צריך להפריד בין אוהדים נאמנים ולוקאליים לבין הצפייה הבינלאומית בקבוצות העל. מדובר בשתי תופעות שונות לגמרי.
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
עלית על עיניין חשוב, יוניון ברלין פופולארית בחלק מהעיר ברלין. לא ראיתי שמוכרים חולצות שלהם בת"א וגם לא חושב שאיזה שקל מהמנוי שלי לHOT מגיע לידיהם.
צריך להפריד בין אוהדים נאמנים ולוקאליים לבין הצפייה הבינלאומית בקבוצות העל. מדובר בשתי תופעות שונות לגמרי.
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
לא שילמת מספיק...osherov כתב:כמה ימים אני לא כאן ואני רואה שאף אחד לא הצליח לרסן את משה שגרם פה לפיצוץ הודעות בנושא תאורטי לגמרי![]()
אבי לא שילמתי לך כסף כדי ש...... את משה ?!...
- moco
-
- גורו

קמצןtheAman כתב:לא שילמת מספיק...osherov כתב:כמה ימים אני לא כאן ואני רואה שאף אחד לא הצליח לרסן את משה שגרם פה לפיצוץ הודעות בנושא תאורטי לגמרי![]()
...
משה
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
למרבה הצער, הבוקר ,סידרת הגמר ב NBA הסתיימה בניצחון הקל ובאליפות של הלייקרס.
הלייקרס ניצחו 4:1 בסידרה (את אורלנדו) בסידרה שלטעמי ממש לא התעלתה לרמה גבוה מידי בגלל שהיא הייתה בנוכחות צד אחד (מזכיר לי קצת את גמר הרולנד גרוס בטניס בשבוע שעבר). המג'יק, עושה רושם, היו "תמימים" מידי בסידרה הזאת ולמרות שהיו להם 2 הזדמנויות לנצח 2 משחקים הם כשלו בצורה שלומיאלית בשניהם ובעצם גמרו את הסידרה !
חבל, נחכה לשנה הבאה
אגב, אני אוהד הלייקרס ולמרות זאת רציתי סידרה מותחת ומעניינת יותר !
הלייקרס ניצחו 4:1 בסידרה (את אורלנדו) בסידרה שלטעמי ממש לא התעלתה לרמה גבוה מידי בגלל שהיא הייתה בנוכחות צד אחד (מזכיר לי קצת את גמר הרולנד גרוס בטניס בשבוע שעבר). המג'יק, עושה רושם, היו "תמימים" מידי בסידרה הזאת ולמרות שהיו להם 2 הזדמנויות לנצח 2 משחקים הם כשלו בצורה שלומיאלית בשניהם ובעצם גמרו את הסידרה !
חבל, נחכה לשנה הבאה
אגב, אני אוהד הלייקרס ולמרות זאת רציתי סידרה מותחת ומעניינת יותר !
-
osherov
-
- גורו Android

אחרי היום אני כבר מוכן להוסיף להצעה שלי עוד 10KtheAman כתב:לא שילמת מספיק...osherov כתב:כמה ימים אני לא כאן ואני רואה שאף אחד לא הצליח לרסן את משה שגרם פה לפיצוץ הודעות בנושא תאורטי לגמרי![]()
...
- moco
-
- גורו

הגזמת, האגרופן שלו עולה 50 ש"ח. אתה יודע איזה רווח הוא יעשה עליך?osherov כתב:אחרי היום אני כבר מוכן להוסיף להצעה שלי עוד 10KtheAman כתב:לא שילמת מספיק...osherov כתב:כמה ימים אני לא כאן ואני רואה שאף אחד לא הצליח לרסן את משה שגרם פה לפיצוץ הודעות בנושא תאורטי לגמרי![]()
......
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
יש לי הרבה מיסים לשלם, רק על "הקנס" על המים אני אוציא חצי ממה שאני ארויח פהmoco כתב:הגזמת, האגרופן שלו עולה 50 ש"ח. אתה יודע איזה רווח הוא יעשה עליך?osherov כתב:אחרי היום אני כבר מוכן להוסיף להצעה שלי עוד 10KtheAman כתב:לא שילמת מספיק...osherov כתב:כמה ימים אני לא כאן ואני רואה שאף אחד לא הצליח לרסן את משה שגרם פה לפיצוץ הודעות בנושא תאורטי לגמרי![]()
......
...
-
osherov
-
- גורו Android

