תגובות לכתבה: לא קולטים את שידורי ה-DTT? אנטנות DTT לשירותכם
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אין לכם אנטנה מרכזית? ועד הבית חייב לדאוג שתהיה אנטנה מרכזית תקינה - ואם תתחבר אליה - יש סיכוי טוב שזה יעבוד - תיקון קל - תשומת הלב לדבריו של זיו בעמוד השרשור הקודם - לא בכל מקרה חייבת להיות אנטנה מרכזית.
אפשרות נוספת - עם מה שרכשת - האם הצבת על החלון? שינית זוויות?
לא קנית אנטנה אקטיבית????
אפשרות נוספת - עם מה שרכשת - האם הצבת על החלון? שינית זוויות?
לא קנית אנטנה אקטיבית????
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 30/08/2009 23:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
על פי חוק המקרקעין, אם בעת סיום בנייתו של בית משותף הייתה משושה מרכזית, חובה על ועד הבית לתחזק את המשושה במצב שמיש. אם לא היה קיימת משושה, לא ניתן לחייב את כל הדיירים בהתקנה של אחת מכיוון שזה מעבר למצב ההתחלתי.
- idan_b
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
אז איפה אפשר להשיג אנטנה אקטיבית?
איפה אפשר להשיג אנטנות אקטיביות כפי שהוצגו בכתבה?
ניתן לרכוש באזור ת"א? ניתן לקלוט איתם באזור ת"א?
מיואששששששש
ניתן לרכוש באזור ת"א? ניתן לקלוט איתם באזור ת"א?
מיואששששששש
- גרבר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
בעיות קליטה עם ממיר APEX STB269
שלום,
השאלה שלי היא חצי צרכנית וחצי טכנית.
אתמול רכשתי את המכשיר APEX STB269 .
כאשר שאלתי את המוכרת לגבי הצורך באנטנה היא צינה שהמכשיר מכיל בתוכו כבר אנטנה ואין צורך באנטנה נוספת.
כשפתחתי את הקופסה בביתי היה רק שלט וכבל RCA.רשימת הפריטים בחוברת לא ציינה שמצורפת אנטנה.
בהפעלת המכשיר בביתי ברעננה לא הצלחתי לקלוט שום סיגנל. לאחר חיבור אנטנת רדיו מאולתרת מחוץ לחלון היתה קליטה ברמה מאוד נמוכה.
אין לי אנטנה משותפת לבניין.
1. האם לפי דעתכם היו צריכים לספק לי אנטנה בסיסית או שהמכשיר כולל כבר אנטנה בתוכו?
2. האם יש לכם המלצה ספציפית על אנטנה אקטיבית שידוע לכם שתעשה את העבודה?
3. הסלון שלי ממוקם לכיוון מערב ואני בקומה שניה בבניין שש קומות האם יתכן שגם עם אנטנה אקטיבית פנימית לא אצליח לקלוט סיגנל? אני לא רוצה לקנות משהו שרק יהיה בזבוז כסף יקר.
בתודה מראש
כאשר שאלתי את המוכרת לגבי הצורך באנטנה היא צינה שהמכשיר מכיל בתוכו כבר אנטנה ואין צורך באנטנה נוספת.
כשפתחתי את הקופסה בביתי היה רק שלט וכבל RCA.רשימת הפריטים בחוברת לא ציינה שמצורפת אנטנה.
בהפעלת המכשיר בביתי ברעננה לא הצלחתי לקלוט שום סיגנל. לאחר חיבור אנטנת רדיו מאולתרת מחוץ לחלון היתה קליטה ברמה מאוד נמוכה.
1. האם לפי דעתכם היו צריכים לספק לי אנטנה בסיסית או שהמכשיר כולל כבר אנטנה בתוכו?
3. הסלון שלי ממוקם לכיוון מערב ואני בקומה שניה בבניין שש קומות האם יתכן שגם עם אנטנה אקטיבית פנימית לא אצליח לקלוט סיגנל? אני לא רוצה לקנות משהו שרק יהיה בזבוז כסף יקר.
בתודה מראש
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
ממה שאני יודע הממירים צריכים להגיע עם אנטנה בסיסית - טלסקופית.
כיום אין פיתרון למי שרוצה התחייבות שיצליח לקלוט. אני מציע לכל מי שיש לו בעיות קליטה לדווח לנו כדי שנסמן זאת במפה.
חוץ מזה תנסו לוודא שתוכלו להחזיר את הציוד במידה ואין קליטה בביתכם.
כיום אין פיתרון למי שרוצה התחייבות שיצליח לקלוט. אני מציע לכל מי שיש לו בעיות קליטה לדווח לנו כדי שנסמן זאת במפה.
