כל הסטרימרים מלאים בבאגים ??

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
niron פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 577
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי, אני המלצתי לחבר שרצה להכנס לעולם הHD לרכוש סטרימר, בגלל שאני עברתי דרך ייסורים לא פשוטה עד שייצבתי HTPC שעובד בצורה טובה, ורציתי לחסוך לו את אותה דרך ייסורים.
הוא לקח הביתה לבדיקה מכשיר NOWCOM ומיד ביום הראשון גילה 3 באגים:

1. דיסק של סאלין דיון, כאשר מריצים אותו מהר, התמונה הופכת שחורה והפתרון רק בניגון הסרט מחדש.
2. כתוביות בעברית - הסימני פיסוק וסימני שאלה מופיעים מימין למשפט ולא בסופו.
3. סרט AVI שמקורו במצלמה דיגטילית לא מוצג.

טוב, אמר, אולי הבעיה במכשיר הזה? הלך לחנות ובדק שם מכשיר DVIKO - ושם גילה:

1. כתוביות בכלל לא מוצגות.
2. ספריות מסויימות בדיסק הקשיח - המכשיר כלל אינו מזהה.

אמרתי לו - תשמע, בהום-תיאת'ר מדברים הרבה על פופקורן, מה לגבי המכשיר הזה? ואז הרצתי חיפוש, וראיתי שדיווחו על טונות של באגים.

אז מה קורה פה בעצם? עדיין, אחרי 4 שנים מהשקת הסטרימר הראשון, לא הצליחו לייצב אפילו סטרימר אחד שייתן ביצועים ואמינות כמו HTPC של לפני שנה?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

תשמע - קח ילד ללא רשיון בן 15 ותן לו מכונית - יצליח לנהוג? ידע לבחור מכונית? גם כנראה שלא.

לגבי הDVICO והPOPCORN - כן, יש באגים - אבל כמעט ואין - רוב הבאגים פה הם כי אנשים מנסים למתוח את הגבולות ולעשות שימוש באמת מתקדם.
עם שניהם (או נגני NMT - כמו הPOPCORN אחרים) אתה תוך מספר דקות אמור לצפות בסרט (אני מדבר על הפעם הראשונה - אח"כ זה שניות בלבד).
בקיצור, זה לא חבר וסע...
לגבי הDVICO - צריך לעשות לו המרה לקבצי תרגום - ואז הוא ייראה אותם. ספריות שהוא לא מזהה - ניחוש פרוע - הן בעברית?

בקיצור - עושים ש.ב. לפני שקונים :)
גם מDVICO וגם מנגני הNMT אפשר להנות בלי הרבה בעיות.
רק צריך לקרוא ולבדוק איך משתמשים בדיוק.

niron פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

Itay_Pollak כתב:תשמע - קח ילד ללא רשיון בן 15 ותן לו מכונית - יצליח לנהוג? ידע לבחור מכונית? גם כנראה שלא.
...
צר לי, לא הבנתי את האנלוגיה.
לגבי הDVICO והPOPCORN - כן, יש באגים - אבל כמעט ואין - רוב הבאגים פה הם כי אנשים מנסים למתוח את הגבולות ולעשות שימוש באמת מתקדם.
...
אז זהו, שלא. אני מקווה ששמת לב, שהבאגים הופיעו בשימוש טריוויאלי ותוך פרק זמן מועט.
עם שניהם (או נגני NMT - כמו הPOPCORN אחרים) אתה תוך מספר דקות אמור לצפות בסרט (אני מדבר על הפעם הראשונה - אח"כ זה שניות בלבד).
בקיצור, זה לא חבר וסע...
...
יש סתירה קלה בין המשפטים "אתה תוך מספר דקות אמור לצפות בסרט" לבין "זה לא חבר וסע", לא?
לגבי הDVICO - צריך לעשות לו המרה לקבצי תרגום - ואז הוא ייראה אותם. ספריות שהוא לא מזהה - ניחוש פרוע - הן בעברית?
...
לגבי המרה של כתוביות - זה לא קביל. אני בHTTP לא צריך להמיר שום דבר, הייתי מצפה שבשנת 2009 יהיה סטרימר שיודע לעשות מה שPC יודע לעשות.
זאת למעשה השאלה המרכזית שעולה מהפוסט שלי.
יכול להיות, אני בהחלט מבדיל בין באגים שמקורם בתמיכה בעברית לבאגים אוניברסלים, אבל לדוגמא את סרטון הAVI שני המכשירים לא הצליחו לנגן.
בקיצור - עושים ש.ב. לפני שקונים :)
...
מסכים לחלוטין.

