תגובות לכתבה: ביקורת על הממיר החדש yesMax HD
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
עופר ,
על חברת שמירה אתה משלם אבל אתה משתמש בזה 24/7 . אתה משלם על זה שהם יהיו איתך כשתזדקק , בתקווה שלא תזדקק להם .
למה אתה מציין חברת שמירה ? למה לא בטוח לרכב ? אתה משלם על הביטוח כל שנה , בתקווה שלא תזדקק לו . זה בדיוק אותו הדבר . גם שם , הביטוח איתך 7\24 ואתה משתמש בו בכל שניה שאתה ברכב .
אתה לא יכול להשוות את זה עם יס . ליס יש אלטרנטיבות רבות . לחברת שמירה \ ביטוח רכב אין הרבה אלטרנטיבות . בחברת שמירה אתה משתמש בכל שניה , גם כשאתה בבית וגם כשאתה מחוץ לבית . ביס אתה משתמש רק כשאתה בבית ורק כשאתה פנוי ( ההורים לילדים שבינינו יודעים על מה מדובר בדיוק ) .
גם לא מבין למה מישהו יעדיף לצפות ב-MAX-HD במקום STREAMER . אני כן יכול להגיד לך למה כן להעדיף את הSTREAMER על YES-HD ולהלן הסיבות :
- יכולות לצפות בתכני 1080P ולא רק 1080I
- אודיו משופר בהרבה
- אין צורך לדאוג לתכנת כדי להקליט משהו . פשוט ניגשים לאינטרנט מורידים וצופים .
- מבחר תכנים עצום , כולל גם תכני מוזיקה
- לא תלוי בהתחיבויות ליס או חברות אחרות
- צפיה בכל הסדרות אהובות ברצף , מבלי שתהיה תלוי בטעם של יס שמשדרת רק סדרות מסויימות . חוץ מ"מנלטים" שהפחה לבדיחה בעונה אחרונה ואבודים יש עוד סדרות מדהימות אחרות שיס לא משדרת כלל .
- עלות של STREAMER חד פעמית וכשליש מעלות YES-HD-MAX לשנה אחת
כולנו עסוקים רוב הזמן עם העבודה , ילדים , חברים , חברות . תכני טלויזיה רובינו מתחילים לראות בשעה 20 עם החדשות בערוצים חינם 10 או 22 , בימי רביעי , חמישי ומוצ"ש רואים מיד אחרי זה "הישרדות" ו"המירוץ למיליון" באותם ערוצים חינם ואם נשאר קצת זמן אחרי זה והילדים כבר הלכו לישון אז רואים פרק בסדרה או סרט ב-STREAMER או בערוץ של חבילות יס . עכשיו תגיד לי אתה עופר , כשאתה יודע בעצמך שמה שכתבתי כאן , אלה הרגלי הצפיה של רובינו ,מוצדקת העלות של 310 שח , עם פיקדון או התחיבות ל-3 שנים , עם דמי התקנה עבור מוצר שבו משתמש שעתיים במשך היום לכל היותר?
על חברת שמירה אתה משלם אבל אתה משתמש בזה 24/7 . אתה משלם על זה שהם יהיו איתך כשתזדקק , בתקווה שלא תזדקק להם .
למה אתה מציין חברת שמירה ? למה לא בטוח לרכב ? אתה משלם על הביטוח כל שנה , בתקווה שלא תזדקק לו . זה בדיוק אותו הדבר . גם שם , הביטוח איתך 7\24 ואתה משתמש בו בכל שניה שאתה ברכב .
אתה לא יכול להשוות את זה עם יס . ליס יש אלטרנטיבות רבות . לחברת שמירה \ ביטוח רכב אין הרבה אלטרנטיבות . בחברת שמירה אתה משתמש בכל שניה , גם כשאתה בבית וגם כשאתה מחוץ לבית . ביס אתה משתמש רק כשאתה בבית ורק כשאתה פנוי ( ההורים לילדים שבינינו יודעים על מה מדובר בדיוק ) .
גם לא מבין למה מישהו יעדיף לצפות ב-MAX-HD במקום STREAMER . אני כן יכול להגיד לך למה כן להעדיף את הSTREAMER על YES-HD ולהלן הסיבות :
- יכולות לצפות בתכני 1080P ולא רק 1080I
- אודיו משופר בהרבה
- אין צורך לדאוג לתכנת כדי להקליט משהו . פשוט ניגשים לאינטרנט מורידים וצופים .
- מבחר תכנים עצום , כולל גם תכני מוזיקה
- לא תלוי בהתחיבויות ליס או חברות אחרות
- צפיה בכל הסדרות אהובות ברצף , מבלי שתהיה תלוי בטעם של יס שמשדרת רק סדרות מסויימות . חוץ מ"מנלטים" שהפחה לבדיחה בעונה אחרונה ואבודים יש עוד סדרות מדהימות אחרות שיס לא משדרת כלל .
- עלות של STREAMER חד פעמית וכשליש מעלות YES-HD-MAX לשנה אחת
כולנו עסוקים רוב הזמן עם העבודה , ילדים , חברים , חברות . תכני טלויזיה רובינו מתחילים לראות בשעה 20 עם החדשות בערוצים חינם 10 או 22 , בימי רביעי , חמישי ומוצ"ש רואים מיד אחרי זה "הישרדות" ו"המירוץ למיליון" באותם ערוצים חינם ואם נשאר קצת זמן אחרי זה והילדים כבר הלכו לישון אז רואים פרק בסדרה או סרט ב-STREAMER או בערוץ של חבילות יס . עכשיו תגיד לי אתה עופר , כשאתה יודע בעצמך שמה שכתבתי כאן , אלה הרגלי הצפיה של רובינו ,מוצדקת העלות של 310 שח , עם פיקדון או התחיבות ל-3 שנים , עם דמי התקנה עבור מוצר שבו משתמש שעתיים במשך היום לכל היותר?