הטור דה פרנס של 2009 יוצא לדרך.......
היכונו ביום שבת הקרוב זה מתחיל !!
לטעמי, השנה הולך להיות אחד המרוצים הגדולים ביותר אי פעם, אחת הסיבות לכך היא שהפעם יש הרבה מאוד מתמודדים על התואר ואין אחד שהוא ממש מועדף מעל האחרים (אולי רק אלברטו קונטדור). 21 קטעי רכיבה ב 23 ימים (כן, רק 2 ימי מנוחה !) על מרחק של 3500 ק"מ !
טיפוסים על בשיפועים לא הגיוניים על הרים לא אנושיים !
מרוצים אישים נגד שעון (נג"ש) !
מרוץ קבוצתי !
נופי צרפת המדהימים !
שידורי HD ביורוספורט !
אבטיח טוב !
יותר מזה אני לא צריך כלום !!!
אז אחרי שנתפנק על הזכייה ה 15 של פדרר ביום ראשון הקרוב (אין סיכוי שמישהו ייקח לו את התואר על הדשא השנה)
יגיע בשבילי הדבר הדבר האמיתי, מי יודע אולי לאנס הגדול יצליח לעשות את הקאמבק הגדול בהיסטוריה !
יאלה לכו להתכונן,
ויוה לה טור
קבלו, הנה פרופיל של הקטע המטורף הלפני אחרון בטור השנה בו הכל יכול להיקבע ב 20 ק"מ אחרונים של הקטע בטיפוס רצח בקטגוריית טיפוס הכי קשה שנקראת HC (ראשי תיבות של Hors Categorie !)
Km 167.0 - MONT VENTOUX - 21.1 km climb to 7.6 % - Category H
לטעמי, השנה הולך להיות אחד המרוצים הגדולים ביותר אי פעם, אחת הסיבות לכך היא שהפעם יש הרבה מאוד מתמודדים על התואר ואין אחד שהוא ממש מועדף מעל האחרים (אולי רק אלברטו קונטדור). 21 קטעי רכיבה ב 23 ימים (כן, רק 2 ימי מנוחה !) על מרחק של 3500 ק"מ !
טיפוסים על בשיפועים לא הגיוניים על הרים לא אנושיים !
מרוצים אישים נגד שעון (נג"ש) !
מרוץ קבוצתי !
נופי צרפת המדהימים !
שידורי HD ביורוספורט !
אבטיח טוב !
יותר מזה אני לא צריך כלום !!!
אז אחרי שנתפנק על הזכייה ה 15 של פדרר ביום ראשון הקרוב (אין סיכוי שמישהו ייקח לו את התואר על הדשא השנה)
יגיע בשבילי הדבר הדבר האמיתי, מי יודע אולי לאנס הגדול יצליח לעשות את הקאמבק הגדול בהיסטוריה !
יאלה לכו להתכונן,
ויוה לה טור
קבלו, הנה פרופיל של הקטע המטורף הלפני אחרון בטור השנה בו הכל יכול להיקבע ב 20 ק"מ אחרונים של הקטע בטיפוס רצח בקטגוריית טיפוס הכי קשה שנקראת HC (ראשי תיבות של Hors Categorie !)
Km 167.0 - MONT VENTOUX - 21.1 km climb to 7.6 % - Category H
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- moco
-
- גורו

ידיעה מרעישה בעונת המלפפונים: מייקל אוון, הפצוע התמידי עם העבר הקצת רחוק המפואר, שאין לו חוזה והיה במו"מ עם קבוצות בינוניות, בבדיקות רפואיות באולד טרפורד. מדובר כנראה בעסקאת "pay-as-you-play". מזכיר קצת את דייוויד בקהם ששילם מכיסו כדי להגיע למילאן.
האם מנ. יונייטד נואשים לאחר שבקושי מצליחים לתפוס כוכבים, או האם שוב יסתבר שפרגי עושה שיקול נכון.
האם מנ. יונייטד נואשים לאחר שבקושי מצליחים לתפוס כוכבים, או האם שוב יסתבר שפרגי עושה שיקול נכון.
משה
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
וואלה?
כבר לו ילד הוונדר בוי
הילד בן 30
בטח מסריח מנפטלין
כבר לו ילד הוונדר בוי
הילד בן 30
בטח מסריח מנפטלין
העם דורש..... כל מיני דברים
- moco
-
- גורו

