מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

המלצה על שני סרטים:

1) RE-CYCLE סרט יפני. צפיתי בגירסת ה 720P. מבחינת אפקטים וסאונד הסרט הוא לא פאר היצירה אבל הרעיון של הסרט מצויוןץ לפרקים במהלך הסרט הייתי בטוח שהוא גרוע ואף משעמם אבל שווה להשאר עד הסוף כדי להבין את הפואנטה.
הסרט מספר על סופרת ספרים שמתחילה לכתוב את ספרה הבא. סיפור זה ידוע כסיפור שכל מי שמנסה לכתוב אותו נתקל בתופעות מאוד מוזרות. מהרגע שהסופרת נתקלת בתופעות אלו, הסרט מתפתך לסרט בדיוני לחלוטין.

7\10

2) LIVE - הסרט מספר על קייט (אווה מנדז), עובדת כמפיקת תוכניות בערוץ שנמצא במשבר. היא מכנסת את כל עוזריה וביחד הם מנסים למצוא את התוכנית האולטימטיבית שתחזיר את הרייטינג לערוץ. באחד הדיונים, אחת היועצות מעלה כבדיחה את האפשרות להרים תוכנית פרסים עם רולטה רוסית. קייט, שמוכרחה בכל דרך שהיא להרים את הערוץ, לא מוצאת את ההצעה הזאת כבדיחה ומתחילה להפיק בכל מחיר את התוכנית. מן הסתם היא נתקלת בהמון קשיים בדרך אבל היא נחושה מאוד.

7.5\10

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

ziv_r כתב:אגב סרטי אימה, Haute tension שהזכיר מוקדם יותר החבר toxin, הינו אחד מסרטי האימה הטובים ביותר שראיתי.
אני רוצה להודות כאן לחבר crusader על שהעלה כאן את הרשמים שלו לסרט Inside - רק בזכותו עליתי עליו :אחלה:
...

לגבי HUTE TENTION, שמתי חידה עליו בשירשור הסרטים די מזמן.
גם את INSIDE ראיתי יחסית מזמן בעקבות חידה בשירשור הסרטים, אכן סרט חזק ביותר.

הצרפתים משום מה טובים בסוג הזה של הסרטים

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

הצרפתים משום מה טובים בסוג הזה של הסרטים.
...
אני דווקא לא מתפלא. תרבות הסרטים האירופאית מכוונת יותר לקהל המבוגר מהמקבילה האמריקאית שבשנים האחרונות רואה את קהל היעד העיקרי שלה בעיקר בנוער המתבגר (ואז היא חייבת להתחשב בצנזורה).
צריך גם לזכור שכל ז'אנר האימה החל בעצם באירופה.

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472

שליחה

It_Could_Happen_To_You_1994_720p

שוטר מבטיח לחלוק את כרטיס הלוטו שלו עם מלצרית במקום תשר.
הוא זוכה ב 4 מיליון והוא חולק את זה איתה והעניינים מסתבכים.

האמת, לא היה תרגום- וגם לא היה לי מקום ע"ג הכונן אז אמרתי שזה או שיפט דיליט או לראות עם תרגום אנגלית מובנה.
ההצעה השנייה התרוממה רק בגלל שאני יחסית אוהב את ניקולס קייג'.

ציון לסרט: 6/10 ( CHICK FLICK )
ציון לסאונד: 2/10
ציון לוידאו: 4/10
סה"כ : ( ארץ נהדרת ) : אני נהניייייייייייתי :lol:
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46463

שליחה

Killshot
זוג נכנס לתוכנית להגנת עדים פדרלית, אך זה לא עוצר רוצח קר דם ופסיכופת מלחפש אחריהם.
עם מיקי רורק.

סרט פעולה בינוני-, זה בערך כל מה שיש לי להגיד עליו. מסוג הסרטים שרואים בערוצי הסרטים ב 14:00 ביום מחלה בבית.
7/10

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318

שליחה

הטוב הרע והמכוער בפעם ה211 בערך
אמן מייסר

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

BBC Galapagos

מיני סדרה תיעודית על האיים ממערב לדרום אמריקה. מרתק כרגיל, עם תצלומים מרהיבים של האיים
ובע"ח שבהם. אבל עם כל הכבוד ל Tilda swinton עדיין הייתי מעדיף את David attenborough.

9/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

How to Lose Friends & Alienate People
סידני יאנג הינו בעל צהובון באנגליה. כאשר הוא הצליח לעצבן את האיש הנכון, עורך ראשי במגזין הסלב הגדול ביותר, הוא מקבל הזמנה להצטרף לשורותיו בהנהלת המגזין ב NYC. סידני מתחיל כתמהוני אשר לא מתקבל בהבנה על ידי אנשי המערכת, אך לאט לאט מפלס את דרכו למעלה. בדרך הוא גם מתאהב בעיתונאית מקומית.
עם ג'יליאן אנדרסון (X-Files), מייגן פוקס (הבחורה מ Transformers) וקירסטן דנסט (הבחורה מ Spider-Man).