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
djeuro,
בימים של ממיר ה- HD הרגיל (ה- Zapper) אולי מה שאמרת היה נכון. אז אם רצית לראות שידורי HD, נאלצת לשלם 40 ש"ח נוספים לחודש בהתחייבות ל- 3 שנים (או 2500 ש"ח בפיקדון).
במקרה של ה- MaxHD הרי שהתפיסה שלך שגויה לגמרי, מכיוון שפה לא מדובר כלל בשידורי ה- HD. מדובר בממיר עם יכולות הקלטה שעולה ביכולותיו על קודמו (ה- yesMax הרגיל). ולכך גם yes מכוונת. אתה רוצה ממיר עם נפח הקלטה כפול, אז קח yesMaxHD. על הדרך, אתה מקבל גם את ערוצי ה- HD, מה שתורם בסופו של דבר לחשיפה מוגברת של שירותי ה- HD ולאו דווקא לצפייה מוגברת.
גם התפיסה שלך לגבי המחיר החודשי שגויה, אתה מסתכל על ה- 310 ש"ח בחודש כאילו רק על ה- MaxHD משלמים 200 ש"ח בחודש, אבל לא, דווקא על חבילת הבסיס משלמים 200 ש"ח בחודש. מה שיוצא זה שמי שמתחבר רק בשביל הבסיס משלם 200 ש"ח בחודש ומי שמוסיף עוד קצת כסף מקבל הרבה יותר. וגם לקחת את המקרה של ישראל123 כאילו לכולם יש את מה שהוא משלם עליו (הוא משלם על ערוצי פרימיום גם). לי יוצא חשבון של 280 ש"ח על חבילת בסיס + 10 חבילות + ממיר HD + מקסHD וההתחייבות הכי אחרונה היא על הממיר HD הרגיל. סה"כ תמורת 80 ש"ח נוספים בחודש אני מקבל 10 חבילות נוספות ושני ממירים מתקדמים בניגוד ללקוח שלקח ב- 200 ש"ח לחודש רק את חבילת הבסיס.
אתה טוען שאת כל מה שאתה רואה אתה מוריד מהאינטרנט, אני את רוב מה שאני צופה, אני צופה דרך yesHD. אני רואה את הסדרות שמשודרות בערוצי הסדרות ב- HD וראיתי למעלה מ- 150 סרטים ב- yes movies HD. כך שתוכן זו לא הבעיה. את השאר, פה ושם אני מוריד (תכנים של- yes אין זכויות עליהם, משהו שלא בא לי לחכות עד ש- yes ישדרו). מי שמעדיף להוריד, שיוריד, אני מוצא בזה סרבול וחוסר נוחות ונוח לי הרבה יותר שחברה אחת משדרת לי את התכנים שאני רואה ישירות לטלוויזיה. עכשיו, עם yesMaxHD אני יכול לשלוט בלוח שידורים, בניגוד לקודם, למרות שזה לא הפריע לי כ"כ.
נראה אם הדברים שלך יהיו תקפים ביום שבו ספקיות האינטרנט יחלו לגבות תשלום ע"פ צריכה. כשתראה שעל כל GB מעבר ל- 10GB בחודש יגבו 5-10 שקלים נוספים, אנשים יזחלו חזרה ל- yes ו- HOT כי הם ימצאו בהם פתרון זול יותר.
בשורה התחתונה, שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון. נכון, המחירים של ה- MaxHD קצת מבלבלים וכל אחד צריך למצוא את המסלול שהכי משתלם לו, אבל זה בסופו של דבר שווה את התמורה. אני מקבל את התמורה הזו בתוספת ממוצעת של 31 ש"ח לחודש שמבחינתי שווה לי במחיר הזה להוסיף ממיר כזה. (לצורך השוואה, עד כה שילמתי 40 ש"ח לחודש רק עבור ערוצי ה- HD, וכן, עשיתי בהם שימוש).
נוח לך להוריד מהאינטרנט, לצפות מ- Sky אנגליה (שאפשר לחשוב שהשירות שלהם שונה מזה של yes, הרי yes מעתיקה את אופי השירות בדיוק מהחברה הזו) אז עבור לאנגליה ונראה אם שם תצליח לעשות מנוי זול יותר, קנה סטרימר, קנה HDD לאחסנת כל התכנים שאתה מוריד, תעשה מה שבא לך.
אני אעשה מה שבא לי, אז תפסיק להטיף לאנשים לא לקחת את הממיר, או להתנתק מ- yes/HOT. זה לא יעזור, כל אחד עושה מה שהוא רואה לנכון לעשות, ומחוויות ראשונות שאנשים מתחילים לספר פה, הם סה"כ מרוצים מאוד מהממיר.
החשיבה של yes לחייב אנשים 3 שנים נכונה. לא הגיוני שמוצר ששוויו האמיתי הוא אלפי שקלים (והחברה עוד מסבסדת אותו), לקוח שמלווה את המוצר לא יהיה מחויב לתקופה מסוימת ולא הגיוני שלא ישלם קנס אם בוחר להתנתק מהשירות. לקיחה בתשלומים היא הלוואה. yes קנתה משהו באלפי שקלים ומחלקת לך אותו לתשלומים. היא את הכסף כבר שילמה - אתה עוד לא.
בפיקדון, העובדה שאדם משלם לה במכה אחת תשלום גדול, בסופו של יום, עוזר לתזרים המזומנים של החברה ומפחית את הצורך להשתמש באשראי הלא משתלם של הבנקים.