חוץ מזה תנסו לוודא שתוכלו להחזיר את הציוד במידה ואין קליטה בביתכם.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
לפי החוק - וועד הבית חייב לדאות לאנטנה מרכזית - אולי כדאי לבדוק זאת. - תיקון - בתנאים מסויימים - ר' הודעת ziv_r בעניין
בנוסף - חזור לחנות - נסה לדבר איתם שהמוכרת מסרה שיש אנטנה.
בנוסף - חזור לחנות - נסה לדבר איתם שהמוכרת מסרה שיש אנטנה.
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 30/08/2009 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nunuki
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
אז הנה אני מדווח, אני גר ליד שנקין ואין שום קליטה, אם כי עדיין לא ניסיתי אנטנה. אני מדבר על כבר האנטנה שהגיע יחד עם חיבור הדונגל שלי.oferlaor כתב:ממה שאני יודע הממירים צריכים להגיע עם אנטנה בסיסית - טלסקופית.
חוץ מזה תנסו לוודא שתוכלו להחזיר את הציוד במידה ואין קליטה בביתכם....
- wawaweewa
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
עשיתי בעצתך... לי זה לא עובד!@
--------------------------------------------------------------------------------
בעקבות עצתך נסעתי ללבנדה 13 בדרום ת"א לקנות את האנטנה המדוברת ב"אנטנות רצון".
סה"כ מדובר על סליל ברזל להרכבה עצמית... לי זה עלה 80 ש"ח. (אנטנה + חיבור לסורג + 5 מטר כבל)
חזרתי הבייתה שמח וטוב לב והתחלתי בעבודת הרכבה הלא פשוטה אני חייב לציין בפיצול הכבל וחיבור האנטנה.
חיברתי את האנטנה לממיר APEX החדש שרכשתי מדגם STB-269 אך לא נמצאו תחנות כלשהם.
= אין קליטה גם אם אנטנה זאת!
כעת אני תקוע עם עוד חתיכת ברזל בעלות 80 ש"ח בנוסף על עלות הממיר.
האם לדעתכם "אנטנות רצון" יסכימו לקבל זאת בחזרה? (+כעת תהיה להם ביד כבר אנטנה מוכנה)
צריך לציין שאני גר ברחוב פנימי בת"א באיזור שבין רח' ארלוזרוב לז'בוטינסקי - קומה שנייה.
האם לדעתכם עם אנטנה אקטיבית יהיה סיכוי לקלוט? עצתכם...
כבר מיואש.
תשובה לidan_b
מצטער לשמוע...
לי יש konka ולי כאמור זה עבד.
כשקניתי את האנטנה שם שאלתי בפירוש מה יקרה אם זה לא יעבוד, ונאמר לי בבירור (!!) שאוכל לקבל את כספי בחזרה. אחרת לא הייתי קונה שם.
תיגש לחנות.......
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

ניתן לרכוש משושות אקטיביות בחנות בשם "קניון רפאלי" בנתניה אשר ממוקמת ברחוב רזיאל בדיוק מול חניון היכל התרבות. אני בכוונה לא מספק כתובת מדוייקת מכיוון שהיא פשוט לא קיימת בדפי זהב. יש בחנות 3 סוגים של משושות כאלו (מכוערות פחד), אבל הן עושות פחות או יותר את העבודה. אני רכשתי אחת ב 65 ש"ח. הקליטה אצלי של שידורי ה DTT סוף סוף התאפשרה, אך רק כאשר הצבתי את המשושה בצורה מאוד לא פרקטית, באמצע החדר על הצד...
ללא המשושה, אחוזי הקליטה ירדו לבודדים בלבד, עם המשושה - כמעט ל 80%.
כנראה שהאיזור בו אני גר בעייתי, אך אני מקווה שההודעה תעזור למי שמחפש לרכוש. שימו לב כי בעל החנות מאפשר קבלת הכסף חזרה (רק אם שילמתם במזומן) במידה ולא התקיימה קליטה מספקת.
עוד משהו, אין בכלל חנייה באיזור.
ללא המשושה, אחוזי הקליטה ירדו לבודדים בלבד, עם המשושה - כמעט ל 80%.
כנראה שהאיזור בו אני גר בעייתי, אך אני מקווה שההודעה תעזור למי שמחפש לרכוש. שימו לב כי בעל החנות מאפשר קבלת הכסף חזרה (רק אם שילמתם במזומן) במידה ולא התקיימה קליטה מספקת.