קומדיה קלילה ומשעשעת על נושא מקורי. הליהוק מבריק והנושא מעניין.
8/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

A.Bridge.Too.Far 1977

ריצארד אייטנברו ("גנדי", "ארץ הצללים") מביים דרמת מלחמה המבוססת ע"פ רומן של ההיסטוריון קורניליוס ראיין (אשר חיבר גם את "היום הארוך ביותר"). המפקדים העליונים של בעלות הברית מתכננים מבצע צנחנים רחב היקף בו תחת השם "גינת שוק" בו יוצנחו כוחות הברית אל מעבר לכוחות האויב על מנת לתפוס את הגשרים הקריטיים בהולנד אשר יאפשרו מעבר קל את תוך גרמניה.

הסרט עמוס בשורה של כוכבים מהמעלה הראשונה (רוברט רדפורד, ג'יימס קאן, מייקל קיין, שון קונרי, אנטוני הופקינס, אליוט גולד, ג'ין הקמן ועוד), חלקם בתפקידים די קטנים (קוריוז קטן, לרוברט רדפורד שילמו 2 מיליון דולר על סצנה די קטנה וקצרצרה בסרט), מה שהוכיח לי שוב שלסרט מעולה צריך הרבה יותר מקאסט משובח. למרות השחקנים הנהדרים בסוף נשארתי עם תחושה של סרט סביר ותו לא. הסרט שמתפרש על כשלוש שעות מכיל יותר מידיי סצנות מיותרות ולעיתים גם סצנות שיכלו להיות מעולות אם היו מקצצים אותן במעט.

לשם הבהרה, זהו אינו סרט רע, אפילו להיפף - המוזיקה הולמת, כשיש סצנות קרב הן די מרשימות (ולחשוב שעשו את זה ללא שום עזרת מחשב - די מדהים) ומצולמות היטב, השחקנים נותנים הופעה מרשימה לרב, רק בבליל הסופי של כל זה נשארים עם תחושת החמצה, אצלי היא נבעה ברובה מאורכו של הסרט - דבר שהוביל ליותר מידיי סצנות מיותרות ולהארכה מלאכותית של סצנות מסוימות.

מומלץ בעיקר למי שאוהב סירטי מלחמה תקופתיים גרנדיוזיים - השאר כנראה לא יתחברו לסרט.

7.5/10 (וחבל, זה יכל די בקלות להיות סרם של 9/10).

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

Body of Lies.
מותחן פוליטי\צבאי של רידלי סקוט עם ליאונרדו די קפריו וראסל קרואו.
אשכרה סרט של לדפוק כרטיס עבור כל המשתתפים פרט לבחור ששיחק את ראש המודיעין הירדני שממש הבריק בתפקידו.
זה הרידלי סקוט של Alien ו Blade Runner? איך נפלו הגיבורים.
7/10 אבל יכל להיות יותר נמוך ללא הדמות של ראש המודיעין הירדני ואלון אבוטבול בתפקיד "ארכי טרוריסט"
Need more cowbell

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

ziv_r כתב:How to Lose Friends & Alienate People
סידני יאנג הינו בעל צהובון באנגליה. כאשר הוא הצליח לעצבן את האיש הנכון, עורך ראשי במגזין הסלב הגדול ביותר, הוא מקבל הזמנה להצטרף לשורותיו בהנהלת המגזין ב NYC. סידני מתחיל כתמהוני אשר לא מתקבל בהבנה על ידי אנשי המערכת, אך לאט לאט מפלס את דרכו למעלה. בדרך הוא גם מתאהב בעיתונאית מקומית.
עם ג'יליאן אנדרסון (X-Files), מייגן פוקס (הבחורה מ Transformers) וקירסטן דנסט (הבחורה מ Spider-Man).

קומדיה קלילה ומשעשעת על נושא מקורי. הליהוק מבריק והנושא מעניין.
8/10
...
יש תרגום לגירסאות HD ?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

שח_מט,
תבדוק בעצמך.

roeelo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210

Thick As Thieves

שליחה

Thick As Thieves
או "קוד השתיקה" בעברית.
אחלה סרט. יש בו המון עניין, אפילו שהקטע הטכנולוגי קצת מוגזם בו :-)
השחקנים מצויינים, ויש טוויסטים. בסך הכל סרט מומלץ בחום.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Enter The Dragon

אם אתם בני 20-40 סביר להניח שלא צריך להכיר לכם את ברוס לי. כשגיליתי שהתחילו לשחרר את הקלסיקות של האגדה ב HD די התרגשתי, והקדשתי לסרט הזה את ערב יום שישי שלי, עם פופקורן וכמה צופים נוספים.

