פרי הוא הסט הקטן = לא כולל את המעמד לדיסק קשיח חיצוני מסדרת PASSPORT...
רציתי לדעת אם במקרה למישהו יש את המעמד הזה והוא לא משתמש בו...

Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

המרתי איזה סרט עם פורמט גאונד של DTS ל- AC3 וכשאני מנגן אותו, אני שומע סאונד, אבל לא יכול להריץ אותו קדימה או אחורה (ההמרה בוצעה עם התכנות שפורסמו פה לפני 1-2 עמודים).
עוד מישהו נתקל בזה או יכול להמליץ לי על תכנה אחרת לביצוע הפעולה?

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3744
שם מלא: חיים

Re: מישהו לא משתמש במעמד ל-PASSPORT שלו?

שליחה

Leorio כתב:שלום לכולם. אחרי חודש שלם של קריאה בפורומים החלטתי לקנות את ה-WD HD TV.
לפני מספר ימים קניתי בדיוטי פרי (למתעניינים, 145$). הסט של הדיוטי פרי הוא הסט הקטן = לא כולל את המעמד לדיסק קשיח חיצוני מסדרת PASSPORT...
רציתי לדעת אם במקרה למישהו יש את המעמד הזה והוא לא משתמש בו...
...
לא מאמין שתמצא .אני רכשתי את המכשיד לפני כמה חודשים מבאג וגם שם לא היה בערכה מעמד.הוסבר לי שהוציאו את המעמד מהערכה.
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

danb2000
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

קיבלתי אתמול את המכשיר - עובד מעולה!

שליחה

שלום לכולם.
אני חדש פה ובעקבות כל מה שקראתי פה בפורום וביחוד בשרשור הזה רכשתי את ה-WD.
אתמול המכשיר הגיע אלי ומייד חובר ונבדק - פצצות :claps: אני מאד מרוצה ולצרכים שלי זה פתרון אידאלי (Y)
ה-WD מחובר לטלוויזיית LCD ב-HDMI ולמגבר בכבל אופטי.
המגבר שלי יחסית ישן (במושגים של היום), מרנץ RS4200 ותומך רק בגרסאות הבסיסיות של DD, PL II, ו-DTS
ואני די חששתי שעלולה להיות לי בעיית סאונד.
לשמחתי זה עובד ב-99.9% וכמעט את כל הסרטים שבדקתי המגבר מזהה (גם ב-DD וגם ב-DTS ) ונותן לי סאונד בסראונד מלא ואיכות יוצאת מן הכלל :!:

יש לי רק בעיה קטנה עם מספר קבצים בודדים שאני לא מקבל את הסאונד שלהם ורציתי להתייעץ איתכם אולי תוכלו לעזור לי לעלות על הבעייה.

ד"א מדובר רק בכמה טריילרים לסרטים ב-HD שהורדתי מהאתר של quicktime ומה שמוזר זה שיש טריילרים
מהאתר הזה שמנגנים חלק ונותנים לי גם סאונד כמו שצריך.
אני לא מצליח למצוא משהו במאפיינים של הקבצים שיתן רמז למה חלק נשמעים וחלק לא.

אני מצרף כאן כמה תמונות שתוכלו להתרשם ואולי לעזור לי.

קודם כל - אלה קבצים שמתנגנים עם סאונד בלי בעיה:
תמונה

תמונה

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ואלה הקבצים שמתנגנים רק תמונה בלי סאונד:
תמונה
תמונה
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מי שמצליח לעלות על הסיבה - אני אודה לו מאד אם יוכל לפרסם תגובה בעניין.

תודה רבה :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46464

שליחה

כנראה שה- WD TV HD מתקשה בניגון קבצים בעלי פסקול 5.1 מסוג AAC.

danb2000
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ziv_r כתב:כנראה שה- WD TV HD מתקשה בניגון קבצים בעלי פסקול 5.1 מסוג AAC.
...
תודה זיו על התגובה המהירה למרות ש.... לא נראה לי שההשערה שלך נכונה.
אבל כדי להיות בטוח ב-100% לפני שאני שולל את ההשערה שלך, אני צריך לבדוק בסרטים האחרים שלי (שכולם מתנגנים ללא דופי) שיש מבינהם גם כאלה עם פסקול AAC 5.1 - אני כמעט בטוח שיש לפחות אחד כזה שניגן לי אתמול בלי בעיה, אבל צריך לבדוק בערב בבית.
אני אפרסם בערב תגובה עם הממצאים.

