PLAY ON!HD - מזרימדיה חדש מהולנד
- hipoo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
לי יש את ה - HDX1000 ואני מתבאס כל פעם מחדש להחליף את ההרדיסק יש שם 4+4 ברגים עם הברגות שונות מאלומיניום שיכולות להיהרס בקלות לאדם בלי גישה טכנית.
לחבר שלי יש את ה - TVIX שבו יש סה"כ 2 ברגים ולהחליף דיסק לוקח בדיוק 2 שניות.
אני חושב שאם החברה ההולנדים מתימרים ללמוד מטעויות של אחרים אז הם אמורים ללמוד גם מהיתרונות שלהם!!!
לילה טוב ושבוע נפלא
אני חושב שאם החברה ההולנדים מתימרים ללמוד מטעויות של אחרים אז הם אמורים ללמוד גם מהיתרונות שלהם!!!
לילה טוב ושבוע נפלא
- mama105
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
ziv_r
יש סיכוי שה PlayOn!DVRTV ימכר בארץ ? די מדליק שיש לו בנוסף יכולות הקלטה אנלוגית + DVB-T !!
התחלתם לבדוק את המוצר ?
יש סיכוי שה PlayOn!DVRTV ימכר בארץ ? די מדליק שיש לו בנוסף יכולות הקלטה אנלוגית + DVB-T !!
התחלתם לבדוק את המוצר ?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
כרגע שום דבר לא סגור, אך מתוכננת השקה של דגם בעל יכולות הקלטה ותאימות לשידורי ה DTT אשר יקלטו בארץ.
עבורינו הצרכנים זה מצויין, לא נצטרך לרכוש ממירים נפרדים ונוכל לשלב יכולות מזרימדיה עם יכולות ממיר מקליט יחדיו.
עבורינו הצרכנים זה מצויין, לא נצטרך לרכוש ממירים נפרדים ונוכל לשלב יכולות מזרימדיה עם יכולות ממיר מקליט יחדיו.
- yeuda
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1648
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 253
Re: יש כאן בעיה אחת אקוטית
דווקא מסתמן שהם למדו - 2 ברגים בתחתית המכשיר ואז 4 ברגים להתקנת הדיסק.hipoo כתב:לי יש את ה - HDX1000 ואני מתבאס כל פעם מחדש להחליף את ההרדיסק יש שם 4+4 ברגים עם הברגות שונות מאלומיניום שיכולות להיהרס בקלות לאדם בלי גישה טכנית.
לילה טוב ושבוע נפלא...
ראה תמונה מצורפת.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
מצטרף לשאלה,mama105 כתב:האם לנגן קיים יכולת לקטלג ספריית סרטים בדומה ל Movie Jukebox / TViXiE ולבצע שינוי של ה - GUI ? והאם ניתן לשנות את סוג הפונט ?...
למי שהתרגל ל JUKEBOX יהיה קשה לחזור ולדפדף בין שורות טקסט...
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

למיטב ידיעתי, שדרוג משמעותי של ה GUI (כולל JUKEBOX מובנה) נמצא בסדר עדיפויות גבוה לגרסאות הקושחה הבאות וצפויות הפתעות נחמדות בנושא.sky1sky10 כתב:מצטרף לשאלה,mama105 כתב:האם לנגן קיים יכולת לקטלג ספריית סרטים בדומה ל Movie Jukebox / TViXiE ולבצע שינוי של ה - GUI ? והאם ניתן לשנות את סוג הפונט ?...
למי שהתרגל ל JUKEBOX יהיה קשה לחזור ולדפדף בין שורות טקסט......
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
יש מועד משוער לגירסאות קושחה הבאות?
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

