גלעד שליט 1085 ימים בשבי

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6049
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #21 

barvfr כתב:גלעד שליט, 1085 ימים בשבי, לא זכה עדין לראות אור יום ולא ביקור של הצלב האדום.

מנגד, מאפשרת ממשלת ישראל למשפחות עצורי החמאס לבקר אותם בכלא.
(כל מי שיפנה אלי במייל פרטי, יקבל מצגת המתארת ביקורי משפחות לעצורי החמאס,
והקוראת לממשלת ישראל לשיים לזה סוף עד שגלעד יזכה לפחות ליחס דומה-)

אולי הנהלת האתר תסכים לסייע בהעלאת הקובץ...
...
לא הפסיקו להם את הביקורים, או התנו את זה בביקור הצלב האדום אצל גלעד?

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #22 

osherov כתב:Shed,
אני מניח שאני לא אצליח לשכנע אותך לכן אני כרגע ארד מזה,
משהו שמעניין אותי לא פחות הוא המקרה המצער שהתרחש בקבר יוסף עם מדחת יוסוף שנהרג אחרי כמה שעות מירי של פלסטיני.
לא הצלחתי להבין האם היית בצוות שנכח בקבר עצמו או בצוותי החילוץ, האירוע שם זכור לי מאוד, בעיקר אני זוכר את זה שהיו לא מעט חילוקי דעות לגבי מה שבאמת קרה שם בקשר למצבו האמיתי של ההרוג שלנו ובקשר לדיווחים שהעביר המפקד בשטח (לא זוכר את השם שלו) למפקדה (אם אני זוכר נכון הרמטכ"ל מופז הגיע לאזור על מנת לעקוב אחרי האירוע). בעיקר זכור לי הפרמדיק שחילץ וטיפל בפצוע (למרבה הצער גם את שמו אני לא זוכר) אני כן זוכר שהוא היה דמות שממש הערצתי (אם אני לא טועה הוא נפצע קשה מספר שנים אח"כ בפיגוע או משהו דומה ?!)
...
אני הייתי בכוחות מסביב שהוקפצו לארוע. לא הייתי במתחם הקבר עצמו.
You are never fully dressed without a smile

barvfr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #23 

איתי_הגיתי כתב:
barvfr כתב:גלעד שליט, 1085 ימים בשבי, לא זכה עדין לראות אור יום ולא ביקור של הצלב האדום.

מנגד, מאפשרת ממשלת ישראל למשפחות עצורי החמאס לבקר אותם בכלא.
(כל מי שיפנה אלי במילי פרטי, יקבל מצגת המתארת ביקורי משפחות לעצורי החמאס,
והקוראת לממשלת ישראל לשיים לזה סוף עד שגלעד יזכה לפחות ליחס דומה-)

אולי הנהלת האתר תסכים לסייע בהעלאת הקובץ...
...
לא הפסיקו להם את הביקורים, או התנו את זה בביקור הצלב האדום אצל גלעד?
...
בשקט בשקט ובהחבא, חידשו להם את הביקורים :evil:

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #24 

אני מצטער להיות המניאק ה"לא פופולארי" כאן, אבל אני מזכיר לכולם שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית עם חוקים ואנחנו לא מתנהגים כמו מדינת טרור. היום לא נאפשר לאסירי החמאס ביקורים, מחר אסירים רוצחים לא יורשו לקבל ביקורים ומשם מתדרדרים למעצרי אזרחים באמצע הלילה.
יש סיבה שבמדינת ישראל יש חוק ביקור אסירים, אנחנו חלק מקהילה בינלאומית דמוקרטית, אנחנו לא מדינת טרור וטוב שכך. אני רוצה לחיות במדינה מסודרת עם חוקים.
ואני מזכיר שחוקים נועדו להנחות את המדינה בשעת צרה - לא בשעת נועם.
בשביל ביקור לאסירים שגנבו ארטיק במכולת לא צריך חוקים... החוקים נכנסים לתמונה במקומות היותר מורכבים ורגישים.
לא יכול להיות שבכל פעם שמישהו יפגע בנו אנחנו נחליט לזרוק את הסדר הטוב שבוא אנו חיים רק כדי לנקום או "להראות להם מה זה".