לצערנו כולנו הגענו לאותה המסקנה - נוסטלגיות יש להשאיר כמו שהן - בעבר. הרבה מאוד סרטים וסדרות שאהבנו בתור ילדים/נערים פשוט לא עומדים במבחן הזמן - והסרט הזה הוא דוגמא מצויינת לכך. אם בעבר (כמו רובנו אני מניח) התרגשתי מכל סרט ברוס לי חדש שיצא לאקרנים, וכמובן החזקתי פוסטר של האגדה מעל למיטה, כיום, כ 20 שנה אחרי אני באמת לא מצליח להבין למה. העלילה מופרכת לחלוטין, משהו שאפשר להתגבר עליו בסירטי קונג פו (למען האמת אין הרבה סירטי קונג פו בלי עלילה מגוכחת/סטריאוטיפית) אבל לראות מישהו שהערצת בילדותך ולהבין שלא היה בזה יותר מנקודת מבט ילדותית שהאדירה אותו די מעציב. קטעי הקרבות (כשהן כבר מגיעים) עדיין מצויינים, ופה ברוס לי עדיין לא איבד מזוהרו, אבל כל מה שמקשר בנהן פשוט זוועה - בלתי ראוי לצפייה.

המלצה שלי? אם אהבתם את ברוס לי בילדות - אל תצפו שוב בסרטים שלו כיום. לי אישית זה רק הרס נוסטלגיית ילדות.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Revolutionary Road

ליאנרדו דיקפריו וקייט וינסלט מגלים זוג "בורני" בשנות החמישים המנסים לקיים את האשלייה של חיי משפחה תקינים בזוגיות שאינה מתפקדת.

אני מניח שלסרט הזה הרבה אנשים הנמצאים בזוגיות ארוכת טווח/נישואין יתחברו, כל אחד בדרכו שלו, וזהו כנראה קסמו של הסרט. זהו סיפור "אמיתי" על זוג "רגיל" שבפועל יכל להיות כל אחד מאיתנו, רק שהפעם לקחו אותו לקיצוניות. אם רובנו חיים את החיים מתוך הבנה שישנן פשרות שעושים למען זוגיות וילדים ולמען חיי משפחה יציבים - פה נקבל את נקודת המבט של אלו שלא נכנעו לקונפרמיזם ואת ה"עונש" על הבריחה מהמוסכמות החברתיות. אני מניח שהסרט מתרחש בשנות ה 50 על מנת למנוע מהדמויות לברוח לפיתרון שכיום כולנו מקבלים אולי כמובן מאליו - גירושין, פתרון שבתקופה ההיא לא היה אפשרי לרוב הזוגות. אני חייב לציין שהסוף של הסרט (השליש האחרון של הסרט בעיקר והדקות האחרונות בפרט) מבחינתי היו גלגל ההצלה של הסרט הזה. שמחתי לראות שלא דבקו כמו רב הסרטים ההולווידיים בשבלונה הטיפוסית (ואני אעצור פה כדי לא להרוס למי שלא ראה וירצה לראות את הסרט). הסצנות עם הבן ה"משוגע" של המתווכת היו פשוט מעולות והוסיפו המון לעיניין בסרט ולקידומו.

דקפריו כהרגלו נותן הופעה סבירה/בינונית, דבר המודגש ביותר אל מול משחקה המשובח של וינסלט.

7.5/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

The.Pink.Panther.2

לפני החוות דעת אני רוצה להתוודות - את הסרט הזה לא בדקתי ב IMDB לפני הצפייה בו כהרגלי אלא רק לאחר הצפייה. הסיבה? יש לי חיבה אישית לסידרת סירטי "הפנתר הוורוד" בכלל ולשחקן סטיב מרטין בפרט. את הסרט הראשון בכיכובו של סטיב מרטין ממש אהבתי ככה שלא רציתי לבוא עם "דיעה קדומה" על השני. בין סטיב מרטין לג'ון קליז (ומי שלא מעריץ של מונטי פייטון כנראה לא יבין על מה מדובר) הייתי פשוט חייב לתת לסרט הזדמנות ולא משנה מה הציון ב IMDB.

גנב מפורסם בשם "הטורנדו" חוזר אחרי 10 שנים של חוסר פעילות וגונב חפצים היסטוריים יקרי ערך כגון תכריכי טורינו והמגנה קרטה. את הטעות האמיתית שלו הוא עושה כשהוא מחליט לגנוב בנוסף את היהלום הצרפתי המפורסם, "הפנתר הוורוד". פה נכנס לפעולה הבלש ה"מהולל" המפקח ז'אק קלוזו שבדרכו השלומיאלית והמקסימה מצליח לפתור את התעלומה ולהחזיר את היהלום המפורסם וכרגיל, בלי להתכוון לכך בכלל.

פה - בניגוד למה שלרב אני מאמין, תוספת לסידרת סרטים נוסטלגית רק עשה טוב לסידרה המקורית. יצא לי לראות את הסרטים המקוריים עם פיטר סלרס ואני חייב להודות שלמרות שבנעוריי אהבתי את הסידרה בכיכובו של השחקן המקורי, כיום סטיב מרטין נותן הופעה הרבה יותר מצחיקה ו"עכשווית". היה משעשע לראות את השחקו הצרפתי היחיד בסרט על המשטרה הצרפתית (ז'אן רנו המצויין כמובן) מנסה להיות יותר צרפתי מצרפתי.

אם תבואו עם ראש פתוח ותבינו מראש שזהו סרט סלפסטיק קליל ולא רציני (ולא עושים מספיק סרטים כאלו לאחרונה לצערי - לפחות לא מוצלחים) תקבלו שעה וחצי של הנאה.

8/10

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

The Last Mimzi
סרט לכל המשפחה המבוסס על סיפור מד"ב/אימה קצר.
האח ואחות מוצאים חפצים המעניקים להם כוחות ועליהם להציל את העולם.

לטעמי פיספוס, יצרו כאן סרט בינוני מאוד שיצליח לשעמם גם ילדים.
העלילה מתקדמת באיטיות מחרידה. העלילת משנה עם המורה של הילד תלושה לחלוטין מהעלילה של הסרט.
גם בשביל סירטי מד"ב ילדים יש כאן כמה הגזמות פראיות.

אחרי הצפייה, בטוח שהייתי מעדיף שיעשו גירסת מד"ב אימה למבוגרים ולא סיפור ילדים.

5/10

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

Huber,
העלילה בסרטים של ברוס לי נראתה מופרכת גם יום אחרי שיצאה לקולנוע
סרטים כחולים נראים אמינים יותר מבחינת עלילה :)

ובשניהם אף אחד לא ממש מחפש את זה
העם דורש..... כל מיני דברים

saarb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

שליחה

kingikra כתב:
2) LIVE - הסרט מספר על קייט (אווה מנדז), עובדת כמפיקת תוכניות בערוץ שנמצא במשבר. היא מכנסת את כל עוזריה וביחד הם מנסים למצוא את התוכנית האולטימטיבית שתחזיר את הרייטינג לערוץ. באחד הדיונים, אחת היועצות מעלה כבדיחה את האפשרות להרים תוכנית פרסים עם רולטה רוסית. קייט, שמוכרחה בכל דרך שהיא להרים את הערוץ, לא מוצאת את ההצעה הזאת כבדיחה ומתחילה להפיק בכל מחיר את התוכנית. מן הסתם היא נתקלת בהמון קשיים בדרך אבל היא נחושה מאוד.

7.5\10
...
ראיתי את הסרט לפני יומיים - הייתי נותן לו ציון של 9/10.
קודם כל - שעה וחצי (זה נחמד במקום שעתיים-שלוש של כל הסרטים היום).
דבר שני הסיפור עצמו כמעט (?) ריאלי ומעורר מחשבה.
מומלץ בגלל הרעיון והיישום שלו (Y)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

Transporter 2

אני יודע, כבר דיברו על זה, גם אמרו שהוא נוראי, ובעצם כבר ראיתי אותו ואני מודה שהוא אחד מהסרטים מצמקי האיקיו הגרועים ביותר שאפשר היה לצפות בו.

אבל החברה רצתה לראות והאמת שלא התנגדתי לראות שוב את קייט נוטה בתפקיד לולה הרוצחת הפסיכוטית. אז למי שחי מתחת לסלע בארבעת השנים האחרונות - פרנק המשלח שוב מבצע פעלולים הסותרים את כל חוקי ניוטון, כולל הכלל האומר שלעלילת הסרט צריך שתהייה טיפת הגיון. מרדפי מכוניות סהרוריים (הפעם עם אאודי) קרבות שבהם האויבים ממתינים בסבלנות ובאדיבות לתור שלהם לחטוף ממנו מכות רצח.

הפעם הוא מציל ילד, את אימו ואביו מווירוס קטלני, מחסל קבלן עבודות מלוכלכות של קרטל סמים, מערים על רשויות החוק - הפעם בסיוע של ידידו מפקח המשטרה הצרפתי מהסרט הראשון וכל זאת מבלי לאבד את קור רוחו וגם מבלי ללמוד כיצד לשחק על המסך הגדול.

בקיצור נעלמה לי שעה וחצי מחיי ואני רוצה אותה בחזרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”