הקושחה הבאה אמורה לצאת מתישהו במהלך השבועיים הקרובים, אך לא צפוי שיהיה בה שדרוג של הממשק.sky1sky10 כתב:יש מועד משוער לגירסאות קושחה הבאות?...
לגבי המשך - לא פורסמו עדיין תאריכים, אך מותר ורצוי להניח שהתחרות הבריאה בשוק תעשה את שלה
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1005
האם כדאי לרכוש את המזרים הזה?
אני עכשיו בהולנד ויש באפשרותי לקנות אותו ב-149 יורו.
אני כמובן אבדוק את יכולות הכתוביות שלו עם קובץ MKV + SRT שהכנתי מראש על האייפוד (שאשתמש בו ככונן חיצוני).
בגדול, על הנייר, המכשיר שווה 149 יורו? יכול להיות שלא אוכל לקנות אותו בהולנד ואקנה אותו בצרפת, שם הוא עולה 179 יורו, האם זה שווה?
אני כמובן אבדוק את יכולות הכתוביות שלו עם קובץ MKV + SRT שהכנתי מראש על האייפוד (שאשתמש בו ככונן חיצוני).
בגדול, על הנייר, המכשיר שווה 149 יורו? יכול להיות שלא אוכל לקנות אותו בהולנד ואקנה אותו בצרפת, שם הוא עולה 179 יורו, האם זה שווה?
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

שווה להמתין עוד טיפה. החברה עובדת ממש בימים אלו על הסדרת התמיכה בעברית.ZeppeliN כתב:האם כדאי לרכוש את המזרים הזה?
בגדול, על הנייר, המכשיר שווה 149 יורו? יכול להיות שלא אוכל לקנות אותו בהולנד ואקנה אותו בצרפת, שם הוא עולה 179 יורו, האם זה שווה?...
- dror1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
מישהו יודע מה קורה איתם? יש חדש?
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

הם עדיין עובדים על זה.dror1 כתב:מישהו יודע מה קורה איתם? יש חדש?...
- dror1
-
- חבר פעיל מאוד

משהו מכיר את האתר הזה ..http://www.gizmodaddy.com/storefront/ ?
אפשר לרכוש דרכם את המכשיר וכרגע אני מחכה לעלויות משלוח מהם.
ראיתי שבאתר היצרן מפורסם שיש תמיכה בכתוביות בעברית, במידה ויש כדאיות להזמין מהאתר הנ"ל, האם כדאי (מבחינת בשלות מוצר ) להזמין בשלב זה את המכשיר?
ראיתי שבאתר היצרן מפורסם שיש תמיכה בכתוביות בעברית, במידה ויש כדאיות להזמין מהאתר הנ"ל, האם כדאי (מבחינת בשלות מוצר ) להזמין בשלב זה את המכשיר?
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

בתמיכה בעברית קיים כרגע באג, והם פועלים לתקן זאת. לכשיתוקן סיכוי טוב שתראה את המכשיר מיובא לארץ. לשיקולך...dror1 כתב:משהו מכיר את האתר הזה ..http://www.gizmodaddy.com/storefront/ ?
ראיתי שבאתר היצרן מפורסם שיש תמיכה בכתוביות בעברית, במידה ויש כדאיות להזמין מהאתר הנ"ל, האם כדאי (מבחינת בשלות מוצר ) להזמין בשלב זה את המכשיר?...
- vamos650
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
כרגע אין מלאי! (לפי האתר נמכרו כבר 5 הסדרות הראשונות), אפשר להזמין ישירות מהחברה ב169$ (לא צריך דרך ארה"ב - אלא אם כן להם נשאר מלאי זמין?!)
מדברים על תחילת ספטמבר אבל לדעתי צריך סבלנות, מביקורות שקראתי נשמע בהחלט מכשיר נחמד ומתקבלת תחושה שאלו חברה 'רעבים' ולכן אני מצפה שימשיכו להשקיע ולפתח את המוצר, אבל רק ימים יגידו.
אני בכל מקרה שוקל ברצינות להזמין!
לmediaply הייתי מעדיף לקנות בארץ אם המחיר היה סביר (ולא נפתח נושא ישן... ברור ומקובל שהעוסקים בתחום כמו בכל עסק צריכים להרוויח! אבל כשאפשר להזמין היום הכל באינטרנט התמחור צריך להיות אטרקטיבי ), ואם היה מועד שיווק ריאלי.
בינתיים אני כבר 'רעב' לסטרימר הראשון שלי
מדברים על תחילת ספטמבר אבל לדעתי צריך סבלנות, מביקורות שקראתי נשמע בהחלט מכשיר נחמד ומתקבלת תחושה שאלו חברה 'רעבים' ולכן אני מצפה שימשיכו להשקיע ולפתח את המוצר, אבל רק ימים יגידו.
לmediaply הייתי מעדיף לקנות בארץ אם המחיר היה סביר (ולא נפתח נושא ישן... ברור ומקובל שהעוסקים בתחום כמו בכל עסק צריכים להרוויח! אבל כשאפשר להזמין היום הכל באינטרנט התמחור צריך להיות אטרקטיבי ), ואם היה מועד שיווק ריאלי.
בינתיים אני כבר 'רעב' לסטרימר הראשון שלי
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