מקרה גלעד שליט הוא מקרה כואב ומתסכל שאין כמותו. אני רוצה לחשוב, ואולי אני תמים, שיש אנשים שעושים לילות כימים כדי לשחררו.
רוצים מישהו שצריך לכעוס עליו??? איפה הביקורת על דן מרידור שסרב לקבל על עצמו את תיק שליט? האיש נבחר ציבור! נגזר עליו לטפל בשליט והוא מסרב? איך אף אחד לא קורא להתפטרותו? אם יש מישהו שצריך למנוע ממנו ביקורים, זה דן מרידור ולא איזה אסיר חמאס מעפן שיושב בכלא.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #25 

nadavck
כלפי מי שמחזיק לך חטוף ללא גישה/צלב אדום, אתה יכול ליצור חוקים לצורך המקרה הזה.
זו לא מצריים שהחזירה לך שבויים בעיסקה מסודרת אחרי המלחמה.
זה ארגון טרור/מדינת חמאסטן שלא פועלת לפי שום חוקים שכתובים בספר כלשהו.
אתה יכול להיות מדינה מסודרת, ואין סתירה בכך, אבל מול אלה צריך להיות קצת יותר קריאטיביים.
לא תפסיד מזה שום דבר.
הארופאים שונאים אותך כבר מזמן.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

איתי_הגיתי כתב:nadavck
כלפי מי שמחזיק לך חטוף ללא גישה/צלב אדום, אתה יכול ליצור חוקים לצורך המקרה הזה.
...
ומה יהיה שנחליט לצאת למלחמה נגד סוחרי סמים? גם אז נוכל לייצר חוקים ולרמוס את זכויות האסירים? לא סתם יש חוק "זכויות אסיר"; לא סתם יש חוקי מעצר. מדינה לא יכולה ולא צריכה לשנות חוקים על פי גחמות ותקיפה. רוצה להיות יצירתי??? בבקשה, בשביל זה יש בחירות אנחנו יכולים לבחור באנשים שלדעתנו יהיו יצירתיים, אולי הגיע הזמן להצביע לכאלה ולאו דווקא לכוחניים שבחבורה.
איתי_הגיתי כתב:זו לא מצריים שהחזירה לך שבויים בעיסקה מסודרת אחרי המלחמה.
זה ארגון טרור/מדינת חמאסטן שלא פועלת לפי שום חוקים שכתובים בספר כלשהו.
אתה יכול להיות מדינה מסודרת, ואין סתירה בכך, אבל מול אלה צריך להיות קצת יותר קריאטיביים.
לא תפסיד מזה שום דבר.
...

לפי ההגיון הזה, גם לגנבים, שעוברים על החוק במדינת חוק מסודת,בעצם אין זכויות. הגנבים פורצים לבתים שלנו ולא פועלים לפי שוב חוקים שכתובים בספר כולשהו. אז אני יכול להיות מדינה מסודרת ופשוט להיות יותר קראטיבי עם הגנבים נכון? למה לא לשלול זכויות של אנסים/גנבים/רוצחים יהודים?? למה רק של אסירי החמאס.
ועוד דבר? מה עם עבירות תנועה? יותר ישראלים "נרצחים" על הכביש בגלל עבירות תנועה. למה אין כאן שירשור על תנאי המאסר של אנשים שעוברים באדום ורוצחים ילדות, הורים, סבים וסבתות??

איתי_הגיתי כתב:הארופאים שונאים אותך כבר מזמן.
...
האירופאים ומדינות העולם לא מענינים אותי. הדבר היחיד שמעניין אותי הוא לחיות במדינה שלי יהיה כיף לחיות בה. מדינה שאני יכול להרגיש השלטון הוא הגיוני, נאור ואיכותי. ואם יש לי אויב לא נאור?? יש לי צבא, יש לי משטרה ויש לי חוקים.
מה שאני אומר הוא שחוקים נועדים לשעת צרה; זה פשוט בלתי הגיוני לזרוק אותם דרך החלון ברגע שאתה צריך להשתמש בהם ולהיות כבול על ידם.