לך יש את האופציה לבחור בין אם להתחייב או לשלם סכום אחד "גדול" בפיקדון. הבחירה בידך (בהנחה שהנציג שאיתו אתה מדבר בטלפון יודע משהו מהחיים שלו ומעודכן בכל הפרטים, מה שעוד לא קורה כ"כ אבל בסופו של דבר יחלחל לכלל הנציגים).
בנוסף לכך, הצעד ש- yes עשתה הוא צעד שמיועד לשפר את התחרות בינה לבין HOT. כש- yes תפעיל את ה- VOD (אני אישית ממש לא מת על VOD ורואה בו כמטחנת כספים משומנת, אך עדיין לא אטיף לאנשים מה לעשות, שכל אחד יבחר אם ירצה להתחבר לזה או לא, זה ממש אבל ממש לא מעניין אותי), HOT תהיה חייבת להחזיר לה בתשובה משלה. הדבר בריא וחשוב לתחרות. אבל שלא תהיה כאן טעות, התחרות ביניהם לא הייתה מעולם על המחיר ולעולם גם לא תהיה, אלא על טכנולוגיה. הן כופות אחת על השנייה לשפר טכנולוגיות ולכן כל צעד כזה מבורך.
אתה עזבת את yes אחרי 9 שנים לא רק בגלל המחיר, אלא גם בגלל שנכוות מהשירות שלהם ומאז מצאת לעצמך מטרה נוחה לפעול נגדה, אז מספיק, זה לא המקום ולא השרשור, כמו גם בערך 20 שרשורים נוספים שעוסקים ב- yes. אתה צריך לראות את הדברים שכתבת על yes לפני הכוויה ואחרי, איך דעתך השתנתה באופן קיצוני לגבם.
בימים של ממיר ה- HD הרגיל (ה- Zapper) אולי מה שאמרת היה נכון. אז אם רצית לראות שידורי HD, נאלצת לשלם 40 ש"ח נוספים לחודש בהתחייבות ל- 3 שנים (או 2500 ש"ח בפיקדון).
במקרה של ה- MaxHD הרי שהתפיסה שלך שגויה לגמרי, מכיוון שפה לא מדובר כלל בשידורי ה- HD. מדובר בממיר עם יכולות הקלטה שעולה ביכולותיו על קודמו (ה- yesMax הרגיל). ולכך גם yes מכוונת. אתה רוצה ממיר עם נפח הקלטה כפול, אז קח yesMaxHD. על הדרך, אתה מקבל גם את ערוצי ה- HD, מה שתורם בסופו של דבר לחשיפה מוגברת של שירותי ה- HD ולאו דווקא לצפייה מוגברת.
גם התפיסה שלך לגבי המחיר החודשי שגויה, אתה מסתכל על ה- 310 ש"ח בחודש כאילו רק על ה- MaxHD משלמים 200 ש"ח בחודש, אבל לא, דווקא על חבילת הבסיס משלמים 200 ש"ח בחודש. מה שיוצא זה שמי שמתחבר רק בשביל הבסיס משלם 200 ש"ח בחודש ומי שמוסיף עוד קצת כסף מקבל הרבה יותר. וגם לקחת את המקרה של ישראל123 כאילו לכולם יש את מה שהוא משלם עליו (הוא משלם על ערוצי פרימיום גם). לי יוצא חשבון של 280 ש"ח על חבילת בסיס + 10 חבילות + ממיר HD + מקסHD וההתחייבות הכי אחרונה היא על הממיר HD הרגיל. סה"כ תמורת 80 ש"ח נוספים בחודש אני מקבל 10 חבילות נוספות ושני ממירים מתקדמים בניגוד ללקוח שלקח ב- 200 ש"ח לחודש רק את חבילת הבסיס.
אתה טוען שאת כל מה שאתה רואה אתה מוריד מהאינטרנט, אני את רוב מה שאני צופה, אני צופה דרך yesHD. אני רואה את הסדרות שמשודרות בערוצי הסדרות ב- HD וראיתי למעלה מ- 150 סרטים ב- yes movies HD. כך שתוכן זו לא הבעיה. את השאר, פה ושם אני מוריד (תכנים של- yes אין זכויות עליהם, משהו שלא בא לי לחכות עד ש- yes ישדרו). מי שמעדיף להוריד, שיוריד, אני מוצא בזה סרבול וחוסר נוחות ונוח לי הרבה יותר שחברה אחת משדרת לי את התכנים שאני רואה ישירות לטלוויזיה. עכשיו, עם yesMaxHD אני יכול לשלוט בלוח שידורים, בניגוד לקודם, למרות שזה לא הפריע לי כ"כ.
נראה אם הדברים שלך יהיו תקפים ביום שבו ספקיות האינטרנט יחלו לגבות תשלום ע"פ צריכה. כשתראה שעל כל GB מעבר ל- 10GB בחודש יגבו 5-10 שקלים נוספים, אנשים יזחלו חזרה ל- yes ו- HOT כי הם ימצאו בהם פתרון זול יותר.
בשורה התחתונה, שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון. נכון, המחירים של ה- MaxHD קצת מבלבלים וכל אחד צריך למצוא את המסלול שהכי משתלם לו, אבל זה בסופו של דבר שווה את התמורה. אני מקבל את התמורה הזו בתוספת ממוצעת של 31 ש"ח לחודש שמבחינתי שווה לי במחיר הזה להוסיף ממיר כזה. (לצורך השוואה, עד כה שילמתי 40 ש"ח לחודש רק עבור ערוצי ה- HD, וכן, עשיתי בהם שימוש).