עוד משהו, אין בכלל חנייה באיזור.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
יש חנייה בקניון השרון ממול.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

oferlaor,
דיברתי בדיוק על כאלו.
asaf23,
יש גם חנייה באינספור המגרשים מסביב, אך אני התרגלתי לחנייה בחינם
דיברתי בדיוק על כאלו.
asaf23,
יש גם חנייה באינספור המגרשים מסביב, אך אני התרגלתי לחנייה בחינם
- ewolf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
Re: בעיות קליטה עם ממיר APEX STB269
שלום.גרבר כתב:שלום,
בתודה מראש...
רכשתי את הממיר הנ"ל והוא לא מגיע עם אנטנה.
יש אופציה לחבר אנטנה אקטיבית שתקבל מתח מהממיר.
שמתי אנטנה פסיבית על המעקה בחוץ בצורה אופקית וזה מספיק (הרצליה).
שאלה. חיברתי את הממיר ב-HDMI והגדרתי 16:9 בממיר ובטלויזיה. אני לא מצליח לראות את התמונה על כל המסך אלא עם פסים שחורים בצדדים (ימין ושמאל). ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות (4:3, 16:9) בממיר ובטלויזיה בלי הצלחה.
מישהו הצליח לקבל תמונה במסך מלא עם הממיר הזה ב-HDMI?
- mikomraz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
מצאתי כמה אנטנות שנאות מתאימות
טוב חברה, לאחר חיפוש ממושך באינטרנט הצלחתי למצוא סופסוף את אנטנת הQUANTUM FX הזאתי..
הנה יש אותה כאן, דגם ANT4
http://www.easystreetelectronics.com/in ... odID=18260
והנה אחת דגם ANT5. ההבדל היחידי שזיהיתי הוא שהיא קולט גם VHF, ושיחס-VSWR (זה משנה?) הוא 3:1 במקום 2:1 בANT4.
http://cgi.ebay.com/QUANTUM-ANT5-DIGITA ... 286.c0.m14
ולבסוף מצאתי גם את שתי אלו, שנראות זהות לקודמות:
http://cgi.ebay.com/High-Performance-AR ... .m20.l1116
השאלה שלי, האם כל שאצטרך לעשות זה לחבר אותן אל הדונגל USB בשביל לקלוט את השידורים?
אצלי בבית אין קליטה בכלל עם האנטנה של הדונגל, אבל במקומות אחרים בעיר (חולון) בקומות גבוהות (קומה6), הצלחתי לקלוט.
הנה יש אותה כאן, דגם ANT4
http://www.easystreetelectronics.com/in ... odID=18260
והנה אחת דגם ANT5. ההבדל היחידי שזיהיתי הוא שהיא קולט גם VHF, ושיחס-VSWR (זה משנה?) הוא 3:1 במקום 2:1 בANT4.
http://cgi.ebay.com/QUANTUM-ANT5-DIGITA ... 286.c0.m14
ולבסוף מצאתי גם את שתי אלו, שנראות זהות לקודמות:
השאלה שלי, האם כל שאצטרך לעשות זה לחבר אותן אל הדונגל USB בשביל לקלוט את השידורים?
אצלי בבית אין קליטה בכלל עם האנטנה של הדונגל, אבל במקומות אחרים בעיר (חולון) בקומות גבוהות (קומה6), הצלחתי לקלוט.
- xtlvx
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
היי כולם,
הוט היום עלו לי על העצבים ואני לא אלאה אתכם בפרטים.... בכל אופן אני חושב להתנתק מהוט (כבר ביקשתי ניתוק האמת).. ולעבור ל-DTT.
העניין הוא שאני חושש שזה לא יקלוט אצלי טוב בבית ואז אני יוצא קירח מכאן ומכאן...
אני גר במרכז ראשל"צ (באזור היקב) והבנתי שיש בעיות קליטה באזור המרכז.
אתם יודעים אולי על איזה מקום שיסכים "להשאיל" לי ממיר לבדיקה כך שבמידה ויעבוד אני ארכוש אותו ובמידה ולא אוכל להחזיר אותו ולקבל את כספי חזרה?
אני ממש לא רוצה לרכוש ממיר ולגלות שזה לא עובד...
אגב, אין לי אנטנה מרכזית בבניין.
תודה!
הוט היום עלו לי על העצבים ואני לא אלאה אתכם בפרטים.... בכל אופן אני חושב להתנתק מהוט (כבר ביקשתי ניתוק האמת).. ולעבור ל-DTT.
העניין הוא שאני חושש שזה לא יקלוט אצלי טוב בבית ואז אני יוצא קירח מכאן ומכאן...
אני גר במרכז ראשל"צ (באזור היקב) והבנתי שיש בעיות קליטה באזור המרכז.
