האם ה tw4000 המקביל של ה 6500ub?האם גם ב 4000 יש אותן בעיות?
מתשובתו של איתי לגבי מקרני אפסון, לא הבנתי בדיוק את ההבדלים בין ה tw5000 ל 6500ub ןל 7500ub
האם ה tw 4000 האירופי מקביל לדגם האמריקאי 6500ub?
האם ה tw5000 הוא המקביל ל 7500ub האמריקאי?
אם כן מהם ההבדלים בין 2 המקרנים הללו או בין ארבעתם באופן מדויק? מישהו יודע?
כמו כן האם גם בדגמים tw 4000 או 6500ub ניצפו בעיות ובאגים כמו במקרן tw5000 (רעש בריחת פוקוס וכו'..)
דרך אגב מה עם תופעת הרשתות במקרן אשר קיימת באפסון t tw2000 האם מישהו הבחין בתופעה זו גם ב tw5000?
האם ה tw 4000 האירופי מקביל לדגם האמריקאי 6500ub?
האם ה tw5000 הוא המקביל ל 7500ub האמריקאי?
אם כן מהם ההבדלים בין 2 המקרנים הללו או בין ארבעתם באופן מדויק? מישהו יודע?
כמו כן האם גם בדגמים tw 4000 או 6500ub ניצפו בעיות ובאגים כמו במקרן tw5000 (רעש בריחת פוקוס וכו'..)
דרך אגב מה עם תופעת הרשתות במקרן אשר קיימת באפסון t tw2000 האם מישהו הבחין בתופעה זו גם ב tw5000?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
אין שום תופעת Screen Door באפסון 5000 !
ה 6500 וה 7500 הם דגמים אמריקאים של המקרן . ב 7500 יש מספר כיולי ISF "נעולים" שיוזר אינו יכול לשנות, בנוסף יש לו מצב מתיחה מיוחד לעדשה אנומרפית. ( ב5000 יש גם את המצב הזה).
ה 6500 וה 7500 הם דגמים אמריקאים של המקרן . ב 7500 יש מספר כיולי ISF "נעולים" שיוזר אינו יכול לשנות, בנוסף יש לו מצב מתיחה מיוחד לעדשה אנומרפית. ( ב5000 יש גם את המצב הזה).
מכל הדגמים שהזכרתי ניתן לראות רק את 5000 בארץ
את ה 6500 ניתן להזמין בחו"ל בעלות של 2,750 דולר.spacedude כתב:לא יותר פשוט ללכת ולראות אותם בעיניים שלך???![]()
הרי גם ככה אתה צולב את רוב הדברים שהחברים באתר אומרים לך......
כולל משלוח זה סך 3,000 דולר.
שזה הרבה הרבה פחות מהמחיר של ה 5000 בארץ
בכל אופן אני לא אזמין מחול את 6500 עד לברור מדויק ומניח את הדעת לגבי הבעיות הקיימות במקרן.
במקביל אני אלך לראות את פנסוניק 3000 - כרגע לא מיובא , אך הבנתי שהחודש השקה של יורוקום... אז אולי.
וכן את האופטומה 82. שדווקא יש עליו תגובות מאוד חיוביות.
ועל תקחו את זה אישית
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
ssssy,
אל תשכח להוסיף מס קנייה ומע"מ על הקנייה . ה 3000 מקרן טוב, אבל ה 5000 עולה עליו בכל הנוגע לתמונה. לדעתי אתה נטפל לזוטות אבל אתה כל כך מקובע בדעתך שעדיף ונשתוק
אל תשכח להוסיף מס קנייה ומע"מ על הקנייה . ה 3000 מקרן טוב, אבל ה 5000 עולה עליו בכל הנוגע לתמונה. לדעתי אתה נטפל לזוטות אבל אתה כל כך מקובע בדעתך שעדיף ונשתוק
כמה אנשים אתה מכיר שמוסיפים בפועל?
ואל תשכח להוריד את דמי המשלוח ביבוא עצמיride כתב:ssssy,
אל תשכח להוסיף מס קנייה ומע"מ על הקנייה . ה 3000 מקרן טוב, אבל ה 5000 עולה עליו בכל הנוגע לתמונה. לדעתי אתה נטפל לזוטות אבל אתה כל כך מקובע בדעתך שעדיף ונשתוק...
המחיר ללא משלוח הוא 10000 ש"ח. איפה זה ואיפה המחיר הפלצני בארץ.
כמעט חצי מחיר.
ואל תגידו לי שהמחיר של היבואנים בארץ הוא לא מוגזם.
לא לא צריך להוסיף דמי משלוח - היבואן כאן לא קונה מחנות בארה"ב , עלויות המשלוח הם פחות או יותר דומותליבואנים בארץ וליבואנים בחו"ל.
אין שום סיבה שהמחיר בארץ לא יהיה דומה למחיר בארה"ב. מלבד תוספת המס.
תוסיף על ה 10000ש"ח 2,500 ש"ח מיסים (קניה ומע"מ) הגעת ל 12,500 ש"ח .אין שום סיבה לשלם יותר.
כל הדגמים של אפסון גרועים, על הפנים, עושים רעש, בורח להם הפוקוס, רואים זוועה, הם גדולים מידי לסלון, יקרים ושירות לא משהו..
אל תקנה אפסון. זה מה שאתה רוצה לשמוע? אני לא מבין..
אל תקנה אפסון. זה מה שאתה רוצה לשמוע? אני לא מבין..
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
החישוב שלך לא נכון.
ה6500 עולה 3000$ שזה 11,400 תוסיף 2500 מס, תוסיף 16.5% מע"מ והגעת ל 15,780 לפני משלוח.
וזה עוד לפני משלוח.
