מישהו יודע אם מגיעים דגמי פאיוניר edtv חדשים?
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המוכר טוען שאם לא אזמין את הmve1 ביומיים הקרובים היא עלולה להגמר לגמרי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
hot_reptile,
המוכר צודק.
פיוניר ו-NEC הפסיקו את קו הייצור של הפאנלים EDTV שלהם ולא מייצרים עוד מסכים מסוג זה.
מצד פיוניר ה-MVE1 הוא PHASED OUT, וה-MXE-10 יחליף אותו (הוא כבר מסך יקר יותר, ויותר תעשייתי, עם פאנל W-XGA).
מצד NEC, הם ישווקו בעתיד הלא רחוק מסך T1000 אשר ישתמש בפאנל של LG (כנראה) של 10,000:1 ויהיה טלויזית פלאזמה (לא מסך בלבד). לא קיבלתי מידע קונקרטי שהם סוגרים את ה-VR5, אבל לדעתי זה מה שיקרה בעתיד הלא רחוק.
זה משאיר את הפנסוניק 42PWD8 בתור הפאנל היפני היחיד ברזולוצית EDTV.
המוכר צודק.
פיוניר ו-NEC הפסיקו את קו הייצור של הפאנלים EDTV שלהם ולא מייצרים עוד מסכים מסוג זה.
מצד פיוניר ה-MVE1 הוא PHASED OUT, וה-MXE-10 יחליף אותו (הוא כבר מסך יקר יותר, ויותר תעשייתי, עם פאנל W-XGA).
מצד NEC, הם ישווקו בעתיד הלא רחוק מסך T1000 אשר ישתמש בפאנל של LG (כנראה) של 10,000:1 ויהיה טלויזית פלאזמה (לא מסך בלבד). לא קיבלתי מידע קונקרטי שהם סוגרים את ה-VR5, אבל לדעתי זה מה שיקרה בעתיד הלא רחוק.
זה משאיר את הפנסוניק 42PWD8 בתור הפאנל היפני היחיד ברזולוצית EDTV.
מסקנה
לך על ה-MVE1 או ה-PWD8 אין הצדקה לשלם פי 2 על יכולות HD שיבואו לידי ביטוי ושימוש יומיומי אולי בעוד שנתיים שלוש.
עד שיכנסו שידורי HD לארץ מסכי ה-HD יעלו בדיוק כמו שעולים מסכי ה-ED היום.
אם השימוש העיקרי הינו טלויזיה ו-dvd אז מסך ED נותן את יחס העלות/תועלת הטוב ביותר היום.
לפני שיקפצו עלי מספר חברים אציין שזו דעתי בלבד (טוב, אולי לא רק שלי).
אוהד
עד שיכנסו שידורי HD לארץ מסכי ה-HD יעלו בדיוק כמו שעולים מסכי ה-ED היום.
אם השימוש העיקרי הינו טלויזיה ו-dvd אז מסך ED נותן את יחס העלות/תועלת הטוב ביותר היום.
לפני שיקפצו עלי מספר חברים אציין שזו דעתי בלבד (טוב, אולי לא רק שלי).
אוהד
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

כן, הזמנתי אותה הרגע יחד עם כל המערכת...
תודה, היא הייתה האחרונה אצל הספק.
תודה, היא הייתה האחרונה אצל הספק.
איך פי 2 ?
למה לשלם 15-16 אלף על פיוניר EDTV כשבתוספת של עוד איזה 2-3K ניתן לקבל HDTV, לא חבל? לא עדיף פאני8 במקום?
תתחדש
.
תתחדש
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

