צריך המלצה דחופה על מקרנים בינהם..Sanyo PLV-Z60 720p ועוד ..
שלום ,
מחפש המלצה על המקרן הנ"ל, Sanyo PLV-Z60 720p. איכות, טכנולוגיה (LCD), וכו'.
יש לי מישהו שנוסע מחר לארה"ב והשאלה היא האם כדאי להביאו במחיר של 995$.
בנוסף,
ישנו מבצע של OPTOMA HD65 ב 850$.
אשמח לתגובתכם המהירה.
מחפש המלצה על המקרן הנ"ל, Sanyo PLV-Z60 720p. איכות, טכנולוגיה (LCD), וכו'.
יש לי מישהו שנוסע מחר לארה"ב והשאלה היא האם כדאי להביאו במחיר של 995$.
בנוסף,
ישנו מבצע של OPTOMA HD65 ב 850$.
אשמח לתגובתכם המהירה.
נערך לאחרונה על ידי ran1610 ב 06/06/2009 9:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה.
שאלה נוספת,
למען האמת אני די חדש בכל תחום המקרנים. כרגע אני בסיומו של בניית הבית ואני מעוניין להכניס לסלון מקרן. הכנות כבלים דרך הקירות כבר העברתי.
המקרן יחובר למחשב HTPC ולמערכת אודיו של YAMAHA עם רמקולים של KLPICH ו-QEF.
העניין הוא שאני ניזון מהפורומים לגבי הטכנולוגיה LCD, DLG, 3LCD מה טוב יותר ומה לא.. העניין הוא שלא יצא לי לראות אף אחד מהם בפעולה. אני סומך על העיין המקצועית של חברי הפורום שמכירים מכל הכיוונים את הטכנולוגיות ואת רוב סוגי המקרנים..
לצערי כן משחק תפקיד המחיר. אם היה באפשרותי לרכוש כרגע מקרן 1080p הייתי עושה זאת. אולם כרגע, כמקרן ראשון אני אלך על מקרן 720p איכותי.
אי לכך אני שואל את כל השאלות. ביחוד שיש לי קרוב משפחה שחוזר מארה"ב עוד שבוע.
מה לגבי Epson PowerLite V11H289020 LCD Home Theater Wide-screen Projector במחיר של 970$?
תודה שוב
שאלה נוספת,
למען האמת אני די חדש בכל תחום המקרנים. כרגע אני בסיומו של בניית הבית ואני מעוניין להכניס לסלון מקרן. הכנות כבלים דרך הקירות כבר העברתי.
המקרן יחובר למחשב HTPC ולמערכת אודיו של YAMAHA עם רמקולים של KLPICH ו-QEF.
העניין הוא שאני ניזון מהפורומים לגבי הטכנולוגיה LCD, DLG, 3LCD מה טוב יותר ומה לא.. העניין הוא שלא יצא לי לראות אף אחד מהם בפעולה. אני סומך על העיין המקצועית של חברי הפורום שמכירים מכל הכיוונים את הטכנולוגיות ואת רוב סוגי המקרנים..
לצערי כן משחק תפקיד המחיר. אם היה באפשרותי לרכוש כרגע מקרן 1080p הייתי עושה זאת. אולם כרגע, כמקרן ראשון אני אלך על מקרן 720p איכותי.
אי לכך אני שואל את כל השאלות. ביחוד שיש לי קרוב משפחה שחוזר מארה"ב עוד שבוע.
מה לגבי Epson PowerLite V11H289020 LCD Home Theater Wide-screen Projector במחיר של 970$?
תודה שוב
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
LCD ו 3 LCD הם למעשה אותם מקרנים. כל מקרני ה LCD מורכבים מ 3 לוחות של LCD בצבעים אדום, ירוק וכחול ובעזרת פריזמה מאחדים את התמונה של שלושתם, לתמונה צבעונית אחת.
DLP היא טכנולוגיה אחרת לגמרי. יש לה חיסרון קטן והוא שלאחוז קטן מהאוכלוסיה יכולים להיגרם סחרחורות בזמן הצפייה (לא ניכנס כרגע לסיבה, אם זה מעניין אותך, פשוט בצע חיפוש בפורום)
גם אני, וגם האתר יותר מתעניינים במקרני ה 1080P ולכן גם את האפסון הנ"ל לא בדקנו. מה שכן ראיתי ובדקנו את הפנסוניק 200, מדובר במקרן 720 מאוד מוצלח לטעמי
הנה לינק למאמר עליו http://www.hometheater.co.il/article01200
DLP היא טכנולוגיה אחרת לגמרי. יש לה חיסרון קטן והוא שלאחוז קטן מהאוכלוסיה יכולים להיגרם סחרחורות בזמן הצפייה (לא ניכנס כרגע לסיבה, אם זה מעניין אותך, פשוט בצע חיפוש בפורום)
גם אני, וגם האתר יותר מתעניינים במקרני ה 1080P ולכן גם את האפסון הנ"ל לא בדקנו. מה שכן ראיתי ובדקנו את הפנסוניק 200, מדובר במקרן 720 מאוד מוצלח לטעמי
הנה לינק למאמר עליו http://www.hometheater.co.il/article01200
רן - תגיד לחבר שיקפוץ ל B&H כי שם ה Z-60 עולה משהו כמו 820$ וה HD65 באיזור ה 760$.
זה הפרש לא קטן
זה הפרש לא קטן
נפלה החלטה על מס' מקרנים - צריך עזרה בבחירה..
היי,
לבסוף לאחר התבלטויות לא מועטות הוחלט לרכוש אחד מה-3 הבאים:
Panasonic AX200
Sanyo PLV Z60
Epson 720
אנא עזרו לי להחליט מי מבין השלושה עדיף יותר.
שלושתם טכנולוגית LCD, 720P, ודי זהים במחיר.
רן.
לבסוף לאחר התבלטויות לא מועטות הוחלט לרכוש אחד מה-3 הבאים:
Panasonic AX200
Sanyo PLV Z60
Epson 720
אנא עזרו לי להחליט מי מבין השלושה עדיף יותר.
שלושתם טכנולוגית LCD, 720P, ודי זהים במחיר.
רן.