גם מDVICO וגם מנגני הNMT אפשר להנות בלי הרבה בעיות.
רק צריך לקרוא ולבדוק איך משתמשים בדיוק.
...
אתה לא באמת מצפה שהיצרן יספק את רשימת הבאגים עם המכשיר, נכון?
מבחינתי הדרך הנכונה לדעת היכן אני עומד היא לפנות לפורום הזה, מקום שבו ניתן לצפות למצוא אנשים ביקורתיים כלפי מכשירים.
שורה תחתונה לא קיבלתי תשובה לשאלה - האם קיים סטרימר בלי באגים ועם תמיכה סבירה בעברית (להמיר כתוביות לפני ההעברה זאת לא תמיכה סבירה, שינוי שם ספריות לאנגלית זה דווקא מטלה שאפשר לעמוד בה)

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090

שליחה #4 

איתי,
אני הבחור המאוכזב שכותב ההודעה התייחס אליו.
אני באמת מחפש מוצר שדורש מינימה של התעסקות מבחינתי ותמיכה טובה בפורמטים.
בהתייחס לשני הסטרימרים שבדקתי (NOWCOM, DVICO) - לא תומכים בקבצי AVI שמקורם ממצלמת וידאו.
כאמור ב - NOWCOM יש בעיה של סיומות בתרגום עברית, ב - DVICO הבעיה חמורה יותר - לא רק שהתרגום מופיע הפוך, בסרטים מסויימים התרגום כלל לא מופיע - בלתי כביל מבחינתי!!

שורה תחתונה, אני מגלה שעולם הסטרימרים רווי ובהנתן שרוב המכשירים "זכו" לבאגים מסוימים, באיזה מכשיר כדאי להתמקד? מכשירים מבוססי NMT אולי?? וגם בהם יש חשיבות לסוג המכשיר? POP? אולי HDX??
אין לי ספק שישיבה על הגדר תפתור בסופו של דבר את הבעיות, אך כבר כואב לי ... :oops:

בקיצור, בלאגאן... :lol:

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #5 

קיבלת תשובה לעניין, אבל החלטת להתחכם..
לי אישית יש את ה- 6500 מהיום הראשון שהוא הגיע ביבוא מסודר לארץ,
ומצטער אבל עד היום היתה לי בעיה אחת עם סרט BD, וגם אז התברר ש"השחרור" היה דפוק.
אם יש תקלה בשימוש טריוויאלי, אז מקורה בפגם במכשיר הספציפי, אבל לא משהו שמעיד על הכלל.
בכלל, ההמרה הנדרשת עבור כתוביות ב- 6500 אורכת 5 שניות ואמנם עלולה להציק, אך אינה באג. זה היה ידוע מראש לכל מי שרכש, והוא יכל לבחור אם זה מתאים לו, או לא.
אגב, לא בטוח שהיא אורכת יותר זמן מ- Rename לתקיות..
וכשנכתב שצריך לבדוק ולקרא לפני שמשתמשים, הכוונה היתה לביקורות אוביקטיביות, ולא ל- Manual של היצרן.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #6 

Dalamber,
עם התקדמות הטכנולוגיה PLUG & PLAY גם דורש קצת לימוד.
צריך קצת ללמוד כל מכשיר ותוך זמן קצר (כנראה יותר מכמה דקות) תסדרו יפה

EGMK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

כל החיים מלאים בבאגים
מי שמחפש את הדרך הבטוחה ביותר
א. שיחכה ויחכה........
ב. שיקנה BR כמכשיר נפרד וישכיר סרטים ואז הכול יעבוד אמין
ג. כם היום לאחר שנים רבות של פיתוח מערכות הפעלה כמו XP ואפילו לינוקס מלאות בבאגים ונפילות SO.....?

