Xtreamer, מישהו מכיר?
ובכן גם אני ניסיתי את הסטרימר ולהלן התרשמות ראשונית:
סרטי sd מנגן חופשי ללא בעיות. HD 720 ללא בעיות . רעש לאחר עדכון תוכנה - לא משמעותי.
חלק מסרטי 1080P מרצדים עד כדי אי יכולת צפייה .
בעיות עיקריות : כתוביות - לא רואה כתוביות עברית
חיבור אלחוטי- עדיין לא הושג . אצלי חלוקת ה IP בראוטר היא ידנית - האם ייתכן שלא תומך בחלוקה ידנית אלא אוטומטית בלבד ?
סה"כ - שווה את תמורת המחיר אך עדיין מטריד בעיקר נושא 1080P , והכתוביות . בעיית החיבור האלחוטי מניח שתפתר כך או כך
סרטי sd מנגן חופשי ללא בעיות. HD 720 ללא בעיות . רעש לאחר עדכון תוכנה - לא משמעותי.
חלק מסרטי 1080P מרצדים עד כדי אי יכולת צפייה .
בעיות עיקריות : כתוביות - לא רואה כתוביות עברית
חיבור אלחוטי- עדיין לא הושג . אצלי חלוקת ה IP בראוטר היא ידנית - האם ייתכן שלא תומך בחלוקה ידנית אלא אוטומטית בלבד ?
סה"כ - שווה את תמורת המחיר אך עדיין מטריד בעיקר נושא 1080P , והכתוביות . בעיית החיבור האלחוטי מניח שתפתר כך או כך
מה הבעיה עם הכתוביות בדיוק ? מה אתה רואה ? איזה קונטיינר, ומה הפורמט של הכתוביות ?
לא אמורה להיות בעיה למעט קבצי MKV שיש להם תרגום מובנה והעברית בקובץ נפרד.
לגבי ה1080P - מאיפה אתה מנגן ? רשת או USB ?
לגבי האלחוט - לא יודע, אין לך אפשרות לנסות עם IP אוטומטי ? אצלי זה עובד. לרוב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שאלהkarpe כתב:מה הבעיה עם הכתוביות בדיוק ? מה אתה רואה ? איזה קונטיינר, ומה הפורמט של הכתוביות ?
לגבי האלחוט - לא יודע, אין לך אפשרות לנסות עם IP אוטומטי ? אצלי זה עובד. לרוב....
האם פורמטי הסאונד החדשים שבקבצי M2TS נתמכים (כפי שהובטח ) או שעדיין לא ?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מדהים ענין הזה. אני לא מבין איך מפרסמים(מוכרים) מוצר, שבנתונים שלו מופיע שחור על גבי לבן שהוא תומך בפונקציה כזו או אחרת ובתכלס הוא מגיע ללא תמיכה בפונקציה זו ואז מתחילים ההבטחות שהעסק יטופל בהמשך?oferlaor כתב:istarmini,
ממה שאני מבין זה יהיה רק בהמשך....
במידה וזה המצב, שישלחו את המכשיר ויגבו את הכסף בהמשך שהכל יעבוד כמובטח.
לדעתי זה גובל בהונאה.
האמת לחבר שלי שקנה לא ממש מפריע הענין הזה כי הוא מוריד בשלב זה MKV אבל אותי זה ממש מרגיז.
xtreamer וקבצי אודיו
כמו מרבית האחרים בפורום , עוקב יחסית בדריכות מידי מספר ימים אחר הביקורת של החברים
לא נתקלתי עדיין בביקורת לגבי קבצי אודיו .
מאחר שאחד היעודים העיקריים שאני מתעד לסטימר אותו ארכוש (בעתיד הקרוב ) הינו ניגון CD שעברו RIP ל FLAC או קבצי LOSSLES אחרים , הייתי מאד מעוניין לשמוע ביקורת בנושא זה על יכולות המכשיר
תודה , אמיר
לא נתקלתי עדיין בביקורת לגבי קבצי אודיו .
מאחר שאחד היעודים העיקריים שאני מתעד לסטימר אותו ארכוש (בעתיד הקרוב ) הינו ניגון CD שעברו RIP ל FLAC או קבצי LOSSLES אחרים , הייתי מאד מעוניין לשמוע ביקורת בנושא זה על יכולות המכשיר
תודה , אמיר
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me
מאחר ומאוד הפריע לי פידבק על הרעש שעושה המאוורר, פניתי לתמיכה של XTREAMER ושימו לב לתגובה שלהם:
Dear Sir
thanks for email and interest in our device and platform
The issue of FAN Noise is nothing more than a Forum Buzz well maintained by many of our competitors.
You already are able to change the speed of the fan and even turn it off.
The 2nd batch we rep-laced the fan . We will use more slower fan. We think the fan noise is negligible.