אתם יודעים אולי על איזה מקום שיסכים "להשאיל" לי ממיר לבדיקה כך שבמידה ויעבוד אני ארכוש אותו ובמידה ולא אוכל להחזיר אותו ולקבל את כספי חזרה?
אני ממש לא רוצה לרכוש ממיר ולגלות שזה לא עובד...
אגב, אין לי אנטנה מרכזית בבניין.
תודה!
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
עד כמה שאני מבין ברוב החנויות מסכימים לקבל את הסחורה בחזרה במידה ואין קליטה טובה, פשוט לך לאחת החנויות ותשאל.
- ronenb
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
קניון רפאלי לא קיים בנתניה
שלום זיו,
התקשרתי לקניון רפאלי בבני ברק
שם נאמר לי כי החנות שלהם בנתניה כבר לא קיימת זמן רב.
לדבריו "יש במרכז המסחרי חנות אחרת", הוא לא ידע לתת לי שם וטלפון.
תשלח לי בבקשה לפרטי פרטים נוספים של החנות בנתניה על מנת שאוכל להתעניין באנטנה אקטיבית.
אני מנסה להבין מדוע אפשר לסקור באתר מוצר כגון דונגל DTT ולתת פרטים מלאים על הספק שמוכר.
הרבה חברים נהרו לקנות את הדונגל וחלקם כמוני מגלים שאין קליטה ואז שמחפשים מוצר משלים כגון אנטנה אז נותנים לנו רק רמזים להיכן ניתן לקנות,
תודה - רונן
התקשרתי לקניון רפאלי בבני ברק
שם נאמר לי כי החנות שלהם בנתניה כבר לא קיימת זמן רב.
לדבריו "יש במרכז המסחרי חנות אחרת", הוא לא ידע לתת לי שם וטלפון.
תשלח לי בבקשה לפרטי פרטים נוספים של החנות בנתניה על מנת שאוכל להתעניין באנטנה אקטיבית.
אני מנסה להבין מדוע אפשר לסקור באתר מוצר כגון דונגל DTT ולתת פרטים מלאים על הספק שמוכר.
הרבה חברים נהרו לקנות את הדונגל וחלקם כמוני מגלים שאין קליטה ואז שמחפשים מוצר משלים כגון אנטנה אז נותנים לנו רק רמזים להיכן ניתן לקנות,
תודה - רונן
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

ronenb,
אם היו לי פרטים נוספים, הייתי רושם.
החנות קיימת במיקום שרשמתי אלא אם כן היא נסגרה ביומיים האחרונים.
לפי מה שאני זוכר, יש 3 דגמים בחנות במחירים שבין 65-75 ש"ח.
לגבי ההערה האחרונה שלך, אנחנו קיבלנו את המשושות לבדיקה מהיבואנים. כפי שרשמנו מוקדם יותר, אם מישהו מעוניין לרכוש משושות דומות לאלו שנבדקו, רצוי שיפנה ליבואנים עצמם (קישורים בגוף המאמר), הם ידעו הכי טוב להסביר היכן ניתן לרכוש אותן.
אם היו לי פרטים נוספים, הייתי רושם.
החנות קיימת במיקום שרשמתי אלא אם כן היא נסגרה ביומיים האחרונים.
לפי מה שאני זוכר, יש 3 דגמים בחנות במחירים שבין 65-75 ש"ח.
לגבי ההערה האחרונה שלך, אנחנו קיבלנו את המשושות לבדיקה מהיבואנים. כפי שרשמנו מוקדם יותר, אם מישהו מעוניין לרכוש משושות דומות לאלו שנבדקו, רצוי שיפנה ליבואנים עצמם (קישורים בגוף המאמר), הם ידעו הכי טוב להסביר היכן ניתן לרכוש אותן.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 03/09/2009 8:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- amiTT1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
שלום רב!
קניתי ממיר USB של KONKA ואין לי קליטה. רציתי לשאול אם יש מישהו מאיזור קרית אונו שמוכן להשאיל לי את האנטנה החיצונית שלו לצרכי ניסוי.
קניתי ממיר USB של KONKA ואין לי קליטה. רציתי לשאול אם יש מישהו מאיזור קרית אונו שמוכן להשאיל לי את האנטנה החיצונית שלו לצרכי ניסוי.
- ronenb
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
זיו תודה על התשובה
אם זאת אנטנת המשושה המדוברת,
אז יש כזאת בחנות ליד מקום העבודה (גם ב 65 שקלים)
אנסה אותה ואדווח.
רונן
אז יש כזאת בחנות ליד מקום העבודה (גם ב 65 שקלים)
אנסה אותה ואדווח.
רונן