מועד שיווק ריאלי תלוי באותם האילוצים שכתבת בעצמך + הסדרת התמיכה בעברית.vamos650 כתב:כרגע אין מלאי! (לפי האתר נמכרו כבר 5 הסדרות הראשונות), אפשר להזמין ישירות מהחברה ב169$ (לא צריך דרך ארה"ב - אלא אם כן להם נשאר מלאי זמין?!)
בינתיים אני כבר 'רעב' לסטרימר הראשון שלי...
לגבי תמחור - בהחלט מסכים... אני רק מקווה שאתה לוקח בחשבון את עלויות המכס כשאתה בא להשוות
- dror1
-
- חבר פעיל מאוד

vamos650,
איך אפשר להזמין מהאתר? ישראל לא מופיעה במדינות שעושים משלוחים אליהם.
אתה יודע מה עלויות המשלוח?
איך אפשר להזמין מהאתר? ישראל לא מופיעה במדינות שעושים משלוחים אליהם.
אתה יודע מה עלויות המשלוח?
- vamos650
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
משיחה איתם...אפשר לשלוח לארץ (באתר בוחרים INTERNATIONAL , האייקון התחתון מבין כל המדינות), עלות משלוח 20$.
הסדרה הבאה תצא רק באמצע ספטמבר!
לגבי העברית - עדיין בעבודה...
mediaplay, אני חישבתי מכס כ-30% , אני טועה? ואם אתה יודע האם יש הבדל אם זה מתחת ל200 דולר?
ואם אתה זה שהיה במגעים איתם אז בהצלחה מכל הלב, באמת שמעדיף לקנות בארץ , ואם לא אז אולי תרים את הכפפה
ובכל מקרה מישהו כבר מתעניין...
mediaplay, אני חישבתי מכס כ-30% , אני טועה? ואם אתה יודע האם יש הבדל אם זה מתחת ל200 דולר?
ואם אתה זה שהיה במגעים איתם אז בהצלחה מכל הלב, באמת שמעדיף לקנות בארץ , ואם לא אז אולי תרים את הכפפה
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

ליתר דיוק 34% מהסכום לאחר דמי המשלוח. כלל ה 200 דולר לא חל על יבוא אישי אלא רק על יבוא במזוודה. ביבוא אישי הפטור הוא כמדומני עד 50 דולר.vamos650 כתב:משיחה איתם...אפשר לשלוח לארץ (באתר בוחרים INTERNATIONAL , האייקון התחתון מבין כל המדינות), עלות משלוח 20$.
ואם אתה זה שהיה במגעים איתם אז בהצלחה מכל הלב, באמת שמעדיף לקנות בארץ , ואם לא אז אולי תרים את הכפפהובכל מקרה מישהו כבר מתעניין...
...