The new firmware up-date coming soon will deal in more intelligent way the workload of the chipset to the fan speed.
Passive cooling - totally silent - cannot be achieved in such a small ultra portable device.
Dear Sir
thanks for email and interest in our device and platform
The issue of FAN Noise is nothing more than a Forum Buzz well maintained by many of our competitors.
You already are able to change the speed of the fan and even turn it off.
The 2nd batch we rep-laced the fan . We will use more slower fan. We think the fan noise is negligible.
The new firmware up-date coming soon will deal in more intelligent way the workload of the chipset to the fan speed.
Passive cooling - totally silent - cannot be achieved in such a small ultra portable device.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
מכירים את זה שלפעמים רודפים גם אחרי פרנואידים?
אז:
1. לפי התגובה, הם פרנואידים
2. סביר להניח שמחפשים אותם
זה ממש דוגמא קלסית לאיך אסור שתגובה של חברה תיראה. תגובות דפנסיביות שמפנות אצבע מאשימה למתחרה רק גורם לאנטגוניזם.
כבר ראינו חברות שמתייחסות כך ובד"כ הן רק הפסידו מהטקטיקה התקשורתית הזו. בכיינות זו שיטה שלא ממש יכולה לשמש כתוכנית עסקית.
אז:
1. לפי התגובה, הם פרנואידים
2. סביר להניח שמחפשים אותם
זה ממש דוגמא קלסית לאיך אסור שתגובה של חברה תיראה. תגובות דפנסיביות שמפנות אצבע מאשימה למתחרה רק גורם לאנטגוניזם.
כבר ראינו חברות שמתייחסות כך ובד"כ הן רק הפסידו מהטקטיקה התקשורתית הזו. בכיינות זו שיטה שלא ממש יכולה לשמש כתוכנית עסקית.
מסכים חלקית
אני מסכים איתך חלקית, אכן התגובה שלהם חובבנית,
אבל אל תשכח - הם אכן חובבנים, מנסים להכנס לעולם של מקצוענים, ויש להם עוד איך להשתפשף..
אבל אל תשכח - הם אכן חובבנים, מנסים להכנס לעולם של מקצוענים, ויש להם עוד איך להשתפשף..
לא יודע מה אתה מדבר....נראה לי שהן מוכרים יפה מאוד כבר ראיתי התנהלות לא פחות גרוע ראה "ע HDXoferlaor כתב:מכירים את זה שלפעמים רודפים גם אחרי פרנואידים?
כבר ראינו חברות שמתייחסות כך ובד"כ הן רק הפסידו מהטקטיקה התקשורתית הזו. בכיינות זו שיטה שלא ממש יכולה לשמש כתוכנית עסקית....
ו DTS downmix שכלל הבטחות שווא..
איך שלא תסבוב איזה במחיר 670 כולל מישלוח !! לא רואה אף אחת ממטר ואם זה לא תוכנית עסקית אז מה כן..
מה המחיר הסופי של ה Xstraem כולל מעמ ומכס
לא הצלחתי להבין האם בסופו של דבר צריך להוסיף 30% למשלוח של ה 670 ש"ח או לא?
תודה מראש,
תודה מראש,
ועוד שאלה באותו המחיר - מה לגי הקלטה
חיפשתי בפורום אבל בכל אופן לא הבנתי האם ניתן להקליט עם המכשיר החדיש הזה לדיסק חיצוני שמחובר אליו? האם הקלטה זו בכלל תכונה של מזרימדיה או רק של מחשבים סלוניים.
Re: מה המחיר הסופי של ה Xstraem כולל מעמ ומכס
אם ב "צריך" אתה מתכוון האם לפי כללי המכס יש להוסיף - אז כן, צריך להוסיף 34% על שווי החבילה כולל דמי המשלוח.cyoav כתב:לא הצלחתי להבין האם בסופו של דבר צריך להוסיף 30% למשלוח של ה 670 ש"ח או לא?
תודה מראש,...
בפועל, בינתיים זה קורה/יקרה באופן פרטני לחבילות שייפלו לבדיקות מדגמיות (כ- 15% מהחבילות עוברות לבדיקה מדגמית, בייבוא מסין האחוזים קצת יותר גבוהים), שכן מקריאה בפורומים שונים נראה שהיצרן כותב הצהרות מכס שקריות (לצנזר ! לצנזר !).
בהמשך מן הסתם המכס ילמדו את המוצר החדש ויגבו את המס ה"נכון", כפי שלצערינו קורה עם כל המוצרים הללו.
KARPE תשובות - ותודה
#762 נשלח: א' 19/07/2009 9:28
--------------------------------------------------------------------------------
מה הבעיה עם הכתוביות בדיוק ? מה אתה רואה ? איזה קונטיינר, ומה הפורמט של הכתוביות ?