א. קניתי אותה חדשה ב14K עגול
ב. אין שום טלוויזיית hd שבתוספת 2K- 3K תתן לי תמונה שאהיה שבע רצון ממנה.
ג. ראיתי תכני hd שהפאיוניר הנ"ל הציגה בדחיסה וזה נראה מעבר למדהים.
ד. במחיר של פלאזמת hd איכותית קניתי גם את הפאיוניר הנ"ל, גם רסיבר onyko 702, וגם סט רמקולים מלא e670 jamo פלוס סנטר וסראונד תואמים, סאב וופר, וכל הכבלים הנחוצים באיכות גבוהה.
מעבר לזה, שבכנות, לדעתי התמונה שהmve1 נותנת בשידורי הלווין והכבלים כרגע, טובה מכל hd שראיתי, וככה לדעתי זה יהיה בשנתיים הקרובות...
כל עוד אתה לא יושב ממש טוב, לא רואה סיבה לקחת את הhd כרגע.
התיק שלי נח. P:
ב. אין שום טלוויזיית hd שבתוספת 2K- 3K תתן לי תמונה שאהיה שבע רצון ממנה.
ג. ראיתי תכני hd שהפאיוניר הנ"ל הציגה בדחיסה וזה נראה מעבר למדהים.
ד. במחיר של פלאזמת hd איכותית קניתי גם את הפאיוניר הנ"ל, גם רסיבר onyko 702, וגם סט רמקולים מלא e670 jamo פלוס סנטר וסראונד תואמים, סאב וופר, וכל הכבלים הנחוצים באיכות גבוהה.
מעבר לזה, שבכנות, לדעתי התמונה שהmve1 נותנת בשידורי הלווין והכבלים כרגע, טובה מכל hd שראיתי, וככה לדעתי זה יהיה בשנתיים הקרובות...
כל עוד אתה לא יושב ממש טוב, לא רואה סיבה לקחת את הhd כרגע.
התיק שלי נח. P:
אה 14K? אז אחלה מצויין ! ..
רק שאלה קטנה בשביל שאני ארגע:
חס וחלילה (וסיכוי נמוך שזה יקרה) בעוד חודשיים פתאום יתקלקלו לך כמה פיקסלים במסך.. האם יחליפו לך מייד את הפלזמה?
חס וחלילה (וסיכוי נמוך שזה יקרה) בעוד חודשיים פתאום יתקלקלו לך כמה פיקסלים במסך.. האם יחליפו לך מייד את הפלזמה?
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

אני מניח שאם זה בגדר האחריות, חברה שמכבדת את עצמה מאד כמו פאיוניר, תמצא מה לעשות, לא יודע אם יהיה בידה את הדגם בכדי להחליף, אך בדיוק באותו אופן זה יכול לקרות ל 435, או לכל פלאזמה אחרת בסוף דגם. ואני מניח ששידרוג במחיר מינימלי מצד החברה יהיה הפתרון ככה שבכל מקרה ארוויח.
בלי לפתוח פה, לא נתקלתי ביותר מדי תלונות על בעיות כאלה במסכים הללו. תופעת שירפת פיקסלים יותר נפוצה בlcd עד כמה שידוע לי.
ותודה רבה!, המוכר אמר שעשקתי אותו עם המחיר של הפלאזמה...P:
בלי לפתוח פה, לא נתקלתי ביותר מדי תלונות על בעיות כאלה במסכים הללו. תופעת שירפת פיקסלים יותר נפוצה בlcd עד כמה שידוע לי.
ותודה רבה!, המוכר אמר שעשקתי אותו עם המחיר של הפלאזמה...P:
אתה צודק וזה אכן קרה לי ...
רכשתי לפני כחודשיים פנסוניק 37PW7, ביום ה-14 גיליתי שבמקרה של בעייה יורוקום לא יכולים להחליף לי את המסך (כי נגמר להם), יורוקום נתנה לי 2 אפשרויות: 1. לבטל את הקנייה 2. להאריך את האחריות של השנתיים בעוד חודשיים.
יורוקום לא הסכימה להחליף לי את המסך ל-42PW7 או ל-37PW8 בשום אופן .
אז בחרתי לבטל (וזה היה היום ה-14, הדקה ה-90) ועכשיו אני רוצה לקנות 42PW8 (או שאולי 37 כמו הקודם).
אני מקווה שט.ר ייתנו לך אפשרויות טובות יותר במקרה ויהיה צורך.
ממי קנית? גם אני רוצה לעשוק את המוכר.. יש לך מושג כמה הוא מוכר PW8 ?
יורוקום לא הסכימה להחליף לי את המסך ל-42PW7 או ל-37PW8 בשום אופן .
אז בחרתי לבטל (וזה היה היום ה-14, הדקה ה-90) ועכשיו אני רוצה לקנות 42PW8 (או שאולי 37 כמו הקודם).
אני מקווה שט.ר ייתנו לך אפשרויות טובות יותר במקרה ויהיה צורך.
ממי קנית? גם אני רוצה לעשוק את המוכר.. יש לך מושג כמה הוא מוכר PW8 ?
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

