מחפש טלויזיה עד 6500 ש"ח 100% שידורי YES
Re: סורי אתה מיושן עם הפלאזמה
מה זה מי קונה פלזמה? כל מי שרוצה לראות 100% שידורי YESשמוליקח כתב:אבקש להפסיק את גל הפלאזמות ,חברה מי קונה פלאזמה...
אם אתה מזמין ממיר HD מYES והולך לראות ערוצי HD, זה כבר משהו אחר.
גם בממיר HD עדיף לו פלזמה, כי אין הרבה ערוצים ורוב הצפייה עדיין תהיה בערוצי SD.scsa כתב:מה זה מי קונה פלזמה? כל מי שרוצה לראות 100% שידורי YESשמוליקח כתב:אבקש להפסיק את גל הפלאזמות ,חברה מי קונה פלאזמה...
אם אתה מזמין ממיר HD מYES והולך לראות ערוצי HD, זה כבר משהו אחר....
אני ממליץ: PV80, PQ70, PQ300R
מסכים איתך לגמרי.ds123 כתב:גם בממיר HD עדיף לו פלזמה, כי אין הרבה ערוצים ורוב הצפייה עדיין תהיה בערוצי SD.scsa כתב:מה זה מי קונה פלזמה? כל מי שרוצה לראות 100% שידורי YESשמוליקח כתב:אבקש להפסיק את גל הפלאזמות ,חברה מי קונה פלאזמה...
אם אתה מזמין ממיר HD מYES והולך לראות ערוצי HD, זה כבר משהו אחר....
אני ממליץ: PV80, PQ70, PQ300R...
ובכלל זה הכי מעצבן שמכניסים בראש של אנשים כל מיני שטויות "מי קונה פלזמה?" "תקנה רק FULL HD" ....
לא הישתכנעתי מספיק לגבי פלאסמה...
רוב היצרנים היום משקיעים בטכנולוגיה של LCD ,רוב החנויות היום מחליפים את כל המלאי של הטלויזיות הישנות
שלהם לLCD FHD ,בקרוב יכנסו יותר שידורי HD ,יש יותר יתרונות ל LCD לגבי פלאסמות בגודל שאני רוצה לקנות 40",
צריבות ,השתקפות .תאורה שמש ,רזולוציה נמוכה עם ארצה לעבור ל HD ,אני לא רוצה לקנות טלויזיה לשנתיים ,נתתי לכם כמה דעות שלי נא תגובתכם?
מבקש המלצה למסכים שמעניינים אותי סמסונג 40" B550 או B530 ,מה דעתכם .
שלהם לLCD FHD ,בקרוב יכנסו יותר שידורי HD ,יש יותר יתרונות ל LCD לגבי פלאסמות בגודל שאני רוצה לקנות 40",
צריבות ,השתקפות .תאורה שמש ,רזולוציה נמוכה עם ארצה לעבור ל HD ,אני לא רוצה לקנות טלויזיה לשנתיים ,נתתי לכם כמה דעות שלי נא תגובתכם?
מבקש המלצה למסכים שמעניינים אותי סמסונג 40" B550 או B530 ,מה דעתכם .