עוד מישהו....... :?:

Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אשמח אם מישהו יולכ לעזור לי בבעיה דיי מציקה.

קניתי את המכשיר וכמובן ידעתי מראש שהוא לא מנגן קבצי DTS כפי שרשום כאן. השתמשתי בתכנה שהובאה בשרשור הזה: http://www.networkedmediatank.com/showt ... p?tid=6703 . הסרט מתנגן והסאונד נשמע, אבל כשאני מנסה להריץ אותו קופץ לי מסך שהקובץ אינו תומך בפעולה הזו. מישהו נתקל בבעיה הזו או יודע מה לעשות?

נ.ב.
אני חושד שמקור התקלה הוא בקבצים שבחבילת ה- MKVtoolnix כי במהלך ההמרה הוא אמר שיש תקלה בשניים מהמפענחים והוא השתמש באחד שלישי. למישהו יש אולי מקור מהימן לחבילה הזו?

intengo
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64

שאלה לגבי המכשיר

שליחה

יש לי בבית דיסקים קשיחים שונים שכבר אינם בשימוש.

במידה וארכוש מארז חיצוני לדיסק קשיח (סיפור של 35 שקלים - http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1741) - האם המכשיר המהולל יוכל לנגן את הקבצים השמורים בו?
בהנחה שאפרמט את הדיסקים ואעתיק אליהם רק קבצי מוסיקה, סאונד ותמונה

danb2000
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ziv_r כתב:כנראה שה- WD TV HD מתקשה בניגון קבצים בעלי פסקול 5.1 מסוג AAC.
...
זיו - אני חייב לך (ולפורום) תשובה.
אז ככה.... אתה צדקת אני טעיתי:oops:
בדקתי שוב והבעייה שדיווחתי עליה אכן קונסיסטנטית רק לקבצים עם פסקול AAC5.1.
AAC L R אין בעיה.
הסרט שחשבתי שהתנגן כ-AAC5.1 בלי בעיה היה למעשה AC3 :oops:
נו טוב..... נלמד לחיות עם זה (לא נראה לי ביג דיל כי עוד לא נתקלתי בסרטים עם פסקול AAC5.1, זה רק בטריילרים מסויימים מהאתר של QT).

בכל מקרה - תודה ושנה טובה :P

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

לא הייתי מתרגש יותר מידי מהחסרון הזה, כותרים כאלו יוצאי דופן ולא ממש נפוצים.
תודה על העדכון :אחלה:

danb2000
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ziv_r כתב:תודה על העדכון :אחלה:
...
בכיף(f)

עוד כמה דברים לאחר שבוע שאני "חי" עם המכשיר.
כמו שציינתי סה"כ אני מאד מבסוט מתפקוד המכשיר ומחווית השימוש בו.
למרות האמור יש לי מס' תלונות קטנות (יש שיאמרו קטנוניות) שאף אחת מהן
היא לא "Deal Breaker" אבל לטובת מי ששוקל לרכוש את ה-WD זה נחמד
לקבל את כל התמונה על המכשיר.
אז ככה:
1. לא תומך ב-AAC5.1 (פרטים בהודעתי למעלה).
2. יש בעיה להצמיד thumbnail גרפיים לחלק מהתיקיות - למרות שאני פועל לפי ההוראות.
(הבעיה אצלי מתאפיינת רק ברמת התיקיות - בקבצי הוידאו עצמם אין בעיה וכולם מראים את ה-thumbnail
שהצמדתי להם בלי בעיה).
3. אין מתג כיבוי מתח פיזי למכשיר והוא חם כל הזמן גם אחרי שעות שהוא עומד כבוי - אני משער שעצם החיבור
לחשמל גורם לחימום הזה.
הפתרון הוא לנתק פיזית את הכבל מהמכשיר לשנאי אבל זה קצת מייגע.