כמה בארץ דורשים על ה tw4000?
ואל תשכח פרט מאוד חשוב, אחריות.
ה6500 עולה 3000$ שזה 11,400 תוסיף 2500 מס, תוסיף 16.5% מע"מ והגעת ל 15,780 לפני משלוח.
וזה עוד לפני משלוח.
כמה בארץ דורשים על ה tw4000?
ואל תשכח פרט מאוד חשוב, אחריות.
שחר
האאה עכשיו יש הפרדה בין השלילים לחיוביים כלפי מוצר מסויים.
היום גיליתי חלוקה נוספת בחברה הישראלית בנוסף לחלקוה הישנה והטובה.....:Rino כתב:אז אני לא מבין , עכשיו מפריע לך גם המחיר?
מה יותר בעצם המחיר או ה "באגים"?
אתה שם לב אתה פשוט שלילי בכל מה שנוגע מוצר?
כ"כ הרבה אנרגיה על מוצר שאתה ממש לא מעוניין לרכוש...
דתיים וחילוניים.
מתנחלים ולא מתנחלים.
חרדים וכל השאר
קהילת ההומאים והלסביות וכל השאר
אוהדי הפעול ואוהדי ביתר
וחלוקה חדשה בפורום...... מי שחיובי כלפי האפסון ומי שחס ושלום מסופק כלפי המוצר או רחמנא לצנן יעז להגיד דברים שמעידים על שליליות כלפי המוצר.
נערך ע"י מנהל הפורום: התבטאות בלתי הולמת
וואלה חברה אתם ממש רציניים
- איבדתם את חוש ההומור שלכם והקלילות שלכם.ride כתב:ssssy,
אני מאוד מציע לך להרגע. ההתבטאות שלך מזעזעת !...
רק מזכירים לכם אפסון ואתם נעמדים על הרגליים האחוריות מוכנים לקרב.
תשימו לב להתבטאויות שלכם.
חוסר סבלנות
עליהום כללי למי שלא מיישר קו עם העמדות שלכם.
אני מציע לכם להרגע חברה. שתו מים.
אני מקווה שאני לא פוגע בפרנסתכם. מקווה שזה לא אכן כך.
תתרגלו לדעות שונות.
ואל תתרגזו אם לא הצלחתכם לשכנע מישהו לקבל את עמדתכם.
לגבי נושא המס במידה ואתם מתנדבים לשלם:
34%
המקרן במחיר 2750&
10450 בתוספת מס יוצא כ 14000 ש"ח מחיר לצרכן בחנות לפני מיקוח.זה מה שצריך להיות.
יודעים מה 3000 דולר כולל מס יוצא 15,000 ש"ח בחנות בישראל.
אם אתם אוהבים שכאן בישראל חוגגים על חשבונכם ומתמחרים את המוצרים במנותק מהעולם תפדלו. למה לא על הגב שלכם.
להביא את המכשיר מחול אפשר לגמור ב 10,000 ש"ח.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
ssssy,
אין לנו קשר עסקי באתר עם אף אחד!!! במידה ובשנה הבאה חברת בובו מקוריאה הצפונית תוציא מקרן שיעלה על כולם ב SHOOTOUT שנעשה, אז אחנו נשבח את חברת בובו.
אפסון עלה בכל הפרמטרים על כל המקרנים שבדקנו השנה, לכן לא מעט אנשים רכשו אותו וממליצים עליו. לא טוב לך לקנות בארץ קנה חו"ל, it's a free country
אין לנו קשר עסקי באתר עם אף אחד!!! במידה ובשנה הבאה חברת בובו מקוריאה הצפונית תוציא מקרן שיעלה על כולם ב SHOOTOUT שנעשה, אז אחנו נשבח את חברת בובו.
אפסון עלה בכל הפרמטרים על כל המקרנים שבדקנו השנה, לכן לא מעט אנשים רכשו אותו וממליצים עליו. לא טוב לך לקנות בארץ קנה חו"ל, it's a free country
אחלה
ride כתב:ssssy,
אפסון עלה בכל הפרמטרים על כל המקרנים שבדקנו השנה, לכן לא מעט אנשים רכשו אותו וממליצים עליו. לא טוב לך לקנות בארץ קנה חו"ל, it's a free country...
האם יש המלצה נוספת בהנחה שהמקרנים שסוקרו לא מתומחרים ברמת מחיר דומה?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
את האמת אין לי מושג בכמה ניתן להשיג את הפנסוניק ואת המיצובישי שסקרנו, שניהם טובים, אבל אני חוזר שלטעמי ועוד נוכחים שהיו ב SHOOTOUT הם לא מתקרבים לאפסון.
כרגע נמצא אצלי בשלבים אחרונים של סקירה האפסון 3800 (דגם אחד מתחת ל 5000). מאמר באתר יהיה בשבועות הקרובים.
בקרוב גם נסקור את האופטומה HD82, אבל הוא מתומחר הרבה יותר מהאפסון (אני חושב ש 24), האם הוא מספק את הסחורה, אני עוד לא יודע.
במידה ותקציב הוא לא בעייתי, וכמו שאני מבין אין לך בעיות עם יבוא אישי, בדוק את הסוני VW80
כרגע נמצא אצלי בשלבים אחרונים של סקירה האפסון 3800 (דגם אחד מתחת ל 5000). מאמר באתר יהיה בשבועות הקרובים.
בקרוב גם נסקור את האופטומה HD82, אבל הוא מתומחר הרבה יותר מהאפסון (אני חושב ש 24), האם הוא מספק את הסחורה, אני עוד לא יודע.
במידה ותקציב הוא לא בעייתי, וכמו שאני מבין אין לך בעיות עם יבוא אישי, בדוק את הסוני VW80