הבטחתי תמונות של הטלוויזיה החדשה (פיליפס 5604)
אז אחרי שהגיעה הספה, הטכנאי של הוט והטכנאי של הטלוויזיה (עכשיו רק צריך לחפש מזנון חדש ומתאים) אני רוצה להגיד שכל הדאגה שהיתה לי לגבי הגודל הוסרה, באמת ש42 זה גודל מתאים למרחק שלי.
עכשיו נשארו לי עד כמה שאלות קטנות...
1. חיברתי בין הממיר של הוט למסך עם כבל סקארט פשוט של 30 ש"ח, עכשיו הטכנאי שבא להתקין כמובן שהמליץ לי על כבל סקארט של פיליפס (שעלותו כ200 ש"ח), האם ההבדל יהיה כל כך משמעותי??
2. הוא גם כיוול לי את המסך, האם יש למישהו הגדרות שאני אוכל לראות שבאמת הכיול כמו שצריך?
כרגיל תודה לכם על העזרה!
עכשיו נשארו לי עד כמה שאלות קטנות...
1. חיברתי בין הממיר של הוט למסך עם כבל סקארט פשוט של 30 ש"ח, עכשיו הטכנאי שבא להתקין כמובן שהמליץ לי על כבל סקארט של פיליפס (שעלותו כ200 ש"ח), האם ההבדל יהיה כל כך משמעותי??
2. הוא גם כיוול לי את המסך, האם יש למישהו הגדרות שאני אוכל לראות שבאמת הכיול כמו שצריך?
כרגיל תודה לכם על העזרה!
תודה!
אחרי שעתיים עבודה בסוף גם הצלחתי לחבר את הנייד ולראות סרט HD כמו שצריך עם החיבור HDMI! (כמובן שהמדריכים שלכם הצילו אותי גם פה
)
בעיה קטנה שנתקלתי שבמסך שחור אני רואה איזה 3 פיקסלים בעייתים... שניים נמצאים בחלק התחתון של המסך וכמעט לא מפריעים ואחד קצת באמצע כזה.. עוד לא החלטתי מה אני אעשה עם זה.. נראה לי שכשרואים משהו ומרחוק זה לא כזה בולט בכלל..
אחרי שעתיים עבודה בסוף גם הצלחתי לחבר את הנייד ולראות סרט HD כמו שצריך עם החיבור HDMI! (כמובן שהמדריכים שלכם הצילו אותי גם פה
בעיה קטנה שנתקלתי שבמסך שחור אני רואה איזה 3 פיקסלים בעייתים... שניים נמצאים בחלק התחתון של המסך וכמעט לא מפריעים ואחד קצת באמצע כזה.. עוד לא החלטתי מה אני אעשה עם זה.. נראה לי שכשרואים משהו ומרחוק זה לא כזה בולט בכלל..
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
מה הכוונה פיקסלים בעיתיים
קודם כל תתחדש! ותהנה ממנה!eliz כתב:תודה!
אחרי שעתיים עבודה בסוף גם הצלחתי לחבר את הנייד ולראות סרט HD כמו שצריך עם החיבור HDMI! (כמובן שהמדריכים שלכם הצילו אותי גם פה)
בעיה קטנה שנתקלתי שבמסך שחור אני רואה איזה 3 פיקסלים בעייתים... שניים נמצאים בחלק התחתון של המסך וכמעט לא מפריעים ואחד קצת באמצע כזה.. עוד לא החלטתי מה אני אעשה עם זה.. נראה לי שכשרואים משהו ומרחוק זה לא כזה בולט בכלל.....
השאלה מה כוונתך פיקסלים בעיתיים?
מה שרופים?? (אם זה כך),
דבר עם השירות שיבואו להחליף, עכשיו זה הזמן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תתחדש ותהנה
asafmor - לאיזו מטרת צפייה? סרטים או טלויזיה?
לסרטים - לך על 42" בלי לחשוב - ותהנה כמו שצריך
asafmor - לאיזו מטרת צפייה? סרטים או טלויזיה?
לסרטים - לך על 42" בלי לחשוב - ותהנה כמו שצריך