(כל השיח הזה מתנהל מבחינתי ברוח טובה כמובן לצורך החלפת דעות בלבד) (Y)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #27 

איתי,
לטעמי השאלה שצריכה להישאל היא האם יש סיכוי ששינוי כל שהוא בתנאי אסירי החאמס יקדם אפילו בצורה הקלה ביותר את שיחרור של גלעד שליט ?!
במידה וכן אני מוכן ללכת מאוד רחוק על מנת להביא את השיחרור שלו (אני אישית מוכן להוציא עם פינצטה את השערות בכל הגוף של כל אחד מהם !). אבל, במקרה הזה אני לא חושב ששלילת ביקורים אצל האסירים שלהם יביאו להתקפלות כלשהיא בעמדת החאמס (דווקא להפך). אני חושב שהרעיון הזה הוא פופוליסיטי ולא יותר מזה !

nadavck,
אם כל הכבוד לזכויות האסיר אנחנו חיים במדינה בעלת מציאות מאוד שונה מרוב מדינות העולם (אירופה ואפילו ארה"ב) וכדי לשרוד צריך לדעת להתאים את עצמנו למקום הזה. לדעתי אין מה פתרון אחר למעט להפשיל שרוולים "ולהתלכלך" ברפש שיוצרים האוייבים שלנו (אגב, אנחנו עושים את זה לא מעט רק פחות שומעים על זה)

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

osherov כתב:
nadavck,
אם כל הכבוד לזכויות האסיר אנחנו חיים במדינה בעלת מציאות מאוד שונה מרוב מדינות העולם (אירופה ואפילו ארה"ב) וכדי לשרוד צריך לדעת להתאים את עצמנו למקום הזה. לדעתי אין מה פתרון אחר למעט להפשיל שרוולים "ולהתלכלך" ברפש שיוצרים האוייבים שלנו (אגב, אנחנו עושים את זה לא מעט רק פחות שומעים על זה)
...
אני חושב שאתה טועה, הגישה שלך היא גישה מסוכנת מאוד בגלל שהיא מאפשרת התדרדרות של ההגדרה "מסוכן למדינה" ו"כדי לשרוד". למזלנו, גם נבחרי הציבור מכלל הקשת הפוליטית יודעים זאת. כי עובדה... אנחנו לא "מוציאים שערות עם פינצטה" לאף אחד.

שלא תבין לא נכון, אני כולי זעם ועצבים על המצב של שליט, ואם היה בידי להחזיר אותו על ידי תלישת איברים של אסיר זה או אחר הייתי שמח להתנדב לעשות זאת.

אנחנו כל הזמן אומרים ש"ערבים מבינים רק בכח ובאלימות". אני חושב שישראל מבינה רק בכח ואלימות. אנחנו נלחמים מול אויב שמוכן להתאבד כדי להבהיר נקודה. איזה איום יש לנו על איוב כזה?
עזה נמצאת בעוני (להם אין מערכות קולנוע ביתיות מגניבות), הביוב נשפך ברחובות, אין לימודים, אין כלכלה, אין כלום... הכל הרוס. זאת עובדה ולא אינטרפטציה וכן אני יודע שיש גם את עשירי ומושחתי עזה - אבל אני מדבר על הציבור הרחב. הם נלחמים כמו ציבור שאין לו מה להפסיד כי הם הגיעו אל השפל... ומה אתה מציע? לנתק לאסירים שלהם את הטלוויזיה? להפסיק את ביקורי האסירים?? תגיד לי אתה מי חי באשלייה....

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #29 

nadavck כתב:
osherov כתב:
nadavck,
...
אני חושב שאתה טועה, הגישה שלך היא גישה מסוכנת מאוד בגלל שהיא מאפשרת התדרדרות של ההגדרה "מסוכן למדינה" ו"כדי לשרוד". למזלנו, גם נבחרי הציבור מכלל הקשת הפוליטית יודעים זאת. כי עובדה... אנחנו לא "מוציאים שערות עם פינצטה" לאף אחד.