זהו, חתם היום לשנתיים.
משה
-
osherov
-
- גורו Android

היום פדרר ייהפך באופן מוחלט לגדול מכולם !
טוב,
אז היום ב 16:00 יתחיל משחק הגמר בטורניר וימבלדון בין הסופרמן של הטניס השויצרי, רוג'ר פדרר ובין המפתיע של הטורניר ,האמריקני, אנדי רודיק. הכל נוטה לניצחון של הפנומן פדרר (והוא ינצח !),
זה מתחיל במאזן ניצחונות מדהים של 18:2 מול רודיק וזה ממשיך מזה שפדרר משחק בטורניר הזה טניס כמעט מושלם ומאוד משוחרר אחרי הניצחון המפתיע שלו בטורניר החימר, הרולנד גרוס. צריך לזכור שהמאזן של פדרר בטורניר על הדשא הוא פשוט לא פחות ממדהים, הוא ניצח ב 71 מ-72 המשחקים האחרונים !!! רודיק לעומת זאת ללא ספק הציג את הטניס השני הטוב ביותר בטורניר ולמרות שהנשק המרכזי שלו זה חבטות ההגשה שלו (היו לו 75% הצלחה בהכנסת הסרב הראשון במשחק שלו בחצי הגמר מול אנדי מארי !!!) עדיין בטורניר הזה הוא מצליח לנפק משחק טוב מאוד אפילו מהקו האחורי (נגד יואיט הוא לא נפל ממנו גם כשהם היכו ללא רחם אחד בשני מהקו האחורי), אך האם כל זה יספיק לו נגד פדרר ? מסופקני !
למרות, שאני מעריץ גדול של פדרר, יש בי עדיין עצבות משהו והיא מהסיבה, שלטעמי, לגדול מכולם מגיע לקחת את התואר ה 15 ולשבור בכך את השיא של פיט סמפרס (ושלו עצמו) בצורה הרואית במשחק שצריך להיכנס לז'רגון ולא על ידי ניצחון קל על אמריקאי "אלמוני" !
וזה מחזיר אותי למאזן המדהים שלו על טורניר הדשא: ניצחון ב 71 מ 72 משחקים !
רק מה לעשות שדווקא ההפסד היחיד שלו נחשב למשחק הטניס הטוב ביותר ששוחק אי פעם !
זה קרה בגמר של שנה שעברה בהתמודדות של סופרמן פדרר נגד הקריפטונייט הנצחי שלו רפאל נדאל !!!
שמרבה הצער שלי לא משתתף בטורניר הפעם בגלל פציעה.
למרות שפדרר ייחשב תמיד, ובצדק, לגדול ביותר עדיין ,נכון להיום, אין מה לעשות, אבל בין השניים נדאל טוב יותר !
אז היום ב 16:00 יתחיל משחק הגמר בטורניר וימבלדון בין הסופרמן של הטניס השויצרי, רוג'ר פדרר ובין המפתיע של הטורניר ,האמריקני, אנדי רודיק. הכל נוטה לניצחון של הפנומן פדרר (והוא ינצח !),
זה מתחיל במאזן ניצחונות מדהים של 18:2 מול רודיק וזה ממשיך מזה שפדרר משחק בטורניר הזה טניס כמעט מושלם ומאוד משוחרר אחרי הניצחון המפתיע שלו בטורניר החימר, הרולנד גרוס. צריך לזכור שהמאזן של פדרר בטורניר על הדשא הוא פשוט לא פחות ממדהים, הוא ניצח ב 71 מ-72 המשחקים האחרונים !!! רודיק לעומת זאת ללא ספק הציג את הטניס השני הטוב ביותר בטורניר ולמרות שהנשק המרכזי שלו זה חבטות ההגשה שלו (היו לו 75% הצלחה בהכנסת הסרב הראשון במשחק שלו בחצי הגמר מול אנדי מארי !!!) עדיין בטורניר הזה הוא מצליח לנפק משחק טוב מאוד אפילו מהקו האחורי (נגד יואיט הוא לא נפל ממנו גם כשהם היכו ללא רחם אחד בשני מהקו האחורי), אך האם כל זה יספיק לו נגד פדרר ? מסופקני !
למרות, שאני מעריץ גדול של פדרר, יש בי עדיין עצבות משהו והיא מהסיבה, שלטעמי, לגדול מכולם מגיע לקחת את התואר ה 15 ולשבור בכך את השיא של פיט סמפרס (ושלו עצמו) בצורה הרואית במשחק שצריך להיכנס לז'רגון ולא על ידי ניצחון קל על אמריקאי "אלמוני" !
וזה מחזיר אותי למאזן המדהים שלו על טורניר הדשא: ניצחון ב 71 מ 72 משחקים !
רק מה לעשות שדווקא ההפסד היחיד שלו נחשב למשחק הטניס הטוב ביותר ששוחק אי פעם !
זה קרה בגמר של שנה שעברה בהתמודדות של סופרמן פדרר נגד הקריפטונייט הנצחי שלו רפאל נדאל !!!
שמרבה הצער שלי לא משתתף בטורניר הפעם בגלל פציעה.
למרות שפדרר ייחשב תמיד, ובצדק, לגדול ביותר עדיין ,נכון להיום, אין מה לעשות, אבל בין השניים נדאל טוב יותר !
-
osherov
-
- גורו Android