מצד אחד אנחנו רוצים זול שיקרא את כל הפורמטים, שיהיה בעל כל היציאות והכניסות, שיתעדכן , שיהיה מהיר........אין מוצר שכזה

סטרימר ומחשב HTPC זה מקור לנפילות ויעיד על כך כל משתמש שעד שמייצבים מערכת לוקח זמן - אבל בסוף זה משתלם ולכן צריך סבלנות והכי חשוב לאהוב את זה..........

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

אני דווקא חושב שעדיין אפשר להגיע למצב שתוך כמה דקות רואים
בתנאי שיש לך כבר שיתוף ספריות בבית תואם (נגיד SAMBA) והורדת וסידרת את קבצי הכתוביות (ואני לא מתכוון להמרה - אלא לזהות בשמות)
מה שנשאר זה לחבר לרשת, לחבר לHDMI, להגדיר שפות, סאונד, ולגלוש לסרט. אולי קצת להחליט רזולוציה.
בהחלט אפשרי.

האנלוגיה לרכב - זה שסטרימר - עם כל הכבוד - זה לא לגמרי PLUG AND PLAY - עדיין צריך קצת להבין ולדעת. מי שחסר ידע ותזרוק עליו מכשיר כזה, בלי הסברים - קרוב לוודאי לא יידע להפעיל אותו. וכמו ה"חבר" - לא ידע גם מה לבחור.

אני מכיר מישהו מהאתר - שקנה לאחיו ולאבא שלו (לכל אחד בנפרד) POPCORN 110 והם שניהם נהנים מהמכשיר. גם אני חושב להביא לאמא שלי מכשיר (הבעייה היחידה היא דווקא הנקודת רשת).

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #9 

קחו בחשבון שיש כל מיני המרות שונות ומשונות של קבצים
כך שלא תמיד ניתן להפיל את זה על הסטרימר

אם נמשיך את האנלוגיה של איתי,
גם רולס רויס נתקעת בדיונה
העם דורש..... כל מיני דברים

niron פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

נעשתה פה אידאליזציה של הבאגים.
לא הגזמנו קצת?
האם בשנת 2009 לא ניתן לצפות שיהיה סטרימר שיודע לעבוד כמו HTPC מודל 2008?
אני כבר מעדיף לשלם כסף לאיזה וויז-קיד כדי שיקנפג HTPC בצורה כזאת שהוא יתפקד כמו סטרימר, רק בלי הבאגים (ואם יהיה לאותו וויז-קיד חוש עסקי, הוא פשוט ישכפל את דיסק המאסטר עבור כל לקוח, בלי צורך להשקיע יותר מדקת עבודה...)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #11 

תעשה סקר ותראה כמה אנשים הגיעו מהר מאוד למצב שבו הם מורידים דברים, מורידים כתוביות (ואני לא אדבר על אלה עם MYIHOME שזה יורד להם אוטומטית) ורואים בקלות.
הדבר שלוקח לי הכי הרבה זמן זה למצוא בבלאגן שעשיתי איפה שמתי את הקבצים.

מחשבים לצערי הרב נהיו WAY TO COMPLICATED...
ואני לא אדבר על המחיר שמחשב שינגן לך כמו שצריך בלוריי מלא כולל הסאונד יעלה.

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #12 

לא כ"כ הבנתי למה אתם מתנפלים עליו.
זה מאוד מזכיר את משתמשי לינוקס שמגינים בחירוף נפש על המערכת בעוד שמשתמש קצה סביר רוצה הרבה פעמים משהו שפשוט עובד מהקופסה בלי יותר מדי התעסקות וקנפוגים והמרות ושכה יעזור לו האל.
אני אישית לא משתמש בסטרימר אלא ב-PS3 (שאגב עולה בערך כמו חלק מהסטרימרים) ואני מאוד מרוצה.
אני יכול להעביר לו סרטים כי יש לו WIFI מובנה או דרך USB בדיסק און קי או דיסק חיצוני וההפעלה שלו הייתה לי דיי טריויאלית.
גם אצלי נדרש פעולת המרה קצרה ל-DIVX שהכתוביות מוכלות בתוכו ופעם אחת גם קרה שהייתי צריך להמיר את הסאונד בתהליך ארוך יותר כי זה כנראה היה פורמט שהמכשיר לא ידע לקרוא אבל אלו פשרות לא נוראיות לטעמי.
לא התנסיתי עם סטרימרים טבעיים אבל אני משער שזה בערך אותו המצב או טוב יותר.
בעייני זה עדיין עדיף על קנפוג HTPC (חלקינו בכלל לא מעוניינים להקליט) אבל לא מדובר על משהו ברמת פשטות של DVD. זה מעין טרייד אוף באמצע.
מה שכן, דור חדש של סטרימרים עומד בפתח ויש סכוי טוב ששם התהליך האבולוציוני הזה ימשך לטובה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #13 

זה לא עניין של אידיאליזציה אלא בעיה של התאמת צפיות.