נוח לך להוריד מהאינטרנט, לצפות מ- Sky אנגליה (שאפשר לחשוב שהשירות שלהם שונה מזה של yes, הרי yes מעתיקה את אופי השירות בדיוק מהחברה הזו) אז עבור לאנגליה ונראה אם שם תצליח לעשות מנוי זול יותר, קנה סטרימר, קנה HDD לאחסנת כל התכנים שאתה מוריד, תעשה מה שבא לך.
אני אעשה מה שבא לי, אז תפסיק להטיף לאנשים לא לקחת את הממיר, או להתנתק מ- yes/HOT. זה לא יעזור, כל אחד עושה מה שהוא רואה לנכון לעשות, ומחוויות ראשונות שאנשים מתחילים לספר פה, הם סה"כ מרוצים מאוד מהממיר.
החשיבה של yes לחייב אנשים 3 שנים נכונה. לא הגיוני שמוצר ששוויו האמיתי הוא אלפי שקלים (והחברה עוד מסבסדת אותו), לקוח שמלווה את המוצר לא יהיה מחויב לתקופה מסוימת ולא הגיוני שלא ישלם קנס אם בוחר להתנתק מהשירות. לקיחה בתשלומים היא הלוואה. yes קנתה משהו באלפי שקלים ומחלקת לך אותו לתשלומים. היא את הכסף כבר שילמה - אתה עוד לא.
בפיקדון, העובדה שאדם משלם לה במכה אחת תשלום גדול, בסופו של יום, עוזר לתזרים המזומנים של החברה ומפחית את הצורך להשתמש באשראי הלא משתלם של הבנקים.
לך יש את האופציה לבחור בין אם להתחייב או לשלם סכום אחד "גדול" בפיקדון. הבחירה בידך (בהנחה שהנציג שאיתו אתה מדבר בטלפון יודע משהו מהחיים שלו ומעודכן בכל הפרטים, מה שעוד לא קורה כ"כ אבל בסופו של דבר יחלחל לכלל הנציגים).
בנוסף לכך, הצעד ש- yes עשתה הוא צעד שמיועד לשפר את התחרות בינה לבין HOT. כש- yes תפעיל את ה- VOD (אני אישית ממש לא מת על VOD ורואה בו כמטחנת כספים משומנת, אך עדיין לא אטיף לאנשים מה לעשות, שכל אחד יבחר אם ירצה להתחבר לזה או לא, זה ממש אבל ממש לא מעניין אותי), HOT תהיה חייבת להחזיר לה בתשובה משלה. הדבר בריא וחשוב לתחרות. אבל שלא תהיה כאן טעות, התחרות ביניהם לא הייתה מעולם על המחיר ולעולם גם לא תהיה, אלא על טכנולוגיה. הן כופות אחת על השנייה לשפר טכנולוגיות ולכן כל צעד כזה מבורך.
אתה עזבת את yes אחרי 9 שנים לא רק בגלל המחיר, אלא גם בגלל שנכוות מהשירות שלהם ומאז מצאת לעצמך מטרה נוחה לפעול נגדה, אז מספיק, זה לא המקום ולא השרשור, כמו גם בערך 20 שרשורים נוספים שעוסקים ב- yes. אתה צריך לראות את הדברים שכתבת על yes לפני הכוויה ואחרי, איך דעתך השתנתה באופן קיצוני לגבם.
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

smallville4r ,
בוא נתחיל עם הדבר היחיד שאנחנו באותה דיעה - כל אחד חופשי מה שבא לו עם כספו .
עכשיו נעבור לדברים במחלוקת .
אני לא כתבתי שחבילת YES-HD-MAX יקרה אלא שכל המחיר שיס מבקשת מופרז . אתה אומר שחבילת ה-HD עולה רק 50 שח , אין בעיה , למה יס לא מאפשרת למנויה לבחור רק חבילת ה-HD ב-50 שח לא לשלם על מאות הערוצים המיותרים סכום שמעל 200 שח ?
אתה חושב שבאנגליה הלקוח שמזמין SKY-HD חייב לקחת SKY-SD ? רק בארץ יש את השיטות המתוחכמות האלה לדחוף לך מוצר שאתה לא צריך ולחייב אותך לשלם עליו גם .
ולגבי חבילת SKY , יס רחוקה מאוד להזכיר את החבילה הזו מבחינת איכות אבל מאוד קרובה לבקש פי 2 ממה שהיא עולה , אז אין מה להשוות . כשיס ישתוו מבחינת האיכות התמונה האודיו ל-SKY HD , יהיה מקום לעשות השואות . בינתיים אין ממש מקום להשואה כזו .
לגבי ההתחיבות . אין בעיה - יס רוצה לחייב את הלקוחות ל-3 שנים , בסדר גמור . למה שיס לא תיתן לכל לקוח בתנאים אלה חודש אחד של נסיון ב-HD ורק אחר כך לחייב את הלקוחות ל-3 שנים ? אני מניח שהתשובה לזה היא עדיין שהיא חוששת מהתגובות ושבחודש הזה כולם יראו שהם שווים מה שהם שווים ויחזירו את הממירים ואת החבילות עד שהרמה תעלה . אחרת , אין פשוט שום סיבה לחייב לקוח לפרק זמן ארוך או לדרוש פקדון גבוהה .
בזה שאתה ראית 150 סרטים בחבילות HD השונות מבין שיש לך הרבה זמן צפיה כי אני מעריך ש-150 זה בערך הסה"כ סרטים שיס שידרה בשנה וחצי אחרונים בערוץ הסרטים , לא כולל השידורים החוזרים . לא לכולם יש את הזמן הזה . לרוב האנשים אין את זה ובקושי מספיקים לראות סרט אחד או שניים בשבוע . על זה לשלם 310 שח לחודש ?
אין לי שום כעס כלפי חברת יס או הוט . אני כותב את דבריי לא נגד חברת יס ( רק מקורב של חברת יס אולי רואה את דבריי כך ) אלא השיטה בה הם משתמשים לתמחור מוצרים כשההנחה הבסיסית שלהם היא שהלקוח שעומד מולם לא מבין הרבה לגבי שווי המוצר . לצערי , בהנחה הזו יס \ הוט פגעו בול , ביג טיים .
בוא נתחיל עם הדבר היחיד שאנחנו באותה דיעה - כל אחד חופשי מה שבא לו עם כספו .
אני לא כתבתי שחבילת YES-HD-MAX יקרה אלא שכל המחיר שיס מבקשת מופרז . אתה אומר שחבילת ה-HD עולה רק 50 שח , אין בעיה , למה יס לא מאפשרת למנויה לבחור רק חבילת ה-HD ב-50 שח לא לשלם על מאות הערוצים המיותרים סכום שמעל 200 שח ?
אתה חושב שבאנגליה הלקוח שמזמין SKY-HD חייב לקחת SKY-SD ? רק בארץ יש את השיטות המתוחכמות האלה לדחוף לך מוצר שאתה לא צריך ולחייב אותך לשלם עליו גם .
ולגבי חבילת SKY , יס רחוקה מאוד להזכיר את החבילה הזו מבחינת איכות אבל מאוד קרובה לבקש פי 2 ממה שהיא עולה , אז אין מה להשוות . כשיס ישתוו מבחינת האיכות התמונה האודיו ל-SKY HD , יהיה מקום לעשות השואות . בינתיים אין ממש מקום להשואה כזו .
לגבי ההתחיבות . אין בעיה - יס רוצה לחייב את הלקוחות ל-3 שנים , בסדר גמור . למה שיס לא תיתן לכל לקוח בתנאים אלה חודש אחד של נסיון ב-HD ורק אחר כך לחייב את הלקוחות ל-3 שנים ? אני מניח שהתשובה לזה היא עדיין שהיא חוששת מהתגובות ושבחודש הזה כולם יראו שהם שווים מה שהם שווים ויחזירו את הממירים ואת החבילות עד שהרמה תעלה . אחרת , אין פשוט שום סיבה לחייב לקוח לפרק זמן ארוך או לדרוש פקדון גבוהה .
בזה שאתה ראית 150 סרטים בחבילות HD השונות מבין שיש לך הרבה זמן צפיה כי אני מעריך ש-150 זה בערך הסה"כ סרטים שיס שידרה בשנה וחצי אחרונים בערוץ הסרטים , לא כולל השידורים החוזרים . לא לכולם יש את הזמן הזה . לרוב האנשים אין את זה ובקושי מספיקים לראות סרט אחד או שניים בשבוע . על זה לשלם 310 שח לחודש ?
אין לי שום כעס כלפי חברת יס או הוט . אני כותב את דבריי לא נגד חברת יס ( רק מקורב של חברת יס אולי רואה את דבריי כך ) אלא השיטה בה הם משתמשים לתמחור מוצרים כשההנחה הבסיסית שלהם היא שהלקוח שעומד מולם לא מבין הרבה לגבי שווי המוצר . לצערי , בהנחה הזו יס \ הוט פגעו בול , ביג טיים .
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
djeuro, אני אענה לך על סעיף מתוך סעיף מכל מה שרשמת, כדי להבהיר עד כמה העובדות שאתה מציין אינן נכונות ולא תואמות את המציאות.
לפני 10 שנים שילמת ל- HOT (או יותר נכון לשעבר חברות הכבלים) 165 ש"ח לחודש עבור חבילת ערוצים אנלוגיים עלובה.
לגבי מקורבות ל- yes - זה אתה אמרת, ואני אזהיר אותך פה פן תרמוז שאני מקורב של חברת yes - אני ממש לא קשור אליהם ולא מקבל מהם אחוזים. אם כבר אני משלם להם 260 ש"ח בחודש (ומעכשיו 280 ש"ח בחודש) כדי לקבל את שירותיהם.
לא נכון, דווקא זה המודל שבדיוק ממנו yes העתיקה. אתה חייב, אבל חייב, להחזיק את גרסת ה- SD של הערוץ בשביל לראות את גרסת ה- HD. לגבי מחיר חבילת הבסיס, כשל- yes יהיו את כמות הלקוחות שיש ל- SKY, נדבר. בינתיים יש לה 560,000 (הרבה, הרבה פחות מל- SKY) ולכן המחיר בהתאם.בוא נתחיל עם הדבר היחיד שאנחנו באותה דיעה - כל אחד חופשי מה שבא לו עם כספו .
אתה חושב שבאנגליה הלקוח שמזמין SKY-HD חייב לקחת SKY-SD ? רק בארץ יש את השיטות המתוחכמות האלה לדחוף לך מוצר שאתה לא צריך ולחייב אותך לשלם עליו גם ....
לפני 10 שנים שילמת ל- HOT (או יותר נכון לשעבר חברות הכבלים) 165 ש"ח לחודש עבור חבילת ערוצים אנלוגיים עלובה.
תסתכל על חבילת SKY כשהיא התחילה לשדר והיא הייתה הרבה יותר גרועה ממה ש- yes הביאה. על איכות התמונה אין לדעתי טעם להעביר ביקורת. הקצאת רוחב הפס שלהם עדיין נותנת תמונה באיכות HD (לא רואה ארטיפקים ו- judders שירמזו על הצורך להעלאת קצב השידור). עם זאת, בהחלט מן המצופה שיקצו רוחב פס נורמלי. על האודיו בהחלט יש מקום להעביר ביקורת ואני אף מסכים איתך בנקודה זו ולכן צריך לבחון האם הם באמת ישפרו או לא. נכון לנקודה זו, אני, אישית, לא אשבור עסקה איתם על פני הדבר הזה ושכל אחד יעשה מה שבא לו. אם בחר אדם להצטרף לשירות על אף זאת, שידע שזה מה שהוא עשה והוא מודע להשלכות של זה. לרעת yes אני אגיד שהם חייבים להוריד את האזכורים של סאונד היקפי בתכנים תומכים, עד אשר כמות התכנים תצדיק אמרה כזו, כי אכן יש בה בסיס להטעיה, אבל הם עדיין מכוסים משפטית על זה (בגלל שהם מציינים את המושג תכנים תומכים).ולגבי חבילת SKY , יס רחוקה מאוד להזכיר את החבילה הזו מבחינת איכות אבל מאוד קרובה לבקש פי 2 ממה שהיא עולה , אז אין מה להשוות . כשיס ישתוו מבחינת האיכות התמונה האודיו ל-SKY HD , יהיה מקום לעשות השואות . בינתיים אין ממש מקום להשואה כזו ....
אין דבר כזה לתת לך לניסיון מוצר ששווה אלפי שקלים מבלי שתקבל קנס כלשהו על ביטול. לא אהבת, תחזיר אחרי חודש ותקבל קנס של 100 ומשהו שקל. אם לא החזרת, כנראה שהמוצר כן ענה על ציפיותיך במידה זו או אחרת. נראה אותך ניגש לחברות הסלולר ואומר להן לבטל לך את התשלום על מכשיר סלולרי שקנית ותראה איך יראו לך את האצבע המשולשת ויירקו לך בפרצוף. כאן לפחות, תמורת קנס אתה יכול להחזיר לעצמך חלק מכסף שהיית אמור לשלם להם. אתה מעדיף שזה יגיע למצב כזה ? כי הם יכלו בקלות לבחור בדרך הזו.לגבי ההתחיבות . אין בעיה - יס רוצה לחייב את הלקוחות ל-3 שנים , בסדר גמור . למה שיס לא תיתן לכל לקוח בתנאים אלה חודש אחד של נסיון ב-HD ורק אחר כך לחייב את הלקוחות ל-3 שנים ? אני מניח שהתשובה לזה היא עדיין שהיא חוששת מהתגובות ושבחודש הזה כולם יראו שהם שווים מה שהם שווים ויחזירו את הממירים ואת החבילות עד שהרמה תעלה . אחרת , אין פשוט שום סיבה לחייב לקוח לפרק זמן ארוך או לדרוש פקדון גבוהה ....
אל תטיף לי על הרגלי הצפיה. אל תנתח האם יש לי זמן או אין לי. אני יכול לראות כי יש לי גם HD-PVR שאינו של yes ומאפשר לי לנהל את הלו"ז איך שבא לי. אני ראיתי 150 סרטים מתוך 500 (כן 500 !!!) סרטים לפחות ש- yes שידרה ב- 16 וחצי חודשים שה- HD קיים אצלה. מה לעשות, לא כל סרט מעניין אותי ולא לכל סרט יש לי זמן לראותו. עזוב כבר את ה- 310 ש"ח המסכנים שישראל 123 משלם בחודש, זו החבילה שלו והוא בחר לשלם את זה, אז כנראה שהוא היה מוכן לשלם את זה ואם הוא לא יהיה מוכן סמוך עליו שהוא כבר ידבר איתם ויסתדר איתם.בזה שאתה ראית 150 סרטים בחבילות HD השונות מבין שיש לך הרבה זמן צפיה כי אני מעריך ש-150 זה בערך הסה"כ סרטים שיס שידרה בשנה וחצי אחרונים בערוץ הסרטים , לא כולל השידורים החוזרים . לא לכולם יש את הזמן הזה . לרוב האנשים אין את זה ובקושי מספיקים לראות סרט אחד או שניים בשבוע . על זה לשלם 310 שח לחודש ?...
אם כבר, אתה לא מבין את שווי המוצר. ערכו של yesMaxHD מוערך בלמעלה מ- 2000 ש"ח. החברה מסבסדת אותו ב- 1300 ש"ח בפיקדון או בכ- 2150 ש"ח בהתחייבות. כך שייתכן שלרוב היא תפסיד מלתת ללקוח את הממיר הזה במחירים שלה. אולי תקנה ישירות מ- ADB ונראה כמה ידרשו עליו.אין לי שום כעס כלפי חברת יס או הוט . אני כותב את דבריי לא נגד חברת יס ( רק מקורב של חברת יס אולי רואה את דבריי כך ) אלא השיטה בה הם משתמשים לתמחור מוצרים כשההנחה הבסיסית שלהם היא שהלקוח שעומד מולם לא מבין הרבה לגבי שווי המוצר . לצערי , בהנחה הזו יס \ הוט פגעו בול , ביג טיים ....
לגבי מקורבות ל- yes - זה אתה אמרת, ואני אזהיר אותך פה פן תרמוז שאני מקורב של חברת yes - אני ממש לא קשור אליהם ולא מקבל מהם אחוזים. אם כבר אני משלם להם 260 ש"ח בחודש (ומעכשיו 280 ש"ח בחודש) כדי לקבל את שירותיהם.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
smallville4r - אני ממש נפעם כל פעם מחדש מהסבלנות שיש לך במתן תשובות מפורטות כ"כ. יישר כח 
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
חבלשבמועצהלכבלים ולווין
נראה לי שהתוהוובוהו נוצר בגלל המועצה לכבלים ולווין.כל סלט המחירים יכל להפתר בפיקוח הדוק יותר והטלת חוקים לטובת הצרכן המבולבל.לא נראה פתרון קרוב באופק וכל אחד יוצא מדעתו נוכח מחירון שמושפע כמו בשוק תאילאנדי.גם המטרה של הקמת יס עם חזון של בחר את החבילה המתאימה לכל אחד מאיתנו לא באה לביטוי.אבסורד שחברות הכבלים והלווין נותנים ללקוח חדש או מעבר דירה התקנה חינמית,ומוציאים את המעיים כשהוא רוצה לשדרג ממיר עם סקארט או HD.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
יש גם נושא נוסף שלא הוזכר, נושא החוקיות. מה לעשות שעדיין אין מודל העברת תוכן חוקי לישראל בהיי דפינישן...
כולנו גונבים את התוכן הזה. בוודאי שזה זול יותר להוריד סרט חינם מאשר לצפות בו חוקית וגם לשלב עליו.
לגבי איכות. בנושא הוידאו, יס טובים יותר מ mkv שהוקלט מסדרות. Mkv שהומר מבלו ריי טוב בהרבה. בסדרות קשה יותר ויותר למצוא ts. בנושא אודיו mkv טוב בהרבה אבל זה ישתפר.
אני אישית לא ממש אוהב את רעיון הגניבה ולא מרגיע אותי שכולם עושים את זה (אם כולם יקפצו מהגג...). אני חושב שלא בריא לחברה תרבות של גניבה.
כולנו גונבים את התוכן הזה. בוודאי שזה זול יותר להוריד סרט חינם מאשר לצפות בו חוקית וגם לשלב עליו.
לגבי איכות. בנושא הוידאו, יס טובים יותר מ mkv שהוקלט מסדרות. Mkv שהומר מבלו ריי טוב בהרבה. בסדרות קשה יותר ויותר למצוא ts. בנושא אודיו mkv טוב בהרבה אבל זה ישתפר.
אני אישית לא ממש אוהב את רעיון הגניבה ולא מרגיע אותי שכולם עושים את זה (אם כולם יקפצו מהגג...). אני חושב שלא בריא לחברה תרבות של גניבה.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
לגבי 1080i אין פילטרים שיס מיישמת על התוכן ולכן ההבדל בין זה לבין 1080p זניח.
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

עופר ,
אתה לא משתמש יותר ב-newsgroups ? אם לא , מה אתה עושה עם STREAMER ?
ראיתי כאן הרבה מאוד שרשורים שבהם אתה משבח את קבוצות הדיון ואת התוכן הרב שיש להורדה דרכם . אם זכור לי טוב אתה גם כותב שתהליך ההורדה משם חוקי לחלוטין ואתה מעדיף אותו בגלל שאתה רק מוריד תכנים ולא מעלה בחזרה בניגוד לשיטות שיטוף אחרות .
אתה לא משתמש יותר ב-newsgroups ? אם לא , מה אתה עושה עם STREAMER ?
ראיתי כאן הרבה מאוד שרשורים שבהם אתה משבח את קבוצות הדיון ואת התוכן הרב שיש להורדה דרכם . אם זכור לי טוב אתה גם כותב שתהליך ההורדה משם חוקי לחלוטין ואתה מעדיף אותו בגלל שאתה רק מוריד תכנים ולא מעלה בחזרה בניגוד לשיטות שיטוף אחרות .
- דרור3
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
1.אחרי מספר ניסיונות לא קטן של הורדת תוכן (לא חוקי מודה) אני חייב לציין שכל ה720P וה-1080I שמורידים מאתרי ההורדות לא באמת איכות של HD אמיתי.
2. הזמן שלוקח לדברים האלה לרדת עם אתה לא מוכן לשלם לאתרי ההורדות (ולי זה נירא אבסורדי לשלם בעד תוכן לא חוקי)הוא פשות נצחי , ובנוסף המרוץ האין סופי אחרי קודקים חדשים אותי זה פשות התיש.
2. הזמן שלוקח לדברים האלה לרדת עם אתה לא מוכן לשלם לאתרי ההורדות (ולי זה נירא אבסורדי לשלם בעד תוכן לא חוקי)הוא פשות נצחי , ובנוסף המרוץ האין סופי אחרי קודקים חדשים אותי זה פשות התיש.
- pavleiz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
HD MAX - שאלות
שלום חברים,
הזמנתי הבוקר YES HD MAX! אני נרגש...
שתי שאלות:
1. יש לי טלויזיית פלאזמה HD READY של פיוניר. כמה אסבול מכך שאינה FULL HD? האם ההבדלים יהיו דרמטיים? יש לציין שכאשר אני רואה סרטי HD מהמחשב זה נראה מדהים.
2. למישהו יש מושג לגבי לוח השידורים המתוכנן של ספורט 5 HD? (זאת הסיבה המרכזית להצטיידות החדשה שלי...)
תודה,
אילן
שתי שאלות:
1. יש לי טלויזיית פלאזמה HD READY של פיוניר. כמה אסבול מכך שאינה FULL HD? האם ההבדלים יהיו דרמטיים? יש לציין שכאשר אני רואה סרטי HD מהמחשב זה נראה מדהים.
2. למישהו יש מושג לגבי לוח השידורים המתוכנן של ספורט 5 HD? (זאת הסיבה המרכזית להצטיידות החדשה שלי...)
תודה,
אילן
- pavleiz
-
- חבר שרק התחיל

ועוד שאלה...
יש לי היום ממיר MAX והזמנתי במקומו MAX HD. האם יש דרך כלשהי להעביר את ההקלטות מהממיר היוצא לזה הנכנס? אני יודע שזה LONG SHOT ושאלה טפשית - אבל למה לא לנסות...
תודה,
אילן
תודה,
אילן
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
Re: HD MAX - שאלות
1. שידורי HD של Yes תומכים ב- 720P וב- 1080I שאינם מהווים Full HD, כך שלא הפסדת כלום.pavleiz כתב:שלום חברים,
שתי שאלות:
תודה,
אילן...
2. אין משהו מסודר כרגע. מדובר במשחקים בודדים שמודיעים עליהם בפרומו כמה ימים לפני.
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 30/04/2009 14:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

Re: ועוד שאלה...
לנסות תמיד טוב.pavleiz כתב:יש לי היום ממיר MAX והזמנתי במקומו MAX HD. האם יש דרך כלשהי להעביר את ההקלטות מהממיר היוצא לזה הנכנס? אני יודע שזה LONG SHOT ושאלה טפשית - אבל למה לא לנסות...
תודה,
אילן...
אבל פתרון לבקשה שלך לא קיים.
- pavleiz
-
- חבר שרק התחיל

Re: HD MAX - שאלות
ראשית, תודה!Giliboy כתב:1. שידורי HD של Yes אינם תומכים ב- 720P וב- 1080I שאינם מהווים Full HD, כך שלא הפסדת כלום.pavleiz כתב:שלום חברים,
שתי שאלות:
תודה,
אילן...
2. אין משהו מסודר כרגע. מדובר במשחקים בודדים שמודיעים עליהם בפרומו כמה ימים לפני....
שנית - משמח לשמוע שההחלטה ללכת על HD READY היתה מוצדקת (לפחות בשלב זה...)
שלישית - לגבי לוח השידורים, שמעתי משהו על גמר ה-NBA או על גמר הצ'מפיונס, אבל אין משהו מסודר באמת. יש מה לפנות לערוץ בעניין?
ושוב תודה!
אילן
- pavleiz
-
- חבר שרק התחיל

כאמור - LONG SHOT...Giliboy כתב:לנסות תמיד טוב.pavleiz כתב:יש לי היום ממיר MAX והזמנתי במקומו MAX HD. האם יש דרך כלשהי להעביר את ההקלטות מהממיר היוצא לזה הנכנס? אני יודע שזה LONG SHOT ושאלה טפשית - אבל למה לא לנסות...
תודה,
אילן...
אבל פתרון לבקשה שלך לא קיים....
ולהוריד הקלטות מהממיר למחשב, אפשר?
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
לא, זה מקודד.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אין גם טעם לגשש..pavleiz כתב:כאמור - LONG SHOT...Giliboy כתב:לנסות תמיד טוב.pavleiz כתב:יש לי היום ממיר MAX והזמנתי במקומו MAX HD. האם יש דרך כלשהי להעביר את ההקלטות מהממיר היוצא לזה הנכנס? אני יודע שזה LONG SHOT ושאלה טפשית - אבל למה לא לנסות...
תודה,
אילן...
אבל פתרון לבקשה שלך לא קיים....
ולהוריד הקלטות מהממיר למחשב, אפשר?...
נגיד שאין מגבלה טכנית,
תחשוב שכל טכנאי ייתקע בעת התקנה על מנת להתחיל ולהעתיק גיגות של מידע..
היום, בשביל ניתוק-חיבור גונבים לנו 159 ש"ח. אם יתחילו להעתיק לך גם תכנים,
ההתקנה תזנק מ- 159 ש"ח ל- 1590 ב- 10 תשלומים...
- amitm5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 170
שלום לכולם!
היום התקשרתי לאחד המוקדנים של קשרי לקוחות ואמרתי לו שאני רוצה להתנתק והוא אמר לי שהוא יעשה לי את היס מקס HD ב-10 ש"ח בלבד ועוד שלט להחלפה ועוד 4 סרטים מתנה!
לאחר מכן שדיברתי על המטען של השלט הוא אמר לי שכל מי שהזמין את המקס HD מקבל את הדוק חינם כחלק מהעסקה ולא ב- 100 ש"ח, הדוק יחולק למזמינים רק עוד חודש חודשיים!
אז לכל אלה שאמרו שהדוק יעלה כסף אז שיבדקו את זה שוב!
amitm5!
היום התקשרתי לאחד המוקדנים של קשרי לקוחות ואמרתי לו שאני רוצה להתנתק והוא אמר לי שהוא יעשה לי את היס מקס HD ב-10 ש"ח בלבד ועוד שלט להחלפה ועוד 4 סרטים מתנה!
לאחר מכן שדיברתי על המטען של השלט הוא אמר לי שכל מי שהזמין את המקס HD מקבל את הדוק חינם כחלק מהעסקה ולא ב- 100 ש"ח, הדוק יחולק למזמינים רק עוד חודש חודשיים!
אז לכל אלה שאמרו שהדוק יעלה כסף אז שיבדקו את זה שוב!
amitm5!
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
סמנכ"ל השיווק של yes אמר לנו את זה בכבודו ובעצמו.
עם זאת הוא גם אמר שתנאי השדרוג חלים על מי שרכש את המקס וזה התגלה כלא מדויק.
אשמח לקבל את הדוק בחינם, אבל נחיה ונראה.
עם זאת הוא גם אמר שתנאי השדרוג חלים על מי שרכש את המקס וזה התגלה כלא מדויק.
אשמח לקבל את הדוק בחינם, אבל נחיה ונראה.