מה דעתכם על כל אנשים שלא עזרו לחותרת שטבעה בירקון ?!

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #61 

truejoker כתב:
osherov כתב:
mulder כתב: אני בטוח שאם היה מדובר במקור מים קצת פחות ידוע כמזוהם בטירוף היתה היענות יותר מהירה.
...
גם אני בטוח שאם היה שם כפתור על העץ שרשום עליו:
"על מנת להציל באופן אוטומטי את החיים של גולש קייק שבדיוק התהפך מולך אנא לחץ עלי !"
אז לבטח כל מי שהיה שם במקום היה לוחץ על הכפתור !
אבל מה לעשות Life Sucks, הדברים לא תמיד עובדים כמו שצריך ובמקרה הזה לא הייתה ברירה אלא להיכנס למיים ולהתרטב קצת
...
(Y) (Y) (Y)
ואני חייב להוסיף שאם החיים לא היו מספקים לנו אתגרים, גם לא היינו גדלים ומעצימים את האישיות שלנו . ותירוצים לא עוזרים במקרה הזה .
ולגבי העליהום על התל אביבים ,אני נזכר במשל הידוע של המורות שאומרות לתלמיד שאם כול הילדים לא רוצים לשחק איתו שיבדוק את עצמו .
...
כן, כי כל הרוע וה*** במדינה רק מגיע מתל אביב. בואו 'נבדוק את עצמינו' מול האחרים:
בשרון - כל ה"בני טובים" למיניהם: מלא ערסים עם הטרקטורונים והסמים והאונסים של ילדים.
בחיפה - שודדים ומכים זקנים, דקירות כל סוף שבוע.
אילת - אין מה להוסיף
חולון בת ים - כנ"ל
ובואו לא נשכח את סוחר הנשים הגדול של המדינה - מושבניק.
אז אל תקשקשו במוח. תל אביב מטרה גדולה אז נוח לתקוע בה חיצים. ואל תגידו לי "כן אבל זה לא קשור למקרה הזה". למרות מה שכתבתי אני בטוח שבכל המקומות הנ"ל חיים המון אנשים מקסימים ונהדרים, מלח הארץ, לצד מיעוט שלא. המסקנה היא שזה לא הוגן ללכלך על אוכלוסיה שלמה.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #62 

אגב תלאביב מלאה,מלאה בתושבים שהם לא מתל אביב-מכל הארץ יש שם באחוזים מאד גבוהים

אנחנו מלכלכים לפעמים מקנאה
אמן מייסר

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #63 

היות ואני מהפריפריה ולא אני לא מכיר אישית את הערים שנקבת, אני לא יכול להגיב עליהן , אבל בביקורים שלי בת"א (ודווקה היות והם נעשים במרווחים גדולים) , רואים עד כמה ת"א /תושביה/האורחים שנכנסים אליה ,(תבחר מה שתרצה), נעשית דומה יותר ויותר לניו יורק הישנה , ולא לא במובן הטוב שלה
העובדה שהנוער של היום ובמיוחד בני הטובים , מצמיחים בתוכם מפלצות אדם מהלכות על 2 , לא אומר שהתחושה של אנשים לגבי האדישות לאנשים של ת"א היא לא נכונה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #64 