שלא תבין לא נכון, אני כולי זעם ועצבים על המצב של שליט, ואם היה בידי להחזיר אותו על ידי תלישת איברים של אסיר זה או אחר הייתי שמח להתנדב לעשות זאת.

אנחנו כל הזמן אומרים ש"ערבים מבינים רק בכח ובאלימות". אני חושב שישראל מבינה רק בכח ואלימות. אנחנו נלחמים מול אויב שמוכן להתאבד כדי להבהיר נקודה. איזה איום יש לנו על איוב כזה?
עזה נמצאת בעוני (להם אין מערכות קולנוע ביתיות מגניבות), הביוב נשפך ברחובות, אין לימודים, אין כלכלה, אין כלום... הכל הרוס. זאת עובדה ולא אינטרפטציה וכן אני יודע שיש גם את עשירי ומושחתי עזה - אבל אני מדבר על הציבור הרחב. הם נלחמים כמו ציבור שאין לו מה להפסיד כי הם הגיעו אל השפל... ומה אתה מציע? לנתק לאסירים שלהם את הטלוויזיה? להפסיק את ביקורי האסירים?? תגיד לי אתה מי חי באשלייה....
...
אם תקרא את הודעתי שוב תראה שהסיפא של ההודעה שלי הוא שהצד השני, החאמס, לא יתקפל בעקבות צעדים אלו ולכן אין שום סיבה להגביל את הביקורים לאסירי החאמס, למעט סיבת הנקמה (הם לא נותנים אז גם אני לא מביא). אני שוב חוזר ואומר שבמידה וצעד קיצוני כן היה גורם לשינוי בעמדת הצד השני אני היית תומך בו באופן מלא

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #30 

נתק לאסירים שלהם את הטלוויזיה? להפסיק את ביקורי האסירים?? תגיד לי אתה מי חי באשלייה....
...
כן, לנתק, ולהודיע קבל עם ועדה שהצעד נעשה כמחאה להתנהגות שלהם עם שבויינו.
כך תרוויח פרסום ולגיטימיות.
אתה הרי צודק.
ומה יהיה שנחליט לצאת למלחמה נגד סוחרי סמים? גם אז נוכל לייצר חוקים ולרמוס את זכויות האסירים? לא סתם יש חוק "זכויות אסיר"; לא סתם יש חוקי מעצר. מדינה לא יכולה ולא צריכה לשנות חוקים על פי גחמות ותקיפה. רוצה להיות יצירתי??? בבקשה, בשביל זה יש בחירות אנחנו יכולים לבחור באנשים שלדעתנו יהיו יצירתיים, אולי הגיע הזמן להצביע לכאלה ולאו דווקא לכוחניים שבחבורה.
איש "יצירתי" יבטל להם ביקורים.
לפי ההגיון הזה, גם לגנבים, שעוברים על החוק במדינת חוק מסודת,בעצם אין זכויות. הגנבים פורצים לבתים שלנו ולא פועלים לפי שוב חוקים שכתובים בספר כולשהו. אז אני יכול להיות מדינה מסודרת ופשוט להיות יותר קראטיבי עם הגנבים נכון? למה לא לשלול זכויות של אנסים/גנבים/רוצחים יהודים?? למה רק של אסירי החמאס.
ועוד דבר? מה עם עבירות תנועה? יותר ישראלים "נרצחים" על הכביש בגלל עבירות תנועה. למה אין כאן שירשור על תנאי המאסר של אנשים שעוברים באדום ורוצחים ילדות, הורים, סבים וסבתות??

חמאסטן זו מדינת אויב, שמצהירה שהיא לא מכירה בך ובזכותך לחיות בשקט.
אז בבקשה, תשמור על החוקים, אבל בשמירה על זכויות אסירי החמאס אתה לא משיג כלום.
עברייני תנועה הם חלק מאזרחיך, וכאן החוק תפור למידות המקרה.
בעניין אויב מדינה, ישות עוינת, אתה לא מחויב לפעול לפי חוקי משחק ספציפיים. יש לך מרחב פעולה שאתה מגדיר אותו.
כשפתחת במתקת "לבנון 2", זה היה לפי "חוק" כלשהו? או ביום כיפור, ההתקפה על ישראל הייתה "חוקית"?
לירות עליך 8000 טילים "כי בא לנו" זה לפי איזה חוק?