גדלנו בעולם שבו הטלוויזיה הייתה תמיד זמינה ותמיד עבדה כשלחצו על כפתור ההפעלה. זה כנראה גרם לצפיה שבעולם האודיו ווידאו הכל צריך "פשוט לעבוד", משהו בסגנון של "וואלה, כולה רציתי לראות סרט". מה לעשות, זה לא ממש כך.

אם יש כאן מישהו שבאמת מאמין שניתן לייצר מכשיר התומך בכל פורמטי הווידאו והאודיו הקיימים (ולא - AVI זה לא פורמט ווידאו), בכל ה charset האפשריים להצגת תפריטים וכתוביות, במחיר סביר שגם יחזיר את העלות תוך 18 החודשים שהם משך החיים הטיפוסי של אביזר כזה עד שיוצא הדגם הבא? מישהו? גם לא בסוף? חשבתי ככה.

אולי הבעיות יפתרו כאשר גודל השוק יתרחב כך שיהיה שווה להשקיע יותר בפיתוח ו QA אבל אני לא הייתי בונה על זה יותר מידי.

וזה לא שבצד השני של הגדר החיים יפים יותר. אכלתי הרבה יותר קש עם ה HTPC שלי ואין ספור הבעיות שאני נתקל בהם בפורום ה HTPC הן לא כולן בגלל שהמשתמש הוא הדיוט חסר נסיון. אבל HTPC זה יותר תחביב מאביזר צריכה ולכן אנחנו גם מוכנים להיות יותר סלחניים כי הרי כולנו יודעים שמחשבים נתקעים ומתקלקים כל הזמן...כי ככה גדלנו ולכן אין לנו ציפיות גדולות מידי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

גיאספס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #14 

אני בתור משתמש די ממוצע יכול להעיד שהפעלת סטרימר זו לא תורה מסיני.
נכון, לי ההגדרה בהתחלה היא קצת מסובכת ודורשת השקעה קטנה (קריאת 2-3 מדריכים באינטרנט, וגם זה רק בשביל להגדיר את השיתוף כהלכה, אף פעם לא התעסקתי עם רשת בעבר)
אבל בתפעול היום-יומי המכשיר ממש לא בעייתי.
במיוחד אם אתה ממשיך ללמוד את המכשיר אפשר לפשט אותו בקלות ע"י ג'וקבוקסים למוזיקה ולסרטים וככה אפילו סבתא שלך תוכל לראות את הסרט שהיא רוצה רק ע'י כמה לחיצות בשלט

בעיקרון אני לא מוצא סיבה למה לא להנות מהמכשיר האדיר הזה..אני אישית מרגיש שזו אחת הקניות המשתלמות שעשיתי בזמן האחרון והשימוש שכבר עשיתי בו עבר מזמן את המחיר ששילמתי עליו..(מבחינת שעות שימוש)

עריכה: יש לי את הפופקורן 100.

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 537 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

מממ... תנסה את ה- hdx1000

שליחה #15 

קניתי לפני חצי שנה, בהתחלה הו בעיות מס' אחרי שהשתחררו העדכונים הכל אחלה,הוא עובד מעלה ואין באגים
:)
בהצלחה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78920
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #16 

נתחיל מזה שאין מכשיר אידאלי כיום שעושה כל דבר שאפשר לדמיין.

נקודה נקודה:
1. תרגום - יתכן ששמות הקבצים ה-SRT והסרט שונים. במקרה כזה ב-TVIX לחיצה על TITLE מאפשר בחירת קובץ חיצוני. צריך כמובן להפעיל תמיכה בעברית (קובץ פונטים עברי)

מכיוון שה-TVIX דורש תרגום הפוך צריך להפוך את התרגום עם SUBABI או SUBFIX. מעבר לזה, זה דווקא עובד מצויין.