לא רואה כתוביות בעברית בכלל למרות שרואה אפשרות כששם כתוביות בON
פורמט בדכ SRT
לא יודע איך לבדוק שבקובץ MKV יש תרגום מובנה - רואה כתוביות אנגלית ושפות אחרות אך לא רואה עברית
מנגן מHDD מחובר ב USB לסטרימר.נכון להיום חלק מסרטי 1080 כן עובדים חלק .עדיין לא יכול להצביע על הסיבה שחלק כן וחלק לא - בדכ עובד עם קבצי MKV
יש אפשרות אך צריך לשנות את כל מבנה הרשת בבית .(5 מחשבים להתחיל שלנות את הקונפיגרציה של כולם...) רציתי לדעת אם חובה לעבוד ברשת אלחוטית רק עם IP אוטומטי ? האם לא ניתן לעבוד אלחוטי ידני ?
תודה
--------------------------------------------------------------------------------
לא רואה כתוביות בעברית בכלל למרות שרואה אפשרות כששם כתוביות בON
פורמט בדכ SRT
לא יודע איך לבדוק שבקובץ MKV יש תרגום מובנה - רואה כתוביות אנגלית ושפות אחרות אך לא רואה עברית
מנגן מHDD מחובר ב USB לסטרימר.נכון להיום חלק מסרטי 1080 כן עובדים חלק .עדיין לא יכול להצביע על הסיבה שחלק כן וחלק לא - בדכ עובד עם קבצי MKV
יש אפשרות אך צריך לשנות את כל מבנה הרשת בבית .(5 מחשבים להתחיל שלנות את הקונפיגרציה של כולם...) רציתי לדעת אם חובה לעבוד ברשת אלחוטית רק עם IP אוטומטי ? האם לא ניתן לעבוד אלחוטי ידני ?
תודה
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
יכול להיות שזו רק תחושה פרטית שלי, אבל אני חש שלכל מנהלי האתר/פורומים באתר שמגיבים לשרשור של ה XTREAMER, יש אנטגוניזם נגדו, ונגד התנהלות היצרן.
במקום לעמוד, להריע ולפרגן ליצרן כזה שמביא את בשורת הסטרימרים להמונים, רק קוטלים ולרוב בצורה קטנונית.
אני מצפה כבר הרבה זמן מהאתר לביקורת עניינית על המכשיר - הוא כבר יותר משבוע בארץ!
נ"ב:
איני מתכוון כמובן לאף אחד באופן אישי, אלא לאווירת "ההתלהמות" שנוצרה.
במקום לעמוד, להריע ולפרגן ליצרן כזה שמביא את בשורת הסטרימרים להמונים, רק קוטלים ולרוב בצורה קטנונית.
אני מצפה כבר הרבה זמן מהאתר לביקורת עניינית על המכשיר - הוא כבר יותר משבוע בארץ!
נ"ב:
איני מתכוון כמובן לאף אחד באופן אישי, אלא לאווירת "ההתלהמות" שנוצרה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
עם כל הכבוד, לכתוב "ביקורת עניינית" ו "יותר משבוע" מראה כמה אתה לא מחפש ביקורת רצינית...ofir_nim כתב: אני מצפה כבר הרבה זמן מהאתר לביקורת עניינית על המכשיר - הוא כבר יותר משבוע בארץ!...
כותבי הסיקורים בפורום הם אנשים עובדים, אשר האתר הוא תחביבם.
אתה מצפה מהם לקחת חופש מהעבודה, לשלוח את המשפחה למלון ולהקדיש את מלוא זמנם לכתיבת סיקור?
"ביקורת רצינית" כהגדרתך דורשת שימוש ממושך, בקונפיגורציות שונות, עם קבצים שונים ולאורך זמן - ולא התרשמות זריזה.
המתן בסבלנות כמו כולנו - תסמוך על צוות האתר שהם יודעים שכולנו מחכים לביקורת אמיתית, אבל זה לא אומר שהם יחפפו כדי לרצות את חסרי הסבלנות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
ofir_nim,
זה רק נדמה לך, שים לב כי אם קיימת תגובה שלילית, היא מגובה ובעלת רקע מבוסס מאחוריה.
תקרא שוב את התגובות בשרשור ותראה זאת בעצמך.
לגבי ביקורת למכשיר, אין שום חוכמה להוציא ביקורת למכשיר עם קושחה בסיסית (ראה מקרה C-200 לדוגמה שהוצאנו עליו רק "הצצה מהירה"). ביקורת שתפורסם כיום למכשיר כמו ה Xtreamer רק תעשה לו עוול, המכשיר בעל יכולות ופוטנציאל גדול שעדיין לא מומש וחבל להוציא כתבה שהמשפט העיקרי שיחזור בה יהיה "רק חסר שיוסיפו את...". החלטנו כי אנחנו נמתין זמן מה עד שהמכשיר יתייצב דיו ואז בשאיפה תפורסם ביקורת.