האירופאים ומדינות העולם לא מענינים אותי. הדבר היחיד שמעניין אותי הוא לחיות במדינה שלי יהיה כיף לחיות בה. מדינה שאני יכול להרגיש השלטון הוא הגיוני, נאור ואיכותי. ואם יש לי אויב לא נאור?? יש לי צבא, יש לי משטרה ויש לי חוקים.
מה שאני אומר הוא שחוקים נועדים לשעת צרה; זה פשוט בלתי הגיוני לזרוק אותם דרך החלון ברגע שאתה צריך להשתמש בהם ולהיות כבול על ידם.

באת, גירשת, כבשת, הרגת, מיררת את החיים למליוני מקומיים, ועכשיו אתה רוצה לחיות בכיף במדינה מגניבה וקולית, ללא רגשות מצפון.
גם אנחנו, אבל לצערינו, זו לא המציאות כרגע.
בידידות.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #31 

איתי... אני רוצה לסיים את המיני ויכוח שלנו כי זה לא מוביל לכלום.
אני רק רוצה לומר שאני לא מסכים איתך להגבי ההבדל בין אזרח ישראלי לאזרח זר ממדינת אויב.
אני רוצה להזכיר לך איך אנחנו מגיבים כאן שסוחרי סמים נתפסים בהודו או באינדונזיה. אנחנו מזדעזעים מתנאי הכליאה שלהם וממערכת הענישה הבלתי אנושית שלהם. אני לא רוצה להיות כזה, לא בגלל מה שאחרים יחשבו עלי אלה בגלל מה שאני רוצה להיות. כמו שאצלי בבית לא מתעללים בבעלי חיים כי הם חלשים או שונים; במדינה שלי יש חוקים; וזה שגלעד שליט נחטף על ידי ארגון טרור לא מאפשר לי להתנהג עם אסירי החמאס כאילו אני ארגון טרור.
זוהי דעתי...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #32 

nadavck כתב:איתי... אני רוצה לסיים את המיני ויכוח שלנו כי זה לא מוביל לכלום.
אני רק רוצה לומר שאני לא מסכים איתך להגבי ההבדל בין אזרח ישראלי לאזרח זר ממדינת אויב.
אני רוצה להזכיר לך איך אנחנו מגיבים כאן שסוחרי סמים נתפסים בהודו או באינדונזיה. אנחנו מזדעזעים מתנאי הכליאה שלהם וממערכת הענישה הבלתי אנושית שלהם. אני לא רוצה להיות כזה, לא בגלל מה שאחרים יחשבו עלי אלה בגלל מה שאני רוצה להיות. כמו שאצלי בבית לא מתעללים בבעלי חיים כי הם חלשים או שונים; במדינה שלי יש חוקים; וזה שגלעד שליט נחטף על ידי ארגון טרור לא מאפשר לי להתנהג עם אסירי החמאס כאילו אני ארגון טרור.
זוהי דעתי...
...
(Y)

זה שהצד השני מרשה לעצמו לאבד צלם אנוש לא אומר שאנחנו צריכים ללכת בעקבותיו.

אגב, גם המתנחלים שבונים מאחזים לא חוקיים ותוקפים פיזית את חיילי צה"ל עוברים על החוק ומתנהגים כאילו אין דין ואין דיין - הם עושים מה שבא להם (הכתבה שהיתה על "נוער הגבעות" הציגה את זה בצורה הכי ברורה).
עדיין, אני לא חושב שזה יהיה נכון מבחינתנו לרמוס את זכויותיהם. אני כן חושב שצריך למצות איתם את הדין (וחבל שלא עושים זאת)
You are never fully dressed without a smile

