שרשור שירות, מחיר, תמחור - YES MAX HD
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
אם אתה מחפש מחירים שהם לא מחירי מחירון, אני לא המומחה לדברים האלה.
יש לך משתמשים אחרים פה עם הצעות נדיבות.
אני משלם בפקדון את המחיר הרגיל עבור ה-MAX HD ומחזיר את ה-HD שגם היה בפקדון.
יש לך משתמשים אחרים פה עם הצעות נדיבות.
אני משלם בפקדון את המחיר הרגיל עבור ה-MAX HD ומחזיר את ה-HD שגם היה בפקדון.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
djeuro,
אני אישית בעד שהם ישלמו לנו בשביל השירות.
אני מוכן בעבור 50 ש"ח שמשלמים לי כל חודש להשתמש בשירות.
איך הם ירוויחו כסף?
התשובה היא בדיוק כמו זו של MILO - הכל זה כמויות. אם מספיק לקוחות יצטרפו לשירות הזה אז בסוף הם ירוויחו כסף...
בקיצור, קשקשת. אם המחירים יהיו 99 ש"ח אז אתה תדרוש 50 ש"ח...
איך הם ירוויחו כסף?
התשובה היא בדיוק כמו זו של MILO - הכל זה כמויות. אם מספיק לקוחות יצטרפו לשירות הזה אז בסוף הם ירוויחו כסף...
בקיצור, קשקשת. אם המחירים יהיו 99 ש"ח אז אתה תדרוש 50 ש"ח...
- oferlaor
-
- מנהל

- drpc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
הצעת מחיר YES
שלום
רוצה לקבל חוות דעת בנושא
יש ברשותי ממיר HD שנילקח בזמנו בפיקדון של 2500 ש"ח
לאחר התעניינות בנושא ממיר HD MAX הרמתי טלפון לשרות הלקוחות וקיבלתי את ההצעה
הבאה :
ניתן לרכוש את ממיר HD MAX בתשלום חד פעמי של 2015 ש"ח
וללא עלויות נוספות לתשלום החודשי (החבילה כוללת 7 ערוצי HD )
לבעייתיות :
1.אין אפשרות להחזיר את הממיר
2.אין פשרות לשדרג את הממיר אם ישווק ממיר מתקדם יותר
3.גם אם אני עוזב את YES הממיר נשאר אצלי
מה דעתכם על העסקה?????
רוצה לקבל חוות דעת בנושא
יש ברשותי ממיר HD שנילקח בזמנו בפיקדון של 2500 ש"ח
לאחר התעניינות בנושא ממיר HD MAX הרמתי טלפון לשרות הלקוחות וקיבלתי את ההצעה
הבאה :
ניתן לרכוש את ממיר HD MAX בתשלום חד פעמי של 2015 ש"ח
וללא עלויות נוספות לתשלום החודשי (החבילה כוללת 7 ערוצי HD )
לבעייתיות :
1.אין אפשרות להחזיר את הממיר
2.אין פשרות לשדרג את הממיר אם ישווק ממיר מתקדם יותר
3.גם אם אני עוזב את YES הממיר נשאר אצלי
מה דעתכם על העסקה?????
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
עופר ,
בעקרון אני נגד עבודת חינם . חברת יס השקיעה במוצר הזה וללא ספק מגיע לה תשלום על כך . אבל איך אני יודע שמה שהיא מבקשת היום , כלומר 250-310 שח לחודש זה לא מחיר מופרז בהשואה להשקעתם ולאיכות המוצר שהתקבל ?בגלל שאני יודע רק מה המוצר עושה עבורי ולבגי כמה הם השקיעו בזה , זה לא מעניין אותי , יכול רק להפעיל את השיקולים שלי ולתמחר את המוצר בעצמי . נכון להיום , בהתחשב למה שהמוצר עושה עבורי ,ובתחליפים \ ההשלמות הקיימות היום , אני מתמחר אותו ב-99.90 שח לחודש .
סביר להניח שאם יס יחכו עוד ובינתיים נתח השוק יחולק עם אלטרנטיבות אחרות , התמחור שלי ירד . זה פועל גם בכיוון ההפוך - אם נתח השוק של יס יעלה , דבר שלא נראה שיקרה בעתיד הקרוב , אז במקרה כזה התמחור שלי יעלה בהתאם .
בכל מקרה , בזמן הזה שיס עדיין מתלבטים אם לקבל את ההצעה שלי או לא , הכסף שהיה יכול להגיע מכיסי אליהם עובר לספקי תוכן אחרים , בעלויות שמקובלות גם עליי כצרכן וגם עליהם כספקים .
בעקרון אני נגד עבודת חינם . חברת יס השקיעה במוצר הזה וללא ספק מגיע לה תשלום על כך . אבל איך אני יודע שמה שהיא מבקשת היום , כלומר 250-310 שח לחודש זה לא מחיר מופרז בהשואה להשקעתם ולאיכות המוצר שהתקבל ?בגלל שאני יודע רק מה המוצר עושה עבורי ולבגי כמה הם השקיעו בזה , זה לא מעניין אותי , יכול רק להפעיל את השיקולים שלי ולתמחר את המוצר בעצמי . נכון להיום , בהתחשב למה שהמוצר עושה עבורי ,ובתחליפים \ ההשלמות הקיימות היום , אני מתמחר אותו ב-99.90 שח לחודש .