זה רק נדמה לך, שים לב כי אם קיימת תגובה שלילית, היא מגובה ובעלת רקע מבוסס מאחוריה.
תקרא שוב את התגובות בשרשור ותראה זאת בעצמך.
לגבי ביקורת למכשיר, אין שום חוכמה להוציא ביקורת למכשיר עם קושחה בסיסית (ראה מקרה C-200 לדוגמה שהוצאנו עליו רק "הצצה מהירה"). ביקורת שתפורסם כיום למכשיר כמו ה Xtreamer רק תעשה לו עוול, המכשיר בעל יכולות ופוטנציאל גדול שעדיין לא מומש וחבל להוציא כתבה שהמשפט העיקרי שיחזור בה יהיה "רק חסר שיוסיפו את...". החלטנו כי אנחנו נמתין זמן מה עד שהמכשיר יתייצב דיו ואז בשאיפה תפורסם ביקורת.
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
uriler,
הסטרימר ברשותי כבר שבוע ויום, ועל אף היותי בעל משפחה עם 3 ילדים, כסקרן וכחובב של התחום, ביליתי כל ערב באמצע השבוע כ-3~4 שעות איתו, ובסוף השבוע עוד מספר שעות בלתי מבוטל. אני בהחלט חושב שגם במגבלות הללו, ניתן היה לכתוב ביקורת עיניינית, ברמה של "הצצה ראשונה" כפי ש ZIV_R כתב, ורק בשל העיניין הרב שהמכשיר מעורר.
ZIV_R,
אני מניח שכל ביקורת שלילית שנכתבה על ה XTREAMER, מבוססת ומגובה בעובדות, ולא טענתי אחרת. טענתי כנגד אווירת חוסר הפירגון המשווע שניכרת בשרשור.
לגבי נושא הביקורת למכשיר, אני בהחלט חושב שבשל העיניין הרב שהמכשיר יצר, יש מקום לבצע ביקורת התרשמות ראשונית למכשיר (כפי שכינית "הצצה ראשונה"), ולבצע ביקורת חוזרת לאחר שידרוגי קושחה עתידיים (בדומה לביקורת שנמתחת על מכוניות לאחר מתיחת פנים למודל כלשהו).
אנשים רבים מחכים לביקורת כזאת בקוצר רוח בשל רצונם להזמין את המכשיר, ואני בטוח שגם אם יהיה כתוב לדוגמא שלמכשיר יש פוטנציאל שינוצל רק לאחר עדכון קושחה, או שהמכשיר בבסיסו בעייתי, ושלא נראה שעדכון קושחה יוכל לפתור את הבעיות, זה יעזור לאנשים לקבל החלטות.
במידה ויפנו אליי, אני מוכן להעמיד את המכשיר שלי לביקורת.
הסטרימר ברשותי כבר שבוע ויום, ועל אף היותי בעל משפחה עם 3 ילדים, כסקרן וכחובב של התחום, ביליתי כל ערב באמצע השבוע כ-3~4 שעות איתו, ובסוף השבוע עוד מספר שעות בלתי מבוטל. אני בהחלט חושב שגם במגבלות הללו, ניתן היה לכתוב ביקורת עיניינית, ברמה של "הצצה ראשונה" כפי ש ZIV_R כתב, ורק בשל העיניין הרב שהמכשיר מעורר.
ZIV_R,
אני מניח שכל ביקורת שלילית שנכתבה על ה XTREAMER, מבוססת ומגובה בעובדות, ולא טענתי אחרת. טענתי כנגד אווירת חוסר הפירגון המשווע שניכרת בשרשור.
לגבי נושא הביקורת למכשיר, אני בהחלט חושב שבשל העיניין הרב שהמכשיר יצר, יש מקום לבצע ביקורת התרשמות ראשונית למכשיר (כפי שכינית "הצצה ראשונה"), ולבצע ביקורת חוזרת לאחר שידרוגי קושחה עתידיים (בדומה לביקורת שנמתחת על מכוניות לאחר מתיחת פנים למודל כלשהו).
אנשים רבים מחכים לביקורת כזאת בקוצר רוח בשל רצונם להזמין את המכשיר, ואני בטוח שגם אם יהיה כתוב לדוגמא שלמכשיר יש פוטנציאל שינוצל רק לאחר עדכון קושחה, או שהמכשיר בבסיסו בעייתי, ושלא נראה שעדכון קושחה יוכל לפתור את הבעיות, זה יעזור לאנשים לקבל החלטות.
במידה ויפנו אליי, אני מוכן להעמיד את המכשיר שלי לביקורת.