truejoker כתב:היות ואני מהפריפריה ולא אני לא מכיר אישית את הערים שנקבת, אני לא יכול להגיב עליהן , אבל בביקורים שלי בת"א (ודווקה היות והם נעשים במרווחים גדולים) , רואים עד כמה ת"א /תושביה/האורחים שנכנסים אליה ,(תבחר מה שתרצה), נעשית דומה יותר ויותר לניו יורק הישנה , ולא לא במובן הטוב שלה
העובדה שהנוער של היום ובמיוחד בני הטובים , מצמיחים בתוכם מפלצות אדם מהלכות על 2 , לא אומר שהתחושה של אנשים לגבי האדישות לאנשים של ת"א היא לא נכונה
...
גם אני מהפריפריה, ואני חושב שההבדל העיקרי בין הפריפריה לערים הגדולות (לאו דווקא ת"א), זו תחושת הניכור שיש במקומות הגדולים, כל אחד מתעסק בענייניו, לטוב, וכמו שאנחנו רואים, גם לרע.
בגלל שבמקום קטן כולם מכירים את כולם, סביר להניח שאתה תכיר גם את מי שנמצא כרגע בצרה, וההיכרות הזו היא שמניעה אותך לפעול במצבים מסוג זה, יותר קל לנו להסתכן עבור מי שאנחנו מכירים (לפחות כך נראה לי).
הרי אם היה בירקון חבר/קרוב משפחה/מכר של אותה ספורטאית, הייתה סבירות גבוהה שהוא היה נכנס למים באותו רגע ולא צופה מהצד וזה למרות החשש מהמים המזוהמים.

כמובן שיש לסייג את הדברים, ולא להכליל את כל תושבי הערים הגדולות.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

אני היצלתי אדם מימוות בטוח

שליחה #65 

על ידי הנשמה מפה לפה . הוא נחנק מאסמה . וקיבלתי מתנה יקרה מאוד ממנו . תקליט מפלסטיק של הזמרת עדנה לב בשנת 1981 הייה המיקרה . מקווה שיעלה הקישור

http://albums.timg.co.il/userfolders/4/ ... jpg?time=0
אולי לכן האנשים לא רצו לעזור . ביגלל שזה מה שמחזירים הניצולים
רק הטכנאי קרמר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78772
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #66 

קרמר,

אני הייתי קופץ לירקון להציל אותך. (Y)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #67 

oferlaor כתב:קרמר,

אני הייתי קופץ לירקון להציל אותך. (Y)
...
הוא באמת מחפש למי להעביר את התקליט של עדנה לב... :lol:

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #68 

אני שמן צף על המים . לא הייתי טובע . חוץ מיזה יש לי קבוע בכיס סכין יפנית ביגלל חיתוך הכבלים . וכימעט נעצרתי כאשר אולמרט הייה שר התיקשורת והיתקרבתי אלו עים הסכין בכיס בתערוכה ביריד בת"א
רק הטכנאי קרמר

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73210
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3153 פעמים

שליחה #69 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3715897,00.html

הנשיא למציל החותרת: פעלת כשכולם עמדו מהצד

אבי טויבין, שהציל את החותרת יסמין פיינגולד, נפגש עם נשיא המדינה, שמעון פרס, ושחזר את הדרמה. הנשיא פירגן: "העם לא יודע איזה אנשים נפלאים יש לו"

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #70 

מעניין מאוד הספין הזה שהועלה פה, בקשר לחתך האוכלוסייה השונה שהיה במקום האירוע,
אני מודה שלא חשבתי על הכיוון הזה !
אין ספק שיהיה הבדל בטיפול באירוע כזה שהתרחש בת"א מול אירוע כזה שנניח היה מתרחש בגוש קטיף.
אבל, בדוגמה שהבאתי, תושבי גוש קטיף ממש זה לא מייצגים את כלל תושבי המדינה (לטוב ולרע) ולכן ההשוואה לאוכלוסיות הללו במקרה הנ"ל היא לא רלוונטית (לדוגמה אוכלוסיית קיבוצים, מושבים מסוימים, ישובי פריפריה קטנים וכו).
השאלה האמתית היא האם יש הבדל בין ההתנהגות בין חתכי אוכלוסיות שונות שמייצגות את הרוב של המדינה.
לדוגמה האם בחיפה, ירושלים, באר שבע, אשדוד, אילת, זכרון, ערד וכו רוב האנשים בסביבה היה מגיב בצורה דומה או לא !
אין לי תשובה מוחלטת על זה ?! למרות שעדיין דעתי היא שהניכור שלנו הוא כלל מערכתי ולא נקודתי.
פה ושם יש אוכלוסיות ואנשים שהם יוצאים מהכלל

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”