סביר להניח שאם יס יחכו עוד ובינתיים נתח השוק יחולק עם אלטרנטיבות אחרות , התמחור שלי ירד . זה פועל גם בכיוון ההפוך - אם נתח השוק של יס יעלה , דבר שלא נראה שיקרה בעתיד הקרוב , אז במקרה כזה התמחור שלי יעלה בהתאם .
בכל מקרה , בזמן הזה שיס עדיין מתלבטים אם לקבל את ההצעה שלי או לא , הכסף שהיה יכול להגיע מכיסי אליהם עובר לספקי תוכן אחרים , בעלויות שמקובלות גם עליי כצרכן וגם עליהם כספקים .
oferlaor כתב:djeuro,
איך הם ירוויחו כסף?
בקיצור, קשקשת. אם המחירים יהיו 99 ש"ח אז אתה תדרוש 50 ש"ח......
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

אבל אתה לא מאמין שלבעלי הזכויות בתוכן מגיע תשלום, נכון?
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
לא כדאי. הפתרון של לקחת בפיקדון (ב-MAXHD זה חצי מהפקדון ששילמת לממיר הקודם) כדאי יותר לדעתי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

ברור שלבעלי זכויות התוכן מגיע תשלום . אבל בגלל שיס לא שואלת אותי איזה תכנים אני רוצה לראות וגם לא מגישה לי דו"ח בסיום כל חודש עם העלויות לבעלי זכויות התוכן שהיא משלמת , אני שוב צריך להפעיל את השקולים שלי כשידועים לי מחירים של חבילות דומות בחו"ל שמשלמות גם כן לבעלי זכויות , חבילות עם אותם התכנים אבל במחיר זול בהרבה מהמחיר שאנחנו רואים בארץ .
אז מבחינתי 99.90 שח לחודש זה אותו המחיר שאני מוכן לשלם לחברת יס על YES-HD-MAX לאחר שלקחתי בחשבון את עלויות הפיתוח של המוצר , תמיכה , שירות לקוחות וגם התשלום שיס משלמת לבעלי הזכויות , עלויות שאף פעם היא לא מפרסמת לציבור .
אז מבחינתי 99.90 שח לחודש זה אותו המחיר שאני מוכן לשלם לחברת יס על YES-HD-MAX לאחר שלקחתי בחשבון את עלויות הפיתוח של המוצר , תמיכה , שירות לקוחות וגם התשלום שיס משלמת לבעלי הזכויות , עלויות שאף פעם היא לא מפרסמת לציבור .
yes-man כתב:אבל אתה לא מאמין שלבעלי הזכויות בתוכן מגיע תשלום, נכון?...
- מסכם_עניין
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
Re: חודש המתנה לקבל מחיר 9.90 לMAXHD או פשוט שרות לקוחות גר
אני לא זוכר באיזה חבילה בדיוק אני, אבל אני משלם 289 ואמרו לי ביום ההשקה שהם לוקחים לי את ה yes max ואת ממיר ה HD והמחיר יישאר לי כמו שהוא ללא תוספת. נקבע לי התקנה לעוד שבוע. אולי אתה בהטבה בלתי רגילה כבר היום ולכן מתייחסים אליך ככה. עפ"י פרסום ב ynet המחיר הסטנדרטי הוא תוספת של 9.9.yaronco כתב:סיימתי עכשיו שיחה עם מנהל קשרי לקוחות בשם שי, לאחר ש5 שיחות אחרות עם נציגי שרות הובילו לאותה תשובה יחזרו אליך... וזאת מאז תחילת ההשקה של MAXHD.
לטענת אותו בחור המבצע של 9.90 אשר פורסם כאן כחלק מהמחיר ללקוחות קיימים אשר ברשותם גם MAX HD וגם YES MAX אינו מפורסם בשום מקום וניתן שרירותית לאחר דיונים פנימיים שלוקחים חודש....
המבצע שהם מציעים רשמית הוא 19.90 ופשוט אין עם מי לדבר. בYES נחושים להעניש לקוחות קיימים, כאשר כל נסיון לזרז את התהליך שדורש שנייה של שינוי מחיר נתקע בתשובה אין לי אפשרות יחזרו אליך.
רציתי לדעת אם יש פה משהוא שהצליח לקבל את המחיר האמור על החזרת שני הממירים
ו/או ראה פרסום רשמי לגבי מחירי השדרוג ללקוחות קיימים.
כמו כן מה אתם מציעים לעשות, מלבד לחכות חודש בעצבים....
- oferlaor
-
- מנהל

אני מוכן פרארי אבל עבורי זה שווה 1000 ש"ח בלבד.
אני ממתין. בינתיים יש את האוטו של השכן ואני נוהג עליו כשהוא לא שם לב.
אני ממתין. בינתיים יש את האוטו של השכן ואני נוהג עליו כשהוא לא שם לב.