2. שמות קבצים או ספריות שחסרות - זה בד"כ קורה אם הקבצים או הספריות עם אותיות עבריות - מומלץ להמנע מכך בשביל תאימות.

3. לגבי AVI ממצלמות וידאו. תלוי במה מדובר ובאיזה ENCODING זה. אם מדובר ב-MJPEG אז לא קיים מוצר כיום שתומך בזה חוץ ממחשב (אולי APPLE TV, אבל אני גם לא בטוח בכך).

אפשר להשתמש בתוכנה כמו POCKETDIVXENCODER בשביל להעביר את זה לפורמט שמיש שיעבוד אוניברסלית.

AVI זה לא פורמט אלא CONTAINER וככזה יש תמיד איזה חוכמולוג שממציא איזה פורמט שמוכנס לתוך AVI ולא נתמך. בסופו של יום אי אפשר לתמוך בהכל (גם ב-PC שלי לפעמים אני צריך לשחק לא מעט בשביל שקובץ כזה או אחר פתאום יעבוד לי).

סך הכל אני חושב שמרבית האנשים שיש להם מזרימדיה (נא להשתמש במונח הזה ולא ב-STREAMER הלועזי) די מרוצים ממנו. אני חושב שאם מישהו צריך 100% תאימות ומצפה לאותה רמה של 100% כיסוי כמו שהיה לו ב-HTPC אז סופו להתאכזב.

לגבי כל השאר, לא כדאי להשליך ממזרימדיה אחד לכל התעשיה ובוודאי לא שתי דקות אחרי שהמכשיר נרכש ועדיין לא קראתם או בדקתם מה האפשרויות או היכולות או הצרכים של כל מכשיר.

בשביל זה אנחנו כאן, לעזור בכל מכשיר שבסופו של דבר תחליטו עליו - להבין מה היתרונות והחסרונות שלו ומה השגעונות שלו שדורשים התעסקות כזו או אחרת.

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090

שליחה #17 

לאחר בדיקה די מעמיקה של שני סטרימרים (NOWCOM וה - DVICO), חתמתי את הבדיקה הבאה שלי בארמגדון כאשר חיברתי את הדיסק החיצוני שלי ל - HDX.
היתרון הבולט - תרגום עברית שעובד כמו שצריך (כולל נקודה וסימן שאלה בסוף משפט).
החסרונות הבולטים - זמן תגובה ארוך של המכשיר, זה מתחיל מרגע הפעלת המכשיר ועד לכך שמעבר למשל בין תמונות לוקח יותר מידי זמן. חסרון בולט נוסף הוא בתחום התפריטים בעברית, כל ה - 100 שירים ישראלים שלי מתורגמים במכשיר הפוך - בלתי כביל בעליל.

בקשר לניגון קבצי וידאו ממצלמה דיגיטלית, כפי שעופר ציין שלושת הסטרימרים לא התמודדו עם הקבצים הללו.

נראה שבסופו של דבר אלך על ה - NOWCOM, תמיכה מקסימלית בעברית בדגש לספריות האינטגרליות שבמכשיר, מהירות תגובה טובה מאד ובקשר למס' הבעיות שהספקתי למצוא, אני מבין שהם בטיפול ע"י החברה.

IlanLCD
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #18 

אין היום שום גאדג'ט חף מבאגים, אני חובב כאלה וכל מכשיר משגע אותך בצורה אחרת. כל הכיף שלנו זה ההתקנה של מכשיר כזה ולימוד הבאגים שלו ואיך להימנע מהם.

בהתנסות שיש לי עם מזרימי מדיה בינתיים ה NMT הוא אחד המכשירים היותר סגורים שניתקלתי בהם. נכון שהוא לא מושלם, זמן התגובה לפעמים מעיק, לא מזרים לי טוב ברשת G ואולי עוד, אבל מכשיר שיודע להקרין כל דבר שתזרוק אליו, לא משנה באיזה קידוד ואיכות ויציב יחסית זה לא דבר שהולך ברגל. כל מי שניסה שהמחשב שלו יעשה אותו דבר יודע איזו התעסקות זו.