-
osherov
-
- גורו Android

4 נקודות מערכה ורודיק עדיין לא לקח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
osherov
-
- גורו Android

-
osherov
-
- גורו Android

מדהים !!!!
פדרר לקח את המערכה השנייה (תיקון מההודעה הלפני-לפני אחרונה שלי)
רודיק הוביל 6:2 בשובר השויון !!!
היו לו 4 נקודות מערכה !!!!
והוא הפסיד את כולם !!!
פדרר לקח 6 נקודות רצופות !!!
וניצח 8:6 בשובר השויון
הדבר היחיד שיש לי להגיד הוא שיותר מזה שפדרר יצא גדול רודיק יצא לוזר !
היו לו לפחות 2 הזדמנויות של 90% לסיים את המערכה ולפתוח פער מאוד משמעותי לקראת הזכייה
פדרר לקח את המערכה השנייה (תיקון מההודעה הלפני-לפני אחרונה שלי)
רודיק הוביל 6:2 בשובר השויון !!!
היו לו 4 נקודות מערכה !!!!
והוא הפסיד את כולם !!!
פדרר לקח 6 נקודות רצופות !!!
וניצח 8:6 בשובר השויון
הדבר היחיד שיש לי להגיד הוא שיותר מזה שפדרר יצא גדול רודיק יצא לוזר !
היו לו לפחות 2 הזדמנויות של 90% לסיים את המערכה ולפתוח פער מאוד משמעותי לקראת הזכייה
-
osherov
-
- גורו Android

זה אחד ממשחקי הגמר הכי צמודים אבל הכי משעממים שראיתי !
כמעט בלתי אפשרי לשבור את הגשות של שני החבר'ה !
ושוב עושה רושם שזה הולך לשובר שויון
כמעט בלתי אפשרי לשבור את הגשות של שני החבר'ה !
ושוב עושה רושם שזה הולך לשובר שויון
-
osherov
-
- גורו Android

פדרר לוקח את השלישית !
הוא מראה לרודיק איך עושים את זה !
אחרי 6:3 לפדרר בשובר השויון רודיק הצליח לחזור ל 6:5 אבל פדרר לקח את הנקודה וניצח את המערכה !
2:1 לפדרר במערכות, ניפגש בשובר השויון הבא
הוא מראה לרודיק איך עושים את זה !
אחרי 6:3 לפדרר בשובר השויון רודיק הצליח לחזור ל 6:5 אבל פדרר לקח את הנקודה וניצח את המערכה !
2:1 לפדרר במערכות, ניפגש בשובר השויון הבא
-
osherov
-
- גורו Android

טוב הגענו למערכה החמישית !
צריך לזכור שאין שובר שויון במערכה הזאת !
זה יכול להימשך הרבה זמן
אגב, מארק קוונדיש הוא המנצח של הקטע השני היום בטור דה פרנס !
האך, עדיין קטעים המעניינים יגיעו רק בסופ"ש ברגע שהחבר'ה יגיעו להרים
צריך לזכור שאין שובר שויון במערכה הזאת !
זה יכול להימשך הרבה זמן
אגב, מארק קוונדיש הוא המנצח של הקטע השני היום בטור דה פרנס !
האך, עדיין קטעים המעניינים יגיעו רק בסופ"ש ברגע שהחבר'ה יגיעו להרים
-
osherov
-
- גורו Android