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

רציתי לקנות רכב יד שניה משכן . במחירון כתוב שהמחיר הוא 9990 שקל אבל השכן בשלו , רוצה למכור לי את הרכב ב-31000 שקל .
היום פגשתי את החברים של השכן והם אמרו לי , יהיה תסדר גבר , תשתלם לו 31000 , סמוך עלינו זה מה שהרכב הזה שווה . כל אחד היה קונה את זה במחיר הזה .זה משהו משהו .
בא השכן אחר , זה שממול ומציע לי את אותו רכב , אותה שנה , עם אותו קילומטרז במחיר שאני רוצה , מחיר המחירון , 9990 שח .
אני מתלבט - לקנות את הרכב ב-31000 שח או לקנות את זה שב-9900 שח .
אני קונה את הרכב ב-9990 שח ואני נוסע מצויין כאילו זה היה הרכב שביקשו עליו 31000 .
quote="oferlaor"]אני מוכן פרארי אבל עבורי זה שווה 1000 ש"ח בלבד.
אני ממתין. בינתיים יש את האוטו של השכן ואני נוהג עליו כשהוא לא שם לב.[/quote]
היום פגשתי את החברים של השכן והם אמרו לי , יהיה תסדר גבר , תשתלם לו 31000 , סמוך עלינו זה מה שהרכב הזה שווה . כל אחד היה קונה את זה במחיר הזה .זה משהו משהו .
בא השכן אחר , זה שממול ומציע לי את אותו רכב , אותה שנה , עם אותו קילומטרז במחיר שאני רוצה , מחיר המחירון , 9990 שח .
אני מתלבט - לקנות את הרכב ב-31000 שח או לקנות את זה שב-9900 שח .
אני קונה את הרכב ב-9990 שח ואני נוסע מצויין כאילו זה היה הרכב שביקשו עליו 31000 .
quote="oferlaor"]אני מוכן פרארי אבל עבורי זה שווה 1000 ש"ח בלבד.
אני ממתין. בינתיים יש את האוטו של השכן ואני נוהג עליו כשהוא לא שם לב.[/quote]
- oferlaor
-
- מנהל

אז זהו,
אתה לא קונה את זה...
השכן שמכר לך ב-9990 גנב את זה מהבעלים ומכר לך בזול.
אחלה עסקה, עד שהמשטרה תבוא ותגיד לך שאתה נוסע ברכב גנוב.
אתה לא קונה את זה...
אחלה עסקה, עד שהמשטרה תבוא ותגיד לך שאתה נוסע ברכב גנוב.
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

למה ? 9990 זה אותו סכום שמופיע במחירון הבינלאומי , אוטו חוקי לחלוטין , שנמכר גם בהולנד , דנמרק , צרפת , איטליה , לוקסמבורג , צ'יכיה במחיר המחירון ב-9990 שח .
מי שרוצה לגנוב כאן זה אותו שכן שמבקש 31000 וחושב שאנשים לא יודעים שקיים מחירון ומנסה לגרום לי לחשוב שהמוכנית שלו שווה יותר מכל מכונית אחרת בשוק .
אחלה עיסקה עד שהמשטרה תבוא ותגיד לשכן המתפרע להפסיק לנסות לגוב מאנשים או שיחרימו לו את האוטו ולא יהיה לו מה למכור יותר .
מי שרוצה לגנוב כאן זה אותו שכן שמבקש 31000 וחושב שאנשים לא יודעים שקיים מחירון ומנסה לגרום לי לחשוב שהמוכנית שלו שווה יותר מכל מכונית אחרת בשוק .
אחלה עיסקה עד שהמשטרה תבוא ותגיד לשכן המתפרע להפסיק לנסות לגוב מאנשים או שיחרימו לו את האוטו ולא יהיה לו מה למכור יותר .
oferlaor כתב:אז זהו,
אתה לא קונה את זה...
אחלה עסקה, עד שהמשטרה תבוא ותגיד לך שאתה נוסע ברכב גנוב....
- oferlaor
-
- מנהל

djeuro,
אבל מה לעשות שהמחיר החוקי בארץ זה לא 9990 ש"ח.
אתה מתעקש לקבוע לעצמך את המחיר בעיקר כדי להצדיק לעצמך את העובדה שאתה עובר על החוק.
זה אנושי לחלוטין וזה בסדר, כולנו עוברים על החוק (שיצביע מי שבחיים לא עבר את המהירות בכביש) ואנחנו מצדיקים את זה לעצמנו בכדי להרגיש שאנחנו אזרחים שומרי חוק...
אז תחשוב אם העובדה שבארה"ב משלמים שליש על מכונית יוקרה מכפי שמשלמים כאן על מכונית הכי פשוטה מצדיקה גניבת מכוניות...
זה שבארה"ב המחירים זולים יותר לא אומר כלום, אם אתה רוצה לשלם מחירים של ארה"ב - תגור שם. כאן יש מחירים של ישראל ובישראל, מה לעשות, זה המחירים.