הוא אמר לי שבסביבות 13700 13500 הוא ימכור pw8 42
אם אתה מעוניין אני אפנה אותך.
מקווה שלא יהיה צורך...(:
ולך על ה 42, אם כבר אז כבר.
אם אתה מעוניין אני אפנה אותך.
מקווה שלא יהיה צורך...(:
ולך על ה 42, אם כבר אז כבר.
42 לא הכי הכי מתאים לדעתי ..
המרחק המדוייק הוא 2.7 מטר וכשהיה לי ה-37 לא הרגשתי שזה קטן מידי.. אני צריך לחשוב על זה ולנסות שוב פעם לעמוד מול המסכים על מנת להחליט אם שווה ללכת על 42 או לא (אם שווה להוסיף עוד 2500 ש"ח).
זה המחיר אחרי העשיקה?
כמה עולה ה-37?
עבור ה-42 תגיד למוכר שלא תודה
אבל יש לי הצעות יותר טובות (הכי טובה זה 12.5K כולל מעמד שולחני ורמקולים).
זה המחיר אחרי העשיקה?
כמה עולה ה-37?
עבור ה-42 תגיד למוכר שלא תודה
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

אז תקח 42, אם מרחק הצפייה שאתה מגדיר הוא מהעין למסך, לא רואה בכלל בעיה עם 42 אינץ
וזה לא הקטע של נראה קטן מדי, אני רוצה לראות גדול!.
ראיתי מתקן תלייה על קיר, שהוא ממש מצמיד את המסך לקיר כמו תמונה, ובלחיצה קטנה המסך פשוט יוצא קדימה כ חצי מטר, עם אופציה להטייה לצדדים, ממש מגניב ויכול להיות שימושי בשינוי מרחק הצפייה בקלות...
וזה לא הקטע של נראה קטן מדי, אני רוצה לראות גדול!.
ראיתי מתקן תלייה על קיר, שהוא ממש מצמיד את המסך לקיר כמו תמונה, ובלחיצה קטנה המסך פשוט יוצא קדימה כ חצי מטר, עם אופציה להטייה לצדדים, ממש מגניב ויכול להיות שימושי בשינוי מרחק הצפייה בקלות...
Re: 42 לא הכי הכי מתאים לדעתי ..
12,500 ש"ח כולל מעמד שולחני ורמקולים??? אצל מי?Ncoder כתב:המרחק המדוייק הוא 2.7 מטר וכשהיה לי ה-37 לא הרגשתי שזה קטן מידי.. אני צריך לחשוב על זה ולנסות שוב פעם לעמוד מול המסכים על מנת להחליט אם שווה ללכת על 42 או לא (אם שווה להוסיף עוד 2500 ש"ח).
זה המחיר אחרי העשיקה?
כמה עולה ה-37?
עבור ה-42 תגיד למוכר שלא תודהאבל יש לי הצעות יותר טובות (הכי טובה זה 12.5K כולל מעמד שולחני ורמקולים).
...
את ההצעה קיבלתי לפני כשבועיים מ"סלון חללית", אין אפשרות לוותר על המעמד ו\או על הרמקולים על מנת לקבל הורדה במחיר .
http://halalit.shopy.co.il/products/34722
(תרים להם טלפון)
אם תקבל את אותה ההצעה ותתעניין אז תבדוק קודם עם יורוקום שהם מכבדים את האחריות מהאתר :
03-9029070
(תרים להם טלפון)
אם תקבל את אותה ההצעה ותתעניין אז תבדוק קודם עם יורוקום שהם מכבדים את האחריות מהאתר :
03-9029070
תודה רבה לך. בעצם כבר קניתי והתקינו לי את המסך. פשוט היתי המום מהמחיר וסקרן. אז עכשיו לבכי שלי יש שם ואתר...Ncoder כתב:את ההצעה קיבלתי לפני כשבועיים מ"סלון חללית", אין אפשרות לוותר על המעמד ו\או על הרמקולים על מנת לקבל הורדה במחיר .
(תרים להם טלפון)
03-9029070...
וזה גם טוב שאנשים מעוניינים יהיו מודעים. כמה שיותר מידע על מחירים יהיה זמין כך אנשים יקנו בצורה יותר מלומדת ויקבלו מחיר ותנאים יותר הוגנים ואטרקטיבים
אתה צודק
אבל יש לי פה הרגשה שלאחרונה הצרכנים הפכו לכלי שרת של המוכרנים.
הצרכנים מגינים על הסוחרים, שכביכול מציעים "מחיר מיוחד" רק עבורך ושאף אחד לא ידע.
במקום שנשתף את המחירים, אנחנו מסתירים אותם מהאחרים.
לדעתי זאת טיפשות ממדרגה ראשונה.
הצרכנים מגינים על הסוחרים, שכביכול מציעים "מחיר מיוחד" רק עבורך ושאף אחד לא ידע.
במקום שנשתף את המחירים, אנחנו מסתירים אותם מהאחרים.
לדעתי זאת טיפשות ממדרגה ראשונה.