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #33 

בסך הכל מדובר על מניעת ביקורים כתגובה ל 3 שנים של מסך ברזל, שום מידע ושום אות חיים.
תתנו ביקור, תקבלו ביקור.
לכן, לדעתי, זה לא נורא, וגם יאה, לאסירי החמאס החמודים והנפלאים, יקירי זכויות האזרח והנאורות באשר היא,
לא לקבל את הביקור המגיע להם באמנת ז'נבה.
כן, עונש קטן וחינוכי. מה קרה?
זה לא עושה אותי מדינת טרור ודיקטטור.
סיימנו.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #34 

איתי_הגיתי כתב:בסך הכל מדובר על מניעת ביקורים כתגובה ל 3 שנים של מסך ברזל, שום מידע ושום אות חיים.
תתנו ביקור, תקבלו ביקור.
לכן, לדעתי, זה לא נורא, וגם יאה, לאסירי החמאס החמודים והנפלאים, יקירי זכויות האזרח והנאורות באשר היא,
לא לקבל את הביקור המגיע להם באמנת ז'נבה.
כן, עונש קטן וחינוכי. מה קרה?
זה לא עושה אותי מדינת טרור ודיקטטור.
סיימנו.
...
טוב האמת שעם זה אני עוד אפילו יכול להסכים איתך :)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #35 

אותי זה די מגכך,
מצד אחד חלקכם מאשימים את המדינה, הממשלה ואת מי לא, בזה שהם לא עושים את הכול למען שיחרור גלעד שליט
ולדעתכם מבחן התוצאה הוא המבחן היחיד שקובע ! אתם יוצאים להפגין ומזדהים באופן מחלט עם משפחת שליט

אבל,
מצד שני אתם אומרים, שאנחנו מדינה דמוקרטית שומרת חוק ואתם חושבים שזה שהצד השני "מרשה לעצמו לאבד צלם אנוש לא אומר שאנחנו צריכים ללכת בעקבותיו" אפילו אם זאת הדרך היחידה לשחרור שלו ?! אתם אומרים שאסור לנו לשנות את כלללי המשחק וללכלך את ידינו במשחק הנוראי הזה כי אנחנו "אצילים" !

אני ממש לא פוסל את הגישה שאומרת שאל לנו לרדת לרמתם בגלל אלף ואחד סיבות, אבל אל תגידו לי שצריך לעשות הכול למען השחרור שלו אבל בעצם אתם אומרים טוב אולי לא הכל !

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #36 

nadavck כתב:אני מצטער להיות המניאק ה"לא פופולארי" כאן, אבל אני מזכיר לכולם שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית עם חוקים ואנחנו לא מתנהגים כמו מדינת טרור. היום לא נאפשר לאסירי החמאס ביקורים, מחר אסירים רוצחים לא יורשו לקבל ביקורים ומשם מתדרדרים למעצרי אזרחים באמצע הלילה.
יש סיבה שבמדינת ישראל יש חוק ביקור אסירים, אנחנו חלק מקהילה בינלאומית דמוקרטית, אנחנו לא מדינת טרור וטוב שכך. אני רוצה לחיות במדינה מסודרת עם חוקים.
ואני מזכיר שחוקים נועדו להנחות את המדינה בשעת צרה - לא בשעת נועם.
בשביל ביקור לאסירים שגנבו ארטיק במכולת לא צריך חוקים... החוקים נכנסים לתמונה במקומות היותר מורכבים ורגישים.
לא יכול להיות שבכל פעם שמישהו יפגע בנו אנחנו נחליט לזרוק את הסדר הטוב שבוא אנו חיים רק כדי לנקום או "להראות להם מה זה".

מקרה גלעד שליט הוא מקרה כואב ומתסכל שאין כמותו. אני רוצה לחשוב, ואולי אני תמים, שיש אנשים שעושים לילות כימים כדי לשחררו.
רוצים מישהו שצריך לכעוס עליו??? איפה הביקורת על דן מרידור שסרב לקבל על עצמו את תיק שליט? האיש נבחר ציבור! נגזר עליו לטפל בשליט והוא מסרב? איך אף אחד לא קורא להתפטרותו? אם יש מישהו שצריך למנוע ממנו ביקורים, זה דן מרידור ולא איזה אסיר חמאס מעפן שיושב בכלא.
...
מסכים איתך לגמרי.
Need more cowbell

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”