השוק החופשי מאפשר ליס גם לגבות ממך 1000 ש"ח לחודש אם בא להם. למה הם לא עושים את זה? כי כולם יתנתקו כי הם ירגישו שגוזלים אותם. אז מה המחיר "הנכון" לגבות (מחיר נכון הוא זה שיתן הכי הרבה הכנסה לחברה) - הוא אותו מחיר גבולי שאם תוסיף עליו ש"ח בודד המאזן הכלכלי של החברה ירד ולא יעלה.
איך מחשבים דבר כזה? יש הרבה שיטות ו-סמנכ"ל שיווק וסמנכ"ל כספים צריכים לחשבן את זה עם הרבה מחקרי שוק וכלכלנים.
השיטה הנפוצה ביותר היא שיטת הקבוצות הממוקדות (לא קבוצות מיקוד). אתה לוקח קבוצה של לקוחות ונותן להם מחיר נמוך יותר מהאחרים ורואה אם זה גורם לפחות מהם לעזוב או יותר מהם להתחבר ביחס לקהל הרחב. כמובן שזה בעייתי כי כל אחד מקבל כאילו מחיר אחר מהאחרים. אחרי זה כלכלן או סטטיסטיקאי עושה את ההשלכה של זה לקהל הרחב. אם הם מגיעים למסקנה שזה טוב, הם בעצם בונים מסגרות כלכליות חדשות (קרי: "חבילות") ללקוחות.
זה קרה לדעתי שלוש פעמים במהלך החיים של יס (הפעם האחרונה הגדולה היתה בכך שהם העלימו את חבילת ה-UNLIMITED) והצליח לפתות לא מעט אנשים (כולל אותי) לעזוב אותה ברוב טפשותנו עבור הנחה של כ-50 ש"ח לחודש שאח"כ נעלמה כלא היתה אחרי כמה שנים...
המחיר האידאלי כיום הוא בסביבות 250 ש"ח כולל HD.
אני אומר כיום כי כש-DTT יצא, המחירים כנראה ירדו. השאלה הגדולה היא מה תהיה איכות השידורים שם, ומה עלות הממירים הללו.
בכל מקרה, HD זה שירות פרמיום. התמחור שלו קשה יותר להערכה כי זה כרגע נחלתם של שלושת העשירונים העליונים.
לא מתאים לך התמחור, סבבה. רק אל תנסה למכור לי סיפורי סבתא על כך שאם הם ירדו למחיר מסויים אתה תלך על זה. חינם זה תמיד זול יותר מאשר בכסף. את הסיפורים הללו תשאיר להשקטת המצפון שלך (השאלה היא האם המצפון שלך מאמין בסיפורים האלה או לא).
אבל מה לעשות שהמחיר החוקי בארץ זה לא 9990 ש"ח.
אתה מתעקש לקבוע לעצמך את המחיר בעיקר כדי להצדיק לעצמך את העובדה שאתה עובר על החוק.
זה אנושי לחלוטין וזה בסדר, כולנו עוברים על החוק (שיצביע מי שבחיים לא עבר את המהירות בכביש) ואנחנו מצדיקים את זה לעצמנו בכדי להרגיש שאנחנו אזרחים שומרי חוק...
אז תחשוב אם העובדה שבארה"ב משלמים שליש על מכונית יוקרה מכפי שמשלמים כאן על מכונית הכי פשוטה מצדיקה גניבת מכוניות...
זה שבארה"ב המחירים זולים יותר לא אומר כלום, אם אתה רוצה לשלם מחירים של ארה"ב - תגור שם. כאן יש מחירים של ישראל ובישראל, מה לעשות, זה המחירים.
השוק החופשי מאפשר ליס גם לגבות ממך 1000 ש"ח לחודש אם בא להם. למה הם לא עושים את זה? כי כולם יתנתקו כי הם ירגישו שגוזלים אותם. אז מה המחיר "הנכון" לגבות (מחיר נכון הוא זה שיתן הכי הרבה הכנסה לחברה) - הוא אותו מחיר גבולי שאם תוסיף עליו ש"ח בודד המאזן הכלכלי של החברה ירד ולא יעלה.
איך מחשבים דבר כזה? יש הרבה שיטות ו-סמנכ"ל שיווק וסמנכ"ל כספים צריכים לחשבן את זה עם הרבה מחקרי שוק וכלכלנים.
השיטה הנפוצה ביותר היא שיטת הקבוצות הממוקדות (לא קבוצות מיקוד). אתה לוקח קבוצה של לקוחות ונותן להם מחיר נמוך יותר מהאחרים ורואה אם זה גורם לפחות מהם לעזוב או יותר מהם להתחבר ביחס לקהל הרחב. כמובן שזה בעייתי כי כל אחד מקבל כאילו מחיר אחר מהאחרים. אחרי זה כלכלן או סטטיסטיקאי עושה את ההשלכה של זה לקהל הרחב. אם הם מגיעים למסקנה שזה טוב, הם בעצם בונים מסגרות כלכליות חדשות (קרי: "חבילות") ללקוחות.
זה קרה לדעתי שלוש פעמים במהלך החיים של יס (הפעם האחרונה הגדולה היתה בכך שהם העלימו את חבילת ה-UNLIMITED) והצליח לפתות לא מעט אנשים (כולל אותי) לעזוב אותה ברוב טפשותנו עבור הנחה של כ-50 ש"ח לחודש שאח"כ נעלמה כלא היתה אחרי כמה שנים...