זהו - לא מצליח לחשוב על עוד משהו מהותי (או לא מהותי) לגבי המכשיר.

לסיום שאלה - האם יש דרך (תוכנה) שמאפשרת "השתלת" מרקרים / צ'פטרים בקבצי וידאו (בעיקר MKV)
בצורה קלה:?:

ה-WD אמנם זוכר לכל קובץ את נקודת היציאה האחרונה ממנו ונותן אופציה להמשיך הניגון מהנקודה הזאת
אבל לפעמים רוצים לרוץ קדימה בצורה מהירה לנקודה אחרת בסרטון וזה קצת מייגע גם ב-X16.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

שליחה

DANB תעדכן קושחה ואז
"while in FF, you can skip 10 minutes by pressing NEXT" :)

INtengo
אשמח אם תוכל לעדכן לגבי המארז החיצוני (פועל או לא?) האמת שאני לא רואה סיבה שלא יפעל אבל שוב , אשמח לדעת מה הסטטוס:)

לגבי ההמרות מ DTS וכ'ו , לאחר חיפושים רבים!!!! מצאתי את התוכנה הכי יעילה שאני משתמש בה כרגע להמיר מ DTS ועוד ל AC3 נועדה במקור ל POPCORN אבל ניסיתי וראיתי כבר כמה סרטים ללא כל בעיות אחרי ההמרה בתוכנה
Popcorn audio converter
קישור נמצא בדביק :).

Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

dgent כתב:DANB תעדכן קושחה ואז
"while in FF, you can skip 10 minutes by pressing NEXT" :)

INtengo
אשמח אם תוכל לעדכן לגבי המארז החיצוני (פועל או לא?) האמת שאני לא רואה סיבה שלא יפעל אבל שוב , אשמח לדעת מה הסטטוס:)

לגבי ההמרות מ DTS וכ'ו , לאחר חיפושים רבים!!!! מצאתי את התוכנה הכי יעילה שאני משתמש בה כרגע להמיר מ DTS ועוד ל AC3 נועדה במקור ל POPCORN אבל ניסיתי וראיתי כבר כמה סרטים ללא כל בעיות אחרי ההמרה בתוכנה
Popcorn audio converter
...
לא מצאתי את התוכנה. אתה יכול לתת קישור אליה?

Fima
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112

שליחה

לא מצאתי את התוכנה. אתה יכול לתת קישור אליה?
eבל קישור לאתר [גרסה מעודכנת 1.79]
http://www.videohelp.com/tools/PopCorn_ ... oConverter

intengo
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64

שליחה

dgent כתב:DANB INtengo
...
עובד בסדר גמור. השקעה של 35 שקלים ויש לי דיסק חיצוני :D

flipper
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154

האם מישהו ניסה לעבוד עם DOK כמקור ל WD?

שליחה

יש לי DOK של 16GB - של sandisk
האם יש אפשרות לפרמט אותו NTFS והאם ה- WD יידע לקרוא ממנו?

markies
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

לצוות שלום.

האם ה wd קורא dok מכל סוג שהוא באופן יציב ושוטף??

האם ה dok נותן את האיכויות של זיכרון חיצוני גדול??

עוד שאלה - אחרי שעשינו את המרת הכתוביות ל sub איזה סוג של פונט מתקבל ?

האם הוא מספיק גדול וברור? האם הוא לא שקוף מידי? אולי מישהוא יכול לצרף תמונה?

אודה למי שישיב לי, אני על סף קנית המכשיר...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

flipper,
לא אמורה להיות בעיה עם DOK בפורמט NTFS.

markies,
מכיוון של sub/idx הינו פורמט גרפי, כל המאפיינים שלו כגון: פונט, גודל, שקיפות וצבע, נקבעים על ידי התכונה אשר מכינה את פורמט ה sub/idx. הגמישות מאוד גדולה ותוכל להכין כתוביות באיזה תצורה שתרצה.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”