הדבר שלקח לי הכי הרבה בהתקנת ה HDX היה העתקת הסרטים אליו, המכשיר ניגן תוך דקה, מקבל טורנטים ומדבר עם הרשת בבית, זה פשוט מרשים. נראה אתכם עושים אותו דבר עם ויסטה מהקופסה. אפילו התקנת הדיסק קשיח לקחה 5 דקות, וזה עוד בגלל שלקח לי זמן להבין איך להבריג אותו למכסה, נראה אתכם שמים דיסק ב PC בחמש דקות, רק להגדיר אותו בביוס, לחבר אותו לסגור את הקופסה לוקח פי 3. זה לפני הפירמוט, ב HDX רק הייתי צריך ללחוץ אנטר כמה פעמים וזהו.

niron פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

IlanLCD כתב:אין היום שום גאדג'ט חף מבאגים, אני חובב כאלה וכל מכשיר משגע אותך בצורה אחרת. כל הכיף שלנו זה ההתקנה של מכשיר כזה ולימוד הבאגים שלו ואיך להימנע מהם.
...
אני כבר עברתי את התקופה שזה כיף בשבילי.
היום אני פשוט מחפש להנות מהפונקציונליות ולחסוך את זמן הלימוד.
יש מכשירים בלי באגים. למשל הYAMAHA 3800 שלי, יש לי אותו שנה, השקעתי יחסית זמן מאוד מועט בלימודו ולא ניתקלתי בבאגים. מאוד מרוצה.
זמן תגובה מהיר.
למה זה צריך להיות שונה בסטרימר/מזרימדיה?
בהתנסות שיש לי עם מזרימי מדיה בינתיים ה NMT הוא אחד המכשירים היותר סגורים שניתקלתי בהם. נכון שהוא לא מושלם, זמן התגובה לפעמים מעיק, לא מזרים לי טוב ברשת G ואולי עוד, אבל מכשיר שיודע להקרין כל דבר שתזרוק אליו, לא משנה באיזה קידוד ואיכות ויציב יחסית זה לא דבר שהולך ברגל. כל מי שניסה שהמחשב שלו יעשה אותו דבר יודע איזו התעסקות זו.
...
שכחת רק דבר אחד: כאשר אתה בבית מנסה לייצב את המחשב, אתה מזיע וזה הגיוני.
לעומת זאת, היצרן אמור לייצב את המכשיר בגרסה שנבדקה ומוכרת כיציבה, ואז הוא אמור "לצרוב" את התוכנה באותה גרסה שנבדקה (משהו דומה להכנת דיסק מאסטר ושכפול באמצעות GHOST - למי שמבין בזה)
הסטרימר לא אמור להיות דומה להתקנת PC ! הוא אמור להיות דומה לPC שכבר הותקן ונבדק!
הדבר שלקח לי הכי הרבה בהתקנת ה HDX היה העתקת הסרטים אליו, המכשיר ניגן תוך דקה, מקבל טורנטים ומדבר עם הרשת בבית, זה פשוט מרשים. נראה אתכם עושים אותו דבר עם ויסטה מהקופסה. אפילו התקנת הדיסק קשיח לקחה 5 דקות, וזה עוד בגלל שלקח לי זמן להבין איך להבריג אותו למכסה, נראה אתכם שמים דיסק ב PC בחמש דקות, רק להגדיר אותו בביוס, לחבר אותו לסגור את הקופסה לוקח פי 3. זה לפני הפירמוט, ב HDX רק הייתי צריך ללחוץ אנטר כמה פעמים וזהו.
...
כן, אבל מה עם בעית שמות הקבצים בעברית? קצת מפליא אותי שחברה כמו פופקורן, שטיפלה כל כך יפה בנושא הכתוביות בעברית, הסתבכה עם הנושא של שמות הקבצים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46402
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #20 

זה לא אמור להפתיע אותך כלל אם אתה עוסק בתוכנה (וזה ממש לא כמו הכנת דיסק מאסטר ושכפול באמצעות GHOST - למי שמבין בזה). אין היום אף מזרימדיה יציב דיו ובעל כל התכונות שרשמת שאתה מחפש, אני חושב ש HTPC יהיה הפתרון המושלם עבורך.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”