המחיר האידאלי כיום הוא בסביבות 250 ש"ח כולל HD.
אני אומר כיום כי כש-DTT יצא, המחירים כנראה ירדו. השאלה הגדולה היא מה תהיה איכות השידורים שם, ומה עלות הממירים הללו.
בכל מקרה, HD זה שירות פרמיום. התמחור שלו קשה יותר להערכה כי זה כרגע נחלתם של שלושת העשירונים העליונים.
לא מתאים לך התמחור, סבבה. רק אל תנסה למכור לי סיפורי סבתא על כך שאם הם ירדו למחיר מסויים אתה תלך על זה. חינם זה תמיד זול יותר מאשר בכסף. את הסיפורים הללו תשאיר להשקטת המצפון שלך (השאלה היא האם המצפון שלך מאמין בסיפורים האלה או לא).
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
אז איך אני גורם לזה לקרות מעבר ללהתנתק ולהתחבר מחדש?המחיר האידאלי כיום הוא בסביבות 250 ש"ח כולל HD....
למה לי זה יעלה 320 ש"ח לחודש בנוסף לדמי התקנה 160 ש"ח?
זה ממש לא יפה שיש פיזור מחירים של 50%!
- oferlaor
-
- מנהל

michael123,
זה SIDE EFFECT של העובדה שהם צריכים לנסות להוציא מכל לקוח את המחיר המקסימלי שהוא מוכן לשלם על השירות...
לא נחמד ולא יפה, אבל זה השיטה הקפיטליסטית במיטבה...
השיטה בישראל גורסת שבשביל לקבל מחיר טוב אתה צריך להיות מוכן עם האקדח על הרקה ולאיים על כולם שעוד שניה אתה מתנתק (שיטת "תחזיקו אותי או שאני פוגע בעצמי").
למי שלא מוכן לעבוד כך (אני בינהם) ככל הנראה ישלם מעט יותר.
אני לא מכיר את הסיטואציה שלכם אבל תראו כמה זמן ומשאבים אנחנו משקיעים על ההפרשים האלה. לא שאני אומר שזה לא כסף, אלא שזה מינורי ביחס לעובדה שהולך להיות לנו שירות HD שמיש. זה, תסלחו לי מאוד, המהפכה האמיתית, ולא התמחור של זה.
אני חושב שיס מאמינים שהם נתנו למשתמשים עסקה טובה. אם זה באמת עסקה טובה דיה בכדי להלהיב את הקהל הרחב, קשה לי לדעת.
אני חושב שיהיה מעניין מאוד לראות את הפרסום והמבצעים שבוודאי יהיו בחודשים הקרובים עם ההשקה הלא-רכה של השירות.
ההבדל בין אנשים שונים ומה כדאי להם לעשות הוא דרמטי למדי. להורי המלצתי השבוע להתנתק מיס, כי לדעתי הם משלמים הרבה יותר מדי ביחס למה שהם מקבלים. להורי אישתי המלצתי ללחוץ חזק ולהשיג את ה-MAX HD כי זה מתאים לאופי הצפיה שלהם.
כל אחד ואופיו.
זה SIDE EFFECT של העובדה שהם צריכים לנסות להוציא מכל לקוח את המחיר המקסימלי שהוא מוכן לשלם על השירות...
לא נחמד ולא יפה, אבל זה השיטה הקפיטליסטית במיטבה...
השיטה בישראל גורסת שבשביל לקבל מחיר טוב אתה צריך להיות מוכן עם האקדח על הרקה ולאיים על כולם שעוד שניה אתה מתנתק (שיטת "תחזיקו אותי או שאני פוגע בעצמי").
למי שלא מוכן לעבוד כך (אני בינהם) ככל הנראה ישלם מעט יותר.
אני לא מכיר את הסיטואציה שלכם אבל תראו כמה זמן ומשאבים אנחנו משקיעים על ההפרשים האלה. לא שאני אומר שזה לא כסף, אלא שזה מינורי ביחס לעובדה שהולך להיות לנו שירות HD שמיש. זה, תסלחו לי מאוד, המהפכה האמיתית, ולא התמחור של זה.
אני חושב שיס מאמינים שהם נתנו למשתמשים עסקה טובה. אם זה באמת עסקה טובה דיה בכדי להלהיב את הקהל הרחב, קשה לי לדעת.
אני חושב שיהיה מעניין מאוד לראות את הפרסום והמבצעים שבוודאי יהיו בחודשים הקרובים עם ההשקה הלא-רכה של השירות.
ההבדל בין אנשים שונים ומה כדאי להם לעשות הוא דרמטי למדי. להורי המלצתי השבוע להתנתק מיס, כי לדעתי הם משלמים הרבה יותר מדי ביחס למה שהם מקבלים. להורי אישתי המלצתי ללחוץ חזק ולהשיג את ה-MAX HD כי זה מתאים לאופי הצפיה שלהם.
כל אחד ואופיו.
