מה דעתכם על denon 3930 כמקור סטריאו?
ממליץ לך להשאיל נגן CD , לחבר אותו למערכת שלך ולבצע השוואה.
אתה שואל שאלה שאין לה תשובה נכונה או לא נכונה.
אני יכול לאמר לך שאני משתמש בנגן DVD של NAD (דגם M55 ) כאשר את ההמרה עושה המגבר (לטעמי עדיף מההמרה של הנגן) ועוד לא מצאתי נגן CD (במחיר סביר - באזור 3K ) שאני יכול לאמר "וואו, איזה שיפור בסאונד".
אתה שואל שאלה שאין לה תשובה נכונה או לא נכונה.
אני יכול לאמר לך שאני משתמש בנגן DVD של NAD (דגם M55 ) כאשר את ההמרה עושה המגבר (לטעמי עדיף מההמרה של הנגן) ועוד לא מצאתי נגן CD (במחיר סביר - באזור 3K ) שאני יכול לאמר "וואו, איזה שיפור בסאונד".
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
Re: תודה למשיבים
יש עדיין במלאי מכשירים כאלה?oorva כתב:כרגע מתלבט בין ה 3930 לאחיו הצעיר...
איזה מחירים קיבלת או שזה ביד שניה?
יש גם את ה OPPO
ה OPPO נבחן הן כמכשיר די וי די והן כמכשיר לקומפקט דיסק ונמצא ברמה זהה או קרובה מאוד ל 3930 ובמחיר נמוך בהרבה. עדיף לקנות OPPO חדש מאשר מכשיר בן 2-4 שנים.
Re: יש גם את ה OPPO
איפה קונים oppo באיזה דגם מדובר ומה מחירו?מאירקה כתב:ה OPPO נבחן הן כמכשיר די וי די והן כמכשיר לקומפקט דיסק ונמצא ברמה זהה או קרובה מאוד ל 3930 ובמחיר נמוך בהרבה. עדיף לקנות OPPO חדש מאשר מכשיר בן 2-4 שנים....
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
Re: יש גם את ה OPPO
http://oppodigital.com/dv980h/default.aspoorva כתב:איפה קונים oppo באיזה דגם מדובר ומה מחירו?מאירקה כתב:ה OPPO נבחן הן כמכשיר די וי די והן כמכשיר לקומפקט דיסק ונמצא ברמה זהה או קרובה מאוד ל 3930 ובמחיר נמוך בהרבה. עדיף לקנות OPPO חדש מאשר מכשיר בן 2-4 שנים.......
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הבעיה היא שה Oppo הוא לא multizone כך שמי שרוצה להשתמש בו כנגן DVD יהיה חייב לארגן לעצמו דיסקים של Region 1
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ה OPPO הוא מולטיזון
Joshua_G כתב:hornless כתב:ה-3930 מכשיר מצויין גם בתור נגן דיסקים....ramkol כתב:ה3930 הוא מכשיר מצוין גם לסטראו.
....![]()
מהניסיון....
המכשיר הוא מולטיזון. אולי יש לך דגם ישן או ייחודי. אני רכשתי את שלי דרך EBAY והוא מולטיזון וכל מה שצריך.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מאירקה, אנחנו לא מדברים על אותו הדבר. אני התכוונתי לנגן האוניברסלי החדש של Oppo והוא לא multizone באחריות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
Re: לי יש את ה OPPO 981
האם השווית אותו לנגן Denon 3930 ?מאירקה כתב:ועליו אני ממליץ בחום.
...
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
בזמנו שקלתי בין השניים וראיתי מספר בקורות עליו שהשוו אותו ל 3930 ברמת הוידאו והאודיו. נסה לגגל.Joshua_G כתב:האם השווית אותו לנגן Denon 3930 ?מאירקה כתב:ועליו אני ממליץ בחום.
......
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
ביקורות לא מעניינות אותי.מאירקה כתב:בזמנו שקלתי בין השניים וראיתי מספר בקורות עליו שהשוו אותו ל 3930 ברמת הוידאו והאודיו. נסה לגגל.Joshua_G כתב:האם השווית אותו לנגן Denon 3930 ?מאירקה כתב:ועליו אני ממליץ בחום.
......
...
הדבר היחיד המעניין אותי הוא אשר שומעות אוזניי.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא