התלבטות לפני קניה: PV8 VS PV80, מה דעתכם על המחירים שקיבלתי
שלום לכולם...
אח שלי מתחתן שבוע הבא ואני לקנות לו מסך דק מתנה... הוא צופה 90% מהזמן בHOT דרך ממיר רגיל (אולי בקרוב ישודרג לHD),מעט סרטי די וי די ומעט עבודה עם המחשב...
מרחק הצפייה מהקיר לספה הוא 3 מטר והצפייה היא בעיקר בערב ובכל מקרה לא מול חלון.
מהסיבות האלה החלטתי ללכת על פלזמה 42" - תקנו אותי אם הבחירה לא טובה!
מקריאה בפורום הבנתי שהמומלצות ביותר לצרכים אלו הם PV8/PV80, ביררתי היום את המחירים שלהם ב2 חנויות שיש לי בהם הנחות ואלו המחירים שקיבלתי:
PV8 - יבוא פרללי, אחריות שנה של טלטיב 3750 ש"ח
PV80- יבוא של יורוקום , אחריות 5 שנים של יורוקום - 5000 ש"ח
התקציב שלי בעיקרון הוא 4000 עם אפשרות לתוספת קטנה , רציתי לדעת קודם כל אם אלו מחירים טובים ואם אני יכול לקחת בראש שקט את הPV8 מיבוא פרללי או שההבדלים בין הדגמים מצדיקים את התוספת(בהתחשב בזה ש1000 ש"ח בשבילי זה תוספת גדולה)?
תודה לעוזרים...
אח שלי מתחתן שבוע הבא ואני לקנות לו מסך דק מתנה... הוא צופה 90% מהזמן בHOT דרך ממיר רגיל (אולי בקרוב ישודרג לHD),מעט סרטי די וי די ומעט עבודה עם המחשב...
מרחק הצפייה מהקיר לספה הוא 3 מטר והצפייה היא בעיקר בערב ובכל מקרה לא מול חלון.
מהסיבות האלה החלטתי ללכת על פלזמה 42" - תקנו אותי אם הבחירה לא טובה!
מקריאה בפורום הבנתי שהמומלצות ביותר לצרכים אלו הם PV8/PV80, ביררתי היום את המחירים שלהם ב2 חנויות שיש לי בהם הנחות ואלו המחירים שקיבלתי:
PV8 - יבוא פרללי, אחריות שנה של טלטיב 3750 ש"ח
PV80- יבוא של יורוקום , אחריות 5 שנים של יורוקום - 5000 ש"ח
התקציב שלי בעיקרון הוא 4000 עם אפשרות לתוספת קטנה , רציתי לדעת קודם כל אם אלו מחירים טובים ואם אני יכול לקחת בראש שקט את הPV8 מיבוא פרללי או שההבדלים בין הדגמים מצדיקים את התוספת(בהתחשב בזה ש1000 ש"ח בשבילי זה תוספת גדולה)?
תודה לעוזרים...
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
ל - PV80 יש מסגרת מבריקה, יציאת HDMI נוספת ומעבד וידאו יותר טוב.
אלו הנתונים הטכניים. אם אחיך צופה 90% מהזמן בשדורי SD אז לא הייתי משלם יותר על ה PV80 (למרות שהמחיר שהזכרת עם אחריות יורוקום קצת חשוד...
זול מדי).
הבעיה שהזכרת יבוא פרללי ל PV8 ועם זה אני (אבל זה אני) לא הייתי מתעסק.
במקומך הייתי בודק מה המחיר של היבואן הרשמי (יורוקום) על ה PV8 ושוקל לפי הנתונים שספקתי לך מה כדאי.
בהצלחה
אלו הנתונים הטכניים. אם אחיך צופה 90% מהזמן בשדורי SD אז לא הייתי משלם יותר על ה PV80 (למרות שהמחיר שהזכרת עם אחריות יורוקום קצת חשוד...
במקומך הייתי בודק מה המחיר של היבואן הרשמי (יורוקום) על ה PV8 ושוקל לפי הנתונים שספקתי לך מה כדאי.
בהצלחה
אתה כמובן מתכוון לכניסת HDMI ולא יציאה.geblig כתב:ל - PV80 יש מסגרת מבריקה, יציאת HDMI נוספת ומעבד וידאו יותר טוב.
אלו הנתונים הטכניים. אם אחיך צופה 90% מהזמן בשדורי SD אז לא הייתי משלם יותר על ה PV80 (למרות שהמחיר שהזכרת עם אחריות יורוקום קצת חשוד...זול מדי).
בהצלחה...
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תפסת אותי..אופס..asaf23 כתב:אתה כמובן מתכוון לכניסת HDMI ולא יציאה.geblig כתב:ל - PV80 יש מסגרת מבריקה, יציאת HDMI נוספת ומעבד וידאו יותר טוב.
אלו הנתונים הטכניים. אם אחיך צופה 90% מהזמן בשדורי SD אז לא הייתי משלם יותר על ה PV80 (למרות שהמחיר שהזכרת עם אחריות יורוקום קצת חשוד...זול מדי).
בהצלחה......