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

עופר ,
מה אם שיטת התמחור של יס מוטעת לרעת הצרכן ?
מה אם הם בחרו מראש אוכלוסיה של השכבות הגבוהות כדי לתמחר את המוצר בצורה "סטטיסטית" כדי למקסם את התמחור ?
מה פתאום 310 שח לחודש ? למה חבילה הבסיסית עלה 200 שח לחודש ? מה יש בה שזה שווה 200 שח ?
ברור שאם אתה בוחר באוכלוסיה שבה ההכנסות למשפחה הם 30000 שח לחודש , אז הם יגידו של 300 שח לחודש זה סביר . ומה לגבי אלה שלא מרויחים 30000 לחודש ? מה אם מישהו יכול להרשות לעצמו לשלם 200 שח לחודש על חבילת הבסיס , סכום שנקבע על ידי השכבות הגבוהות יותר ?
ברור שיס יכולה לבקש גם 1000 שח לחודש . כמו שאין שום הגיון בלששלם 310 שח לחודש + פקדון \ התחייבות + התקנה , כך גם אין הגיון לשלם 1000 שח לחודש .
יס מתמחרת את החבילה שלה ב-310 שח . אין בעיה , תיס תפרט לצרכן למה היא צריכה את ה-310 שח לחודש ושהציבור ישפוט אם זה מוצדק .
ואני לא מבין מה לא חוקי להתחבר ללוין ? עוד רגע תגיד שזה לא חוקי לא להיות מנוי ליס \ הוט . הכל חוקי . מזמינים צלחת לוין , משלמים חד פעמית , באים , מתקינים וזהו - אין צורך לא בהוט ולא ביס ולא ב-200 שח על החבילה הבסיסית העלובה שהם מציעים . הכל חוקי !
אני לא רוצה שום דבר חינם . אבל אני לא צריך לתרום לעוד בית ועוד בית למנכ"לים או סמנכ"לים של יס \ הוט . יש גבו לחוצפה . רוצים את הכסף שלי - אין בעיה - שיגידו לי לאיפה הוא הולך ואז אשפוט אם זה מוצדק או לא . ככה הם יכולים לזרוק סכומים באויר עד מחר , זה לא מרגש אותי . תראה כמה הם מבולבלים בעצמם . כבר לא יודעים על מה לקחת כסף ועל מה בעצם לוקחים כסף . מכאן פערי המחירים העצומים שרואים היום בהזמנת אותה חבילת תוכן בסך הכל .
לגבי DTT , הכל גלוי . כתבו מה זה יכלול וכמה זה יעלה - 400 שח , סכום חד פעמי .
אני חושב שמי שעוד לא התחייב ולא רוצה לשלם סכומים אסטרונומיים על דבר שהוא לא בטוח אם יהנה ממנו או לא , שיחכה עד שאותה חבילה לפחות תתאים לכיס שלו .
מחיר החבילה נכון לעכשיו הוא ברור והוא "כמה שיותר" לפי "שיטת מצליח " .
מה אם שיטת התמחור של יס מוטעת לרעת הצרכן ?
מה אם הם בחרו מראש אוכלוסיה של השכבות הגבוהות כדי לתמחר את המוצר בצורה "סטטיסטית" כדי למקסם את התמחור ?
מה פתאום 310 שח לחודש ? למה חבילה הבסיסית עלה 200 שח לחודש ? מה יש בה שזה שווה 200 שח ?
ברור שאם אתה בוחר באוכלוסיה שבה ההכנסות למשפחה הם 30000 שח לחודש , אז הם יגידו של 300 שח לחודש זה סביר . ומה לגבי אלה שלא מרויחים 30000 לחודש ? מה אם מישהו יכול להרשות לעצמו לשלם 200 שח לחודש על חבילת הבסיס , סכום שנקבע על ידי השכבות הגבוהות יותר ?
ברור שיס יכולה לבקש גם 1000 שח לחודש . כמו שאין שום הגיון בלששלם 310 שח לחודש + פקדון \ התחייבות + התקנה , כך גם אין הגיון לשלם 1000 שח לחודש .
יס מתמחרת את החבילה שלה ב-310 שח . אין בעיה , תיס תפרט לצרכן למה היא צריכה את ה-310 שח לחודש ושהציבור ישפוט אם זה מוצדק .
ואני לא מבין מה לא חוקי להתחבר ללוין ? עוד רגע תגיד שזה לא חוקי לא להיות מנוי ליס \ הוט . הכל חוקי . מזמינים צלחת לוין , משלמים חד פעמית , באים , מתקינים וזהו - אין צורך לא בהוט ולא ביס ולא ב-200 שח על החבילה הבסיסית העלובה שהם מציעים . הכל חוקי !
אני לא רוצה שום דבר חינם . אבל אני לא צריך לתרום לעוד בית ועוד בית למנכ"לים או סמנכ"לים של יס \ הוט . יש גבו לחוצפה . רוצים את הכסף שלי - אין בעיה - שיגידו לי לאיפה הוא הולך ואז אשפוט אם זה מוצדק או לא . ככה הם יכולים לזרוק סכומים באויר עד מחר , זה לא מרגש אותי . תראה כמה הם מבולבלים בעצמם . כבר לא יודעים על מה לקחת כסף ועל מה בעצם לוקחים כסף . מכאן פערי המחירים העצומים שרואים היום בהזמנת אותה חבילת תוכן בסך הכל .
לגבי DTT , הכל גלוי . כתבו מה זה יכלול וכמה זה יעלה - 400 שח , סכום חד פעמי .
אני חושב שמי שעוד לא התחייב ולא רוצה לשלם סכומים אסטרונומיים על דבר שהוא לא בטוח אם יהנה ממנו או לא , שיחכה עד שאותה חבילה לפחות תתאים לכיס שלו .
מחיר החבילה נכון לעכשיו הוא ברור והוא "כמה שיותר" לפי "שיטת מצליח " .
oferlaor כתב:djeuro,
לא מתאים לך התמחור, סבבה. רק אל תנסה למכור לי סיפורי סבתא על כך שאם הם ירדו למחיר מסויים אתה תלך על זה. חינם זה תמיד זול יותר מאשר בכסף. את הסיפורים הללו תשאיר להשקטת המצפון שלך (השאלה היא האם המצפון שלך מאמין בסיפורים האלה או לא)....
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

אתה כבר ראית ממיר ב-400 ש"ח בחנות?
400 ש"ח הוא מחיר מומלץ
400 ש"ח הוא מחיר מומלץ
- oferlaor
-
- מנהל

ברור שהיא מוטת (לא מוטעת) לרעת הצרכן - האינטרסטים של יס ושל הצרכנים שלהם הפוכים - יס רוצים שהלקוחות ישלמו כמה שיותר, והלקוחות רוצים לשלם כמה שפחות...מה אם שיטת התמחור של יס מוטעת לרעת הצרכן ?...
אבל ברור שהם בחרו זאת כי הם מאמינים שבכך הם ימצו את הקהל הפוטנציאלי טוב יותר מאשר לירות לקהל הרחב בשלב הזה... מי אנחנו, שחיים בבועה שבה כולם רואים כבר HD כמה שנים טובות, שנגיד להם אחרת?מה אם הם בחרו מראש אוכלוסיה של השכבות הגבוהות כדי לתמחר את המוצר בצורה "סטטיסטית" כדי למקסם את התמחור ?...
זה מה שניסיתי להסביר לך כבר מספר פעמים בשרשור. התשובה היא: הכלכלנים של יס. לא אתה ולא אני.מה פתאום 310 שח לחודש ? למה חבילה הבסיסית עלה 200 שח לחודש ? מה יש בה שזה שווה 200 שח ?...
הכלכלה החופשית היא שתקבע זאת.
התייאשתי, אני מבין שכלכלה חופשית אני כבר לא אלמד אותך...יס מתמחרת את החבילה שלה ב-310 שח . אין בעיה , תיס תפרט לצרכן למה היא צריכה את ה-310 שח לחודש ושהציבור ישפוט אם זה מוצדק ....
המטרה של חברה (ויס היא חברה) זה לעשות כמה שיותר כסף. המשקיעים של יס (קרי: הבנקים, יורוקום ובזק) מצפים ממנה להחזיר את ההשקעה. הדרך שלהם לעשות את זה היא להרוויח.
אם הם היו מרוויחים המון כסף ומשלשלים את הכסף הזה לכיסם אז היה אפשר לעשות את החשבון של כמה העלות של השירות, הטכנאים, הטלפניות והתוכן, לחלק במספר הלקוחות ואז להגיד שזה לא פייר לשלם הרבה יותר מזה.
אבל מה לעשות שמאז קומה של יס היא לא הרוויחה אפילו אגורה שחוקה אחת לבעלי המניות שלה...
אני דיברתי על האינטרנט. צלחות פרטיות זה סבבה ואין בעיה. רק שאם תחשב כמה תעלה לך חבילת טלויזיה נניח ל-BSKYB (איטליה או אנגליה) אתה תחטוף שבץ. נכון, יש לא מעט שרואים HD ככה, אבל מרביתם לאו דווקא משלמים על השירות (ואז זה שוב לא חוקי). כרגע אני לא נכנס לאם יתפסו אותך או לא, זה לא מענייננו - העניין הוא מוסריות פשוטה.ואני לא מבין מה לא חוקי להתחבר ללוין ? עוד רגע תגיד שזה לא חוקי לא להיות מנוי ליס \ הוט . הכל חוקי . מזמינים צלחת לוין , משלמים חד פעמית , באים , מתקינים וזהו - אין צורך לא בהוט ולא ביס ולא ב-200 שח על החבילה הבסיסית העלובה שהם מציעים . הכל חוקי !...
אנשים כעיקרון לא אוהבים לגנוב (עובדה שאין מדינה שבה זה חוקי).
משהו משהו ההגיון שלך. החברה מפסידה ואתה טוען שיש גבול לחוצפה...אני לא רוצה שום דבר חינם . אבל אני לא צריך לתרום לעוד בית ועוד בית למנכ"לים או סמנכ"לים של יס \ הוט . יש גבו לחוצפה ....
בדקת פעם לאן הולך הכסף שלך כשאתה משלם עמלות בבנק? מה לגבי המיסים שלך למדינה (אני לא מוכן לשלם משכורות מנופחות של איזה פקיד ספציפי במשרד הפנים, האם כל אזרח צריך לקבל פירוט מלא ולפי זה להחליט כמה מיסים הוא ישלם)?רוצים את הכסף שלי - אין בעיה - שיגידו לי לאיפה הוא הולך ואז אשפוט אם זה מוצדק או לא ....
אתה זורק הצהרות חסרות ערך באוויר.
אתה כצרכן יכול לעשות אחד משני דברים:
א. להתחבר לשירות אם מתאים לך
ב. להתנתק או מראש לא להתחבר לשירות.
זה העונש היחיד שאתה יכול לעשות (מעבר ללהעניש אותנו עם חזרה על מנטרות חסרות ערך שוב ושוב).
שטויותלגבי DTT , הכל גלוי . כתבו מה זה יכלול וכמה זה יעלה - 400 שח , סכום חד פעמי ....
1. לא ידוע כמה זה יעלה לך במיסים (זה כבר תלוי במתי ינתקו את השירות האנלוגי, כמה עניים ובאיזה מחיר יקבלו את הממיר וכו').
2. המדינה לא הולכת לייבא את הממירים האלה. זה שוק חופשי ולכן ה-400 ש"ח היתה המלצה של הרשות השניה. יש ממירים שיכללו PVR ויעלו אלפי ש"ח ויתכן שיהיו ממירים שיעלו גם 200 ש"ח, תלוי ביבואנים. אם לא ירוויחו מספיק על ממירים של 200 ש"ח (או אפילו 400 ש"ח) לא יהיו כאלה.
3. המדינה הולכת לסבסד את הממירים הזולים לעניים. אם תוכיח שאתה בעל משפחה מרובת ילדים תקבל קופון (שיסובסד על ידי המיסים שכולנו נשלם) שיוזיל לך את הממיר. אפילו אם כל הממירים עלי אדמות יעלו 400 ש"ח (חוץ מאלה שייבאו בזול מסין לעצמם באופן פרטי) אז עדיין יהיו אלה שיקבלו אותו בחצי מחיר או אפילו אולי בחינם.
יש לי תחושה קשה שאתה פשוט חי בעשור הלא נכון - ושהימים הראשונים של המדינה והתפיסות הסוציאליסטיות שלה מתאימים לך יותר. אנשים אז לא לקחו משכורת גדולה מדי ובתים היו צנועים כדי לא לבלוט והמחירים היו הוגנים כי אף אחד לא רצה שיאשימו אותו שהוא קפיטליסט או עושה את זה בשביל הכסף...
הפיתרון היחיד להגיע לעולם כמו שאתה מציע זה שהמדינה תלאים את יס...
אני לא הייתי רוצה להשקיע במכולת שבה הלקוח הוא זה שקובע מה מחיר הוגן. אני דורש תמיד מבעל הסופר שאני רוכש אצלו להבין כמה המשכורת שלו, ושל הקופאיות וכמה עולה הקמח שנכנס ללחם, כי באמת 2.40 ש"ח זה הרבה מדי ללחם אחיד ואני לא מוכן לשלם את המשכורות המנופחות של הקופאיות האלה (שמדי פעם גם גונבות לי את האגורה הספייר מהמבצע של ה-0.99 ש"ח)...
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

לא ממהר לאף מקום . יש מה לראות בטלויזיה , לא חסר .
400 שח טוב , 500 שח גם טוב , כל עוד זה לא 4000 שח לחודש עבור הצפיה באותם התכנים , אז טוב , טוב , טוב , אפילו מצויין .
ולגבי האיכות , באמת , אנחנו אנשים שמבינים מה זה טכנולוגיה ואני לא חושב שמישהו מצפה שאיכות השידורים תהיה גרועה יותר מזו של יס \ הוט SD שעבורה משלמים אם רוצים או לא 200 שח לחודש במסגרת "החבילה הבסיסית " . מתי יס שיפרו את האיכות הזו ב-10 השנים האחרונות או הוט ב-15 השנים האחרונות ? אף פעם אבל את ה-200 שח הם תמיד לקחו .
400 שח טוב , 500 שח גם טוב , כל עוד זה לא 4000 שח לחודש עבור הצפיה באותם התכנים , אז טוב , טוב , טוב , אפילו מצויין .
ולגבי האיכות , באמת , אנחנו אנשים שמבינים מה זה טכנולוגיה ואני לא חושב שמישהו מצפה שאיכות השידורים תהיה גרועה יותר מזו של יס \ הוט SD שעבורה משלמים אם רוצים או לא 200 שח לחודש במסגרת "החבילה הבסיסית " . מתי יס שיפרו את האיכות הזו ב-10 השנים האחרונות או הוט ב-15 השנים האחרונות ? אף פעם אבל את ה-200 שח הם תמיד לקחו .
yes-man כתב:אתה כבר ראית ממיר ב-400 ש"ח בחנות?
400 ש"ח הוא מחיר מומלץ...